eitaa logo
مرتضی استقامت | عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم
142 دنبال‌کننده
246 عکس
107 ویدیو
8 فایل
عضو شورای شهر اسلامی شهر مقدس قم رئیس کمیسیون خدمات شهری قم دبیر مجمع روحانیون شوراهای کلانشهرهای کشور انتقال پیشنهادات و انتقادات و هماهنگی ملاقات از طریق شناسه: @Esteqamaat
مشاهده در ایتا
دانلود
🌴بزرگداشت شهدای غزه🥀 سیزده شهید از خانواده دکتر حرب (از موالیان و شیعیان غزه) با سخنرانی خواهر شهدای فلسطینی ومداحی ذاکرین ⏰زمان: سه‌شنبه ساعت ۱۶:۰۰ 📌مکان: قم ، گلزار شهداء ( علی ابن جعفر علیه السلام)
عضو شورای شهر قم: خدمت به خانواده شهدا و مردم افتخار ما است// حجت‌الاسلام استقامت گفت: ما مدیون شهدا هستیم و به‌واسطه جانبازی آن‌ها امروز بر صندلی شورا نشسته‌ایم و باید به مردم و خانواده شهدا خدمت کنیم و پاسخگوی این مسئولیت باشیم. به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت در صد و سیزدهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، تقدیر از مادران شهید را افتخار دانست و اظهار داشت: کسانی که فرزندان خود را تقدیم انقلاب و اسلام کرده‌اند امروز افتخار شهر و کشور هستند. وی با روایت صبر حضرت ام‌البنین(س) در جریان شهادت فرزندانش افزود: ام‌البنین(س) یکی از زنان بزرگ تاریخ اسلام است زیرا درحالی‌که چهار فرزندش در روز عاشورا و کربلا شهید شدند اما برای شهادت امام حسین(ع) بیتابی و گریه می‌کرد و در هنگام بازگشت کاروان امام حسین(ع) از کربلا سراغ امام خود را می‌گرفت. عضو شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: ما در جریان انقلاب و 8 سال جنگ تحمیلی بانوانی داریم که 9 شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند و با پیروی از ام‌البنین(س) همچنان پرقدرت ایستاده و از اسلام دفاع می‌کنند. وی تأکید کرد: ما مدیون شهدا هستیم و به‌واسطه جانبازی آن‌ها امروز بر صندلی شورا نشسته‌ایم و باید به مردم و خانواده شهدا خدمت کنیم و پاسخگوی این مسئولیت باشیم. حجت‌الاسلام‌والمسلمین استقامت در پایان یادآور شد: مقام معظم رهبری نیز تکریم مادران و شهدا را یکی از اساسی‌ترین وظایف انقلاب دانسته و امروز ما افتخار می‌کنیم در شهری زندگی می‌کنیم که جمعی از شهدا و خانواده آن‌ها در این شهر حضور دارند و به این مردم خدمت می‌کنیم. در این جلسه تعدادی از مادران شهدای جنگ تحمیلی شهدای مدافع حرم مدافع امنیت و ...تقدیر شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 کلیپ گزارشی 🔹 نشست با حضور اعضای شورای شهر 🗓 ۵ دی ماه ۱۴۰۲ مسجد جامع خاتم الانبیاء (ص)پردیسان قم
دیدارهای مناطق و محلات ما وامدار مردمیم
پنجمین اجلاسیه طلاب و روحانیون شوراهای شهرهای کشور به میزبانی مشهد مقدس در دیماه۱۴۰۲ برگزار شد.
بهره دیدارهای مردمی برای شورا رییس مجمع روحانیون شوراهای کشور و عضو شورای اسلامی شهر قم نیز با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره مردم‌محوری و نقش آن‌ها در حاکمیت اسلامی، بیان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با مردم قم، کلیدواژه اصلی صحبت‌های ایشان مردم بودند. رهبر معظم انقلاب نقش مردم در حاکمیت اسلامی و ایجاد آن و نیز چگونگی رفتار و تعامل با مردم را تبیین کردند و از آنجایی که ما عضو شورای شهر هستیم و با مردم به‌صورت جدی سروکار داریم، باید روی این صحبت‌ها بازنگری جدی داشته باشیم. حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت، ادامه داد: ایشان فرمودند که دیدار با مردم کار پوپولیستی نیست؛ این دیدارها همان کاری است که اعضای شورای شهر در شهرها انجام می‌دهند و با حضور در مساجد، در راستای حل مسائل مختلف با مردم گفت‌وگو می‌کنند و از این کار، نتایج بسیار خوبی دریافت کرده‌ایم.
انتخابات پیش‌رو جلوه‌گر وطن‌دوستی و آرمان‌خوانی ملت ایران خواهد شد 🔹️مجمع طلاب و روحانیون عضو شوراهای اسلامی شهرهای کشور: ملت شریف، آرمان‌خواه و صبور ایران در راهپیمایی ۲۲بهمن و انتخابات ۱۱ اسفند، وطن‌دوستی و آرمان‌خواهی خود را بار دیگر به جهانیان ثابت خواهد کرد. http://fna.ir/3h7gpl @farsqom
💯💯💯💯 با سلام خدمت دوستان عزیز با توجه به فصل بودجه و برنامه‌ریزی برای سال ۱۴۰۳ و از طرفی بودجه پیشنهادی ذیل برنامه‌ها و اهداف تعریف می‌گردد بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری قم ۸۵۰۰ میلیارد تومان بود که در متمم بودجه و با توجه به پروژه‌ها و کارهای در حال انجام به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۳ با رشد قابل توجه بودجه خدمات شهری به ۱۵ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند. البته این بودجه با اولویت‌های برنامه‌ای چون تکمیل پروژه‌های در حال اقدام و باقیمانده مشکلات ترافیکی و حمل و نقل عمومی تکمیل پروژه‌های اطراف حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها .بافت فرسوده و قدیمی شهر برمبنای عدالت در ارائه خدمات بالاخص در مناطق ۲ و۶و ۵ و ۳ و بقیه موارد احصا شده میباشد. استفاده از پیشنهادات شما مخاطبین عزیزمی‌تواند برای انجام بهتر خدمات و برنامه‌ریزی سال آینده راهگشا باشد که در این زمینه مشتاق به شنیدن پیشنهادات می‌باشیم. باتشکر
سلام علیکم آرزوی سلامتی و هفته‌ای با نشاط در اولین ساعات این هفته رو براتون داریم. تا ساعتی دیگر در جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قم موضوعاتی چون برگزاری هرچه بهتر جشن نیمه شعبان فرایند آن و برنامه‌های مرتبط بودجه سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ و همچنین موضوعات جاری که از قبل اعلام شده مورد بررسی و نقد و نظر قرار خواهد گرفت.
باسلام و ادب یکی از موارد عملکرد اعضای شورای شهرها نظارت بر اجرای برنامه ها و سیاست های ابلاغی به شهرداری و سازمان های تابعه است. تطبیق عملکرد سازمان ها و مجموعه های تابع شهرداری ها با بودجه و ردیف های ابلاغی و واقعی بودن گزارشات واصله از موارد دیگر این وظایف به حساب می‌آید. سازمان های تابعه شهرداری عبارتند: سازمان آتش نشانی سازمان پسماند سازمان آرامستان ها سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی سازمان توسعه و عمران سازمان سیما و منظر و فضای سبز سازمان تاکسیرانی سازمان اتوبوسرانی سازمان بهسازی اطراف حرم مطهر سازمان میادین میوه و تره بار سازمان پایانه های مسافربری