17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 دختری با گوشواره های قلبی
🕊🌷🕊🌷🕊🌷
💔 به یاد کوچکترین شهید حادثه #تروریستی کرمان
#ریحانه_سلطانی_نژاد
#کاپشن_صورتی
#گوشواره_قلبی
۱۷ دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر شرایطش جور باشه مهاجرت میکنی؟
مصاحبه با ساکنین شمال شهر تهران
۱۸ دی ۱۴۰۲
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همین مردمی بودن به قیمت جانش تمام شد!
🔹 به مناسبت سالروز شهادت امیر کبیر صدراعظم بلندآوازه ناصرالدین شاه
۲۰ دی ۱۴۰۲
✋ گفتگوی کوتاه
_ رأی بدم که چی ؟
+ هیچی!
_ یعنی چی ؟ تو هم میگی رأی ندم ؟
+ انتخاب خودته که رأی بدی یا نه . تو رأی بدی یا نه ،انتخابات برگذار میشه و مجلس بعدی هم شکل میگیره. تو در حد خودت میتونی انتخاب کنی که تو این روند اثر داشته باشی یا نه .
_ خب رأی بدم مشکل حل میشه ؟
+ مگه رأی ندی حل میشه ؟
_ خب با رأی ندادنم میخوام اعتراض کنم
+ به کی ؟
_ به اینایی که مملکت دستشونه.
+ چقدر سادهای ! بخشی از اینایی که الان مجلس دستشونه از خداشونه که امثال تو اصلا رأی ندن که بازم خودشون رأی بیارن .
رأی ندادن تو ، آرزوی خیلی از همیناست .
۲۰ دی ۱۴۰۲
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 تو کی هستی ؟؟؟
🔴رو چه حسابی مغرور شدی ؟؟
۲۱ دی ۱۴۰۲
۲۲ دی ۱۴۰۲
صحنه انتخابات الیگودرز
✍ در این نوشتار که در دو بخش نوشته شده از چند منظر صحنه ی انتخابات شهرستان الیگودرز بررسی شده است.
🌕 مشارکت
در ابتدای مطلب از تمامی نامزدها که در هر مرحله ای از ثبت نام ها با هر نیتی وارد عرصه شدند به سهم ناچیز خود تشکر نموده و برای همه آنان بهترین آرزوها را داریم. در حال حاضر بعد از رد صلاحیت برخی از نامزدهای چهره و معرفی نامزدهای تأیید صلاحیت شده؛ صحنه ی انتخابات شهرستان کاملا شفاف شده است.اگرچه ممکن است برخی زلف مشارکت مردم را به حضور فلان نامزد در انتخابات گره بزنند اما تجربه نشان داده که مشارکت مردم بیشتر از اسامی و عناوین نامزدها متاثر از شرایط زندگی جاری مردم می باشد و امروز مهمترین مسئله که میتواند بر میزان مشارکت اثر گذار باشد « معیشت و سفره ی مردم » است که علی رغم همه ی تلاش ها همچنان مردم عزیز ما با مشکلات معیشتی و وجود گره های فراوانی دست و پنجه نرم میکنند. وقتی یک پدر خانواده برای تهیه ی شیر خشک به داروخانه مراجعه میکند و مجموعه های دخیل مدیریتی در تامین این نیاز ضروری همچنان در رفع اختلال ها ناتوان بوده اند از دید نگارنده همین عامل ساده تاثیرش در میزان مشارکت به مراتب بیشتر از حضور یا عدم حضور فلان نامزد می باشد ؛ زمانی که یک جوان برای تهیه ی وام ازدواج به بانک مراجعه میکند و در سنگ اندازی بانک ها سرگردان میشود تاثیر این قصور در مشارکت به مراتب بیشتر از تایید یا رد صلاحیت فلان نامزد می باشد. آن کارگری که چندین ماه است که حقوقی دریافت نکرده است آیا برایش اهمیتی دارد که کدام نامزد تایید صلاحیت شده یا تایید صلاحیت نشده است ؟ آن جوان تحصیل کرده ای که در جستجوی کار می باشد و ... بنابراین رفع #مشکلات_معیشتی و گره های جاری زندگی مردم کلیدی ترین عامل در میزان مشارکت خواهد بود.
