مستقل ؛ معتدل یا اصلاح طلب ؟
#دکتر_تقی_توکلی
✍ م. اله کرمی
در زمانه ای که سکوت کردن و نداشتن موضع شفاف سیاسی ساده ترین و بی هزینه ترین و بی دردسر ترین کار ممکن است باید از حاج تقی توکلی نماینده مردم شریف الیگودرز در مجلس نهم تشکر کرد که با موضع گیری روشن تکلیف خود و علاقمندان و #گروه_حامیانش را مشخص میکند و این شفافیت سیاسی در عصر حاضر هم شجاعت میخواهد و هم هزینه های خاص خودش را در پی دارد . در عین حال باید از ساکتین و خواص آرمیده در کنج عافیت در بزنگاه های سیاسی که عطای صراحت را به لقای سکوت و مصلحت اندیشی می بخشند نیز باید انتقاد کرد چرا که اگر خواص جامعه در بزنگاه ها سکوت نکنند انتخاب مردم دقیق تر و بهتر خواهد بود.
با هدف زدودن ابهام از متن خود بایستی #صریح عنوان کنم ضمن احترام فراوانی که همواره برای دکتر توکلی قائل بوده و هستم در ادواری که ایشان کاندیدای انتخابات مجلس بوده اند بر اساس گرایش کاملا متفاوت سیاسی ام ایشان انتخابم نبوده اند و نیز با صراحت عنوان میکنم که قرابت و انطباق فکری حقیر مطلقا با جریان انقلابی ست و نسبت به سایر گرایش های سیاسی ( اعم از اصولگرا و معتدل و اصلاح طلب و ...) کاملا منتقدم ولی بطور خاص حضور و فعالیت و سوابق جریان موسوم به اصلاحات را برای کشور از جهات مختلف بسیار مغتنم ؛ به نفع نظام و واکسینه کننده ی انقلاب میدانم و از این منظر تجربه های بسیار ذیقیمتی در اختیار لایه های مختلف جامعه گرفته است.
اما نگاهی به جهت گیری های سیاسی حاج تقی توکلی در چند دوره ی انتخابات اخیر اعم از انتخابات ریاست جمهوری یا انتخابات مجلس شورای اسلامی حداقل برای بنده ی جوان #دهه_شصتی که مواضع خواص دنیای سیاست را بطور دقیق نظاره و رصد میکنم حاوی چرخش هایی ست که هم از آرا ایشان کاسته و هم تاثیر و نفوذ کلام ایشان را تنزل داده است و البته معتقدم جریان اصلاحات در شهرستان الیگودرز خلا حضور مرحوم احمدی را کاملا احساس میکند.
در جهت گیری کلان و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ دکتر توکلی ریاست ستاد مردمی حامیان دکتر روحانی را بر عهده داشت و در سخنرانی سال ۹۶ دکتر روحانی را دارای رویکرد اصلاح طلبی معرفی نموده و برجام را سند افتخار کشور معرفی کرده و عوامل ستادی شهرستان ها را نیز از چهره های کاملا شناخته شده ی اصلاحات معرفی نمود اما در انتخابات مجلس شورای اسلامی سال ۹۸ « اصلاح طلب » بودن را مطرح نکرد و با مشی سیاسی « مستقل » ورود پیدا کرد که در این دوره بدون ائتلاف با سایر گزینه های جریان اصلاحات و در نهایت با خرد شدن آرا و کاهش شدید سبد رای ؛ جریان اصلاحات در انتخابات مجلس شورای اسلامی دوره ی یازدهم توفیقی حاصل نکرد.ضمن اینکه معدود افرادی از جریان اصولگرایی شهرستان با تصور مستقل بودن ؛ رسما از ایشان حمایت کردند و برخی از نامزدهای جوان اصولگرا رسما در ستاد ایشان حاضر شدند و هزینه این حمایت را همچنان می پردازند.
در انتخابات ریاست جمهوری دوره ی سیزدهم هم اتفاقات مشابهی تکرار شد و در انتخابات مجلس شورای اسلامی دکتر توکلی با جهت گیری مستقل از دکتر گودرزی حمایت کرد و در نهایت در انتخابات ریاست جمهوری دوره ۱۴ ام مجددا مشابه انتخابات های گذشته همنوا با جریان اصلاحات از دکتر پزشکیان به عنوان گزینه ی اصلی جریان اصلاحات حمایت کرد و مجددا خط بطلانی بر موضع گیری مستقل کشید ؛
آیا بناست با این مواضع در انتخابات دوره ی بعدی مجلس شورای اسلامی باز پرچم اصلاحات را زمین گذاشته و پرچم مستقل بودن و معتدل بودن برافراشته شود ؟
پنج شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
#شهروند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عصبانیت شدید "کنث لوئیس"، وکیل منافقین از آزاد شدن #حمید_نوری:
💥واقعا متعجبیم و متأسفیم از این تصمیم؛ اصلا نمیفهمکیم که چه شد؟! واقعا شوکه کننده و خیلی عجیب است!
.........................
🔺️ سید عطاءالله مهاجرانی در واکنش به آزادی حمید نوری نوشت :
با بار بلورش به ایستگاه بازرسی رسید، مثلاً دروازه شهر مأمور با چوبدستی اش محکم بر بار کوبید و پرسید: چه داری!؟
مرد به تلخی گفت: یکی دیگر بزنی هیچ
🚩 نخستین ضربه در این ایام رأی دادگاه کانادا بود که بساط اپوزیسیون را بر هم زد و ضربه دوم آزادی حمید نوری و سلطان ضربه ها وعده صادق.
..................................
پیام آزادی #حمید_نوری چیست ؟
1⃣ ایران با اقتدار خواست خود را بر اروپا تحمیل میکند.
2⃣ اراده سیاسی بر احکام قضایی برتری دارد
3⃣ دولت های اروپایی خواست اپوزیسیون ایران را بی ارزش میدانند و به وقت ش آنها را دور می ریزند
4⃣ ایران شهروندان خود را در هیچ شرایطی رها نمیکند.
#شهید_جمهور
#خط_رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ نظرات قابل تامل برخی از چهره های شاخص سیاسی و علمی درباره دکتر سعید جلیلی
#سعید_جمهور
#خط_رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ بازگشت بداخلاقیهای حسن روحانی در قامت تیم پزشکیان!
🔺 مجری و رسانه و کارشناسان و مردم هم هیچ لااقل به دکتر پزشکیان احترام میذاشتی آقا مشاور فرهنگی !!!
نبض انتخابات ریاست جمهوری
✍ بعد از برگزاری دومین مناظره ی تلویزیونی و تنها یک هفته مانده به انتخابات چهاردهمین دوره ی ریاست جمهوری با نیم نگاهی به گذشته و استناد به نظرسنجی های معتبر رسمی میتوان انتخابات پیش رو را ارزیابی نمود
در حال حاضر تا اول تیرماه طبق نظر سنجی های رسمی صورت گرفته توسط ایسپا و متا و نظر سنجی صدا و سیما که همگی بطور رسمی منتشر شده اند مشارکت حدود ۵۰ درصد قطعی بوده و
🟠خروجی نظرسنجی های ایسپا ؛ شناخت ؛ متا ؛ دانشگاه تهران و صدا و سیما در مورد اقبال مردم به نامزدها تا اول تیر ماه بصورت زیر گزارش شده است
ایسپا : جلیلی ۲۶ درصد / پزشکیان ۲۰/ قالیباف ۱۹
شناخت : قالیباف ۳۴ درصد / جلیلی ۲۱ درصد/ پزشکیان ۲۱ درصد
متا : قالیباف ۲۵ درصد /جلیلی ۲۵ درصد / پزشکیان ۲۳ درصد
دانشگاه تهران : پزشکیان ۲۸ / قالیباف ۲۵ درصد / جلیلی ۲۵ درصد
صدا و سیما : جلیلی ۲۴ درصد / قالیباف ۱۹ درصد /پزشکیان ۱۹ درصد
و حدود ۲۰ درصد از مردم نیز در انتخاب خود هنوز مردد هستند
..................................................
