📜 منشور سیاسی-اخلاقی انتخابات «۱۶»
🌸رهبر معظم انقلاب مدظله العالی:
🔹از تدین، تعهد، وفاداری به انقلاب، ایستادگی در راه انقلاب، مرعوب نشدن در مقابل دشمن و عزم و شجاعت داوطلبان مطمئن شوید و سپس رأی دهید.
🔸اگر برخی افراد را هم نمی شناسید نگویید که رأی نمی دهم بلکه باید با افرادی که نسبت به دین، تعهد و بصیرت آنها اطمینان دارید، مشورت کنید.
🔹نتیجه هرگونه انتخاب شما در این انتخابات، اعم از انتخاب خوب و یا بد به خودِ شما باز خواهد گشت، بنابراین سعی شود که انتخاب درستی انجام گیرد.
https://eitaa.com/eslam20
امام علي عليه السّلام فرمودند:
اَلْعَنّابُ يَذْهَبُ بِالْحُمّي.
عناب تب را برطرف مي كند.
مكارم الاخلاق، ص 182
تغذيه و آداب آن-بيماريها، دارو و روش درمان
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 08 اسفند ماه 1402 شمسی
🌙17 شعبان 1445 قمری
❄️ 27 فوریه 2024 میلادی
☀️ #شمسی
➕ شهادت "حسين خرازی" فرمانده لشگر 14 امام حسين(ع) در جريان دفاع مقدس (1365ش)
➕ بمباران شيميايی جبهه ها توسط رژيم بعث عراق در جريان جنگ تحميلی (1362 ش)
➕ رحلت فقيه بزرگوار آيت الله "سيدعلی كوه كمره ای" (1319ش)
➕ روز امور تربيتی و تربيت اسلامی )
➕ درگذشت «فرج الله سلحشور» کارگردان توانای سینما و تلویزیون ( 1394 ش)
🌙 #قمری
➕ رحلت فقيه بزرگوار آيت الله "شيخ حسنعلی اصفهانی" معروف به "نخودكی" (1361ق)
➕ درگذشت عالم و فقيه جليل و مرجع بزرگ آيت الله "ملاعلي آخوند همدانی" (1398ق)
❄️ #میلادی
➕ آغاز جنگهای شش ساله لهستان و سوئد (1701م)
—----------
🇮🇷
https://eitaa.com/eslam20
🌹سالروز شهادت حسین خرازی فرمانده لشکر۱۴ امام حسین(ع)
✍ شهید حسین خرّازی (۱۳۳۶-۱۳۶۵ش)، فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین(ع) در دوران جنگ تحمیلی بود. او يك سال پس از انقلاب، همزمان با توطئه گروهك هاي ضد انقلاب در گنبد و تركمن صحرا، به آن منطقه اعزام شد و در فرونشاندن غائله این دو شهر و سپس در آزادسازی شهرهای دیواندره، سقز، بانه، مریوان و سردشت از دست افراد مسلح، نقش مؤثری داشت.
✅عمليات هاي فرمانده كل قوا، ثامن الائمه، فتح المبين، بيت المقدس، خيبر، بدر، والفجر8 و كربلاي 4 و 5، صحنه هاي فراواني از رشادتها، ابتكار، خلاقيت و حسن فرماندهي اين سردار رشيد اسلام بود، او در عمليات خيبر در اسفند 1362، دستِ راست خود را در راه خدا تقديم كرد.
✅ سرانجام اين سردار رشيد اسلام در جريان عمليات بزرگ و غرورآفرين كربلاي 5، در 8 اسفند 1365، در شلمچه روحش آسمانی شد و پيكر مطهرش پس از تشييعي با شكوه، در گلستان شهداي اصفهان (تخت فولاد) رخ در نقاب خاک کشید. روحش شاد و یادش گرامی باد.
https://eitaa.com/eslam20
◼️درگذشت «فرج الله سلحشور» کارگردان توانای سینما و تلویزیون ( 1394 ش)
✍ فرج الله سلحشور (۱۳۳۱ قزوین - ۱۳۹۴ تهران) هنرپیشه، چهرهپرداز، نویسنده و کارگردان ایرانی بود که فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم توبه نصوح به کارگردانی محسن مخملباف آغاز کرد. او از طرفداران سینمای دینی بود و آثارش دارای مضمون اسلامی است.
