💠 وقتی کسی برایمان پیامک می زند و در ابتدا به ما سلام می کند واجب است که پاسخ آن را بدهیم یا همین که جواب او را به صورت پیامکی ارسال کنیم کافیست؟
https://eitaa.com/eslam20
✍🏼آیت الله خامنه ای : احتیاط در جواب سلام دادن است.
✍🏼آیت الله سیستانی : واجب نیست.
✍🏼آیت الله مکارم شیرازی: در صورتیکه تولید مزاحمتی نکند، سلام را باید پاسخ گفت مگر این که ثابت شود قصد جدی برای سلام ندارد.
✍🏼آیت الله وحید خراسانی : بنابر احتیاط، واجب است.
✍🏼آیت الله تبریزی: واجب نیست.
✍🏼آیت الله هادوی تهرانی : پاسخ سلام (چه کتبی و چه شفاهی) واجب است. مگر این که در نزد عقلا یا در عرف آن زمان و مکان، ارسال جواب به منزله پاسخ سلام محسوب شود که در این صورت می توان به پاسخ (یعنی ارسال پیامک) اکتفا کرد.
📚سایت اسلام کوئست، دفتر مراجع، تبریزی توضیح المسائل مراجع، م 1139
https://eitaa.com/eslam20
🔰 آیت الله #پهلوانی(ره):
هیچ زمان از #قبر و #قیامت نترسید. بلکه از #اعمال خود باید ترسید، که شما را به چه #خطرها بعداز این عالم مبتلا میکند.
✍️ عوامل #کم_شدن وحشت و فشار قبر #رکوع را #کامل و تمام انجام دادن.
از دیگر عوامل که موجب می شود، انسان به وحشت قبر مبتلا نشود این است که در رکوع #عجله_نکند و آن را درست و با توجه انجام دهد.
🌸 امام باقر علیه السلام می فرمایند:
"هر کس #رکوعش را #کامل انجام دهد، #وحشت_قبر نخواهد داشت"
📚 بحارالانوار ج82 ص107
https://eitaa.com/eslam20
بهداشت مو.MP3
17.07M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری زاده موضوع:بهداشت مو{جلسه 64}تاریخ 11تیر1399شهرستان سمیرم
🏴 پیام تسلیت درپی جانباختن تعدادی از مردم در حادثه تلخ آتش سوزی
درپی حادثهی بسیار تلخ آتشسوزی در یکی از مراکز درمانی تهران که به جانباختن جمعی از شهروندان انجامید حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیام تسلیت، دستگاههای مسئول را موظف کردند ضمن بررسی موضوع، تدابیر لازم را برای کاستن از آسیبها و خسارتها بکار گیرند.
متن پیام رهبر معظم انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثهی بسیار تلخ آتش سوزی در یک مرکز درمانی را که به جانباختن تعدادی از مردم عزیزمان انجامید به خانوادههای مکرّم آنان صمیمانه تسلیت عرض میکنم و تسلّا و آرامش قلبی آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را از خداوند متعال مسئلت میکنم. دستگاههای مسئول باید همهی تلاش خود را برای جلوگیری از وقوع چنین حوادث دلخراش و نیز تدابیر لازم برای کاستن از آسیبها و خسارتهای آن بهکار گیرند و مانع چنین ضایعات بیجبرانی شوند. بررسی درست این حادثهی مرکز درمانی نیز باید بهوسیلهی دستگاههای مسئول سریعاً انجام گیرد.
سیّد علی خامنهایhttps://eitaa.com/eslam20
۱۱ تیر ماه ۱۳۹۹
دنیا و آخرت خود را اینگونه آباد کنیم
🔻 امام حسن مجتبی علیهالسلام:
وَ اعْمَلْ لِدُنْيَاكَ كَأَنَّكَ تَعِيشُ أَبَداً وَ اعْمَلْ لآِخِرَتِكَ كَأَنَّكَ تَمُوتُ غَداً
◽️ برای دنیای خودت گونهای عمل کن که همواره در آن هستی (در جمعآوری دنیا عجله نکن گویا تا ابد فرصت داری)
◽️ ولی برای آخرت خود بهگونهای عمل کن که فردا خواهی مرد (عجله کن زیرا تا فردا بیشتر فرصت نداری).
📚 دانشنامه امام حسن(ع)، جلد ۱، ص ۲۵۲
https://eitaa.com/eslam20
https://eitaa.com/eslam20
وقتی ميميريم ما را به اسم صدا نميکنند و درباره ما ميگويند: جسد کجاست ؟ و بعد از غسل دادن ميگويند :جنازه کجاست ؟ وبعد از خاک سپاری ميگويند: قبر ميت کجاست ؟ همه لقب ها و پست هايی که در دنيا داشتيم بعد از مرگ فراموش ميشه مدير ، مهندس ، مسؤول ، دکتر، بازرس...
https://eitaa.com/eslam20
پس فروتن و متواضع باشيم...نه مغرور و متکبر. پس به چی مينازيد؟ عارفی گفت : آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حيف بی دقت گذشت؛ اما گذشت! تاکه خواستيم يک «دوروزی» فکرکنيم!! بردرخانه نوشتند؛ درگذشت..https://eitaa.com/eslam20
✨﷽✨
✍️امام زين العابدين عليه السلام :
بينوا آدمى! هر روز سه مصيبت به او مى رسد و حتى از يكى از آنها پند نمى گيرد كه اگر پند مى گرفت، سختيها و كار دنيا بر او آسان مى شد:
1️⃣ مصيبت نخست روزى است كه از عمر او كم مى شود. در صورتى كه اگر از مال او چيزى كم گردد، اندوهگين مى شود حال آن كه درهم (مال) جايگزين دارد اما عمر از دست رفته جبران نمى شود.
2️⃣ مصيبت دوم اين است كه روزيش را به طور كامل دريافت مى كند كه اگر از راه حلال باشد بايد حساب پس دهد و اگر از راه حرام باشد كيفر مى بيند. https://eitaa.com/eslam20
3️⃣ مصيبت سوم از اينها بزرگتر است. عرض شد: آن چيست؟ فرمود: هيچ روزى را به شب نمى رساند مگر اين كه يك منزل به آخرت نزديك شده است، اما نمى داند به سوى بهشت يا به سوى آتش ؟!
📚 بحار الأنوار https://eitaa.com/eslam20
گرانی در بیان امیرالمومنین (ع):
✍️ای مالک! مردم زماني تنگدست گردند كه همت واليان، همه گرد آوردن مال بُوَد. و همانا ويراني زمين به جهت تنگدستی كشاورزان است و تنگدستي كشاورزان به جهت غارت اموال از طرف زمامدارانی است كه به آينده حكومتشان اعتقاد ندارند و از تاريخ گذشتگان عبرت نميگيرند.
📚نهج البلاغه نامه٥٣
https://eitaa.com/eslam20