مرور نتایج انتخابات سه دوره ی اخیر :
🔵نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲:
از 50 میلیون و 483 هزار و 192 نفر واجد شرایط رای دادن،
36 میلیون و 704 هزار و 156 نفر رای دادند که 35 میلیون و 458 هزار و 747 رای صحیح اخذ شد.
میزان مشارکت، 72.7 درصد .
روحانی: 18میلیون و 613 هزار و 329 رای
قالیباف: 6 میلیون و 77 هزار و 292 رای
جلیلی: 4 میلیون و 168 هزار و 946 رای
رضایی: 3میلیون و 884 هزار و 412 رای
ولایتی: 2میلیون و 268 هزار و 753 رای
غرضی: 446 هزار و 15 رای.
🔵نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶
مجموع کل آرا ماخوذه: 41,220,131 رای
میرسلیم: 478,215 رای
روحانی: 23,549,616 رای
رئیسی : 15,786,449 رای
هاشمی طبا: 215,450 رای
🔵نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
تعداد واجدین شرایط رأی دادن، ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ نفر.
مجموع آرای ماخوذه ۲۸ میلیون و ۹۳۳ هزار و چهار رای. میزان مشارکت، ۴۹٫۲ درصد
رئیسی: ۱۷ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴۵ رای
رضایی: ۳ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۷۱۲ رای
همتی: ۲ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۲۰۱ رای
قاضی زاده هاشمی: ۹۹۹ هژار و ۷۱۸ رای
آرای باطله: ۳ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۸۷۰ رای
..................................................
🔺 با توجه به اینکه در انتخابات چند ماه قبل مجلس دوازدهم تعداد واجدین شرایط رای دادن حدود ۶۱ میلیون نفر اعلام شد که با شرکت حدود ۲۵ میلیون نفر مشارکت ۴۱ درصدی رقم خورد
در انتخابات ریاست جمهوری نامزدی میتواند در مرحله ی اول پیروز شود که بیش از ۵۰ درصد آرا شرکت کنندگان را به خود اختصاص دهد.
یعنی اگر درصد مشارکت مردم ۵۰ درصد باشد ( ۳۰ میلیون شرکت کننده ) نامزدی پیروز خواهد بود که بیش از ۱۵ میلیون رای کسب کند و به همین ترتیب پنجاه درصد از رایی که منجر به پیروزی در مرحله ی اول خواهد شد :
مشارکت ۵۰ درصد »»»»۱۵ میلیون رای
مشارکت ۵۵ درصد »»»۱۷ میلیون رای
مشارکت ۶۰ درصد»»»۱۸ میلیون رای
مشارکت ۶۵ درصد»»»۱۹ میلیون رای
مشارکت ۷۰ درصد»»» ۲۱ میلیون رای
و اگر مشارکت به عدد بی نظیر در سال ۸۸ یعنی ۸۵ درصد برسد نامزدی پیروز خواهد بود که حداقل ۲۵ میلیون رای کسب نماید
که البته به نظر میرسد در این دوره مشارکت ۶۰ تا ۶۵ درصدی بیشتر محتمل است.
🔺در شرایط کنونی و با فرض باقی ماندن هر شش نامزد در صحنه ی انتخابات قطعا انتخابات دو مرحله ای خواهد بود فرضی که با توجه به تجربه ی انتخابات سال ۹۲ بسیار بعید به نظر میرسد و احتمالا پور محمدی به نفع پزشکیان و همینطور قالیباف و زاکانی به نفع جلیلی کنار خواهند رفت تا تکلیف انتخابات در همین مرحله ی اول مشخص شود.
جمعه یکم تیرماه ۱۴۰۳
#شهروند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصب تصویر رهبرانقلاب در نیویورک
توسط جوانان غربی
بالای عکس نوشته:
«مقام معظم رهبری»
پائین ش نوشته:
«پسران و دختران آمریکایی متشکرم »
📌ترور شخصیت برای انکار مقبولیت؛
در باب مریخی و ونوسی کردن جلیلی و مردم...
🔸ساعتها مصاحبه و گفتگویش را در ذهنم با دور تند مرور میکنم. دنبال پاسخ یک معمّا میگردم. چیزی در ذهنم خلجان میکند. چهرهاش ترگل ورگل است و وقتی با جوگندمیها و سرخوسفیدها و گرگومیشهای آن پنج نفر دیگر مقایسه میکنی، محاسن سپیدش کوتاهتر نباشد، بلندتر نیست. اگر معجزهی روتینهای پوستی برخی نامزدها را برای صاف و صوف کردن پیشانی کنار بگذاریم، ردّ مُهر نماز کموبیش بر جبههی هر ششنفر دیده میشود و او در میان این جماعت، خلافآمد ایام نیست. هنوز کاپشن احمدینژاد و عبای روحانی در مناظرات نماینده دارند، اما او کت و شلوار رسمی جنتلمنی به تن میکند. ولوم صدایش پایین است و در گرماگرم مناظره، داغ نمیکند و رگ گردنش بیرون نمیزند. عبوساً قمطریرا نیست و چهره ترش نمیکند. بیتوجه به کائنات و تیر و ترکشهایی که از بالای سرش میگذرد و نامزدها با آن از خجالت هم درمیآیند، حرفهای نخبگانی خودش را تندتند میگوید تا وقت کم نیاورد.
🔸همینجا روی دکمهی پاوز ذهنم میزنم. حرفهایش؛ حرفهایش هم آخر رنگ و بوی مذهبیطور ندارد. آنقدر که دیگران آیه و روایت میخوانند و از نهجالبلاغه شاهد مثال میآورند، عبارتهای دینی-عربی کمتر در کلام او رژه میروند. ولی تا دلت بخواهد «ظرفیت» و «فرصت» و «جهش» میشنوی. واژههایی که اصلاً تم مذهبی ندارند و بیشتر به ادبیات پیشرفت و رشد میمانند. «مقام معظم رهبری» و «حاج قاسم» ماشاءالله ماشاءالله از زبان نامزدهای جناحین مناظره نمیافتد، اما چه شود تا او بخواهد مستقیماً از رهبر انقلاب و شهید سلیمانی بگوید. یک پایش را در جبهه جا گذاشته، اما ذرهبین میاندازم تا ببینم کجا از نمد جنگ برای خودش کلاهی بافته و کیسهای دوخته و چیزی پیدا نمیکنم. سر و ته حرفهایش را که میتکانی، از آن فقط وطنپرستی، ایراندوستی و اشتیاق به پیشرفت و سربلندی کشور بیرون میریزد. چه میگویند این دهههشتادیها، انگار روی نام «ایران» کراش دارد و غیرتی میشود اگر کسی تنها از نازیباییهای وطن بگوید. اصلاً منفیبافی و سیاهنمایی و خودتحقیری در این بشر راه ندارد.
