💢 مسئولان در حوزه کار خودشان پاسخگو باشند
📌نظام پاسخگویی را برای خودتان متحتم(لازم) بدانید؛ واقعا وزیر در حوزه ی کار خودش، مدیران وزارتی در حوزه کار خودشان، معاونان هر کدام در حوزه ی کار خودشان پاسخگو باشند.
یعنی هم در برابر خطایی که انجام می گیرد، واقعا پاسخگو باشند؛ هم در برابر کار لازمی که باید انجام می گرفته و انجام نمی گیرد، پاسخگو باشند.
در خیلی از موارد خلافی انجام نگرفته؛ اما خلاف این بوده که کارهای زیادی باید انجام می گرفته، ولی انجام نگرفته.
"کار نکردن به مقدار لازم هم، یک نوع تخلف است."
امام خامنه ای (مدظله العالی)_ ۱۳۸۴/۰۶/۰۸
🌲اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir 🌲
1.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ارسالی_همراهان
عشقت هنوز چپِ سینمه❤
#سردار_دلها
کاری از یک نوجوان بشرویه ای
🌲 اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir🌲
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙حلول ماه رجب المرجب مبارک باد
🎥التماس دعا
🌲اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir🌲
🔹برنامه کلینیک تخصصی بیمارستان شفا ۲۵ لغایت ۳۰ بهمن ۹۹
☎️شماره تلفن: 31204700
32782300
32782400
🌲 اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir🌲
4.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه های رهبر انقلاب برای استفاده هرچه بهتر از برکات ماه رجب
🌸ماه رجب را دریبابیم🌸
🌲اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir🌲
🔹آیا کتابی را که دانشمند #بشرویه ای آن را تصحیح و حاشیه زده خوانده اید؟
متن زیر مقدمه ی ایشان بر کتاب«فیه ما فیه»از مولوی میباشد:
بسم الله الرحمن الرحيم
بعد الحمد والصلوة؛ چون ایزد تعالی جده نگارنده را از کمال عنایت خویش توفيق طا المه در آثار جاودانی و کلمات اسمانی خداوندگار راستین و جان جهان معرفت مولانا جلال الدين محمد مشهور به مولوی کرامت فرمود و این موهبت عظیم به ارزانی داشت در مدت بیست و دو سال که با این سعادت قرین و با این توفیق هم آغوش بود همواره در تدېر ابیات مثنوی معنوی دچار مشکل می گردید و برای حل آن دست در دامان شارحان رموز و مفسران دقائق آن نامه الهی میزد و به مدد هدایت و راهنمایی آنان بعضی از آن عقده ها گشایش می پذیرفت و بسیاری نیز همچنان در پرده ابهام و غموض نهفته می ماند. درین میانه بر دل گذشت که به حکم معنی قرآن ز قرآن پرس و بس، شرح اسرار مثنوی را هم از مثنوی و سایر آثار مولانا بجوید و درمان از آنجا طلبد که درد از آنجا خاسته و پیدا شده است.
#بدیع_الزمان_فروزانفر
#فخر_بشرویه
#دانشمند
#بشرویه
#کتاب_بخوانیم
🌲اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir🌲
💠 صلوات بر امام باقر علیه السلام منقول از امام حسن عسکری علیه السلام
🔹«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ بَاقِرِ الْعِلْمِ وَ إِمَامِ الْهُدَى وَ قَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَ الْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِكَ. اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِكَ وَ مَنَاراً لِبِلادِكَ وَ مُسْتَوْدَعاً لِحِكْمَتِكَ وَ مُتَرْجِماً لِوَحْيِكَ وَ أَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَ حَذَّرْتَ عَنْ مَعْصِيَتِهِ، فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ وَ رُسُلِكَ وَ أُمَنَائِكَ يَا رَبَّ الْعَالَمِين».
📚 مصباح المتهجد، ج۱، ص۴۰۳
🌸ولادت امام باقر(ع) مبارک باد🌸
🌲اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir🌲
🔴🔵🔴👈 با رعایت همگانی پروتکلها، بشرویه همچنان آبی است.
👈 نحوه فعالیت مدارس شهرستان بشرویه از 25 بهمن لغایت 1 اسفند ماه
♦️با عنایت به استمرار شهرستان بشرویه در وضعیت آبی، در هفته جاری کلاسهای پایه های اول و دوم ابتدایی در وضعیت آبی یا زرد تا اطلاع ثانوی به صورت حضوری برگزار خواهند شد ولی اجباری برای والدین جهت حضور فرزندشان در مدرسه نیست.
🔸 کلاسهای مدارس کمتر از 50 نفر دانشآموز در تمام مقاطع تنها در وضعیت آبی و کلاسهای هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش در وضعیت زرد و آبی بصورت حضوری برگزار می شود.
◀️ لازم بذکر است شورای مدرسه نحوه حضور و گروه بندی دانش آموزان را برنامه ریزی خواهد نمود.
✍ روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بشرویه
🌲اسپیدال آوای همدلی🌲
🌲@espidal_ir🌲