📊 #نقشه_راه | بیانات در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
📢 دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر انقلاب
👈 فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاشهای این شورا، نکاتی را درخصوص وظایف قانونی شورای نگهبان بیان و تاکید کردند: همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند.
📍چرا فلسطینیها از نوار غزه فرار نکردند؟
اسرائیل پس از حمله هفت اکتبر، رسما هدف جنگ خود علیه نوار غزه را نابودی حماس اعلام کرد، اما به نظر میرسد غایت اصلی اسرائیل از این جنگ همه جانبه و بیسابقه حذف این باریکه کوچک اما دردسرساز برای همیشه بوده و تنها در این صورت هدف اعلامی جنگ یعنی نابودی حماس را تحقق یافته میداند.
چنان که برخی اسرائیلیها نیز گفتهاند، حتی به فرض تحقق هدف اعلامی جنگ، تا زمانی که غزه باقی است، یعنی زمینه و ظرفیت شکل گیری حماسی جدید و حملهای دیگر در آینده وجود دارد و از این رو، اسرائیل برای جلوگیری از آن و احیای بازدارندگی از دست رفته، غایت ویرانی کامل و غیرقابل سکونت کردن غزه را در پس هدف اعلام شده قرار داد و تنها راه ممکن تحقق آن را در کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه به مصر و اماکن دیگری دید.
در همان ابتدای جنگ نیز تلاشها و مذاکراتی با مصر و کشورهای دیگر برای انتقال ساکنان نوار غزه شروع شد؛ اما با سد محکم مخالفت مصر و اردن که از اجرای چنین سناریویی در آینده برای کرانه باختری نگران بود، مواجه شد. همان زمان هم گویا، اسرائیلیها برای مجاب کردن دولت مصر گفته بودند که صرفا برای مدتی پذیرای ساکنان نوار غزه در سینا باشد و پس از پایان جنگ و نابودی حماس دوباره به غزه باز گردانده خواهند شد. عبدالفتاح سیسی نیز در کنفرانسی خبری با درک غایت اسکان نهایی آنها در سینا صراحتا به تل آویو گفت که ساکنان نوار غزه را به همان صحرای نقب در اسرائیل منتقل کنید و پس از این که ماموریت علنی خود در نابودی حماس را به پایان رساندید، دوباره آنها را به نوار غزه بازگردانید.
وقتی اسرائیل در مجاب کردن مصر به بن بست رسید، تصمیم بر آن گرفت که این پروژه را یکجانبه عملیاتی کند؛ به گونهای که از طریق وارد آوردن بیسابقهترین فشار روانی به ساکنان پرتراکمترین نقطه جمعیتی جهان در باریکه کوچک غزه، آنها را به فرار به سمت مصر مجبور و جمعیت غزه را تخلیه کند. برای تحقق این هدف، سیاست غیر قابل سکونت کردن این باریکه را در پیش گرفت؛ هم از طریق محاصره نفسگیر و قطع آب، غذا، برق؛ و سوخت و هم از طریق بمبارانهای بیوقفه همه چیز به ویژه زیرساختهای مدنی از مدارس و دانشگاهها گرفته تا خیابانها، بیمارستانها و نانواییها و نیز کشتار وسیع مردم این منطقه و تخریب گسترده منازل. در واقع هدف اولیه تخریب این زیرساختها به ویژه بیمارستانها که دهها هزار آواره در آنها پناه گرفته بودند، تزریق احساس نبود هیچ جای امنی در غزه به فلسطینیها بود تا از این طریق ذهنیت انسان غزهای در این منطقه بسیار کوچک به بن بست کامل برسد و چارهای جز فرار به سمت مصر نیابد.