🔸دوباره دکمهی پِلِی ذهنم را فشار میدهم. به فیلمهای تبلیغاتیاش میرسم. در قاب تصویر، یا عدهای دانشجو اطرافش را گرفتهاند و یا در حال بازدید از کارخانهای مزرعهای چیزی است و در حلقهی کارگران و کارآفرینان دیده میشود و مثل ماهی در دل دریای مردم است. اگر از مذاکره با کاترین اشتون فاکتور بگیریم، با بانوان فرهیختهی زیادی، از چادریهای سفت و سخت گرفته تا حجابنیمبندیها، همکاری و همفکری دارد.
🔸دکمه استاپ را میزنم و نوار مغزم را به گوشهای پرت میکنم. ذهنیت پرمشغلهام را باید دوباره متمرکز کنم. باید به سؤالات مهمی پاسخ بدهم. چه کسی #سعید_جلیلی را فقط نمایندهی بچهریشوها و خواهربسیجیها جا زده؟ کدام شلمغزی گفته او خشک و بیتعامل و نچسب است؟ جلّالخالق! مردم را سخت میترسانند که جلیلی بر آنها سخت خواهد گرفت! آنها که رابطهشان با تودههای جامعه رابطهی جن و بسمالله است، همانها چو میاندازند که جلیلی از مردم و مردم از او فراریاند؛ سبحانالله. چند طبقهی اجتماعیِ شب انتخاباتی فِیک مثل «قشر خاکستری» و «نسل زد» و از این جور بافتههای ذهنی درست میکنند تا چماقی شود بر سر نامزد اصلح برای بیرون راندن او از زمین بازی.
🔸یک لیوان آب تگری مینوشم و انگشتم را میگذارم روی دکمهی بَک نوار تاریخ و همینطور بیمحابا فشار میدهم. آنقدر نگه میدارم تا میرسم به آن سالهای ابتدایی انقلاب. همان سالهایی که بهشتی را قبل از بمب با زخم زبان و پیشتر از زبان، در ذهن مردم ترور شخصیت کردند. آری چیزی در ذهنم خلجان میکند.
#انتخابات
✍زهرا محسنی فر
تدارکاتچی !!!
✍ م.اله کرمی
با نزدیک شدن به هشتم تیر ماه تلاش همه تفکرات سیاسی برای پیروزی نامزد خود و از جمله جریان های اعتدال و اصلاحات برای توفیق دکتر پزشکیان بیش از پیش شده است. بزرگترین ابزار در اختیار جریان اصلاحات #مانور_رسانه ای است ؛ اما پرسش جدی که میتوان طرح نمود این است که آیا دکتر پزشکیان و خواص به خط شده در حمایت ایشان توانایی ترمیم و ایجاد وحدت در بدنه ی اجتماعی که دچار از هم گسیختگی و ریزش شدید و قهر با صندوق شده است را دارند؟ آیا با میدان داری خاتمی و ظریف و روحانی و جهانگیری و همصدایی شبکه ی دولتمردان #سه_دولت اسبق خاتمی و هاشمی و روحانی امکان کسب حداقل ۱۵ میلیون رای برای پیروزی جریان اصلاحات وجود دارد ؟
با استناد به دلایلی که ذکر خواهد شد با قاطعیت میتوان گفت حتی با ایجاد تندترین فضای رسانه ای و بیان رادیکالی ترین مواضع بیشتر از ۷ تا ۸ میلیون رای را برای دکتر پزشکیان در مرحله ی اول انتخابات نمیتوان تصور کرد و حتی اگر به فرض خود محمد خاتمی هم نامزد میشد تفاوتی نمیکرد اما چرا ؟
1⃣ محمد خاتمی به عنوان نفر اول جریان اصلاحات چهار ماه قبل با وجود بسته شدن لیست موسوم به اصلاحات با سر لیستی #علی_مطهری بطور علنی #تحریم_انتخابات را کلید زد و رای نداد ؛ امروز برای حامیانش قابل درک نیست که بالاخره رای بدهند یا رای ندهند ؟ سال ۸۸ اگر به زعم سردمداران این تفکر تقلب شد تکاپوی امروز یاران خاتمی بیانگر چیست ؟ و اگر تقلب نشد ( که نشد و خاتمی در نشست خصوصی به این موضوع اذعان کرد ) چرا آن دروغ بزرگ را گفتند ؟و صد البته این #تناقض_ها هم بدنه ی اجتماعی اصلاحات را از هم پاشیده است و هم این بدنه ی اجتماعی را دچار سردرگمی کرده که بالاخره رای بدهد و نظام را تایید کند یا رای ندهد و رژیم چنج را دنبال کند؟
2⃣ جریان اصلاحات و وزرا و روسای جمهور اسبقی که امروز پشت سر دکتر پزشکیان صف کشیده اند اعم از جهانگیری و نوبخت و آخوندی و جنتی و ربیعی و واعظی و ظریف و آذری جهرمی و ... همگی بطور مطلق در دولت حسن روحانی مسئولیت کلان داشته اند و ۸ سال کل زندگی مردم را به مذاکرات گره زدند و به برجامی رسیدند که محصول آن تحریم هواپیمای خود ظریف ؛ کاهش فروش نفت تا ۳۰۰ هزار بشکه ؛ تعطیلی صنعت هسته ای ؛ افزایش ترور و ناامنی در کشور ؛ چند برابرشدن تحریم ها و خالی شدن خزانه ی کشور شد و در پایان هم با شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت عنوان کردند که « رئیس جمهور در ایران از خود اختیاراتی ندارد و فقط #تدارکاتچی است !!! » آیا تمام کابینه ی سه دولت همصدا برای بدست آوردن کرسی تدارکاتچی به تکاپو افتاده اند؟
3⃣ تجربه ی سالیان اخیر نشان داده تعداد زیادی از خواص اعتدال و اصلاحات پایگاه اجتماعی رای خود را در بین مردم بطور کامل از دست داده اند چرا که تعدادی از این افراد نظیر نوبخت و مطهری در انتخابات مجلس نیز حتی با تغییر حوزه در وطن خود نیز متحمل شکست شدند.
4⃣ شخصیت مودب؛ محترم و علمی دکتر پزشکیان که خود را مقید به #خطوط_قرمزی در نظام میداند و مرتبا این خطوط قرمز را یادآوری میکند بلاشک نه باب میل بخشی از بدنه ی اجتماعی اصلاحات است و نه توان به میدان آوردن بدنه ی تیز و تند و قهر کرده از صندوق رای و به شدت معترض را دارد ؛ هر چند اتاق فکر جریان اصلاحات میداند نیاز به چندین سکانس هیجانی و ملتهب نظیر رفتارهایی از جنس رفتار #محمد_فاضلی روی آنتن زنده دارد اما بروز رفتارهایی از این سنخ و گفتارهایی از جنس سخنان تهاجمی حسن روحانی و خندیدن به ریش مردم در چهار چوب شخصیتی مسعود پزشکیان وجود ندارد لذا علی رغم ایجاد وحدت و بازسازی بخشی از بدنه ی جریان اصلاحات اما رسیدن به 15 میلیون رای برای پزشکیان و اصلاحات بسیار بعید است.
5⃣ بزرگترین رقیب و مطالبه گر از جریان اصلاحات کارنامه ی مقاطعی است که بزرگترین کرسی های قدرت در اختیار چهره های منتسب یا مورد حمایت این جریان بوده است. اگرچه تلاش میشود دولت پزشکیان #دولت_سوم_روحانی قلمداد نشود و آنرا #امتداد_خاتمی تعریف میکنند ولی مگر حسن روحانی نیز با امتداد و #تکرار محمد خاتمی و حمایت مرحوم هاشمی در انتخابات پیروز نشد و در نهایت لعن و نفرین و #اجاره_ای خوانده شد ؟ در مجموع
۸ سال نخست وزیری میر حسین موسوی
۸ سال ریاست جمهوری مرحوم هاشمی
۸ سال خاتمی و ۸ سال حسن روحانی
مجموعا ۳۲ سال از ابتدای انقلاب تا کنون تفکر اصلاحات در مهمترین کرسی های مدیریتی کشور حضور داشته و اگر بعد از ۴۰ سال مشکلاتی داریم بیشتر از طلبکاری باید پاسخگو باشد
6⃣ دکتر پزشکیان در انتخابات چهار ماه قبل مجلس شورای اسلامی حتی انتخاب نخست مردم دیارش نبود و به عنوان #منتخب_دوم راهی بهارستان شد.
دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳
ادامه در بخش دوم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐🌹🌸🌼💐🌹🌸🌼💐🌹🌸🌼
ماه من چهره بر افروز که آمد شب عید
عید بر چهره چون ماه تو می باید دید
اسعد الله لک العید به شکرانه بیا
که مرا دیدن رخسار تو عیدیست سعید
💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐
در هر نفسی روح و روان هاست علی
اعجاز زمین و آسمانهاست علی
بر کرسی حق نشسته از روز ازل
اصلا همه آرامش جانهاست علی
💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐
خوب میدانید در دستانم اینک دست کیست ؟
نام او عشق است ؛ آری می شناسیدش علی ست
💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐
ای آنکه تویی ساقی و مولای غدیر
کن مست مرا ز خم و صهبای غدیر
بر دست تو و دست محمد صلوات
دستان یداللهی والای غدیر
💐🌸عید سعید غدیر خم مبارک🌸💐
68.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 نماهنگ جلیلی بهترینی
درود بر رئیسی
سلام بر جلیلی
اشاره ها
تدارکاتچی !!! ✍ م.اله کرمی با نزدیک شدن به هشتم تیر ماه تلاش همه تفکرات سیاسی برای پیروزی نامزد خ
تدارکاتچی !!! ( بخش دوم )
#انتخابات_ریاست_جمهوری
✍م.اله کرمی
در بخش نخست به برخی از دلایل غیر ممکن بودن رسیدن به کف رای ۱۵ میلیونی در مرحله ی اول انتخابات برای جریان اصلاحات اشاره شد از جمله :
1⃣ #تحریم_انتخابات: تحریم انتخابات مجلس توسط محمد خاتمی در چهار ماه قبل و سردرگمی طرفداران در رای دادن یا ندادن
2⃣#تدارکاتچی : تدارکاتچی خواندن رئیس جمهور توسط بزرگان اصلاحات و نپذیرفتن مسئولیت به بهانه ی نداشتن اختیار
3⃣#شکست_خواص : شکست اکثر خواص اصلاحات در انتخابات های اخیر
4⃣ #خطوط_قرمز: مقید بودن پزشکیان به عنوان گزینه ی مورد اجماع اصلاحات به خطوط قرمزی در نظام که این تقید عامل بازدارنده در فعال کردن بدنه ی قهر کرده از صندوق خواهد بود
5⃣ #دولت_سوم_روحانی : حضور دولتمردان دولت روحانی و از جمله حمایت مستقیم حسن روحانی از پزشکیان تصور شکل گیری دولت سوم روحانی را کاملا عینی کرده است که دافعه ی سنگینی را برای رای آوری پزشکیان ایجاد کرده است
6⃣ #انتخابات_مجلس: پزشکیان در انتخابات چهار ماه قبل مجلس در حوزه ی انتخابی تبریز نیز انتخاب اول مردم دیار خودش نبود.
7⃣ #مشارکت: تمام نظر سنجی های رسمی درصد مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری را حدودا بین ۵۰ تا ۶۰ درصد برآورد کرده اند و در این میزان مشارکت بخت و اقبال چندانی نمیتوان برای پیروزی دکتر پزشکیان تصور نمود مگر اینکه در این فرصت اندک تبلیغات؛ به یکباره موج غیر منتظره ای به راه بیوفتند که مشارکت را تا مرز ۸۰ درصد برساند که جمیع شرایط و فضای موجود و ناتوانی در ساختن دو قطبی تیز و تند برای تحریک و پای صندوق آوردن آرا قهر کرده وقوع این موج را غیر ممکن کرده است.
8⃣ #خواص_منفور :اگرچه با تایید دکتر پزشکیان از همان ابتدا تکلیف جریان اصلاحات و اعتدال مشخص شد و تا امروز هیچ چهره ی اثرگذاری در این جریان وجود نداشته که از پزشکیان حمایت نکند و در واقع جریان اصلاحات تمام داشته های خود را به پای مسعود پزشکیان ریخته است ولی با تمام این اوصاف همچنان خبری از شکل گیری اتحاد کامل و انسجام در بدنه ی از هم گسیخته ی اصلاحات دیده نمیشود و البته ورود برخی از چهره ها در حمایت از پزشکیان بیشتر از آنکه به سبد او بیفزاید عملا مانع از رشد سبد رای او شده است و از سبد رای پزشکیان کاسته اند ؛ صف کشیدن چهره های منفور دولت روحانی رای آوری پزشکیان را به شدت عقیم کرده است.
9⃣ #نمایش_اقتدار : در نمایش شکوه جمعیت حامیان در شهرهای مختلف جریان اصلاحات و پزشکیان تا به امروز تصویر میدانی برجسته ای از جمعیت عظیم حامیان خود به نمایش نگذاشته است در حالی که با حضور دو نامزد اصلی جریان انقلابی در اصفهان ؛ اهواز ؛تهران ؛ کرمان ؛ شیراز و حتی در تبریز زادگاه دکتر پزشکیان تصاویر خیره کننده ای منتشر گردیده است.
🔟 #خط_رئیسی : علی رغم تمام فضا سازی های رسانه ای ؛ دوگانه های شکل گرفته در ذهن مردم تصاویر به شدت تعیین کننده ای هستند که می توان آن ها را تقابل دو تفکر دانست که یکی در #مانور_رسانه ای توانمند بوده و دیگری در #خدمت_میدانی و #خدمت_ملموس برای مردم که نمونه های متعددی برای آن میتوان ذکر کرد ؛
حضور رئیسی در جمع کارگران شرکت های مختلف ورشکسته نظیر هپکو و هفت تپه و ... و راه اندازی ده ها هزار کارخانه و کارگاه تعطیل و نیمه تعطیل ؛ تحویل چند ده هزار مسکن به مستأجران در مقابل مزخرف خواندن مسکن مهر ؛ حل بحران آب در بسیاری از شهرهای کشور در مقابل حضور بین کارگران از پشت شیشه های خودرو ؛ یا حضور رئیسی در دور ترین روستاها تا جایی که رئیس جمهوری در دورترین نقاط مرزی در راه خدمت شهید شود یا بر سر و صورت ش گرد و غبار بنشیند و کفش هایش گلی شود در مقابل کت شلواری های قیطریه نشین انتخاب را برای مردم دشوار نکرده است تفکری که توانایی و ظرفیت های کشور را باور دارد و سخن از #نمیتوانیم! و #نمیشود! و #نمیگذارند نمیزند در مقابل
تفکری که دولتمردان آن هشت سال در کاخ ریاست جمهوری نشستند و حتی آب خوردن مردم را به مذاکرات هسته ای گره زدند و در اوج مشکلات مردم #حقوق_نجومی گرفتند و #نیشخندهای_زهر_دار تحویل مردم دادند یقینا با #تحریف_رسانه فراموش شدنی نیست و مردم نیز تایید و قدردانی خود را نه در #مانور_رسانه ای بلکه در #عرصه_میدانی و در مراسم تشییع شهدای خدمت و شهدای دیپلماسی بطور شفاف و صریح نشان دادند
اگرچه مردم ما همچنان با مشکلاتی مواجه هستند اما آیا حاضر میشوند به دهه ی سیاه نود باز گردند؟
عصر چهارشنبه ششم تیرماه 1403
دوستان عزیز جریان انقلابی و
دغدغه مندان حفظ #خط_رئیسی
ناظر به بحث های طولانی بزرگان جبهه انقلاب و رجوع به نظرسنجی ها
دکتر #سعید_جلیلی بخت نخست پیروزی در انتخابات است
و از طرفی اگر #دکتر_قالیباف اگر انصراف بدهد حداقل یک سوم از سبد رای ایشان به سبد رای پزشکیان واریز میشود لذا در آزمون سخت و شب عملیات جریان انقلابی بایستی همزمان دکتر قالیباف و دکتر جلیلی در صحنه باقی بمانند و دوستان جریان انقلابی برای موفقیت در انتخابات تا حد ممکن به دکتر جلیلی رای داده و دیگران را برای رای دادن به دکتر جلیلی تشویق کنند.
