🔰 در دوران حاضر ، هیچ شاخص و حرف آخری را جز حرفهای رهبری ، نداریم ، هیچ
✅ شاخص فقط حرفهای ایشان است که برامده از دل قرآن و اهل بیت (ع) است
🌀 تاریخ به ما نشان داد تندروها و کندروها نسبت به مبانی رهبری ، هیچ گاه عاقبت به خیر نشدند و سرانجام کارشان به تقابل با نظام #جمهوری_اسلامی رسید.
👌 سرت سلامت آقاجان 🌺
┈┉┅━❀🔹❀━┅┉┈┄
#الاسرا ۳۱۳ 📢
@esrae313 👈 لینک کانال ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴چرا هنگام دعا دست به سوی آسمان بلند میکنیم و پس از آن دستها را به صورت میکشیم؟
پاسخ این پرسش در #قرآن و روایات آمده است که در ذیل بیان میشود:
🔰1. رزق انسان در آسمان است.
در قرآن کریم به یکی از نشانههاى عظمت پروردگار اینگونه اشاره شده است: «رزق شما و آنچه به آن وعده داده میشوید، در آسمان است».
اگرچه در برخی از منابع تفسیری «رزق» در این آیه به دانههاى حیاتبخش باران تفسیر شده است که منبع هر خیر و برکت در زمین است، اما این معنا میتواند یکى از مصداقهاى روشن آیه باشد، و رزق مفهوم گستردهای دارد. و معنای دیگر «آسمان» در این آیه شریفه؛ عالم غیب و ما وراء طبیعت و لوح محفوظ است که رزق انسانها از آنجا مقدّر میشود.
🔰 2. امام علی (ع) میفرماید:«هر وقت از نماز فارغ شدید دستهاى خود را به سوى آسمان بلند نمایید براى دعا کردن»
شخصی از آنحضرت پرسید: اى مولاى من! آیا خداوند در هر مکان و جهتى نیست؟ امام(ع) فرمود: «بله». پرسید: پس چرا باید دستهاى خود را به طرف آسمان بلند کنیم؟ امام(ع) فرمود: «مگر آیه "وَ فِی السَّماءِ رِزْقُکُمْ وَ ما تُوعَدُونَ" را قرائت نکردهاى! روزى باید از محلش طلب شود و محل آن آسمان است که خداوند بیان فرموده؛ چه باران از آسمان نازل میشود و به سبب آن از زمین قوت خلایق روئیده و بیرون میآید».
🔰 3. وقتی انسان دست به دعا برداشت، مستحب است آنرا بر سر و صورت خود بکشد، برای اینکه لطف خدا شامل این دست میشود و دستی که عطای الهی را دریافت کند، گرامی است، بنابراین، خوب است آنرا به سر و صورت بکشد. چنانکه در این زمینه امام صادق(ع) فرمود: «هیچ بندهاى دست به درگاه خداى عزیز جبار نگشاید جز اینکه خداى عزّوجلّ شرم کند که آنرا تهى بازگرداند تا اینکه به مصلحت خود چیزی از فضل رحمتش در آن بنهد، پس هرگاه یکى از شماها دعا کرد تا دستش را به سر و روى خود نکشید، آن را پس نکشد».
┈┉┅━❀🔹❀━┅┉┈┄
#الاسرا ۳۱۳ 📢
@esrae313 👈 لینک کانال ما
✅بالاترین تنبیه
✍وقتی حضرت موسی (ع) خواست
به کوه طور برود کسی به او گفت :
به پروردگار بگو این همه من معصیت
میکنم،چرا من را تنبیه نمیکنی!؟
خداوند به حضرت موسی گفت،
وقتی رفتی به او بگو:
بالاترین تنبیهات این است که نماز
میخوانی و لذت نماز را نمی چشی...
📚آیت الله حق شناس(ره)
┈┉┅━❀🔹❀━┅┉┈┄
#الاسرا ۳۱۳ 📢
@esrae313 👈 لینک کانال ما
✍زمان نیّت کردن برای روزه
💟 پرسش: زمان برای نیّت روزه ماه رمضان چه موقع میباشد؟
❇️آیةالله وحید خراسانی: وقت نيّت روزه ماه رمضان در شب اول از اول شب است تا اذان صبح و در غیر شب اول میتوان قبل از اول شب هم نيّت کرد مثلا عصر روز قبل نيّت داشته باشد که فردا را روزه بگیرد قربة الی الله و بر این نيّت باقی باشد اگر چه تا بعد از اذان صبح خوابش ببرد.
🔸آیةالله شبیری زنجانی: نيّت روزه ماه رمضان وقت معيّن ندارد همين كه تا قبل از اذان صبح نيّت كرده باشد، كفايت میكند بنابراين كسی كه مثلاً در روز قبل نيّت روزه كند و بعد بخوابد و تا اذان صبح هم بيدار نشود، روزهاش صحيح است.
💟آیةالله مكارم شیرازی: نيّت وقت معيّنی ندارد، بلكه هر موقعی تا قبل از اذان صبح نيّت كند، كافی است، و همين كه برای خوردن سحری برمیخيزد اگر از او سؤال شود منظورت چيست؟ بگويد: «قصد روزه دارم» كافی است.
✅آیةالله سیستانی: آخرین زمان برای نیت بنابر احتیاط واجب هنگام اذان صبح است.
💟بقیّه مراجع: زمان برای نیت کردن از اول شب ماه رمضان تا اذان صبح است.
📚 رساله ۱۶ مرجع مسأله ۱۵۵۳
- وحید، رساله، مسأله ۱۵۶۰
- زنجانی، رساله، مسأله ۱۵۶۱
- مکارم، رساله، مسأله ۱۳۱۹
- خامنهای، استفتاء جدید، مسأله ۵
- سیستانی، رساله دو جلدی، ج ۱، مسأله ۱۹۳۳
┈┉┅━❀🔹❀━┅┉┈┄
#الاسرا ۳۱۳ 📢
@esrae313 👈 لینک کانال ما