هدایت شده از طب اسلامی(طبق نظرات استاد تبریزیان)
زاهدی:
چرا میگویید جشن امامت امام زمان نگیریم؟ شیعه مذهب حزن نیست. به وقتش عزا و به وقتش جشن و شادی دارد و ... . (دوستان در واتسآپ)
ایکس – شبهه / پایگاه پاسخگویی به سؤالات و شبهات: به دنبال درج مطلبی پیرامون جشن و شادی و عرض تبریک به محضر شریف حضرت حجة بن الحسن العسکری علیهالسلام در 8 یا 9 ربیع (لینک)، پیامهای بسیاری از تشکر و تقدیر و تأیید و هم چنین "نقد و تکذیب" ارسال گردید که مفهوم کلی آنها همان است که در سؤال فوق ایفاد گردیده است .
بله، شیعه هم حزن دارد و هم سرور، اما چنان چه در سؤال نیز تصریح شده "به وقتش".
از این رو در سالروزی مانند 9 ربیع الاول، ما شیعیان در ظاهر و باطن بسیار خوشحال هستیم، جشن می گیریم و خوب و پرشکوه هم میگیریم، به یک دیگر نیز تبریک میگوییم، اما برای چه؟ برای این که ما توفیق یافتیم که شیعه حضرت مهدی علیه السلام باشیم، نه این که به ایشان تبریک بگوییم که امام شده است. مثل ذکر روز غدیر است، «الحَمدُلله الَّذي جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِكينَ بِوِلايَتِ اَميرَالمومِنين عَلي بُن اَبيطالِب علیه السلام ...» نه این که الحمدلله که حضرت علی علیهالسلام امام شد. آنها امام بوده و هستند، و ما مفتخر شدیم و توفیق یافتیم که شیعه آنها باشیم. حرف ما این است، آیا این سخنی خیلی شاذ است؟!
الف – البته که شیعه نه تنها مذهب حزن نیست، [هر چند که مصائب بسیار تلخ و دردناک و جانسوزی بر آن تحمیل شده است]، بلکه به رغم این مصایب از یک سو و خوف و خشیت متقیانه از آخرت از سوی دیگر، مذهبی پر از امید و بالتبع نشاط است.
ب – از اسباب این نشاط، همین اعتقاد به حضور و سپس ظهور حضرت بقیةالله، حجة بن الحسن العسکری عج الله تعالی فرجه الشریف میباشد. چرا که اگر در هر دین، آیین، مذهب، مکتب و امتی، همه رهبرانش میکشتند، ناامیدی و یأس و حزن غالب میشد و از بین میرفت؛ اما تداوم امامت تا قیامِ قیامت و امید به "فرج" است که بقا و نشاط را تداوم بخشیده است. در عالم هیچ چیزی مثل "امید" نشاط آور و انگیزه بخش نمیباشد و هیچ امیدی والاتر از استقرار و گسترش حکومت عدل الهی در سرتاسر گیتی به ولایت امام زمان علیه السلام نمیباشد.
ج – منتهی باید دقت نمود که به صورت مستمر، از یک سو ذهنمان را از "خلط مبحث" مراقبت کنیم و از سوی دیگر، مکرر از ناحیه خودمان مراسمسازی (جشن یا عزا) ننماییم.
در احادیث بسیاری آمده که شیعه، به حزن ما محزون و به سرور ما مسرور میگردد. حال سؤال این است که آیا آقا خیلی مسرور هستند که پدرشان به شهادت رسیده و امامت به ایشان رسیده است؟! آیا صبح فردای شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام و آغاز امامت، ایشان انتظار دارند که مردم خوشحال و مسرور و شاد، با گل و شیرینی خدمت رسیده و تبریک بگویند؛ یا ضمن همدردی در مصیبت شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام، با ایشان بیعت کنند؟!
د – امیرالمؤمنین علیه السلام، در زمان حکومتشان، در خطبهای که مصادف با عید غدیر بود، به مردم توصیه کردند که این روز را جشن بگیرید، چرا که روز اکمال دین، اتمام نعمت و ... میباشد؛ اما آیا فردای رحلت پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله، خودشان جشن گرفتند و یا انتظار جشن گرفتن از سوی شیعیانشان را داشتند؟! یا این که انتظار میرفت، به حضور برسند و ضمن عرض تسلیت، تعزیت و همدردی در این مصیبت بزرگ، با ایشان بیعت کنند (که نکردند).