#سعید_جمهور
#جریان_انقلابی
#سعید_جلیلی
🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
دقیقه ی نود و ذبح اخلاق
✍ دقایق و ثانیه ها به سرعت سپری میشوند تا با انتخابی دیگر سرنوشت چهار ساله ی کشور رقم بخورد
فضای مجازی پر شور و پر حرارت و البته در مواردی آغشته به بی اخلاقی اخبار انتخاباتی را پیگیری میکند
انتخابات تمام میشود و صبح روز شنبه میرسد و منتخب مردم هر کس که باشد از همین الان به او تبریک میگوییم و برایش آرزوی موفقیت میکنیم
منتخب مردم با هر سلیقه و گرایشی رئیس جمهور همه ی ملت ایران خواهد بود حال خواه کاندیدای مورد نظر من باشد یا نباشد
کشور ما در برهه های مختلف سلایق سیاسی گوناگونی را بر کرسی ریاست جمهوری نشانده است و این انتخابات نیز خواهد گذشت
در این ساعات و لحظات پایانی و نزدیک به روز انتخابات حق همه ی ماست برای پیروزی کاندیدای مد نظر خود تلاش کنیم ولی حداقل اخلاق را ذبح نکنیم ؛ اگر شما عقیده ی من را نمی پسندی و نظر و رای متفاوتی با من داری هیچ دلیلی ندارد که پرده های اخلاق دریده شود ؛ توهین و ناسزا گفتن و فحش دادن در قاموس تفکر دارای استدلال و قدرت اقناع و منطق به هیچ وجود ندارد.اگر کسی در مقابل تفکر من آشفته میشود یا ناسزا میگوید یعنی توان متقاعد کردن مرا ندارد
ما زمانی به مرز پختگی میرسیم که توان تحمل و قدرت شنیدن نظرات مخالف را داشته باشیم.
اگر شما نظر مرا نمی پسندی یا توان توان اقناع مرا داری و متقاعدم میکنی یا به رای من احترام میگذاری وگرنه با ناسزا گویی که نظر و رای من تغییر نمیکند
ضمن اینکه تمام کاندیداها و تمام طرفداران آنها که پای صندوق رای می آیند همگی عضو #ستاد_انتخابات_جمهوری_اسلامی_ایران هستند.
یا علی
#شهروند
🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😞 تماس #شهید_جمهور بعد از چهل روز....
#انتخابات_1403
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نماهنگ ما ایرانی ها
🔹با صدای : محسن بهمنی
چو بارون از قطره بسیاریم♪
رو تنِ دشت های تشنه میباریم
تو آشوبِ این خاک پر غوغا چه حالی داریم♪
چو خورشید از شعله سرشاریم
رو لبِ هر غنچه خنده میکاریم♪
تو این دنیای سرد و بی رویا چه حالی داریم
ما ایرانی ها بامیمو گرم پروازیم♪
به هر میدانی سرافرازیم
داریم دنیامونو میسازیم مااااااا♪
ما ایرانی ها رهاییمو موج بی تابی
بر این آبادی ابر پر آبیم♪
چو خورشید از قله میتابیم ما
سر افرازیم از عشق که آوازی در دل♪
چو خورشیدی روشن، نهان در جان داریم
شکیباییم از شوق که طوفانی در راه♪
چو موجی بنیان کرد، نهان در جان داریم
آخرین برآورد از صحنه انتخابات
#انتخابات_ریاست_جمهوری
✍م. اله کرمی
از شش نامزد حاضر در میدان با تلاش های صورت گرفته شورای اجماع در نهایت دو نامزد کنار رفتند و مثلث رقابت با اضلاع جلیلی ؛ پزشکیان و قالیباف پر رنگ تر شد ؛ اگرچه پیش بینی میشد و انتظار بخش عمده ای از جریان انقلابی چنین بود که طبق نظر سنجی ها و بالاتر بودن اقبال نسبت به جلیلی شاهد کنار رفتن قالیباف باشیم اما پیچیدگی معادلات انتخابات در نهایت به باقی ماندن دو نامزد از جریان انقلابی منتهی گردید که به ادله و استدلال های این تصمیم نیز پرداخته خواهد شد اما نکاتی در خصوص آخرین برآورد از آرایش و وزن کشی میدان انتخابات :
🔺در شرایط کنونی با احتمال قریب به یقین انتخابات دو مرحله ای خواهد بود
🔺به احتمال فراوان دوگانه جلیلی - پزشکیان به مرحله ی دوم انتخابات در هفته ی آینده خواهند رسید و در احتمالاتی به نسبت ضعیف تر دوگانه ی قالیباف- پزشکیان و یا حتی دو گانه جلیلی - قالیباف به مرحله ی دوم راه خواهند یافت.
🔺برآورد آخرین میزان مشارکت عددی حول و حوش ۵۵ درصد می باشد که میتوان شاهد حضور جمعیتی معادل ۳۲ میلیون نفر در پای صندوق های رای بود.
🔺 عمده ی نظرسنجی ها با این درصد مشارکت میزان رای هر چهار نامزد را بطور نسبی بیان میکنند که نظرسنجی های قابل اتکا رای جلیلی را حدود ۱۱ میلیون ؛ رای پزشکیان را حدود ۱۰ میلیون ؛ رای قالیباف را حدود ۶ و نیم میلیون و رای پور محمدی را کمتر از یک میلیون برآورد میکنند و حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از آرا نیز مرددین را شامل میشود که بیش از ۳ میلیون رای خواهد بود و به احتمال زیاد این افراد نیز فردا رای خواهند داد که این عدد به آرا هر چهار نامزد می افزاید.
توصیه به دوستان انقلابی : هر دو نامزد جریان انقلابی در گذشته نشان داده اند که دارای گذشت و عبور از نفس خود هستند و آنرا اثبات کرده اند لذا شرایط امروز انتخابات و پیچیدگی سبد آرا نامزدها حکم به باقی ماندن هر دو نامزد در صحنه داد و نکوهش هیچکدام از این دو نامزدها جایز نیست.