✅ وی کارگردانی مجموعههای تلویزیونی تاریخی-مذهبی چون ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر(ع) را در کارنامه خود دارد. این آثار به ویژه سریال یوسف پیامبر، در سراسر دنیا و به خصوص در کشورهای اسلامی مخاطبان فراوانی پیدا کرد و نام این سریال ها پرآوازه گشت. او قصد داشت مجموعه موسی پیامبر را کارگردانی کند که عمرش کفاف نکرد.
✅ وی مدتی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری بود و سرانجام در صبح 8 اسفند ماه 94 دار فانی را وداع گفت.
https://eitaa.com/eslam20
◾️رحلت فقيه بزرگوار آيت اللَّه "شيخ حسنعلي اصفهاني" معروف به "نخودكي" (1361ق)
✍ آيت اللَّه شيخ حسنعلي اصفهاني معروف به نخودكي در نيمه ي ذيقعده سال 1279 قمري در اصفهان ديده به جهان گشود و از كودكي تلاش و جدّيت وافر در تزكيه نفس، تهجّد و عبادت داشت.
✅ وي با مراقبت حاج محمدصادق فولادي تحصيلات مقدماتي را در اصفهان فرا گرفت. آن گاه ازمحضر آخوند ملامحمد كاشي، جهانگيرخان و حاج سيد سينا بهره ها گرفت. سپس به نجف اشرف عزيمت نمود و از محضر بزرگاني چون سيدمحمد فشاركي، سيد مرتضي كشميري و ملااسماعيل قره باغي تلمذ نمود.
✅ وی پس از مراجعت از نجف اشرف در مشهد مقدس اقامت گزيد و از محضر فرزانگان اين ديار نيز بهرهمند گشت. او علاوه برتدريس و تحقيق و عبادت بسيار، به مستمندان و نيازمندان توجه ويژه اي داشت.
✅ سرانجام، آن عارف وارسته، در 17 شعبان 1361 قمري وفات يافت و در جنب ايوان عباسي (مقابل صحن ايوان طلا) در حرم حضرت رضا(ع) مدفون گرديد.
https://eitaa.com/eslam20
💠 سه فتنه شیطان برای انسانها
🌷امام على عليه السلام:
🔹فتنهها سه چيزند:
1⃣ عشق به زنان كه شمشير شيطان است،
2⃣ شرابخوارى كه دام شيطان است و
3⃣ عشق به درهم و دينار كه تير شيطان است.
كسى كه عشق به زنان داشته باشد، از زندگيش بهره مند نشود،
كسى كه مشروبات را دوست داشته باشد، بهشت بر او حرام گردد و
كسى كه عشق به درهم و دينار داشته باشد، بنده دنياست.
🌹الفِتَنُ ثلاثٌ: حُبُّ النِّساءِ و هُو سَيفُ الشَّيطانِ، و شُربُ الخَمرِ و هُو فَخُّ الشَّيطانِ، و حُبُّ الدِّينارِ و الدِّرهَمِ و هُو سَهمُ الشَّيطانِ، فَمَن أحَبَّ النِّساءَ لم يَنتَفِعْ بعَيشِهِ، و مَن أحَبَّ الأشرِبَةَ حَرُمَت علَيهِ الجَنّةُ، و مَن أحَبَّ الدِّينارَ و الدِّرهَمَ فهُو عَبدُ الدنيا.
