فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرا رسیدن ایام فاطمیه
بر تمام مسلمانان تسلیت باد🖤
.
#فاطمیه
.
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری | ام ابیها
آتش كجا و ما كجا؟ اين باور ماست
ما با همه گفتيم زهرا مادر ماست...
#صلی_الله_علیک_یا_فاطمه_الزهرا
#فاطمیه
20.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و سلام بر او که می گفت:
«خیلی خسته ام، سی سال است
که نخوابیده ام،
اما دیگر نمی خواهم بخوابم
من در چشمان خود نمک میریزم
که پلک هایم جرأتِ بر هم آمدن
نداشته باشد تا نکند در غفلتِ من
آن طفلِ بی پناه را سر ببرند»
#سردار
#مرد_میدان
━━━━━✤🌱✤━━━━
📌مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) خمینی شهر برگزار می کند؛
🎥کارگاه علمی-پژوهشی به صورت حضوری و مجازی
🔳عنوان: چگونگی چینش مطالب و تحلیل داده ها
🎙استاد: سرکار خانم لیلا سادات داوودی
🗓زمان: پنجشنبه 17 آذر 1401
🔔ساعت: 9 صبح
👈 مکان: مدرسه علمیه الزهرا ء (سلام الله علیها) خمینی شهر
◀️ لینک ورود:
🌐https://b2n.ir/m81879
#پژوهش
#کارگاه_پژوهشی
#طلبه_پژوهشگر
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
#مدرسه_علمیه_خواهران_جامعه_النور_اصفهان
📌۵ خصلت که در هر کسی نباشد خیری در او نیست
🔖نشست اخلاقی در مدرسه علمیه جامعة النور اصفهان برگزار شد.
▪️حجت الاسلام حسین مرتضوی پناه در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران جامعة النور اصفهان در شرح روایتی از امام حسین علیه السلام، پنج خصلتی که در هر کس نباشد، خیری در او نیست را حُریت، وفاداری، حیاء، حسن خلق و تدبیر بیان کرد و گفت: اولین چیزی که اگر در انسان نباشد،خیری در او نیست، حریت است. حریت در روایات به سه معنا آمده است ؛ اولین معنای حریت این است که انسان در بند نفس نباشد. اولیای الهی می گویند: قدم اول و آخر برای رسیدن به خدا، پاگذاشتن روی نفس است.
▫️وی در ادامه معنای دوم حریت را قناعت دانست و گفت: اولین معنای قناعت این است که انسان به آنچه خدا داده است راضی باشد و در معنای دوم، قناعت در زندگی یعنی اینکه این چیزی که من قصد دارم در زندگی وارد کنم، اولا به آن چیز نیاز دارم یا نه؟ ثانیاً آیا در شان من هست یا نه؟
▪️استاد حوزه معنای سوم حریت را رزق حلال عنوان کرد و گفت: حضرت علی علیه السلام در دعای کمیل می فرماید: « اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتِی تَحْبِسُ الدُّعَاءَ» از حضرت پرسیدند چه چیزی مانع استجابت دعا می شود؟ فرمودند: قطع رحم و رزق آلوده است.
▫️وی در ادامه گفت: دومین چیزی که اگر در انسان نباشد، خیری در او نیست، وفا است؛ یکی از زیربناهای زندگی وفاداری و عدم خیانت است. یکی از اقسام وفا، وفای به عهد است. اگر زن و مرد بخواهند در زندگی موفق باشند باید به عهد خود وفا کنند.
▪️حجت الاسلام مرتضوی پناه گفت: سومین چیزی که اگر در انسانی نباشد خیری در او نیست، حیاء است که متأسفانه در جامعه رنگ و بوی حیا کم شده است. درحال حاضر از روسری برداشتن شروع شده است، ولی به همین ختم نمی شود. گام های شیطان قدم به قدم است. شیطان از کم شروع می کند ولی به همین کم قانع نمی شود.
▫️وی گفت: چهارمین چیزی که اگر در انسانی نباشد خیری در او نیست، حُسن خُلق است. حسن خلق، ابزار کار طلبه هاست. در روایات جایی نیامده است که علت اینکه دور پیامبر شلوغ بوده، به دلیل سخنان ناب و فن بیانشان بوده باشد. بلکه در قرآن آمده است: « فَبِمَا رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَلَوْ کُنْتَ فَظًّا غَلِیظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ » (سوره آل عمران، آیه ی ۱۵۹) . علت اینکه اطراف پیغمبر شلوغ است، حسن اخلاقشان است.
▪️استاد حوزه در پایان به آخرین خصلت اشاره کرد و گفت: پنجمین موردی که اگر در کسی نباشد خیری در او نیست تدبیر است. تدبیر نیز دو معنا دارد: عاقبت اندیشی و استعداد یابی؛ انسان دور اندیش فقط به فکر دنیایش نیست بلکه به فکر آخرتش هم هست و برای آن لحظه قبر و قیامت توشه بر می دارد.
📲 @esfahan_whc
🔻در مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن مطرح شد:
📌حضرت زهرا(س) بهترین الگوی ولایت مداری است
🔖شست «الگو برداری از بصیرت حضرت زهرا(س) در ولایت مداری ایشان»، در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) فریدن برگزار شد.
▪️فاطمه زهرا حسینی در نشست «الگو برداری از بصیرت حضرت زهرا(س) در ولایت مداری ایشان»، در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه الزهرا (س) فریدن با بررسی مقاله «حضرت زهرا(س)، الگوی بصیرت در ولایتمداری»، گفت: نگاه به پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) فقط نباید جنبه عاطفی و معنوی داشته باشد بلکه به جنبه های دیگر شخصیتی این بزرگواران باید بپردازیم، یکی از این ابعاد جایگاه رهبری و امامت ایشان است.. بنابراین باید با بصیرت که قوه ای است در قلب هر شخص که به نور قدسی منور بوده و به وسیله آن حقایق اشیاء امور را درک می کند این جایگاه شخصیتی ائمه را درک کرد.
▫️استاد حوزه خواهران در ادامه با اشاره به ارکان ولایت حضرت علی(ع) خاطر نشان کرد: حضرت زهرا (س) و پیامبر(ص) دو رکن از ارکان ولایت امیر المومنین بودند، پیامبر (ص) که معرفی موقعیت امام علی(ع) را در اجتماع را به عنوان ولی و امام برعهده داشتند و حضرت زهرا (س) هم که حمایت و دفاع از ولایت را عهده دار بودند لذا کارهای بسیار مهمی در حمایت از ولایت از جمله نقل روایت ها درباره جانشینی امام، یادآوری واقعه غدیرخم، نارضایتی ایشان از شیخین، رد بیعت با خلیفه، گریه های شبانه، انتقاد شدید از زنان مهاجر و انصار، آرزوی مرگ، دفن شبانه و.... انجام دادند.
▪️وی در پایان گفت: اقدامات حضرت زهرا(س) در ایام حیات شان بهترین الگو برای امروز هر مسلمانی در ولایت مداری است تا بر اساس آن بتواند به تکلیف دینی خویش عمل کند و مدافع حریم ولایت باشد.
📲 @esfahan_whc
شب جمعه شهدا رو با ذکر صلوات یاد کنیم
که پیش ارباب یادمون باشن🪴
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله