475.mp3
1.64M
🔹 قصیده ی معروف سیف فرغانی
... آنکس که اسب داشت غبارش فرو نشست // گرد سم خران شما نیز بگذرد ...
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد
هم رونق زمان شما نیز بگذرد
وین بوم محنت از پی آن تا کند خراب
بر دولت آشیان شما نیز بگذرد
باد خزان نکبت ایام ناگهان
بر باغ و بوستان شما نیز بگذرد
آب اجل که هست گلوگیر خاص و عام
بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد
ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز
این تیزی سنان شما نیز بگذرد
چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد
بیداد ظالمان شما نیز بگذرد
«در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت
این عوعو سگان شما نیز بگذرد
آنکس که اسب داشت غبارش فرو نشست
گرد سم خران شما نیز بگذرد »
بادی که در زمانه بسی شمعها بکشت
هم بر چراغدان شما نیز بگذرد
زین کاروانسرای بسی کاروان گذشت
ناچار کاروان شما نیز بگذرد
ای مفتخر به طالع مسعود خویشتن
تأثیر اختران شما نیز بگذرد
این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید
نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد
بیش از دو روز بود از آن دگر کسان
بعد از دو روز از آن شما نیز بگذرد
بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم
تا سختی کمان شما نیز بگذرد
در باغ دولت دگران بود مدتی
این گل ز گلستان شما نیز بگذرد
آبیست ایستاده درین خانه مال و جاه
این آب ناروان شما نیز بگذرد
ای تو رمه سپرده به چوپان گرگطبع
این گرگی شبان شما نیز بگذرد
پیل فنا که شاه بقا مات حکم اوست
هم بر پیادگان شما نیز بگذرد
ای دوستان به نیکی خواهم دعای سیف
یک روز بر زبان شما نیز بگذرد
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاع_رسانی
#تیزر
💐 اجتماع بزرگ و رونمایی از قطعه فرمانده مهدی (عج) در صحن جامع حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه مسجد مقدس جمکران با حضور حاج ابوذر روحی
❇️ زمان : پنجشنبه ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۲
⬅️ ساعت ۱۵:۰۰
سلام فرمانده مهدی
سلام دورت بگردم
#خواص_کوفه
✍ در منابع متعددی اینطور نقل شده که یزید به هر نفر از #خواص_کوفه سی هزار دینار داد تا از حمایت امام حسین ( ع ) دست بردارند.
هر دینار معادل ۴.۵ گرم طلا و امروز هر گرم طلا هم حدودا دو میلیون و هفتصد هزار تومان یعنی به پول امروز نزدیک به ۳۳۰ میلیارد تومان میشود .
۳۳۰ میلیارد تومان
من و شما بودیم چه میکردیم ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر اکرم (ص) فرمود: همانا من مبعوث شدم تا فضائل اخلاقی را به کمال برسانم.
مبعث نبی مکرم اسلام (ص) و
💐 عید نجات بندگان از تاریکی مبارک باد 💐
✋
طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان: با تمام کسانیکه صلاحیتشان تایید نشد جلسه گذاشتیم
🔹هیچ نمایندهای نداریم که با او جلسه برگزار نکرده و موارد را به او نگفته باشیم؛ جز یک مورد که با وجود چند تماس خودش اعلام کرد نیازی نیست که بیاید. مابقی افراد موارد گفته شده و هیچ ابهامی وجود ندارد.
🔹رد صلاحیت «رشیدی کوچی» هیچ ارتباطی به واردات خودرو یا طرح صیانت ندارد. این شخص به شورای نگهبان آمد و توضیحات و موارد به او گفته شد و او هم پذیرفت.
اما جناب رشیدی کوچی
🔺از یکسو اعتراض مجدد به ردصلاحیتش را هم برای مردم فاکتور کرده و از سوی دیگر بجای اعلام دلیل ردصلاحیتش، دوباره دست به مظلوم نمایی زده است؛ آنهم درحالیکه گویا اعتراض در این مرحله صرفا مخصوص کسانیست که درمراحل قبل تایید صلاحیت شده اما توسط شورا ردصلاحیت شدهاند، نه تمام کاندیداها!
#زرنگ_بازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐💐💐فرخنده اعیاد شعبانیه و
ولادت سرداران کربلا مبارک باد 💐💐💐
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
میلاد با سعادت سلطان عشق ؛ حضرت سید الشهدا (ع) و روز پاسدار و
ولادت امیر عشق ؛ حضرت عباس بن علی (ع) و روز جانباز و
میلاد پور عشق حضرت سیدالساجدین (ع) و
ولادت جوان رعنای اهل بیت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان و
میلاد قطب عالم امکان حضرت مهدی (عج) بر تمام محبان مبارک باد
💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
بی تدبیری !!!