و نکته ی پایانی : هر کس با هر سلیقه ای که پای صندوق های رای حاضر میشود عضوی است از #ستاد_انتخابات_جمهوری_اسلامی_ایران و رای و نظر همگان قابل احترام و مشارکت در مهمترین و سرنوشت ساز ترین عرصه ی سیاسی در خور تقدیر و تکریم است
شامگاه جمعه هشتم تیر ماه ۱۴۰۳
🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
عهد ما با تو نه عهدی که تغیر بپذیرد
بوستانیست که هرگز نزند باد خزان ش
#سعید_جلیلی
#شهید_زنده
#خط_رئیسی
#شهید_جمهور
هر که سودای تو دارد چه غم از هر که جهانش
نگران تو چه اندیشه و بیم از دگرانش
آن پی مهر تو گیرد که نگیرد پی خویشش
وان سر وصل تو دارد که ندارد غم جانش
هر که از یار تحمل نکند یار مگویش
وان که در عشق ملامت نکشد مرد مخوانش
چون دل از دست به در شد مثل کره توسن
نتوان باز گرفتن به همه شهر عنانش
به جفایی و قفایی نرود عاشق صادق
مژه بر هم نزند گر بزنی تیر و سنانش
خفته خاک لحد را که تو ناگه به سر آیی
عجب ار باز نیاید به تن مرده روانش
شرم دارد چمن از قامت زیبای بلندت
که همه عمر نبودهست چنین سرو روانش
گفتم از ورطه عشقت به صبوری به درآیم
باز میبینم و دریا نه پدید است کرانش
عهد ما با تو نه عهدی که تغیر بپذیرد
بوستانیست که هرگز نزند باد خزانش
چه گنه کردم و دیدی که تعلق ببریدی
بنده بی جرم و خطایی نه صواب است مرانش
نرسد ناله سعدی به کسی در همه عالم
که نه تصدیق کند کز سر دردیست فغانش
گر فلاطون به حکیمی مرض عشق بپوشد
عاقبت پرده برافتد ز سر راز نهانش / سعدی
#سعید_جمهور
#خاکریز
✍ همه ی دلدادگان به نظام و انقلاب و رهبری
همه دغدغه مندان
همه ی دردمندان
همه ی سربازان ولایت به خط
همه ی گام دومی ها
مستضعفان و صاحبان انقلاب به گوش
افسران جنگ نرم به هوش
انتخابات با درایت و هوشمندی جریان انقلاب دو مرحله ای شد
از این لحظه به بعد زیر سنگین ترین دروغ پردازی و تحریف و تلاش برای ایجاد انشقاق در میان اجزای جریان انقلابی قرار میگیریم
یک هفته ی تمام فکر و ذهن مردم با فضای مجازی بمباران خواهد شد
به هوش و به گوش باشید و تکتک شما از خاکریز انقلاب محافظت کنید
محمد باقر قالیباف همواره سرباز انقلاب و نظام و ولایت بوده و هست بنابراین هر خبر و مطلبی بر علیه ستاد و حامیان دکتر قالیباف ساخته و پرداخته ی جریان غربگراست
در این برهه ی حساس راه عبور کشور از آوار مصیبت بار #دولت_سوم_روحانی اتحاد مطلق ستادهای دکتر قالیباف و دکتر جلیلی است
به شایعات به هیچ وجه توجه نکنید و اخبار بو دار را به هیچ وجه منتشر نکنید
یا علی
#قالیباف_جلیلی_اتحاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این یک دقیقه و نیم از دست ندید عالی بود عالی
🙏 توصیه ابراهیم مالک اشتر به نامزد های انقلابی و طرفداران آن ها
🔻جریان انقلابی چطوری در دور دوم پیروز میدان باشه؟
🌺هر ندایی که بوی دوئییت می دهد حیلت دشمن است.
🌹دیالوگ ماندگار مختارنامه🌹
لطفا توی گروه هایی که هستید فروارد کنید تا پیروز میدان باشیم.
🔵تبدیل خود جوش ستادهای دکتر قالیباف به ستاد دکتر جلیلی
بسمه تعالی
برادران و خواهران انقلابی خدا را شاکریم که جبهه عظیم انقلاب در مرحله دوم انتخابات هم علمداری لایق و شایسته در میدان رقابت دارد
رقابت در نیمه راه است و ضمن ادامه ی سربازی برای انقلاب با حمایت قاطع از #سعید_جمهور علمدار شایسته و امتداد دهنده ی راه #شهید_جمهور به راه پرافتخار خود تا پیروزی دکتر سعید جلیلی ادامه خواهیم داد.
💥 حجت الاسلام هاشم سرلک رئیس ستاد انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی #دکتر_قالیباف در شهرستان الیگودرز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزویر
#انتخاب_اصلح
#جلیلی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
⚠️ هیهات از مشارکت پایین!
(این یادداشت را ستادی ها نخوانند!)
انتخابات چهارم است که مشارکت زیر۵۰٪ است!
من طلبه کوچک "مکتب سیاسی انقلاب اسلامی" نمیتوانم این ضایعه را فدای نتیجه انتخاباتها کنم.
دیگر بهانه "کرونای۱۴۰۰" هم نیست! و متاسفانه از آن هم پایین تر شد! از مجلس هم!
دیگر بهانه "رقابتی" نبودن۱۴۰۰ هم نیست؛ همه اصلاح طلبان و اعتدالی ها هم فراخوان دادند؛ اما از غیر رقابتی ها هم مشارکت کمتر شد!
انگار جامعه گفت: از قضا وقتی "جبهه انقلاب" مقابل "جبهه اصلاحات" می شوید و دعوای راست و چپ و اصولگرا-اصلاح طلب گذشته را با نام جدید بازتولید می کنید، بیشتر پس می زنم!
بله اگر دلت خنک میشود که خاتمی و سران اصلاحات هم نمایندگیِ "مردم خاموش" را نمی کنند، شیرینی پخش کن، دیگر آنها هم تحرکی نمی بخشند!
من البته هنوز رگ بازمانده از اصولگرایی ام می گوید: اصلاح طلبان اینبار نه برای روزنه و گشایش در مردم سالاری و حتی نه برای فقط ریاست جمهوری و مواجهه بهتر با ترامپ، نیامدند!
متاسفانه بسیاری از آنها هم مسأله شان "مردمسالاری" (دینی یا حتی سکولار) نیست؛ "قدرت" است!
کسانی که خود ۸سال رئیس جمهور بوده و به جامعه القاء کرده اند: قدرت در رهبری متمرکز است و رئیس جمهور کاره ای نیست؛۱ اینبار شاید آمده بودند بر سر فرآیند تعیین رهبر آینده اثر کنند! نشانه های ناکافی هم بیرون زد! (از پست منتسب به خاتمی۲ تا سخن مرعشی۳)
سالهاست راست یا دروغ القاء کرده اند: باند قالیباف-سپاه می خواهد کسی را "رهبر آینده" کند؛ این نباید محقق شود! بلکه اگر بشود چیزی که مرحوم هاشمی می گفت جای ریاست خبرگان، روی صندلی آن باشد هم موقع نیاز انجام می دهد۴ را محقق کنند! و این جایگاهی در "قدرت" می خواهد!
خلاصه انگار مردم از اینها هم قدرت طلبی نه نجات ایران و تحولی به نفع مردم فهمیدند!
ترساندن از "دولت سوم روحانی" توسط به اصطلاح جبهه انقلاب هم نگرفت!
واضح است به هر دلیل تلاش های شبانه روزیِ شهید رئیسی میوه اش در سفره مردم نمایان نشده بود تا آن ترس، بترساند!