اما چرا فلسطینیها فرار نکردند؟ برخی به اشتباه مانع را بسته بودن گذرگاه و مخالفت مصر با پذیرفتن ساکنان نوار غزه میدانند، اما علی رغم اهمیت بالای موضع مصر و اردن، علت را باید در خود غزه جست. و الا اگر همین یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی آواره در نوار غزه که از شمال به جنوب و بعضا در داخل خود جنوب به مناطق دیگری رفتهاند - و یا حداقل هزاران نفر از آنها - به سمت مرز با مصر هجوم برده بودند، آیا مصر توان مقابله با این سیل جمعیت را داشت؟ آیا ترس از تیراندازی نیروهای امنیتی مصری این آوارگان را بازداشت؟ در حالی که مرگ و کشتار در هر خانه و کوی و برزنی در غزه به طرز فجیع و لحظهای اتفاق میافتد، تیراندازی احتمالی نظامیان مصری چه بازدارندگی میتوانست داشته باشد؟
جالب هم اینجاست که حتی در حد چند نفری به سمت گذرگاه رفح و مرز 12 کیلومتری با مصر فرار نکردند تا از جهنم جنگ نجات یابند؟ چرا؟ پاسخ را میتوان در جمله ساده اما پرمحتوای یک دختر کم سن و سال فلسطینی در مصاحبهای کوتاه و گذرا با یک شبکه ماهوارهای دید. او تاکید میکرد که ما از اینجا کوچ نخواهیم کرد و مرگ در خانه را به آوارگی و تحقیر در غربت ترجیح میدهیم. همین واژگان برآیند یک نوع آگاهی جمعی است که آن هم زاییده تجربه تلخ آوارگی فلسطینیها در خارج از موطن خود از سال 1948 است که هم اکنون جمعیت آنها به بیش از 6 میلیون نفر میرسد و خیلی از آنها نه شناسنامهای دارند نه تابعیتی. امروزه حتی تصور ذهنی زندگیِ به شدت وابسته به اسناد هویتی در دنیای مدرن ممکن نیست و آزار دهنده است، اما این واقعیت تلخ زندگی میلیونها آواره فلسطینی در اردوگاههای آوارگان در کشورهای دیگر است.
البته ایستادگی ساکنان غزه در مقابل طرح کوچ اجباری خود یک جبهه مردمی متحد را نیز در این جنگ همه جانبه و محاصره اقتصادی و انسانی بیسابقه به نمایش میگذارد و همین عامل، اسرائیل را با چالش بزرگی در تحقق غایت و اهداف جنگ مواجه کرده است.
🔺پیام سردار قاآنی به فرمانده گردانهای القسام
فرمانده نیروی قدس سپاه:
🔹حماسه بزرگی به نام طوفان الاقصی خلق کردید که با یاری خداوند و به دست مجاهدان گردانهای القسام و مجاهدان مقاومت در غزه به انجام رسید.
🔹ضعف و شکنندگی رژیم غاصب صهیونیستی را به وضوح نشان دادید و بهصورت عملی و قاطع نشان دادید که رژیم از تار عنکبوت ضعیفتر است.
🔹فلسطین و منطقه پس از طوفان الاقصی، آنگونه که قبل از آن بود، نخواهد بود.
🔹برادران شما در محور بیتالمقدس و مقاومت با شما متحد هستند و اجازه نخواهند داد دشمن به اهداف کثیف خود در غزه و فلسطین برسد."
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#هیئت_رزمندگان_اسلام_استان_اصفهان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 eitaa.com/Esfheyat_ir
هدایت شده از یمن الاسلام 🇾🇪
جایگاه یمن در استراتژی محور مقاومت
#یادداشت #تحلیل
🔷️اگر تا دیروز جنگ در فلسطین به نبرد میان نیروهای اشغالگر صهیونیستی و نیروهای حماس در نوار غزه و همچنین درگیریها در شمال فلسطین با حزبا... به عنوان نیروی دوم جنگ محدود بود، طی چند روز گذشته نبرد فلسطین شاهد ورود یک بازیگر جدید است که اکنون به طور جدی وارد میدان نبرد شده است: یمن.نقطه اوج بازیگری یمنیها نیز افزون بر هدف قرار دادن مکرر بندر ایلات اراضی اشغالی، انهدام پهپاد گران قیمت MQ۹ آمریکایی بود. در واقع مهمتر از ورود یمن به نبرد مستقیم با اسرائیل و هدف قرار دادن اراضی اشغالی،اعلام جنگ با آمریکاست که معادلات نبرد در غرب آسیا را دگرگون خواهد ساخت.
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود: ۱-موقعیت ژئوپلیتیکی منحصر به فرد یمن که کنترل این کشور را بر جنوب دریای سرخ و تنگه راهبردی باب المندب تضمین میکند، توانسته است دست برتری به محور مقاومت در مواجهه با محور غربی-عبری -عربی بدهد. برای مثال حمله رسمی به ناوهای آمریکایی در دریای سرخ اتفاق کوچکی نیست که بتوان از آن به سادگی عبور کرد. معنای این اقدام ناامن سازی تجارت آمریکا،اروپا و اسرائیل در دریای سرخ است. مبرهن مینماید که این اقدامات اهرم فشاری خواهد بود بر حامیان اسرائیل تا جنایات این رژیم در نوار غزه را پایان دهند و در غیر این صورت باید منتظر عواقب آن در دریای سرخ باشند.