🌕 تغییر صحنه انتخابات ؟
هیچ تغییری غیر ممکن نیست ولی تایید شدن و برگشت نامزدی که بر اساس موارد و مستنداتی رد صلاحیت شده طبعا بسیار دشوار خواهد بود .تجربه ی ادوار گذشته نشان میدهد که شورای محترم نگهبان با بررسی مجدد و دقیق پرونده ی نامزدها و لحاظ نمودن برخی ملاحظات در مراحل پایانی تعدادی از نامزدهای عدم احراز صلاحیت شده و حتی رد صلاحیت شده را به صحنه بازمیگرداند که در واقع شوک جدیدی به صحنه ی انتخابات وارد میکند و برخی افراد را به صندوق رای نزدیک و متقابلا میتواند عده ای را از صندوق ها دور کند چرا که همچنان دلایل تایید و رد صلاحیت ها برای عموم مردم شفاف نیست و این عدم شفافیت در موارد متعدد با عدم اقناع افکار عمومی روبرو میشود. اما همانگونه که در موارد پیشگفته عنوان شد تغییر صحنه ی انتخابات شهرستان نیز دور از ذهن نخواهد بود :
اگر بازگشت نامزدهای رد صلاحیت شده تنها به یک نامزد چهره محدود شود رقابت و مشارکت آسیب جدی خواهد دید
اگر دو نامزد چهره باز گردند خطر ایجاد #دو_قطبی وجود دارد بنابراین پیش بینی میشود احتمالا اگر بنا باشد با نگاه بالا بردن مشارکت نامزدهایی به عرصه بازگردند و در عین حال دو قطبی نیز ایجاد نشود یا هیچ نامزد چهره ای در این مرحله تایید نشود و فقط تعدادی از نامزدهای کمتر شناخته شده به صحنه باز گردند یا ممکن است حداقل سه نامزد چهره به عرصه باز گردند که هم در مشارکت موثر باشند و هم دو قطبی ایجاد نشود که احتمال وقوع این حالت ضعیف است.
اما موضوع دیگری که صحنه ی انتخابات شهرستان را میتواند تغییر دهد بحث #تغییر_حوزه برخی نامزدها از حوزه های دیگر به شهرستان الیگودرز می باشد که این جابجایی نیز در قانون پیش بینی شده و پیرو زمزمه های موجود در شهر ممکن است برخی نامزدهای جدید که از شهرهای دیگر ثبت نام نموده و اصالت الیگودرزی دارند به عرصه ی انتخابات شهرستان افزوده شوند.
🌕 رقابت جوانان
چیدمان کنونی صحنه ی انتخابات شهرستان را بایستی میدان رقابت جوانان نامید جوانانی که سرشار از توانایی ؛ انرژی و انگیزه هستند و در گام دوم انقلاب به آنان اعتماد ویژه ای صورت گرفته و سنگین ترین مسئولیت ها نیز بر دوش آنان قرار گرفته است.
. . . پایان بخش نخست . . .
۲۲ دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 خودفروش
رفیق، خودتو هیچ جوره به کسی نفروش، ارزش تو خیلی بیشتر از این حرفاست ......
۲۲ دی ۱۴۰۲
صحنه انتخابات الیگودرز ( بخش دوم )
✍ در بخش نخست به بررسی سه موضوع زیر پرداخته شد
- مشارکت
- تغییر صحنه انتخابات
- رقابت جوانان
در ادامه نیز به سه موضوع دیگر مرتبط با صحنه انتخابات شهرستان الیگودرز پرداخته میشود
🌕 قوم گرایی
شهرستان الیگودرز با توجه به اینکه رنگین کمان خوش رنگی از طوایف متعدد می باشد و این #شبکه_های_متعالی جمعیتی همواره منشأ اقتدار و اتحاد مردم بوده اند در مهمترین نماد #مردم_سالاری دینی نیز همچنان قوم گرایی یکی از شاخص ترین فاکتور های تعیین کننده ی سرنوشت انتخابات در شهرستان می باشد که البته این شاخص گاهی ملاک «#شایسته_سالاری» را به چالش جدی کشانده است.در انتخابات پیش رو نیز بدون تردید نامزدهایی که دارای یک سبد رای طایفه ای با کف رای پنج هزار تایی می باشند میتوانند در کوران رقابت نهایی قرار داشته باشند.
