🟩🟩⚫️🏴🏴🏴⚫️🟩🟩
مراسم زنجیرزنی هیئت صاحب الزمانی عجلالله غنی آباد ، روز هفتم محرم متعلق به علی اصغر امام حسین علیه السلام
🟩🟩◼️◼️🖤🖤◼️◼️🟩🟩
🌲پایگاه خبری #اسپیدال🌲
🌲@espidal_ir🌲
#پلیس_محرم
#فتاوای_مراجع
#قمه_زنی
نظر حضرت آیت الله العظمی #امام_خمینی (ره) در رابطه با قمه زنی
#فرماندهی_انتظامی_شهرستان_بشرویه
#معاونت_فرهنگی_اجتماعی
🌲پایگاه خبری #اسپیدال🌲
🌲@espidal_ir🌲
#پلیس_محرم
#فتاوای_مراجع
#قمه_زنی
نظر حضرت آیت الله العظمی #امام_خامنه_ای در رابطه با قمه زنی
#فرماندهی_انتظامی_شهرستان_بشرویه
#معاونت_فرهنگی_اجتماعی
🌲پایگاه خبری #اسپیدال🌲
🌲@espidal_ir🌲
🔰نماز عبادی سیاسی جمعه به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین معلمی
💠در بیستمین جمعه از سال ۱۴۰۱ ، نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته مورخ ۱۴ مردادماه ۱۴۰۱ مصادف با هفتم محرم ۱۴۴۴ با حضور مردم ولایی و شهیدپرور بشرویه در محل مسجدجامع میدان برگزار شد.
🔻حجت الاسلام والمسلمین معلمی امام جمعه بشرویه در خطبه اول ضمن سفارش و دعوت نمازگزاران به انجام تقوای الهی، انجام واجبات و دوری از محرمات، در ادامه سلسله مباحث مهدویت به بیان ویژگی ها و بررسی شخصیت نواب خاص امام زمان(عج) در دوران غیبت صغری پرداخت.
▪️امام جمعه بشرویه در ابتدای سخنان خود در خطبه دوم ضمن تسلیت ایام و اشاره به فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، توجه به متن زیارت عاشورا را بمنظور معرفت افزایی الزامی دانست و گفت: متن زیارت عاشورا درسهای فراوانی را برای ما به ارمغان می آورد و می تواند یک چراغ راه برای اعتقادات ما و نحوه زندگی و برخورد ما در جامعه باشد.
▫️یکی از فرازهای زیارت اینست که "أَكْرَمَنِی بِمَعْرِفَتِكُمْ وَ مَعْرِفَةِ أَوْلِیائِكُمْ" به این مفهوم که معرفت نسبت به اولیاء الهی و اباعبدالله الحسین(ع) یکی از بالاترین افتخارات برای انسان است که اگر کسی به هر مقدار از سطح فهم و درک خودش به مقام معرفت اولیاء خدا برسد به بالاترین نعمت الهی نائل شده است.
🔹وی ماه محرم را فرصتی مناسب جهت معرفت افزایی دانست و افزود: جریان عاشورا دو بال دارد، یکی بال احساس و یکی دیگر بال شعور و معرفت که جنبه احساسی آن را در مراسمات عزاداری به دست می آوریم و برای کسب معرفت باید پای سخن سخنوران، منبری ها، وعاظ و روحانیت بنشینیم و استفاده کنیم.
📌همه ی خیر در معرفت امام و اهل بیت است که با مطالعه و شنیدن از اهل فن حاصل می شود که همه ما باید به دنبال این باشیم که در عزاداری های این ایام به معرفت مان افزوده شود.
🔸خطیب نماز جمعه این هفته اقامه نماز ظهر تاسوعا و عاشورا را از اهمیت بالایی برخورد دانست و در سفارش به حضور حداکثری عزاداران نکاتی را بیان کرد: هر روز ما باید نسبت به نمازمان مقید باشیم اما خدایی نکرده نباید بخاطر مراسم عزاداری از نماز غافل شویم؛
▫️هیئت امنای محترم هیئات مذهبی، مساجد به گونه ای برنامه ریزی کنند تا پایان مراسم به اقامه نماز ظهر ختم شود و قبل از پراکنده شدن جمعیت و شکوه و عظمتی که می تواند دشمن را خیره کند و مشت محکمی بر دهانش باشد، نمازجماعت به صورت منسجم در مکان عزاداری اقامه گردد.
