.🔅🔅
🌱ختــــــــــم صــــلوات🌱
ختم صلوات جهت
✔️پیروزی جبهه مقاومت
✖️و نابودی رژیم منحوس صهیونیستی
✔️و سرفرازی و سلامتی مسلمین
✔️بالاخص رهبر ازاده مسلمانان جهان، حضرت آیت الله خامنه ای صلوات قرائت مینماییم.
♻️جهت وارد کردن تعداد ذکر،روی لینک ختم زده و تعداد انتخابی را وارد نمایید 👇👇
https://EitaaBot.ir/counter/z1xrgm
#سید_حسن_نصرالله #شهید_سید_حسن_نصرالله
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 اندکی صبر ظفر نزدیک است!
▪️◾️▪️
🔻یک تصویر پربازدید از یک کودک فلسطینی در دوران انتفاضه منتشر شد که چندین سرباز مسلح صهیونیست او را گرفته بودند، قطعاً آن تعداد پرشمار سرباز برای بازداشت یک کودک را کسی به حساب قدرت آن سربازان نمیگذاشت، امروز نیز کسی فرو ریختن ۸۵ تن بمب را برای کشتن یک نفر نشانه قدرت نمیداند، بگذارید از زبان نتانیاهو بگوییم که: اسرائیل به خطر موجودیتی رسیده است. (صحبتهای وی در آمریکا)
🔸اسرائیل از ۱۹۴۸ تاکنون سه دوره متمایز را تجربه کرده؛ دوره اول از ۱۹۴۸ تا سال ۱۹۸۲ که توانست ظرف سه روز بیروت را اشغال کند، دوران اوج قدرتنمایی اسرائیل و افسانه شکست ناپذیری ارتش اوست؛
🔹دوره دوم از ۱۹۸۲ تا سال ۲۰۰۶ که اسرائیل جنگ فراگیر ندارد (البته همچنان مشغول جنایت بود) قدرت او اصطلاحا افقی رشد مییابد و جنگافزارهای ارتش او متناسب با پیشرفت تکنولوژی ارتقا مییابد، اما در دوره سوم از سال ۲۰۰۶ و جنگ ۳۳ روزه با لبنان تا همین امروز اسرائیل در هیچ جنگی پیروز نشده است، نه در مقابل حزب الله و نه در مقابل حماس؛ او عده زیادی را شهید کرده و خانههای بسیاری را ویران کرد، اما به اهداف گفته شده خود مانند نابودی #حزب الله در سال ۲۰۰۶ و حماس در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ و ۲۰۲۳ دست نیافته بلکه بعد از هر جنگی این جنبشهای حزبالله و حماس بودند که قدرتمندتر شده و خطر موجودیتی اسرائیل را تشدید نمودند.
🔸حماس بعد از شهادت شیخ احمد یاسین و حزب الله بعد از شهادت سید عباس موسوی قویتر شد و اکنون نیز بعد از شهادت اسماعیل هنیه و حسن #نصرالله آنها مقتدرتر خواهند گشت ...
🔹و اما واکنش ایران؛
🔸اولاً که دوره سوم اسرائیل یعنی افول رژیم صهیونیستی منتج از کنشهای ایران بوده است و تهاجمات اسرائیل واکنشی از سر ترس موجودیتی است، در ثانی ایران بنا به مصالح موجود، نمیخواهد شعله آتش زیر اسرائیل را به یکباره به اوج برساند، بلکه ایران به دنبال نابودی تدریجی اسرائیل است و واقعیتهای چهار دهه گذشته اسرائیل و منطقه گویای این امر است هرچند که آمریکا و چند کشور اروپایی همه جوره از اسرائیل حمایت کنند.
🔺قورباغه ما اکنون در ظرف آب دمای نزدیک به ۵۰ درجه قرار گرفته و تا رسیدن به ۱۰۰ درجه امکان پریدن از ظرف منطقه را ندارد و لذا باید منتظر این نوید باشیم: «اندکی صبر ظفر نزدیک است»
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#سید_مقاومت | #سید_حسن_نصرالله
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️حزب خدا! گفتی که یارِ غزه هستی
▪️برخیز از جایت، به قولِ خود وفا کن!
روضهخوانیِ نریمانی در منزل شهید نیلفروشان
@FarsMaaref - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید حسن نصرالله : من دعا نمیکنم خدایا از عمر من کم کن و به عمرِ حضرت آقا اضافه کن ، نه! میگویم خدایا بقیهی عمرِ مرا بگیر و به عمرِ ایشان اضافه کن ، چرا که او عمودِ بلندِ خیمه است!
یادبود مجازی سید حسن نصرالله
👇👇👇
🔗 https://fatehe-online.ir/7
لطفا انتشار دهید.
🚨مراسم تشییع پیکر شهید حسن نصرالله فردا در لبنان برگزار می شود/صابرین نیوز
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید نیلفروشان: انشاءالله در راه محو رژیم صهیونیستی به شهادت برسم.
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اتفاق بزرگی که در ۳۲ سالگی نصرالله رخ داد
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سفر بخیر، شهیدی که شدی عاقبت بخیر...
#شهید_سلیمانی
#شهید_رئیسی
#شهید_نصرالله
@CWarfare
@CWarfare
@CWarfare