و – برای سایر امامان علیهم السلام نیز همینطور است، چنان چه از عصر عاشورا و آغاز امامت امام سجاد علیهالسلام مثال آورده شد. حال اگر فردای عاشورا، امت ایشان جشن میگرفتند و جهت عرض تبریک خدمت میرسیدند؛ کاری پسندیده بود و یا نکوهیده؟! مثلاً فرض بگیرید که کاروان اسرا، با پیشوایی حضرت زینب علیهاالسلام، لباس نو میپوشیدند و شادان و خندان خدمت امام زمان خویش رسیده و تبریک عرض مینمودند؟!
ز – بله، در عید غدیر خم، عید فطر، سالروز میلاد معصومین علیهمالسلام و حتی اولیاء الله، مسرور هستیم و جشن نیز میگیریم، به یک دیگر تبریک میگوییم و ...؛ اما موضوعیت جشنی به عنوان آغاز امامت یک امام که مقارن با شهادت امامی دیگر است، چیست؟
قرار شد شیعه، به حزن امام محزون و به سرور امام مسرور باشد؛ حال قلب امام در چنین روزی مسرور است یا محزون؟ پس چرا خود فریبی کنیم؟! دنبال خوشایندهای خودمان هستیم، یا دنبال امام و امامت؟!
ح – بله، جا دارد امروز یا فردا به عنوان یک سالروز (وگرنه هر روز)، انسان مؤمن و شیعه، قلب خود را بیاراید، خود را آماده حضور در محضر شریف بنماید، سلام دهد، عرض تسلیت کند و بیعت نماید؛ اما جشن چه بگیرد؟! از خودش بپرسد که آیا من خیلی خوشحال هستم که امام حسن عسکری به شهادت رسیدند و امامت به فرزند ایشان رسیده است؟ بلکه باید بگوید که جشن میگیرم برای توفیق خودم به تشیع.
@tebeeslami_tabrizian
@eslamiteb_tabrizian
هدایت شده از طب اسلامی(طبق نظرات استاد تبریزیان)
ط. بله آغاز امامت هر امامی، واقعهی بسیار بزرگی است که کل عالم هستی را متأثر مینماید، اما برای
امام و امت، مسئولیتآور است.
ما باید خوشحال از این باشیم که اهل امامت هستیم، شاکر از این باشیم که إن شاء الله از امت حضرت مهدی علیهالسلام و منتظرین عصر غیبت محسوب میگردیم، و امیدوار باشیم که نه تنها دل امام زمان خویش را به درد نیاوریم، نه تنها سرباری برای ایشان نباشیم، بلکه به عنوان شیعه و سربازی خوب و مقبول، در پی انجام وظایف در برآوردن انتظارات ایشان داشته باشیم؛ چنان چه در دعای عهد از خداوند منّان مسئله مینماییم:
«اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضَاءِ حَوَائِجِهِ [وَ الْمُمْتَثِلِينَ لِأَوَامِرِهِ] وَ الْمُحَامِينَ عَنْهُ وَ السَّابِقِينَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْهِ»
ترجمه: خدايا مرا،از ياران و مددكاران و دفاعكنندگان از او قرار ده، و از شتابندگان به سويش،در برآوردن خواستههايش،و اطاعتكنندگان اوامرش،و مدافعان حضرتش،و پيشگيرندگان به جانب خواستهاش،و كشتهشدگان در پيشگاهش.
*- پس این که گفته شد، جشن و شادمانی و سرور به عنوان آغاز امامت و تبریک و تهنیت به ایشان در این روز، موضوعیتی ندارد، هیچ ربطی به این که شیعه مذهب حزن نیست ندارد، بلکه تثبیت حزن و سرور واقعبینانه و به موقع و به دور از خرافهها یا عادتسازی میباشد. اگر پسر با مرگ یا شهادت پدر، متکفل امور خانواده شد، جشن و سرور دارد؟ اگر امامی همزمان با شهادت امام دیگر (به ویژه پدر)، متکفل امور امت شد، جشن و سرور دارد؟!
پس، ما شیعیان در ظاهر و باطن بسیار خوشحال هستیم، جشن می گیریم و خوب و پرشکوه هم میگیریم، به یک دیگر نیز تبریک میگوییم، اما برای چه؟ برای این که ما توفیق یافتیم که شیعه حضرت مهدی علیه السلام باشیم.
@tebeeslami_tabrizian
@eslamiteb_tabrizian
🔴 تقویم نجومی اسلامی
🔰 دوشنبه:
◀️ ۵ آبان ۱۳۹۹
◀️ ۹ ربیع الاول ۱۴۴۲
◀️ ۲۶ اکتبر ۲۰۲۰
🗓 امامت و تاج گذاری حضرت ولی عصر سلام الله علیه و عجل الله فرجه و روز اول امامت آن جناب
❌ مسافرت خوب نیست؛ در صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔰 مباشرت امشب ( شب سه شنبه ) خوب است؛ فرزندش بسیار مهربان، دل رحم، سخاوتمند و پاک زبان است و مرگ او به شهادت باشد؛ ان شاءالله.