🔹وی ضمن اشاره به تشییع ابدان مطهر چند تن از شهدای تازه تفحص شده مدافع حرم در هفته گذشته به بازخوانی قسمتی از وصیت نامه روحانی شهید محمد امین کریمیان پرداخت و تصریح کرد: یکی از شهدای تازه تفحص شده، روحانی جوان، جلیل القدر، حکیمی و عالمی است که به بخشی از وصیت نامه این شهید که یادآور شب عاشورا و سخن یاران باوفای اباعبدالله است اشاره می کنیم:
✍ من از این دنیا با همه زیبایی اش می روم و همه آرزوهایم را رها می کنم اما به ولایت و حقانیت علی ابن ابی طالب و خداوندی خدا یقه تان را می گیرم اگر امام خامنه ای را تنها بگذارید.
اگر از سرهای ما کوه درست کنند هرگز نخواهیم گذاشت روزی نسل های بعدی در کتاب تاریخشان بخوانند امام خامنه ای مثل جدش حسین(ع) تنها ماند. سلام مرا به حضرت آقا برسانید و بگویید اگر دوباره زنده شوم از تکه تکه شدن در راه ایشان ابایی ندارم.
🔸حجت الاسلام معلمی در ادامه به سفر اخیر دکتر قناعت استاندار خراسان جنوبی به شهرستان بشرویه اشاره کرد و گفت: سفر اخیر استاندار سفر پربرکتی بود زیرا در حوزه های مختلف تصمیمات بسیارخوبی گرفته شد؛
▫️در حوزه بهداشت، بیمارستان پیشرفت های بسیارخوبی داشته است که انشالله به لطف خداوند در دهه فجر سال جاری به بهره برداری خواهد رسید، الحمدلله از لحاظ اعتبار و بودجه هیچگونه مشکلی ندارد و تجهیزات کاملا تهیه شده است که بزودی شهرستان از بیمارستان مجهز و قابل قبولی برخوردار خواهد شد.
📌نکته ای که در خصوص بیمارستان می بایست مورد توجه قرار بگیرد و مطالبه جدی مردم هم می باشد اینست که بیمارستان جدید ۳۲ تختخوابی است، بیمارستان فعلی ما هم که تحت عنوان بیمارستان شفاء فعال می باشد نباید از دسترس خارج شود و باید بخشی از امور درمانی در این مکان انجام شود.
▫️مجموع تخت های بیمارستان جدید و قدیم ۶۴ تخت می باشد؛ هرچند که شخص ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان به ۸۴ تختخوابی بودن نیز اشاره دارد.
🔹وی از زحمات نماینده محترم مجلس جهت تخصیص یک دستگاه سی تی اسکن به شهرستان بشرویه تقدیر کرد و افزود: اینگونه که به من گفته شده است بزودی شاهد نصب دستگاه سی تی اسکن نیز خواهیم بود.
❇️روابط عمومی نهاد امامت جمعه بشرویه
🌲پایگاه خبری #اسپیدال🌲
🌲@espidal_ir🌲
با سلام و عرض تسلیت بمناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی خدمت کلیه همشهریان عزیز :
بدینوسیله به اطلاع میرساند با توجه به در پیش بودن مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان نانوائی های سطح شهرستان در روز عاشورا تعطیل می باشد ؛لذا شهروندان عزیز می بایست نسبت به خرید نان خانوار مورد نیاز خود قبل تعطیلی اقدام فرمایند.
🔹لازم به ذکر است جهت رفاه شهروندان نانوایی آقای صدقی واقع دربلوار خلیج فارس ساعت ۴ تا ۸ بعدازظهر و
نانوایی آقای عابدی واقع در خیابان پرستار ساعت۵ تا ۸ صبح روز عاشورا جهت پخت نان فعال خواهند بود.
🔴🌾#روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه
🌲پایگاه خبری #اسپیدال🌲
🌲@espidal_ir🌲
مراسم عزاداری هشتمین روز از دهه اول محرم
هیئت عزاداران حسینی شهرک امام خمینی ره
🌲پایگاه خبری #اسپیدال🌲
🌲@espidal_ir🌲