۲- یمنیها ملاحظات ایران، عراق، سوریه و لبنان برای نبرد و ضربه به آمریکا و اسرائیل را ندارند و اتفاقا افکار عمومی این کشور (حتی مخالفان انصارا...)از حمله به اراضی اشغالی و حامیان اصلی دولت صهیونیستی استقبال میکنند.
۳-انهدام پهپاد پیشرفته MQ۹ اخطاری جدی به آمریکا بود و نشان داد ارتش یمن هم از قابلیتهای فنی بسیار بالایی برخوردار است و میتواند واشنگتن را درگیر کند و هم جرئت و جسارت حمله به منافع این کشور را در خود میبیند. کاخ سفیدنشینان نیز اگر قصد واکنش به یمن را داشته باشند، لاجرم باید ارتش خود را وارد درگیری بزرگتر و طولانی مدتی کنند که در آن بمباران هوایی نیز نمیتواند کار را یکسره کند، همان طور که سعودی در ۸ سال نتوانست.
۴- آمریکا در حال پس دادن تاوان حمایت از اسرائیل است و در سوریه، عراق و یمن به طور مکرر در حال تحمل تهاجمات بوده و باید تصمیم بگیرد که آیا میتواند تلفات و خسارتهای آن را بپذیرد یا باید واکنش مناسب و بازدارنده به این حملات بروز دهد؟ البته که گزینه سوم فشار به اسرائیل و پایان حمله به غزه است و محور مقاومت اتفاقا این راه را میپسندد.
۵- آمریکا رسما اعلام کرده خواهان افزایش تنش با محور مقاومت نیست، اما از طرفی هزینه کاهش تنش و هدف قرار نگرفتن را باید بپردازد و سفرهای بلینکن به تل آویو نیز در همین سو ارزیابی میشود. این که وزیر امور خارجه آمریکا صریحا میگوید اسرائیل نمیتواند غزه را اشغال کند، آیا نشانهای از انگارههای حاکم بر اذهان کاخ سفید نشینان نیست؟
۶-جنگ غزه در حال فرسایشی شدن بوده و اسرائیل تا این لحظه با وجود دادن تلفات بالا و هزینههای سنگین، دستاورد قابل توجهی نداشته و جبهههای جدیدی نیز علیه این رژیم باز شده است. همچنین آمریکا دارد بخشی از هزینه مادی و انسانی حمله اسرائیل به غزه را متحمل میشود و در یک سال باقی مانده به انتخابات، مسلما جو بایدن این وضع را برنمی تابد.
۷- احتمالا آمریکا در نهایت تحت تاثیر اعتراضات داخلی و جهانی و ایضا حملات محور مقاومت ناچار شود به اسرائیل فشار وارد آورد تا جنگ را متوقف سازد، اما ممکن است نتانیاهو (بازنده اصلی نبرد طوفان الاقصی) تسلیم نشود و جنگ را ادامه دهد. مهم است که در این صورت آمریکا چه تصمیمی میگیرد؟ در نهایت باید گفت اهمیت ورود یمن به جرگه محور مقاومت در سال ۲۰۱۴ تا این حد مهم و حیاتی بود که امروز آثار آن پدیدار شده و این کشور یک متغیر مستقل برای تحمیل خواستههای این محور بر آمریکاست و ایالات متحده هم اکنون چارهای برای مقابله با آن ندارد. مجموعه مقاومت اسلامی در عراق، سوریه، لبنان و یمن بهتدریج در حال افزایش فشارهای خود به آمریکا و اسرائیل هستند و باید دید واشنگتن و متحد اشغالگرش تا کجا این شرایط را تحمل میکنند؟ آمریکا نه وضعیت مناسبی از لحاظ رزمی برای جنگیدن در گستره غرب آسیا و بالا بردن سطح تنش دارد، نه انگیزه و ارادهای برای آن. از طرفی روسیه و چین به درگیریهای اخیر آمریکا و اسرائیل پوزخند میزنند و آن را یک فرصت مناسب برای فرسایش این دولت میبینند. انتخابات نیز در پیش است و بایدن و تیمش باید تصمیمات سختی بگیرند و بین بد (پایان جنگ در غزه و فشار به اسرائیل) و بدتر (تداوم حمایت از جنگ اسرائیل و تحمل ضربات و خسارتهای پیاپی از اضلاع محور مقاومت و در نتیجه از دست دادن پایگاه مردمی و انتخابات سال آینده) یک گزینه را انتخاب کنند.