🌕 اتحاد و ائتلاف
با توجه به اینکه در حال حاضر نامزدهای شاخصی که با حضور در انتخابات های پیشین بیشتر شناخته شده بودند و اکنون این نامزدها در صحنه نیستند به همین دلیل احتمال رای آوری تمام نامزدهای حاضر در میدان افزایش قابل توجهی یافته است و در عین حال تجربه نشان داده است که ائتلاف در شهرستان هایی که ساخت و بافت قومیتی دارند عملا شکست خورده است و هیچ گاه با کنار رفتن یک نامزد از یک طایفه سبد رای ش منتقل نخواهد شد ؛ مگر در مواردی که از یک طایفه دو یا چند نامزد در صحنه باشند و با وساطت ریش سفیدان زمینه ی متحد شدن نامزدهای یک طایفه ؛ در واقع رای یک طایفه در یک سبد تجمیع میشود بنابراین همچون ادوار گذشته پیش بینی میشود اکثر نامزدها تا پایان در صحنه باقی بمانند و ائتلاف خاصی صورت نگیرد .برخی از نامزدها نیز با توجه به اینکه سبد رای شان #محک_خورده نبایستی توقع جهش غیر منتظره در سبد رای خود را داشته باشند که البته ممکن است با نگاه بلند مدت و برای توفیق بعد از چندین دوره نامزد شدن سرمایه گذاری کرده باشند.
🌕 توصیه به نامزدها
🔺شام و نهار و هزینه های رنگارنگ : وضعیت امروز زندگی مردم به گونه ای است که نامزدهای از جنس مردم و آشنا به درد جامعه بایستی وکالت آنان را در مجلس بر عهده بگیرند بنابراین نامزدهایی که برای رای آوری همچنان دست به #گدایی_رای با توزیع شام و نهار یا اقلام دیگر میزنند علاوه بر تقبل هزینه های زائد ؛ نمیتوانند سبد رای خود را فربه کنند و مردم نیز بهتر است شام و نهار این نامزدها را بخورند و با رای ندادن به آن ها اینگونه نامزدها را تنبیه کنند تا این شیوه های سنتی غلط برچیده شود.همچنین هزینه های زیاد در تبلیغات و ریخت و پاش های نامتعارف به عنوان یک شاخص هشدار دهنده حتما مد نظر قرار میگیرد و خود گویای نکات فراوانی است.
🔺مجالس ختم : حضور پر رنگ نامزدها در قبرستان ها و در مجالس ختم و ترحیم سالهاست که به عنوان یک روش سو استفاده از اجتماعات مردمی گاها مورد بهره برداری سیاسی نیز قرار میگیرد و بایستی پرسید آیا این شیوه ی قدیمی همچنان در میزان آرا نامزدها تعیین کننده است ؟
🔺بیانیه نویسی : ارسال پیامک انبوه در مناسبت های تقویمی و بیانیه نویسی یکی از پر رنگ ترین روش های تبلیغی نامزدهاست که بجای محور قرار دادن برنامه ها و راهکارها همچنان موضوعیت دارد و یک نقطه ضعف محسوب میشود
🔺وعده دادن : همه میدانیم که دایره ی وظایف وکلای ملت در دو حوزه ی قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین محدود شده است بنابراین وعده دادن در زمینه های خارج از این دو حوزه عملا #عوامفریبی محسوب میشود.
🔺برنامه : مهمترین اصل در انتخاب نامزد اصلح داشتن برنامه ی دقیق و ارائه #راهکارهای_نو و عملیاتی برای حل مشکلات می باشد که این برنامه بایستی برای مردم تبیین شود و عملیاتی نیز باشد
🔺اخلاق مداری : با ورود به فضای انتخابات متاسفانه برخی فضا را به شدت غبار آلوده میکنند و از تخریب و توهین به سایر نامزدها برای بالا کشیدن نامزد مد نظر خود استفاده میکنند که از نگاه عموم مردم #اخلاق_مداری هر نامزد و حامیان ش مورد توجه قرار میگیرد.
🔺شفافیت : حلقه ی مفقوده ی نظارت مردم بر نامزدها وجود شفافیت در زندگی نامزدهاست که بایستی نامزدها نسبت به اموال و دارایی های خود پیش از ورود به بهارستان و نیز مواضع خود در مورد مهمترین موضوعات جامعه با صراحت و شفافیت موضع گیری داشته باشند.
