#هم_اکنون
گوشه از فیض بخشی شاعر ارزنده کشور استاد خادم
#هم_اکنون
گوشه از فیض بخشی شاعر ارزنده کشور استاد حبیبی
#هم_اکنون
گوشه از فیض بخشی شاعر ارزنده کشور استاد کاروان
#هم_اکنون
نشست صمیمی استاد کلامی در جمع شعرا
📊 #نقشه_راه | نمودار بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم کرمان و خوزستان (محور انتخابات) ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
📥 دریافت و مطالعه نسخه PDF👇
☀️روشنا، مرجع تولید و نشر: رویدادها، عملیات های تبیینی فرهنگی هنری، عملیات روانی و رسانه ای.
🆔👉@esf_basijmaddahan
•┈┈••••✾•🌾🌿🌺🌿🌾•✾•••┈┈•
مداح جدید شناسایی شد؛ نریمان کریمی!
روزنامه جوان طی یادداشتی در شماره امروز خود نوشت: یک خبرنگار اصلاحطلب با ذوق و هیجان نامهای را منتشر کرد که طبق آن، به یک مداح در بندرعباس برای حضور و مداحی در مراسم تشییع شهدا ۶۰ میلیون تومان پرداخت شده است. اما این خبرنگار آنقدر ذوق فضاسازی داشت که فراموش کرد نام مداح ذکر شده را چک کند و ببیند اصلاً چنین مداحی وجود دارد یا خیر!
این فعال مجازی که همواره علاقه به افشاگریهای دست چندم دارد، تصویری از یک نامه با سربرگ شهرداری بندرعباس منتشر کرد که طی آن، مدیر روابط عمومی شهرداری بندرعباس به شهردار این شهر نامه زده و درخواست دستور لازم برای پرداخت ۶۰۰ میلیون ریال به «مداح کشوری حاج نریمان کریمی» به دلیل مراسم تشییع شهدا را کرده است.
با انتشار این مطلب در توییتر و کانال تلگرامی این فرد، موج تخریب و فضاسازی منفی ضدانقلاب و اصلاحطلب علیه مداحان در فضای مجازی شروع شد. از سویی همزمان موج استهزا و سؤال از این خبرنگار را شروع شد که حاج نریمان کریمی کیست؟ چون چنین مداحی وجود خارجی ندارد و همین امر نشان میداد که نامه جعلی است. گویا جعل کنندگان نامه چنان عجله داشتند که با ترکیبی از اسامی دو مداح مطرح کشور یعنی محمود کریمی و نریمان پناهی یک اسم ساختهاند!
این خبرنگار و فعال مجازی پس از آنکه با موج تمسخر مواجه شد، مطلب خود را حذف کرد و در صفحه توییتر او خبر بازداشتش منتشر شد. با این حال، تصویر دروغی که او منتشر کرد، در فضای مجازی جریان معاند دست به دست میشد و علاقه نداشتند که بگویند این مطلب دروغ است و حتی یک روز پس از آنکه دروغ مربوطه آشکار شد، بیبیسی فارسی بدون اشاره به این جعل و گاف، شروع به انتشار اصل خبر کرد و نوشت: بر اساس گزارشها مدیر مسئول ماهنامه میدان آزادی در ایران بازداشت شده است. بر اساس پستی که در صفحه این روزنامهنگار در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) منتشر شده، او روز سهشنبه ۲۸ آذر و بعد از مراجعه به یک مجتمع قضایی در تهران بازداشت شده است. به همین شکلی که بیبی سی نوشته دروغ دستمزد بالای مداحان، و نه یک مداح خاص، در شهرستانها، و نه صرفاً یک شهر، سر زبانها میافتد تا عمومیت یابد. بیبی سی با زیرکی اسم مداح را ننوشته است.
@esf_basijmaddahan
سازمان بسیج مداحان و هیات مذهبی استان پهناور اصفهان
هدایت شده از بسیج مداحان سپاه صاحب الزمان
#شاگردهای_مکتب_بیداری_توایم
گزارش تصویری محفل شعر فاطمی و مقاومت
جلسه انس با قرآن کریم
شعر خوانی شاعران آئینی
و مداحی مداحان اهل بیت علیهم السلام
و با حضور حاج ولیالله کلامی زنجانی
🔶چهارشنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۲
#سازمان_بسیج_مداحان_استان_اصفهان
#هیئت_هفتگی_انصارالمهدی
#مرکز_فرهنگی_شهید_آیت_الله_مدرس
سازمان بسیج مداحان و هیات مذهبی استان پهناور اصفهان