علیرضا تقوی نیا
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
جایگاه یمن در استراتژی محور مقاومت
#یادداشت #تحلیل
🔷️اگر تا دیروز جنگ در فلسطین به نبرد میان نیروهای اشغالگر صهیونیستی و نیروهای حماس در نوار غزه و همچنین درگیریها در شمال فلسطین با حزبا... به عنوان نیروی دوم جنگ محدود بود، طی چند روز گذشته نبرد فلسطین شاهد ورود یک بازیگر جدید است که اکنون به طور جدی وارد میدان نبرد شده است: یمن.نقطه اوج بازیگری یمنیها نیز افزون بر هدف قرار دادن مکرر بندر ایلات اراضی اشغالی، انهدام پهپاد گران قیمت MQ۹ آمریکایی بود. در واقع مهمتر از ورود یمن به نبرد مستقیم با اسرائیل و هدف قرار دادن اراضی اشغالی،اعلام جنگ با آمریکاست که معادلات نبرد در غرب آسیا را دگرگون خواهد ساخت.
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود: ۱-موقعیت ژئوپلیتیکی منحصر به فرد یمن که کنترل این کشور را بر جنوب دریای سرخ و تنگه راهبردی باب المندب تضمین میکند، توانسته است دست برتری به محور مقاومت در مواجهه با محور غربی-عبری -عربی بدهد. برای مثال حمله رسمی به ناوهای آمریکایی در دریای سرخ اتفاق کوچکی نیست که بتوان از آن به سادگی عبور کرد. معنای این اقدام ناامن سازی تجارت آمریکا،اروپا و اسرائیل در دریای سرخ است. مبرهن مینماید که این اقدامات اهرم فشاری خواهد بود بر حامیان اسرائیل تا جنایات این رژیم در نوار غزه را پایان دهند و در غیر این صورت باید منتظر عواقب آن در دریای سرخ باشند.
۲- یمنیها ملاحظات ایران، عراق، سوریه و لبنان برای نبرد و ضربه به آمریکا و اسرائیل را ندارند و اتفاقا افکار عمومی این کشور (حتی مخالفان انصارا...)از حمله به اراضی اشغالی و حامیان اصلی دولت صهیونیستی استقبال میکنند.
۳-انهدام پهپاد پیشرفته MQ۹ اخطاری جدی به آمریکا بود و نشان داد ارتش یمن هم از قابلیتهای فنی بسیار بالایی برخوردار است و میتواند واشنگتن را درگیر کند و هم جرئت و جسارت حمله به منافع این کشور را در خود میبیند. کاخ سفیدنشینان نیز اگر قصد واکنش به یمن را داشته باشند، لاجرم باید ارتش خود را وارد درگیری بزرگتر و طولانی مدتی کنند که در آن بمباران هوایی نیز نمیتواند کار را یکسره کند، همان طور که سعودی در ۸ سال نتوانست.
۴- آمریکا در حال پس دادن تاوان حمایت از اسرائیل است و در سوریه، عراق و یمن به طور مکرر در حال تحمل تهاجمات بوده و باید تصمیم بگیرد که آیا میتواند تلفات و خسارتهای آن را بپذیرد یا باید واکنش مناسب و بازدارنده به این حملات بروز دهد؟ البته که گزینه سوم فشار به اسرائیل و پایان حمله به غزه است و محور مقاومت اتفاقا این راه را میپسندد.
۵- آمریکا رسما اعلام کرده خواهان افزایش تنش با محور مقاومت نیست، اما از طرفی هزینه کاهش تنش و هدف قرار نگرفتن را باید بپردازد و سفرهای بلینکن به تل آویو نیز در همین سو ارزیابی میشود. این که وزیر امور خارجه آمریکا صریحا میگوید اسرائیل نمیتواند غزه را اشغال کند، آیا نشانهای از انگارههای حاکم بر اذهان کاخ سفید نشینان نیست؟
۶-جنگ غزه در حال فرسایشی شدن بوده و اسرائیل تا این لحظه با وجود دادن تلفات بالا و هزینههای سنگین، دستاورد قابل توجهی نداشته و جبهههای جدیدی نیز علیه این رژیم باز شده است. همچنین آمریکا دارد بخشی از هزینه مادی و انسانی حمله اسرائیل به غزه را متحمل میشود و در یک سال باقی مانده به انتخابات، مسلما جو بایدن این وضع را برنمی تابد.
