راهکارهای زندگی موفق در جزء هشتم قرآن...
1- همیشه مسیر اکثریت، مسیر هدایت نیست.(انعام: 116)
2- به پدر و مادر خود بی واسطه«پرستار، خانه سالمندان و…» احسان کنید. (انعام: 151)
3- فرزندان خود را از ترس فقر سقط نکنید و نکشید که روزی آنها با خداست. (انعام: 151)
4- به اموال یتیم نزدیک نشوید، مگر برای حفظ و افزایش آن. (انعام: 152)
5- کم فروشی نکنید و پیمانه و ترازویتان را درست و دقیق تنظم کنید.(اعراف: 85)
6- آراستگی ظاهری و باطنی تان را در هر نماز و مسجد رعایت کنید. (اعراف: 31)
7- خدا را با تواضع و در نهان صدا بزنید ولی«با خواسته های بیجا و دادوفریاد»زیاده روی نکنید. (اعراف: 55)
8- بعد از برقراری امنیت و آرامش در جامعه هرج و مرج راه نیندازید. (اعراف: 56)
9- با کسانی که به اعتقاد شما باور ندارند، مسالمت آمیز زندگی کنید و صبور باشید تا خدا بینتان داوری کند. (اعراف: 87)
🤲الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج🌸
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هر روز یک آیه راجع به امام عصر(عج)
🔵 جزء هشتم
🌕 آیه ای که خداوند منتظرش است.
#آیات_مهدوی
#رمضان_مهدوی
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالت تضرع در دعا
🎤حضرت آیتالله خامنهای
✅ #تقویم
☀️ پنجشنبه - ١٠ فروردین ١۴٠٢
🌙 الخمیس، ٠٨ رمضان ١۴۴۴
🌲م Thursday 30 march 2023
👈 امروز متعلق است به امام حسن عسکری (علیه السلام)
- 🕋 اذکار روز:
- لااِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین(١٠٠بار)
- یا غفور یا رحیم (١۰٠٠ مرتبه)
- یا رزاق (٣٠٨ مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم روز:
☀️هتک حرمت حرم رضوی توسط قزاقان روسی و به توپ بستن بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) در سال ١٢٩١ شمسی و کشتن بیش از دویست نفر از زائرین و مجاورین رضوی
🤲 اعمال روز:
🔹 روزه گرفتن واجب است؛
🔹 در شب نهم ماه رمضان، شش رکعت نماز وارد شده که به صورت سه نماز دو رکعتی خوانده میشود و در هر رکعت بعد از حمد، هفت بار آیةالکرسی قرائت شده و بعد از سلام پایان ۶ رکعت، پنجاه مرتبه صلوات بر پیامبر و آل ایشان فرستاده میشود.
🔻دعای روز هشتم ماه رمضان:
«اَللّهُمَّ ارْزُقْنی فیهِ رَحْمَةَ الاْیتامِ، وَ اِطْعامَ اْلطَّعامِ، وَ اِفْشآءَ السَّلامِ، وَ صُحْبَةَ الْکِرامِ، بِطَوْلِکَ یا مَلْجَاَ الاْمِلینَ»
«خدایا روزیم گردان در این ماه مهرورزی نسبت به یتیمان؛ و خوراندن طعام؛ و آشکار کردن سلام؛ و همنشینی با کریمان؛ به فضل و کرمت ای پناه آرزومندان»
💠 حدیث روز:
💎 رسول خدا (ص): «لِکُلِّ شیئ زَکَاةُ وَ زَکَاةُ الابدان الصِّیَامِ»
«برای هر چیزی زکاتی است و زکات بدنها، روزه است»
📚 الکافی، ج ۴، ص ۶۲، ح ۳
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#آیات_المهدی ٧»
روز پنجشنبه، ١۴٠٢/٠١/١٠
✍️ مناسبت روز: امروز هشتمین روز از ماه مبارک رمضان است و طبق روزهای گذشتهی در این ماه مبارک، سخن امروز را نیز با یکی دیگر از «آیات المهدی» در قرآن کریم آغاز مینمائیم؛
💠 «هُوَ الَّذی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَىالدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ»: «خداوند، كسى است كه پيامبرش را با هدايت و دين حق، فرستاد تا آن را بر تمام ادیان، پيروز گرداند، هر چند مشركان خوش نداشته باشند» (توبه/٣٣)