۲۳ دی ۱۴۰۲
🔥آتشی چندان نداری؛بیهده چندین مجوش
مست و لایعقل گذشتم از در میخانه دوش
سالکی دیدم نشسته پیش پیر می فروش
گشته از دنیا و مافیها به کلی اختیار
از پی یک جرعه می!! بر باده داده عقل و هوش
مطربان افتاده بی خود هر یکی بر یک طرف
از نفیر آسوده چنگ و از فغان بربط خموش
شمع مجلس ایستاده زرد و لرزان و نزار
آتشی بر سر دویده آمده خوش خوش به جوش
خواستم تا بگذرم زان در که ناگه از درون
چشم سالک بر من افتاد و در آمد در خروش
گفت، ای غافل، کجایی چند گردی هر طرف؟
بگذر از خویش و در آور شرب ما یک جرعه نوش
تو هم از دردی کشان شو در خرابات مغان
تا بیابی هر چه خواهی، این نصیحت دار گوش
نیست در خورد تو خسرو این حکایتها برو
آتشی چندان نداری، بیهده چندین مجوش
#امیر_خسرو_دهلوی
۲۴ دی ۱۴۰۲
✋
فوائد غرّش موشکهای سپاه
🔺غرش موشکهای سپاه از اربیل تا ادلب چند فائده داشت:
1⃣ موشکها از جنوب غربی کشورمان و از فاصله ی ۱۲۰۰ کیلومتری شلیک شدند تا صدای غرش آن را برخی دولتهای عربِ خائن بشوند و حساب کار دستشان بیاید.
2⃣ گسترهی اربیل تا ادلب و حمله ی ترکیبی از چند نقطه به مواضع امریکا و اسرائیل و داعش یعنی ما میتوانیم با هوش و اشراف خود همزمان همهی شما را در هر کجای دنیا باشید سرکوب کنیم.
3⃣ آتش موشکهای سپاه در آسمان منطقه، دلگرمی زیادی به نیروهای مقاومت و مردم غیور فلسطین بخشید.
4⃣ حرکت دیشب سپاه یکچشمه از اقتدار نظام اسلامی ایران بود تا اسرائیل و آمریکا حساب کار دستشان بیاید و ائتلاف کشورهای غربی دچار تزلزل شدید شود.
5⃣ حملهی رعدآسای سپاه، نمایش اقتدار ایران بود تا اپوزیسیون و اغتشاشگران و براندازها و سوسولهای مخالف نظام که گاهی شکر زیادی میخورند، خودشان را خیس کنند و بفهمند هرچقدر هم برعلیه این نظام تلاش کنند آب در هاون کوبیدن است.اقتدار و اشراف نظام فراتر از تصور و مخیله ی خیلی هاست.
6⃣ هلاکت مهره بسیار مهم موساد
🔺 پیشرو دیزایی کیست؟
🔹پیشرو دیزایی، مسئولیت صادرات نفت از کردستان عراق به اسرائیل را به عهده داشت که در حملات امشب سپاه کشته شد.
🔹پیشرو دیزایی صاحب گروه ساختمانسازی فالکون بود.
🔹این تاجر کُرد از نزدیک با موساد و رهبری کردستان در ارتباط بود.
🔹او همچنین مالک مجموعه شرکتهای امپایر بود که در حوزه تجارت نفت فعال بود. این مجموعه در سال ۲۰۰۳ و پس از حوادث عراق تأسیس شد و به تولید نفت مشغول بود.