❌ طبق روایات، اصلاح مو ( سر و صورت ) در این روز از ماه قمری، موجب درد و بیماری می شود.
🔰 دوشنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
🆔
#دانستنیهای_طب_اسلامی
#سپنــــــــد
#اسپنــــــــد
🔰خواص و درمانها
👇👇👇👇👇👇
⬛➖⬛➖⬛➖⬛➖⬛
@eslamiteb_tabrizian
@tebeeslami_tabrizian
⬛➖⬛➖⬛➖⬛➖⬛
#دانستنیهای_طب_اسلامی
#سپنــــــــــد
🌀 کاربرد درمــانــی
🌠درمان بی اختیاری #ادرار ، یعنی با سرفه کردن یا عطسه کردن قطرات ادرار بدون اختیار خارج می شود.
⏰ دستور و زمان مصرف :
💈 مقداری سپند را
6⃣شش بار با آب #ســـرد و
1⃣ یکبار با آب# گـــرم
⬅ شسته و در #سایه خشک شود و با
✔ روغن گل سرخ آغشته شود و به مدت بیست روز هر روز صبح ناشتا یک قاشق چایخوری میل شود.
🔴🔴 ترک #اعتیــــــــــاد
⏰دستور و زمان مصرف :
🅾 شاخ و برگ اسفند را آسیاب کرده و مقداری دانه اسفند آسیاب نشده را به ترکیب بیفزایید و هر روز بین دو تا ده گرم ، بستگی به نیاز فرد به مواد مخدر در یک یا دو وعده قورت داده شود . مثلا یکبار صبح ناشتا و یکبار در طول روز هر گاه نیاز به مواد مخدر داشت نیز میل شود.
⚠️نکتــــــــه :
🔵🔵 بهتر اینست که یک بوته اسفند را کف مالی نموده و دانه های آن را جدا کرده و شاخ و برگش آسیاب شود و بعد دانه هایش را آسیاب نشده با آن مخلوط و روزانه میل شود.
🔰 از دیگر خــــــواص 🔰
🔅🔅ورود حکمت به قلب
🔅🔅 شفای هفتاد و دو بیماری که کمترینش جذام است.
🔅🔅 درمان گرفتگی رگ ها
🔅🔅درمان مسمومیت
🔅🔅 درمان ضعف جنسی
و...
╭━═━⊰🍃🌺🌺 🍃⊱━═━╮
نشانی کانال در سـروش:
sapp.ir/eslamiteb_tabrizian
sapp.ir/tebeeslami_tabrizian
نشانی کانال در ایتـــا:
eitaa.com/eslamiteb_tabrizian
eitaa.com/tebeeslami_tabrizian
نشانی کانال در تلگـرام:
https://t.me/eslamiteb_tabrizian
╰━═━⊰🍃🌺 🌺🍃⊱━═━╯
#احادیث_طب_اسلامی
#مـــــویـــــــــــــز
🌀 اعصاب قوی با 👈 #مـویــز
🌀رفع خستگی با👈 #مـویـز
🌀اخلاق خوب با👈 #مــویـز
🌀آرامش روح با👈 #مــویــز
🌀از بین رفتن غم با👈 #مـویــز
💢💢 حالا وقتشه که مویز بخورید:
📍البته ناشتـــــــا
📍۲۱عدد
😍بهترین حالتـــه.
┄┅═══✼🌸✼═══┅┄
@eslamiteb_tabrizian
@tebeeslami_tabrizian
┄┅═══✼🌸✼═══┅┄
🔴 تقویم نجومی اسلامی
🔰 سه شنبه:
◀️ ۶ آبان ۱۳۹۹
◀️ ۱۰ ربیع الاول ۱۴۴۲
◀️ ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰
🔰 مسافرت خوب و پسندیده است.
❌ مباشرت و زفاف، امشب ( شب چهارشنبه )، مکروه است.
🔰 طبق روایات، اصلاح مو( سر و صورت ) در این روز از ماه قمری، باعث عزت و احترام است.
❌ سه شنبه برای گرفتن ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید بر هلاکت خود بترسد.