اين آيه مبارکه به همين صورت در سوره فتح، آيه ٢٨ و در سورهى صفّ، آيه ٩ نیز آمده و خداوند در آن به غلبهی دین حقهی اسلام و وعدهى حاكميّت آن بر جهان هستی اذعان نموده است؛
گرچه اسلام از نظر منطق و استدلال هميشه پيروز بوده است، امّا اين آيه، اشاره به غلبهى ظاهرى و وعدهى حاكميّت اسلام بر جهان دارد که تا به امروز محقق نشده! و از آنجا که سخن و وعدهی الهی قطعی است، مفسرین طبق روايات تفسیری و تبیینی اهلبیت (ع)، اين آيه را مصداق عینی ظهور منجی عالم بشریت و حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) دانستهاند؛
حکومتی که در روايات بسيارى به آن اشاره شده و از مسلّمات اعتقادى همهی مسلمانان (اعم از شیعه و سنی) است؛ هرچند برخى منحرفین و نواصب از جمله وهابيون ملعون سعی کردهاند که به دروغ، اين عقيده را فقط مخصوص مکتب تشیع معرفی نمایند؛
در این رابطه در کتب شیعه و سنی روایات متعدد آمده، اما در این مجال کوتاه تنها به پنج روایت اشاره مینمائیم:
⬅️ امام باقر (ع) در تبیین این آیه فرمودند: «همانا آن اتّفاق هنگامی صورت میگیرد که مهدی آل محمّد (عج) ظاهر شود، پس کسی باقی نمیماند مگر اینکه به نبوّت حضرت محمّد (ص) ایمان مىآورد» (تفسیر اهلبیت، البرهان و...)
⬅️ امام رضا (ع) نیز فرمودند: «(خداوند دین حق) را بر تمام دینها در هنگام قیام قائم (عج) پیروز مینماید» (تفسیر اهلبیت؛ الکافی، ج۱، ص۴۳۲)
⬅️ همچنین از امیرالمؤمنین (ع) روايت شده است كه: «در زمان ظهور قائم ما، هيچ خانهاى و هيچ قريهاى نخواهد بود، مگر آنكه اسلام وارد آن میشود، چه بخواهند و چه نخواهند؛ و صداى اذان هر صبح و شام در تمام آنها شنيده خواهد شد» (تفسير الصافى)
⬅️ امام کاظم (ع) نیز منظور از دینِ حق در این آیه را «ولایت اهلبیت عصمت و طهارت (ع)» دانسته و پیروزی دین حق بر تمامی ادیان را در زمان قیام حضرت مهدی (عج) حتمی دانستهاند. (تفسیر البرهان)
⬅️ امام صادق (ع) نیز در این زمینه فرمودند: «ای ابوبصیر... غیبت قائم ما چندان طولانی گردد که اهل باطل دچار تردید شوند! سپس خداوند او را ظاهر کند و شرق و غرب جهان را به دست او بگشاید... (در این زمان) زمین با نور خداوند منوّر گردد و جایی در روی زمین نمیماند که در آن غیر از خداوند عزّوجلّ پرستش شود و همهی ادیان دیگر از میان برود و (دین حق) بر همه آیینها غالب شود، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند». (تفسیر اهلبیت؛ بحارالأنوار، ج۵۱، ص۱۴۶)
✍️ و اما چند نکته تفسیری درباره این آیه:
1️⃣ پیروز دینِ حق و همهگیر شدن آن، وعده حتمی الهی است فلذا برآیند مکتب تمامی پیامبران و اولیای الهی، حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) است که تحققبخش اهداف همهی انبیاء و اولیاء است؛
2️⃣ از آغاز تاریخ تا کنون همواره دو جریان جبههی حق و جبههی باطل با یکدیگر مواجهه و تقابل داشتهاند، امّا این وعدهی الهی است که بالاخره جبهه حق به وسیله امام زمان (عج) و یاران ایشان بر جبهه باطل پیروز میشود؛ لذا «مهدویت» وعده و سنت قطعی الهی و آرمان تمامی انبیاء و اولیاء الهی است.