✍ در شرایط حساسی که بسیار ضرورت دارد مسيولین و مدیران محترم شهرستان بویژه مدیران دولتی به هیچ وجه جهت گیری قومیتی و طایفه ای نداشته باشند که شائبه ای ایجاد نشود و وظیفه دارند فقط چهار اصل راهبردی مشارکت ؛ رقابت ؛ امنیت و سلامت انتخابات را پیگیری کنند اما
فلان مسئول که از قضا در سوابق ش جهت گیری های حاشیه سازی داشته در و دیوار اداره تحت امرش را به یکباره منقش به نقش و نگارهای قومیتی میکند 😳
آخه چرا ؟
این بی تدبیری نیست ؟ این اقدامات دومینو وار سهل انگاری ایه یا بخاطر گرا دادن های غلط ه یا دلیل دیگری دارد ؟
آیا به بازخورد حرکت های این شکلی اونم در شهری که به مسائل قومیتی به شدت حساس ه فکر میکنیم ؟
قبل از اینکه سطل رنگ رو بیارید حداقل با پرسنل خودتون مشورت کنید . . .
رقابت دوشادوش و فشرده در الیگودرز
#میدان_انتخابات
✍ طبق خبرهای منتشر شده در رسانه ها فردا دوشنبه سی ام بهمن ماه ۱۴۰۲ بطور رسمی اسامی کاندیداهای دوازدهمین دوره ی انتخابات مجلس شورای اسلامی نهایی گردیده و به اطلاع عموم خواهد رسید.
انتخابات دوازدهمین دوره ی مجلس شورای اسلامی در حوزه ی انتخابیه ی شهرستان الیگودرز به لحاظ کم و کیف دارای تفاوت هایی با ادوار گذشته می باشد و حضور قریب به ۴۰ کاندیدای تایید صلاحیت شده در دوره ی اخیر از رقابتی دوشادوش و تنگاتنگ خبر میدهد و این در حالی است که تعداد کاندیداهای نهایی در ادوار گذشته عددی حول و حوش ۲۰ کاندیدا بوده است ضمن اینکه تعداد محدودی از نامزدها از حوزه های دیگر عازم الیگودرز شده و جابجایی آنها نیز حسب اطلاع ؛ نهایی شده است.
هم اینک در میان نامزدها از تمام جناح ها و سلیقه های سیاسی و از عمده ی طوایف حداقل یک نامزد و در مواردی تا ۴ - ۵ نامزد در میدان رقابت صف آرایی کرده اند. در میان تمام کاندیداهای موجود به لحاظ مشی سیاسی نیز حدودا ۴۰ درصد در دایره جریان اصولگرایی تعریف شده ؛ ۴۰ درصد دارای مشی سیاسی نزدیک به مستقل و قریب به ۲۰ درصد نیز در دایره ی تفکر نزدیک به جریان اصلاحات تعریف میگردند.
تقریبا ۲ برابر شدن تعداد کاندیداهای تایید صلاحیت شده نسبت به ادوار گذشته موجب خواهد شد آرا مردم و سبدهای رای در دوره ی اخیر کاملا خرد و تقسیم شده و سبدهای آرا نامزدها به کمترین نصاب ممکن برسد که با در نظر گرفتن مشکلات معیشتی که تاثیر مستقیم در میزان مشارکت دارد و نیز مهاجرت از شهرستان که در سالیان اخیر روندی صعودی داشته است ؛ رقابت برای ورود به بهارستان در حوزه ی انتخابیه الیگودرز بسیار فشرده خواهد بود و پیش بینی میشود که منتخب نهایی مردم اختلاف زیادی با سایر رقبا نداشته باشد و آرا شکننده ای داشته باشد.