بگذریم که چقدر تقلیل است که ترس از تکرار گذشته، محرک رأی شود؛ نه شوق انگیزیِ باور پذیرِ تصویر آینده!
حتی نظرسنجی ها و پیمایش ها هم دیگر مردم را درست منعکس نمی کنند!
این "جامعه خاموش" و "قهر کرده با صندوق" را دوباره باید از نو شناخت که می دانم دوستان ستادی سؤال بی ربط یا اقلا الان نابجایی می شمارند؛ بماند برای بعد...
................................
۱. البته انصاف را نباید از دست داد که پزشکیان شخصا از رهبری دائم دفاع و ترجیع بند هم می گفت سیاست های کلی ایشان را اجرا می کند!
۲. https://zaya.io/cd375
۳. https://www.aparat.com/v/pejjc6b
سابقا هم از ائتلاف کارگزاران با احزاب دیگر برای اثرگذاری بر انتخاب رهبر آینده و مطابقت او با سیاست هایشان گفته بود!
۴. عین جمله: "آن لحظه حساس، مهم است. براي آن لحظه حساس حتما لازم نيست رييس باشم، كافي است عضو خبرگان باشم. انسان در خبرگان ميتواند صحبت كند و نظرش را بدهد و اگر بخواهم، تاثيرگذار هم خواهم بود." https://zaya.io/nlv4q
✍محسن قنبریان / صبح بعد از انتخابات۱۴۰۳
#سعید_جمهور یا #مسعود_جمهور؟
جمعه هشتم تیرماه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با مشارکت پایین تر از حد تصور مردم علیرغم تمدید مکرر تا واپسین لحظات بامداد برگزار شد و همانطور که پیش بینی میشد با نرسیدن به نصاب اکثریت مطلق ؛ وارد مرحله ی دوم شد تا دوگانه پزشکیان _ جلیلی با همان نسبت رای ی که تقریبا تخمین زده شد به راند نهایی رقابت برسند. مصاف اخیر و دو قطبی ایجاد شده همان تقابل چپ و راست سابق با اندکی تفاوت است.در یک سو تفکری قرار دارد که تمام گشایش ها را مشروط به رسیدن به توافق با غرب و سازش با غرب ولو با دادن هزینه های سنگین و ورود سرمایه از غرب می بیند و اصرار به تکرار راهی دارد که سالها آزموده و به نتیجه نرسیده است و در مقابل تفکر دیگری قرار دارد که بر مبنای تجربه های گذشته قائل به نگاه و اتکا به ظرفیت های داخلی و ارتباط با کل دنیا بدون پذیرش زیاده خواهی هاست و البته مردم تعیین خواهند کرد کدام راهبرد انتخاب شود.
در مورد وضعیت جاری و مسیر پیش روی دو نامزد نهایی نکاتی بیان میشود :
🟠مشارکت :
مشارکت مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ی ریاست جمهوری نصابی پایین و غیر منتظره ای بود که در شکل گیری آن دلایل متعددی سهیم هستند از جمله :
🔺مردم تقابل چپ و راست را نمی پسندند و خدمت میخواهند ؛ مردم نه اصولگرا هستند نه اصلاح طلب و نه اعتدالگرا... یک روز میشوند ۲۴ میلیون حامی احمدی نژاد و روز دیگر میشوند ۲۴ میلیون حامی خاتمی و روزی دیگر روحانی با ۲۳ میلیون رای و ..
🔺سیاه نمایی های برخی نامزدها
🔺مشکلات معیشتی و سفره ی مردم ؛مشکلات ۲۴ میلیون مستاجر ؛ اشتغال و ازدواج و بازنشستگان و ....
🔺نزدیک بودن فاصله ی زمانی انتخابات دو مرحله ای مجلس با انتخابات ریاست جمهوری
🔺ناامیدی و قهر کردن عده ای با صندوق رای
🔺تحریم انتخابات توسط بزرگان جریان غربگرا
🔺ناکارآمدی های مدیریتی
🔺وجود تبعیض و برخی ناعدالتی ها
🔺 همزمان نبودن انتخابات شورای شهر با انتخابات ریاست جمهوری در دوره اخیر
🔺واژه سازی های سمی و تخریبی : اقلیت - سرطان - سیاهچاله و ...
🔴 ستاد دکتر پزشکیان و اصلاحات :
جریان اصلاحات تلاش کرد و مایل بود دوقطبی قالیباف_پزشکیان به مرحله ی دوم برسد اما دو قطبی جلیلی_پزشکیان شکل گرفت. قالیبافی که همواره آماج سنگین ترین عملیات های رسانه ای بوده اکنون جریان غربگرا به آرا حامیان قالیباف امید بسته !!! ؛ جریانی که خودش را برای یک هفته نبرد رسانه ای و ترور شخصیتی قالیباف آماده کرده بود و آتش تهیه ی این ترور از ماجرای خرید سیسمونی در ذهن ها زمینه سازی شده بود و اکنون باید تمام آن جهت گیری ها را پاک کند تا بلکه بخشی از سبد رای قالیباف را به سبد رای پزشکیان منتقل کند رسانه ای که تا توانسته در بزنگاه ها انقلابی ها را تند رو معرفی کرده اکنون باید فضا را به گونه ای تلطیف کند که نیروهای ارزشی طرفدار قالیباف را جذب کند که بدون تردید اگر نگوییم غیر ممکن ولی بسیار دشوار خواهد بود و البته بیانیه قالیباف تقریبا آب پاکی را روی دست اصلاحات ریخت همچنین جریان های اصلاحات و اعتدال تقریبا تمام داشته های خود را در حمایت دکتر پزشکیان به میدان آوردند و ظرفیت جدیدی ندارند و ظرف یک هفته چه اتفاق ویژه ای میخواهد بیوفتد که قهر کردگان با صندوق پای صندوق رای بیایند؟ در بهترین حالت در مرحله ی دوم جریان اصلاحات و اعتدال توان تکرار رای دور اول را خواهد داشت.
🔵 ستاد دکتر جلیلی :
برگ برنده ی ستاد جلیلی نیروهای گمنام کف میدانی ست که بدون حکم و ابلاغ مدت هاست کار و زندگی خود را تعطیل کرده اند و بر مبنای عقیده تا دورترین روستاها برای آرمان خود کوشیده اند و البته محروم از ابزار رسانه هستند اکنون نیز با توجه به سبد رای قالیباف و قرابت های فکری و اعتقادی جلیلی _قالیباف و غیر همسویی با ستاد پزشکیان بخش زیادی از سبد رای قالیباف به شکل طبیعی به سبد رای جلیلی منتقل خواهد شد اتفاقی که با کوچ خودجوش روسای عمده ی ستادهای قالیباف در حال رخ دادن است.
در سال ۱۳۸۴ مرحوم هاشمی رفسنجانی با ۶ میلیون رای اول و احمدینژاد با ۵ میلیون رای دوم شد.اما در دور دوم احمدینژاد ۱۷ میلیون رای و هاشمی رفسنجانی ۱۰ میلیون رای آورد
حرف آخر : از همین امروز باید به فکر شنبه ی هفته ی بعد باشیم ؛ انتخاب رئیس جمهور کشور با سبد رای ۱۲_۱۳ میلیونی حال خواه پزشکیان و خواه جلیلی باشد آسیب ها و چالش های فراوانی خواهد داشت که به هیچ وجه ایده آل و مطلوب نخواهد بود لذا امیدواریم آمار مشارکت به عنوان اولویت اول انتخابات بهبود یابد.