3️⃣ آشنایی مؤمنین با این قانون و سنت الهی به آنها آرامش میبخشد، چراکه اطمینان مییابند که پیروزی در نهایت از آن آنهاست؛
4️⃣ اگر اراده و حركت خود را با ارادهى الهى هماهنگ نسازيم، چه بخواهیم و چه نخواهیم، عاقبت شکست خواهيم خورد: «لِيُظْهِرَهُ، وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ»؛
5️⃣ اراده خداوند در این رابطه، اراده تشریعی است نه تکوینی؛ یعنی خدای سبحان از انسان آزاد و مختار میخواهد که کارهایی را انجام دهد و از کارهایی پرهیز کند و در صورتی که انسان به دستورات الهی با حُسن اختیار خود گردن نهد، پاداش الهی و پیروزی را خواهد چشید؛ و به همین دلیل بر مؤمنین لازم است که برای تحقّق وعده الهی و ظهور منجی و ایجاد حکومت جهانی مهدوی مجاهده و تلاش نمایند و بدانند که حرکت در این مسیر نورانی، همراهی با اراده خدا و حرکت در مسیر همهی انبیاء و اولیای الهی است که امروزه نظام مقدس جمهوری اسلامی پرچمدار این حرکت در راه حق، و در مسیر مبارزه با جبههی باطل و استکبار جهانی است.
🍂🥀 دهم فروردین سالگرد رحلت ، زعیم حوزه علمیه قم، حضرت آیت الله العظمی حاج آقا حسین بروجردی ، (رحمت الله علیه) ، در سال ۱۳۴۰ شمسی می باشد.
🌺 حضرت آیت اللَّه العظمی سیدحسین طباطبایی بروجردی در حدود سال ۱۲۵۴ ش (۱۲۹۲ ق) در بروجرد به دنیا آمد و پس از فراگیری مقدمات در زادگاه خود راهی نجف اشرف گردید.
🌼 ایشان در نجف از استادان نامدار زمان از قبیل آخوند خراسانی، شیخ الشریعه اصفهانی و سیدمحمدکاظم یزدی استفاده برد و به مدارج والای علمی و فقهی دست یافت.
🌹آیت اللَّه بروجردی پس از اخذ اجازات متعدد اجتهاد، در بروجرد سکنی گزید و به امور علمی و مذهبی پرداخت. اما پس از مدتی، به اصرار فضلای حوزه علمیه قم، در سال ۱۳۲۴ ش راهی آن حوزه مبارک گردید و زعامت آن را به عهده گرفت.
🌿 حضور ایشان بر مسند زعامت حوزه علمیه مانع اجرای نقشه های خائنانه رژیم پهلوی بود و شاه تا زمان حیات معظم له از اجرای برنامه های ضد دینی خود به صورت آشکار اجتناب می کرد.
🕯آیت اللَّه بروجردی سال های متمادی بر مسند تدریس تکیه زد و شاگردان فراوانی را تربیت کرد که حضرات آیات: شهید مرتضی مطهری، سید محمد حسینی بهشتی، جعفر سبحانی، علی پناه اشتهاردی، حسین نوری همدانی، ناصر مکارم شیرازی، مجتبی محمدی عراقی، سید مصطفی صفایی خوانساری و ده ها عالم فاضل از آن جمله اند.
📚 همچنین آثار متعددی از این فقیه فرزانه به یادگار مانده اند که برخی از آنها بدین قرارند:
📖 جامع احادیث شیعه، طبقات رجال و حاشیه برکفایه.
🍂🥀 سرانجام این عالم ربانی و مرجع عظیم در دهم فروردین سال ۱۳۴۰ ش برابر با ۱۳ شوال ۱۳۸۰ ق در ۸۶ سالگی درگذشت و پس از تشییعی باشکوه، در کنار مسجد اعظم قم که از آثار ماندگار ایشان است به خاک سپرده شد.
💐 هدیه به روح مطهر این عالم مهذب ، فاتحة مع الصلوات.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
به جمهوری اسلامی ایران گفته ایم آری
به هر چه غیر جمهوری اسلامی ایران نه
✳️دوازدهم فروردین عید بزرگ جمهوری اسلامی ایران پیشاپیش بر همه مبارک باد.
🌴🌴🌴🌴🌴
گروه فراگیر رزمندگان اسلام شهرستان مبارکه
https://eitaa.com/joinchat/2128412683Ccb953600a6
موسسه روایت عشق شهرستان مبارکه (ویژه شهدا و ایثارگران)
http://eitaa.com/Revayateshqhmobarakeh
کانال علیرضا اسلامی فر
@eslamifar1343