با در نظر گرفتن مشارکت ۶۰ هزار نفری در دوره ی گذشته و همچنین مشارکت ۴۵ تا ۷۰ هزار نفری مردم شریف الیگودرز در پنج دوره ی اخیر انتخابات مجلس ؛ تخمین زده میشود میزان مشارکت عددی بین ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر باشد (( که امیدواریم این پیش بینی نگارنده کاملا غلط باشد و مردم همیشه در صحنه ی ما با تکرار مشارکت ۷۰ هزار تایی که در دوره ی دهم رقم زده اند تمام این محاسبات را بهم بزنند)) پیش بینی میشود منتخب مردم الیگودرز در دوره ی اخیر با حد نصاب رای پایینی بین ۸ تا ۱۰ هزار رای راهی مجلس شود.شایان ذکر است تحت شرایطی که به دلیل خرد شدن رای هیچ نامزدی به ۲۰ درصد آرا نرسد امکان دو مرحله ای شدن انتخابات شهرستان نیز کاملا متصور خواهد بود که در آن صورت منتخب مردم در دور دوم به نصاب ۱۵ تا ۲۰ هزار رای خواهد رسید.
حضور تعداد زیادی چهره جوان با تحصیلات و سوابق خوب که برای نخستین بار است وارد این میدان شده اند علاوه بر رونمایی گوشه ای از ظرفیت های توانمند انسانی شهرستان ؛ بر میزان مشارکت نیز تاثیر ویژه ای خواهد داشت و برخی از این جوانان نیز در صورت انجام ائتلاف میتوانند وارد رقابت جدی تر نیز شوند.
در حال حاضر به نظر میرسد تنها چهار کاندیدا کف رای ۵ هزار تایی را دارا هستند اما با توجه به اینکه تعدادی از نامزدهای محترم و حتی برخی از بزرگوارانی که پیشتر محک خورده اند متاسفانه حقیقت را بر نمی تابند و اعداد و ارقام عجیبی برای خود کنار گذاشته اند و در تصورات خود محاسبات نادرستی دارند که احتمالا روز ۱۲ اسفند علاوه بر ضرر مالی با واقعیت های میدانی روبرو خواهند شد لذا نگارنده به جهت احترام به همه ی نامزدها و طرفداران شان و تشکر از ورود همه ی کاندیداها به این عرصه ی مهم ؛ از نام بردن اسامی نامزدها صرف نظر می نماید. در عین حال بین ۱۰ تا ۱۵ نفر از کاندیداهای کنونی علی رغم داشتن توانمندی های بالا و سوابق خوب به جهت ناشناخته بودن و کمتر شناخته شدن شان دارای سبد رای بین ۱۰۰ تا حداکثر ۵۰۰ رای خواهند بود لذا با لحاظ نمودن جمیع شرایط فوق از نامزدهای محترمی که واقعیت سبد رای خود را پذیرفته اند و نسبت به آن اشراف و آگاهی دارند درخواست میشود در فرصت باقیمانده با عبور از برخی وسوسه ها و منیت ها و غرورهای کاذب به #نفع_مردم کنار رفته یا با #ائتلاف با نامزدهای همسو شرایط تجمیع و تمرکز آرا را فراهم نمایند تا ان شاالله نماینده ی منتخب مردم الیگودرز در انتخابات پیش رو با پشتوانه ی رای به مراتب بالاتر و سبد سنگین تر و قدرت بیشتر راهی بهارستان شود.
#شهروند
الیگودرز و تاثیر رای سلبی
✍ با ورود به زمان رسمی تبلیغات نامزدهای دوازدهمین دوره ی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مرور برخی تجارب گذشته در این چند سطر به چرایی بروز رای سلبی و حذفی پرداخته میشود.
اگرچه رای دادن به شکل سلبی به معنای رسیدن به گزینه ی ایده آل نیست و برخی از آن تحت عنوان « دفع افسد به فاسد » یاد میکنند و اینکه مصادیق «فاسد» و «فاسد تر» را چه کسانی میتوان قلمداد کرد خود کتابی است سر به مهر ؛ اما در ادوار گذشته ثابت شده است که در شرایط خاصی بخشی از مردم به شکل سلبی رای میدهند و این نوع رای دادن در گذشته در نتیجه ی انتخابات کاملا موثر بوده و دور از ذهن نیست که در آینده هم موثر باشد لذا بررسی این رای دارای اهمیت ویژه ای می باشد.