۷- احتمالا آمریکا در نهایت تحت تاثیر اعتراضات داخلی و جهانی و ایضا حملات محور مقاومت ناچار شود به اسرائیل فشار وارد آورد تا جنگ را متوقف سازد، اما ممکن است نتانیاهو (بازنده اصلی نبرد طوفان الاقصی) تسلیم نشود و جنگ را ادامه دهد. مهم است که در این صورت آمریکا چه تصمیمی میگیرد؟ در نهایت باید گفت اهمیت ورود یمن به جرگه محور مقاومت در سال ۲۰۱۴ تا این حد مهم و حیاتی بود که امروز آثار آن پدیدار شده و این کشور یک متغیر مستقل برای تحمیل خواستههای این محور بر آمریکاست و ایالات متحده هم اکنون چارهای برای مقابله با آن ندارد. مجموعه مقاومت اسلامی در عراق، سوریه، لبنان و یمن بهتدریج در حال افزایش فشارهای خود به آمریکا و اسرائیل هستند و باید دید واشنگتن و متحد اشغالگرش تا کجا این شرایط را تحمل میکنند؟ آمریکا نه وضعیت مناسبی از لحاظ رزمی برای جنگیدن در گستره غرب آسیا و بالا بردن سطح تنش دارد، نه انگیزه و ارادهای برای آن. از طرفی روسیه و چین به درگیریهای اخیر آمریکا و اسرائیل پوزخند میزنند و آن را یک فرصت مناسب برای فرسایش این دولت میبینند. انتخابات نیز در پیش است و بایدن و تیمش باید تصمیمات سختی بگیرند و بین بد (پایان جنگ در غزه و فشار به اسرائیل) و بدتر (تداوم حمایت از جنگ اسرائیل و تحمل ضربات و خسارتهای پیاپی از اضلاع محور مقاومت و در نتیجه از دست دادن پایگاه مردمی و انتخابات سال آینده) یک گزینه را انتخاب کنند
هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان
آوارگان غزه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#هیئت_رزمندگان_اسلام_استان_اصفهان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 eitaa.com/Esfheyat_ir
🔻 جهنمی که قسام، امروز برای ارتش متجاوز ساخت
🔹 صبح امروز گردانهای قسام 5 جیپ نظامی که قصد نفوذ به غرب بیت لاهیا را داشتند با موشک یاسین 105 هدف قرار دادند.
🔹 این حمله منجر به انهدام دو جیپ یکی از نوع وولف و دیگری از نوع دیفندر شد که مجاهدان فلسطینی پس از آن، نظامیان دشمن را با مسلسل از فاصله نزدیک از پای درآوردند.
🔹 مجاهدین قسام همچنین توانستند با 12 گلوله ضد استحکامات "یاسین TBG" یک یگان صهیونیستی را که در داخل ساختمانی در بیت حانون مستقر شده بود، مورد اصابت قرار دادند که منجر به تخریب کامل ساختمان و فروریختن آن بر روی نیروهای مورد نظر و به کشته و زخمی شدن آنها شد.
🔹 مجاهدان ما از صبح امروز موفق شدند خانهای را که در آن سربازان اشغالگر سنگر گرفته بودند، تخریب کرده و تلفاتی به آنان تحمیل کنند
🔹 علاوه بر این، 21 خودروی رژیم صهیونیستی در تمامی مناطق تهاجم به نوار غزه به طور کامل یا جزئی منهدم شده
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#هیئت_رزمندگان_اسلام_استان_اصفهان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 eitaa.com/Esfheyat_ir
🔴متین جهان، روزنامه نگار ترکیهای فهرستی از 260 کشتی باری تجاری را منتشر کرد که از 7 اکتبر 2023، از زمان آغاز بمباران نوار غزه توسط اسرائیل، از ترکیه به سمت اسرائیل حرکت کرده اند
🔹وی نوشت: در اینجا لیستی از کشتیهایی است که در حالی که نسلکشی اسرائیل ادامه دارد، از ترکیه به اسرائیل رفتند. در حالی که من لیستی از این کشتی ها را منتشر می کنم، کشتی های جدید در حال اضافه شدن هستند. ما به طور متوسط روزانه 7 کشتی به اسرائیل محموله می فرستادیم. دیروز 13 کشتی دیگر فرستادیم. تا زمانی که دولت به تجارت با اسرائیل ادامه می دهد، ما نمی توانیم جنگ را به گردن طبقه کارگر عادی که قهوه می خرند، بیندازیم. آیا می دانید مالک کشتی رو-رو هاتای که در حال حاضر در بندر حیفا اسرائیل قرار دارد، کیست؟ ابراهیم گولر رئیس سابق و نامزد شهرداری از حزب حاکم. اگر چه ما به صورت شفاهی از فلسطین حمایت می کنیم و با نسل کشی غزه مخالفیم، اما در حقیقت با 272 کشتی به اسرائیل خدمات لجستیکی ارائه می دهیم.