شنبه نهم تیرماه ۱۴۰۳
✍م.اله کرمی
#نظر_سنجی یا #نظر_سازی ؟
#اصلاحات_نیوز_الیگودرز
طی روزهای اخیر در کانال خبری نیوز الیگودرز در مورد انتخابات ریاست جمهوری نظر سنجی صورت گرفته است که بعد از مشارکت حدود ۳۱۰۰ نفر از مخاطبان این کانال خبری نتیجه ی زیر استخراج شده است ؛
1⃣پزشکیان »»»»» ۷۰ درصد
2⃣جلیلی »»»»»» ۱۷ درصد
3⃣قالیباف »»»»»» ۱۰ درصد
4⃣پور محمدی »»»»» ۳ درصد
و بعد از این نظرسنجی ادمین محترم کانال نیوز الیگودرز به شکل عجیبی نوشته که در نظر سنجی دور اول انتخابات مخاطبان نیوز الیگودرز به درستی !!! و هوشمندانه !!! ترتیب آرای نامزدها را پیش بینی نمودند و در روزهای آینده نیز نظر سنجی پیش بینی نتیجه ی دور دوم انتخابات برگزار میشود.
در مورد این رویه که دقیقا مصداق نظر سازی و القای برتری یک نامزد با هدف تاثیر بر رای مردم در ایام انتخابات به خورد مخاطب داده می باشد نکاتی مطرح میشود:
کانال خبری نیوز الیگودرز همانطور که از نام آن بر می آید مرجع خبرگزاری و انعکاس اخبار در حوزه ی شهرستان الیگودرز است که طبیعتاً قاطبه ی مخاطبان این رسانه نیز شهروندان الیگودرزی هستند لذا نتیجه ی نظر سنجی را باید با نتیجه ی انتخابات در شهرستان الیگودرز مقایسه کرد نه اینکه نظر ۳۰۰۰ نفر در شهر الیگودرز را با نتیجه ی سطح کشور مقایسه کرد و بعد آنرا به خورد مخاطب الیگودرزی داد و آنرا هوشمندانه هم خطاب کرد !!!
این در حالی است که نتیجه ی انتخابات در شهرستان الیگودرز کاملا متفاوت از نتیجه ی نظر سنجی صورت گرفته می باشد که دارای معانی عمیقی است
نتیجه ی انتخابات در شهرستان الیگودرز همانطور که رسانه ای گردیده به صورت زیر بوده است :
1⃣ جلیلی ۱۴۶۱۵ رای »»»» ۴۵ درصد
2⃣ پزشکیان۱۳۶۰۳ »»»» ۴۲ درصد
3⃣ قالیباف۳۸۶۴ »»»»» ۱۲ درصد
4⃣پور محمدی ۲۸۴ »»» زیر یک درصد
که این نتیجه که برآمده از توده های مردم شهرستان الیگودرز می باشد مشخصا با نظرسنجی نیوز هیچ انطباقی ندارد.
اگرچه در مورد تلاش ها و زحمات و خدمات مستمر نیوز الیگودرز هیچ تردیدی نیست و خدمات این رسانه قطعا در خور تقدیر است اما وجود چنین نظر سنجی هایی و مقایسه ی نتیجه ی آن با واقعیت میدانی و عدم تطبیق با رای و نظر توده ی شهروندان الیگودرزی بطور مشخص بیانگر این نکته است که مخاطب فعال نیوز الیگودرز صرفا اصلاح طلبان شهرستان هستند و نه همه ی مردم و به نظر میرسد بهتر است نام این رسانه همانطور که در گذشته نیز عنوان شد به « #اصلاحات_نیوز_الیگودرز » تغییر یابد ؛ رصد اخبار این رسانه در ایام انتخابات نیز حاکی از جهت گیری کاملا پر رنگ به سمت جریان اصلاحات دارد و گزینش اخبار این رسانه نیز عمدتا از مراجع خبری با رویکرد اصلاح طلبی می باشد که این موضوع در طول سال تا حدودی تعدیل میشود ولی نیوز الیگودرز در ایام انتخابات #توسن_اصلاحات میشود
بطور کلی جهت گیری عیان نیوز و سو گیری معنادار و پوشش گزینشی اخبار خاص و هدفدار جریان اصلاحات به همراه انتشار معدود اخبار دیگری حاکی از سیاست های کلی این رسانه است که شاید نتوان به سیاست های کلی یک رسانه انتقاد وارد کرد اما میتوان به بستر سازی برای ایجاد انحصار رسانه ای در شهرستان که لطمات و صدمات فراوانی دارد و همچنین به عدم رفع انحصار در حوزه ی رسانه ی شهرستان اذعان نمود که این نقیصه را باید از مسئولین متعددی که آمده و رفته اند سوال و پیگیری نمود حال بماند که در فضای مجازی کمتر رسانه ای یافت میشود که مجوز فعالیت داشته باشد و حتی مجوز روزنامه ی «کیهان» حسین شریعتمداری که در منتهی الیه خط فکری اصولگرایی قرار دارد توسط خط فکری اصلاح طلب ی دریافت شده است.
و اما اینکه یک روز مانده به انتخابات تحت عنوان نظرسنجی از رسانه ای که عنوان فراگیر را یدک میکشد برای تاثیر در ذهن مخاطب و القای داشتن سبد رای هفتاد درصدی برای نامزد جریان اصلاحات ؛ چیزی غیر از تاثیر بر ذهن مخاطب و نظر سازی از طریق ابزار رسانه نیست. در عین حال متاسفانه اخبار مهمتری در حیطه ی انتخابات که در شهرستان رخ داده گاهی بایکوت میشوند و در مواردی نیز چیزی که منعکس میشود در واقع #نظر_گزاری هیات محترم تحریریه بجای #خبر_گزاری است. امیدواریم با ایجاد چند قطبی رسانه ای و پا گرفتن رسانه های نو ظهور در شهرستان شاهد رفع انحصار و انعکاس بهتر و دقیق تر تمام اخبار باشیم ان شاالله .
یکشنبه دهم تیرماه ۱۴۰۳
✍ م. اله کرمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا قراره با جوسازی رسانه ها فردی رئیس جمهور بشه که هشت سال ازش بشنویم
نمیشه ⛔️
نمیتونیم ⛔️
امکان نداره ⛔️
حل شدنی نیست ⛔️
نمیذارن ⛔️
حل نخواهد شد ⛔️و ...
🔸همسرش پزشک است ولی از او سوء استفاده نمیکند
🔹 حافظ_قرآن است ولی دم به دم آیه نمیخواند
🔸 جانباز است ولی مدام از خاطرات جبهه نمیگوید
🔹 خودش به ۳ زبان مسلط است ولی فخر فروشی نمیکند
🔹مادرش ترک است و اهل اردبیل ولی از ترک ها سواستفاده نمی کند
بله، او #سعید_جلیلی است
#سعید_جمهور
#خط_رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعلام برائت فرزند دهقان فداکار از پزشکیان
🔹حیدرعلی خواجوی: من و خانواده ام همگی به #جلیلی رای میدهیم
#سعید_جمهور
#خط_رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری های یک قربانی
سخنان قابل تامل خانم مینا مهرنوش از آزار و اذیت های آذری جهرمی قائم مقام ستاد پزشکیان نسبت به ایشان در زمانی که وی بعنوان اولین زن مدیرعامل یک اپراتور تلفن همراه منسوب شده بود.
⏪چه تعداد دیگر باید دوباره قربانی شوند؟
#سعید_جمهور
#خط_رئیسی