اگرچه به این شیوه ی رای دادن انتقادات فراوانی وارد است اما نمیتوان منکر وجود چنین شیوه ای در رای دادن برخی از افراد تحت شرایط خاصی شد ؛ برخی از نمایندگان ادوار گذشته متاسفانه از این شیوه ی رای دادن عده ای ؛ کاملا منتفع شدند و تلاش هم نمودند بستر جمع بندی که منجر به رای دادن سلبی و حذفی شود را در جامعه فراهم کنند هر چند که بعداً این رای را در سبد توانایی ها و لیاقت های خود فاکتور کردند و حتی منکر آن شدند. به لحاظ آماری عدد و رقم رای سلبی و حذفی به شکل دقیق قابل ارزیابی نیست اما پر واضح است چنین رایی بسته به شرایط انتخابات بروز و ظهور یافته و ممکن است در هر انتخاباتی شرایط آن بوجود بیاید. بطور کلی میتوان رای سلبی را در دو قالب مشاهده کرد ؛ برخی رای سلبی خود را بر مبنای اعتقادات خود به شکل خاموش و غیر آشکارا در صندوق های رای می اندازند و برخی دیگر به قول معروف «روغن ریخته را نذر امامزاده می کنند» و رای سلبی خود را تحت عنوان حمایت علنی و آشکارا در سبد یک نامزد قرار میدهند تا برای خود منافعی دست و پا کنند.در شرایطی که انتخابات شهرستان الیگودرز و تعدد بسیار زیاد کاندیداها با مقاومت برخی از کاندیداهای «رای شکن» و « لجوج » برای ماندن در میدان مواجه و رقابت میلی متری ایجاد شده است طبیعتاً آرا سلبی میتواند نتیجه ی انتخابات را کاملا تغییر دهد. در واقع زمانی که خود کاندیداها نتوانند با اجماع و ائتلاف و اتحاد سبدهای رای را تجمیع نمایند شرایط بروز و ظهور رای سلبی بیشتر فراهم خواهد شد.
سوالی که ممکن است ایجاد شود این است که چه عواملی بخشی از مردم را به این جمع بندی میرساند که بایستی رای سلبی و حذفی بدهند.
به این سوال از چند منظر میتوان پاسخ داد زمانی که مجموعه عواملی دست به دست هم دهند و بخشی از جامعه بر مبنای اعتقادات خود نسبت به احتمال رای آوری یک کاندیدا احساس خطر و نگرانی کنند علی رغم میل باطنی رای خود را در سبد رای کاندیدای دیگری قرار میدهند که بتواند رای آوری کاندیدای مذکور را خنثی کرده و بر آن غلبه نماید و احتمال رای آوری را از کاندیدای که برایشان نگرانی ایجاد کرده است سلب نمایند.
بخش عمده ای از عواملی که در رسیدن به این جمع بندی دخیل هستند را در مشی سیاسی نامزدها و جهت گیری در سطح کلان آنها می توان یافت و به نظر میرسد در ارزیابی نامزدها قول و فعل گذشته و پیشینه ی آنان بسیار موثر است و این در حالی است که همگان رنگ عوض کردن برخی از نامزدها برای رای آوری و تغییر مواضع یکباره ی آنان و بلکه خطوط سیاسی شان را به خوبی تشخیص میدهند.
طبقه کم برخوردار و محروم جامعه و در واقع کوخ نشینان و مستضعفان به عنوان نقش آفرینان اصلی در انقلاب اسلامی امروز نیز خود پاسبان انقلاب شان هستند و هر جا که نمایش تجمل و مانور کارتل های اقتصادی را ببینند بر علیه آنان شوریده و طبیعتا قیام میکنند و این شوریدن در انتخابات از سدهای رای بیرون می آید.
پول پاشی های عجیب و غریب در انتخابات ؛ هزینه های سنگین ؛ تبلیغات پر رنگ و لعاب ؛ خرید و فروش رای ؛ حضور ملموس چهره های متمول و مرفهین بی درد در کنار برخی نامزدها و در صف های اول و حلقه های نزدیک آنان ؛ سفره های سنگین و چرب و شیرین ؛ مانور شاسی بلندها و خودروهای کاخ نشینان ؛ راه اندازی کارناوال های بو دار و هر آنچه که سنخیتی با شرایط معیشت و مشکلات فراوان امروز جامعه ندارد همه و همه موجب خواهد شد در گوشهای بسیاری زنگ های خطر و هشدار را به صدا در آورد.
#شهروند
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عزیزم_مهدی
🌹🌸🌹🌼🌹🌸🌹🌼🌹
نماهنگ زیبایی با همکاری مشترک : محمد اسدالهی/حسین خیر الدین /محمد غلوم
ندیدم شیرین تر از این عهدی
عزیزم مهدی عزیزم مهدی
🌺 میلاد قطب عالم امکان منجی عالم بشریت امام عصر حضرت حجه بن الحسن ( عج ) مبارک باد 🌺
🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
🌹🌼🌹🌸🌹🌼🌹🌸🌹🌼