🔹طبق اخبار موثق، گروه SB Falcon، یک ارتش خصوصی کوچک نیز داشت که پرسنل نظامی سابق ایالات متحده را استخدام میکرد./ نورنیوز
۲۶ دی ۱۴۰۲
کدام فضای یخ زده و کدام یخ شکن ؟
✍ برخی از اهالی رسانه یا قلم به دستان محترم که مشخصا طرفدار پر و پاقرص یکی از نامزدهای رد صلاحیت شده هستند با ضرب آهنگ پر تکرار سعی میکنند چنین وانمود کنند که فضای انتخاباتی شهرستان سرد و یخ زده و بی روح است و علت آنرا رد صلاحیت برخی از نامزدها قلمداد کنند تا این لابلا به شورای نگهبان هم القا کنند فضای سیاسی یخ زده و به خیال خودشان شورای نگهبان هم روی همه چیز چشم ببندد و نامزدهایی که رد صلاحیت شده اند را از کانال « نه خانی آمد و نه خانی رفت » به عنوان یخ شکن دو باره راهی میدان کند
ولی واقعیت ماجرا حتما اینگونه نیست ؛ شاید بتوان گفت به دلیل کنار زدن و حذف چهره هایی که در چندین انتخابات حضور داشته اند و محک خورده اند اکنون انتخاب کردن برای مردم تا حدودی دشوار و نیازمند تحقیق بیشتر از طرف مردم شده است ولی این نکته به هیچ وجه به معنای یخ زدن فضای سیاسی و انتخاباتی نیست.
ضمن احترام به نامزدهای رد صلاحیت شده و حامیان آنها ؛ در حال حاضر نامزدهای فراوانی در میدان حضور دارند و همگی در تلاش هستند ؛ جوان های بسیار پر تحرک و صاحب اندیشه و ایده ای در بین تایید صلاحیت شده ها حضور دارند که می توانند بار این مسئولیت سنگین را به دوش بکشند .رصد محافل و گعده های انتخاباتی و دید و بازدید های سیاسی نیز حاکی از وجود شور و نشاط خوبی در فضای سیاسی شهرستان تا دورترین روستاها دارد و در عین حال بدون تعارف باید گفت به هیچ وجه رشته ی مشارکت مردم وابسته به هیچ نامزدی نیست و اگر فردی تلاش میکند با قلم خود مشارکت مردم را به بودن یا نبودن یک نامزد گره بزند در بهترین حالت باید گفت از فضای سیاسی شهر اطلاعی ندارد.
و البته بعضی از قلم ها متاسفانه در مدار شأن و شوکت یک نامزد کوک شده اند و این ظلم و جفا به داشته های رنگارنگ و متعددی است که امروز تایید صلاحیت شده اند و در میدان رقابت حاضر بوده و همگی قابل احترام هستند.
در مقابل بایستی گفت بازگشت نامزدهای رد صلاحیت شده اگرچه محال نیست اما احتمال بازگشت شان به دلایل متعدد بسیار بسیار ضعیف است ؛ نامزدی که رد صلاحیت شد و عدم تایید دریافت کرد یعنی مستنداتی در اختیار شورای نگهبان قرار دارد که صلاحیت این نامزد را برای نشستن بر کرسی بهارستان مورد تایید قرار نداده است و این نامزد هم نتوانسته در رد این مستندات مدرکی ارائه نماید.
همچنین با توجه به اینکه نامزدهای رد صلاحیت شده در شهرستان الیگودرز عمدتا چهره های شاخص هستند آیا قابل تصور است که به یکباره یکی از این چهره های شاخص مورد تایید قرار بگیرد و باز گردد ؟ احتمال وقوع چنین موردی تقریبا نزدیک به صفر خواهد بود چون فضای رقابتی را بی معنا خواهد کرد.
اما آیا میتوان بازگشت دو نامزد رد صلاحیت شده را تصور کرد ؟ احتمال وقوع این حالت نسبت به حالت قبل هم کمتر است چون فضا را به سمت دو قطبی شدن سوق میدهد که خطرناک بوده و آسیب های فراوانی دارد بنابراین وقوع این حالت هم تقریبا غیر ممکن است
اما آیا میتوان تصور نمود که سه یا چهار نامزد رد صلاحیت شده با این نگاه که مشارکت بالا رود همگی به یکباره با تایید صلاحیت مواجه شوند ؟ باز هم پاسخ منفی است چرا که بسیار بعید است همه ی نامزدهای رد صلاحیت شده مدارک جدید بدست آورده و پرونده ی همگی دچار تغییری به این بزرگی شود بنابراین به نظر میرسد اگر منتظر تغییر چیدمان میدان رقابت میان نامزدها هستیم بایستی این تغییر را در احتمالات دیگر جستجو کرد ؛ به نظر میرسد فضای کنونی ممکن است با تغییرات بسیار جزیی مواجه شود.
۲۸ دی ۱۴۰۲