📚 الخصال ج۱، ص۱۱۳.
https://eitaa.com/eslam20
💠 آثار ظلم در اجتماع
آثار دنیوی ظلم در اجتماع:
الف- تنگدستی مردم و سلب آرامش از آنها:
🔹 از جمله آثار و پیامدهای منفی که ظلم در عرصه اجتماع از خود بر جای میگذارد این است که عدهای که تحت ظلم واقع شده، در سختی زندگی میکنند و آسایش و آرامش آنها توسط اشخاص ظالم سلب میشود.(۱)
ب- ویرانی و زوال حکومت:
🔸 سقوط تمدن و ویرانى یک اجتماع از زمانی آغاز میشود که بیماری ظلم، شروع به گستردن ریشههای خود در جامعه مینماید و خواستههای مردم مورد بی اعتنایی قرار میگیرد. همان طور که عدالت و رعیت پروری، باعث دوام و پایداری دولت و خلود سلطنت میگردد.(۲)
ج- ایجاد تفرقه:
🔹 یکی دیگر از پیامدهای منفی ظلم، از بین رفتن روح وحدت کلمه میان افراد است. همان طور که حضرت علی علیه السلام میفرماید: «اگر زمامدار بر رعیت ستم کند وحدت کلمه از بین میرود و هنگامی که وحدت از بین برود، نیکان خوار میشوند».(۳)
📚 (۱) خوئی، علامه سید حبیب الله؛ منهاج البراعة فی شرح نهج البلاغه، بنیاد فرهنگی امام مهدی، ۱۴۰۶ ه.ق، ج ۳، خطبة ۱۵، ص ۲۱۴.
(۲) سوره نمل/۵۲ - سوره یونس/۱۳ - سوره کهف/۵۹.
(۳) نهج البلاغه، ترجمه محمد دشتی، خطبه ۲۱۶.
https://eitaa.com/eslam20
📜 منشور سیاسی-اخلاقی انتخابات «۱۸»
🌸رهبر معظم انقلاب مدظله العالی:
🔹حقیقتاً انتخابات، سیلی به چهره ی دشمنان این ملت است.
🔸دشمنان امید دارند که انتخابات یا سرد باشد، تا بتوانند بگویند مردم به نظام اسلامی علاقه ای ندارند؛ یا دنبال انتخابات، فتنه به وجود بیاورند.
🔹انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است و نباید از دست داد. مخالفین جمهوری اسلامی نمیخواهند از این فرصت استفاده شود. این یک امکان برای ملت است، یک ظرفیت بزرگ برای پیشرفت کشور است.
🔸حضور در سر صندوقهای رأی مشت محکمی به دهان آنها (دشمنان) است.
https://eitaa.com/eslam20
#حدیث_روز
✍️ روایت شده #رسول_خدا (ص) ـ در اندرز به قيس بن عاصم ـ فرمود:
💠 اى قيس! ناچار تو را #همدم-ى است كه:
1️⃣ با تو دفن مى شود و او #زنده است و تو با او دفن مى شوى در حالى كه تو #مرده اى؛
2️⃣ اگر كريم و بزرگوار باشد تو را #گرامى مى دارد و اگر پست و فرومايه باشد، تو را #تسليم مى كند؛
3️⃣ سپس آن #همدم جز با تو محشور نمى شود و تو جز با آن برانگيخته نمى شوى و جز درباره او از تو #بازخواست نمى شود؛
✅ پس آن را جز شايسته و #صالح قرار مده؛ زيرا اگر خوب باشد، با وى انس مى گيرى و اگر بد باشد، جز از او #وحشت نمى كنى.
✳️ و آن همدم، #عمل و كردار توست.
📖 « إنَّهُ لا بُدَّ لَكَ يا قَيسُ مِن قَرينٍ يُدفَنُ مَعَكَ و هُوَ حَيٌّ ، و تُدفَنُ مَعَهُ و أنتَ مَيِّتٌ ، فإن كانَ كَريما أكرَمَكَ ، و إن كانَ لَئيما أسلَمَكَ ، ثُمَّ لا يُحشَرُ إلاّ مَعَكَ ، و لا تُبعَثُ إلاّ مَعَهُ ، و لا تُسألُ إلاّ عَنهُ ، و لا تَجعَلْهُ إلاّ صالِحا ، فإنَّهُ إن صَلُحَ أنِستَ بِه ، و إن فَسَدَ لا تَستَوحِشُ إلاّ مِنهُ ، و هُوَ فِعلُكَ».
📚 میزان الحکمة، ج۸، ص۱۸۴، ح۱۴۵۲۰.
#علم/ #عمل/ #همدم_همیشگی/ #دوستی_همیشگی یا #دشمنی_دائمی/