#دانستنیهای_طب_اسلامی
🧠 #ضعف_اعصاب
📍نشانه: عصبانیت، دردهای گردشی در بدن، گاهی افسردگی
💠💠درمــــان:
🔖مصرف دم کرده بادرنجبویه
🔖مصرف دمکرده دارچین
🔖مصرف کشمش و مویز
🔖مصرف دم کرده بابونه
🔖مصرف روغن زیتون
🔖خوردن برگ چغندر
🔖خوردن پیاز
🔖ریختن روغن بنفشه پایه کنجد در بینی
🔖مصرف داروی تقویت عصب
🔖ماساژ و روغن مالی
🔖بوئیدن گلاب
🔖حمام رفتن
╔════◆◇◆════╗
نشانی کانال در سـروش:
sapp.ir/eslamiteb_tabrizian
sapp.ir/tebeeslami_tabrizian
نشانی کانــال در ایتــــا:
eitaa.com/eslamiteb_tabrizian
eitaa.com/tebeeslami_tabrizian
╚════◆◇◆════╝
#سبک_زندگی_اسلامی
#میراث_همـــوم
#فقـــــــر
#انـــــدوه
╭┅══🍃══┅☀☀╮
@eslamiteb_tabrizian
@tebeeslami_tabrizian
╰☀☀┅══🍃══┅╯
#احادیث_طب_اسلامی
#درمانهای_معنـــــوی
#افســــردگی
⬛➖⬛➖⬛➖⬛➖⬛
@eslamiteb_tabrizian
@tebeeslami_tabrizian
⬛➖⬛➖⬛➖⬛➖⬛
#دانستنیهای_طب_اسلامی
#میوه_فصـــل
💠ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ اعظم ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ و علیه وآله :
🍎میوه را در فصل خودش بخورید،
🍐ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ آن هنگام،
🍇ﻣﺎﻳﻪ ﺳﻠﺎﻣﺖ ﺗﻦ ﻭ ﺍﺯ ﻣﻴﺎﻥ ﺭﻓﺘﻦ درد ﺍﺳﺖ.
🍊و خوردن آن را در غیراز فصلش را ترک کنید،
🍌ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ، موجب درد و ضرر ﺍﺳﺖ.
✨بحارالأنوار، ج۶۲،ص۲۹۶
╭━═━⊰🍃🌺🌺 🍃⊱━═━╮
نشانی کانال در سـروش:
sapp.ir/eslamiteb_tabrizian
sapp.ir/tebeeslami_tabrizian
نشانی کانال در ایتـــا:
eitaa.com/eslamiteb_tabrizian
eitaa.com/tebeeslami_tabrizian
نشانی کانال در تلگـرام:
https://t.me/eslamiteb_tabrizian
╰━═━⊰🍃🌺 🌺🍃⊱━═━╯
#دعاء_برای_بیخوابی
⬅️علت اصلی بیخوابی میتواند غلبهی صفراء باشد زیرا افرادی که صفراوی هستند در اول شب نمیتوانند بخوابند و تا پاسی از شب بیدار هستند و غلت میخورند و نمیتوانند بخوابند. شخص سوداوی هم به جهت دیدن خواب های آشفته نمیتواند بخوابد زیرا این افراد ذهن فعالی دارند به طوری که حتی در حال خواب هم ذهنشان فعال است.
ما برای این افراد و افراد بیمار همیشه این دعاء را سفارش میکنیم و تجربه شده است که دعاء خوبی است و فرازهایی دارد که نشان میدهد که چرا انسان نمیتواند بخوابد.
💠✨أَنَّ فَاطِمَةَ شَكَتْ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ صلی الله علیه و آله الْأَرَقَ فَقَالَ لَهَا قُولِي يَا بُنَيَّةِ يَا مُشْبِعَ الْبُطُونِ الْجَائِعَةِ وَ يَا كَاسِيَ الْجُسُومِ الْعَارِيَةِ وَ يَا سَاكِنَ الْعُرُوقِ الضَّارِبَةِ وَ يَا مُنَوِّمَ الْعُيُونِ السَّاهِرَةِ سَكِّنْ عُرُوقِيَ الضَّارِبَةَ وَ أْذَنْ لِعَيْنِي نَوْماً عَاجِلًا قَالَ فَقَالَتْهُ فَذَهَبَ عَنْهَا مَا كَانَتْ تَجِدُهُ.
حضرت فاطمه (سلام الله علیها ) به رسول الله (صلی الله علیه و آله ) از بیخوابی شکایت کرد فرمود دخترکم این دعاء را بخوان ای سیر کنندهی شکم های گرسنه و ای پوشانندهی تنهای برهنه و ای تسکین کنندهی ژن های زننده و جهش یافته و ای خواب برندهی چشمان بیدار ژن های من را آرام کن و به چشمان من اذن خواب بده حضرت زهراء این دعاء را خواند و مشکلش برطرف شد.
📚بحار الأنوار - ط دارالاحیاء التراث نویسنده : العلامة المجلسي جلد : 73 صفحه : 213📚
رحیمی
@eslamiteb_tabrizian
@tebeeslami_tabrizian