🖌 #یادداشت_روز
🔹لطفاً قیاس به نفس نفرمائید!
#حسین_شریعتمداری
🔸۱- شب جمعه بود، در زندان سیاسی رژیم شاه، ابراهیم گوشهای نشسته و دعای کمیل را زیر لب زمزمه میکرد و
آرام آرام میگریست. مهرداد... مسئول جمع (کمون) مارکسیستهای بند، اشاره کرد که حرفی دارد. رسم زندان این بود که اگر یکی از زندانیان اعتراضی داشت باید اعتراض خود را به مسئول جمع خود منتقل میکرد و او نیز با مسئول جمع دیگر که زندانی مورد اعتراض عضو آن بود، در میان میگذاشت. مهرداد گفت؛ ببین! همه ما در زندگی خودمان مشکلاتی داریم، مشکلات مالی، خانه و خانواده، بعضیها هم که متاهل هستند مشکل زن و فرزند و... پرسیدم؛ مگر کسی منکر مشکلات شده و یا اعتراضی کرده است؟ گفت: منظورم این است که باید مشکلات را تحمل کرد. گریه که چاره کار نیست و مشکلی را حل نمیکند. فقط روحیه بروبچهها را خراب میکند، بوی بُریدگی میدهد و باعث سوءاستفاده ساواک هم میشود! اشارهاش به ابراهیم بود (ابراهیم حاجمحمدزاده، از فرماندهان سپاه که چند ماه قبل دارفانی را وداع گفت و به دیدار یار رفت)... نمیدانستم چه بگویم؟ چند لحظه سکوت کردم و
گفتم: ببین آقا مهرداد! چون شما و دوستانتان هر وقت گریه کردهاید برای یکی از مشکلات مادیتان بوده، در هیچیک از زوایای ذهن خود هم نمیتوانید تصور کنید که یک انسان خداجوی در راز و نیاز عاشقانه با خدای خویش اشک بریزد! مهرداد عذرخواهی کرد و رفت.
۲- بعد از انتخابات اخیر مجلس که رویگردانی معنیدار مردم از مدعیان اصلاحات را در پی داشت، انتظار آن بود که این جماعت به خود آمده و از بلاهای فراوانی که بر سر ملت آوار کردهاند، توبه کنند! ولی انگار توبه از گناهانی که مرتکب شدهاند و تلاش برای عبور از کارنامه سیاه خود، در قاموس آنها جایی ندارد! به جای عبرت، ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187858
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «دستم را بگیر» تقدیم به سپهبد سرافراز حاج قاسم سلیمانی
🔴 بیداری ملت
🔴 گونه شناسی کوفیان در زمان امام حسن(ع) و جامعه امروزی ما
🖌 #دکتر_امیرحمزه_مهرابی (کارشناس زمانه)
🔻 مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد :
1️⃣ #امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ #خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ #شکاکها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ #الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند .
5️⃣ #شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔺 حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
♦️نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
🔸شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔸و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
🔺 #نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌 #خبر_ویژه
🔹عینک بنفش را بردار کبود شدهای آقای علویتبار
🔸سردبیر روزنامه توقیف شده صبح امروز، مردم ایران را منفیباف، خودخواه و سرشار از نفرت و خشم توصیف کرد.
▫علیرضا علویتبار ضمن یادداشتی در روزنامه شرق درباره «علل ناکامی اصلاحطلبان» نوشت: «طبقه متوسط در نتیجه سیاستهای نادرست اقتصادی همراه با سیاستهای نامناسب در ارتباطات خارجی، به شدت تضعیف شده و تحت فشار قرار گرفته است. ناکامیهای مکرر در تلاش برای بهبود وضعیت و تحقیر همراه با هر ناکامی، آرزوهای سرکوب شده را به خشم و نفرت تبدیل کرده است. بیحوصلگی، افراط و تفریط، بیاعتمادی، فردگرایی خودخواهانه، منفیبافی مداوم و پرهیز از هر نوع اقدام جمعی نظم یافته از ویژگیهای جامعه کنونی ماست. به ویژه تورم لجامگسیخته اعتماد به نفس و پیشبینیپذیری را از محرومان جامعه گرفته است».
صدور این قبیل قلمهای کلی و مطلقگرایانه درباره مردم در حالی است که اولا طیف مدعی اصلاحات مدعیاند نباید مطلقگرایی کرد. ثانیا طیف مذکور بیشترین نقش را در مورد مدیریت از یک سو و پمپاژ رادیکالیسم و سیاهاندیشی و منفیبافی به مخاطبان خود داشتهاند اما هرگز درباره این دو خیانت خود سخن نمیگویند.
ثالثا ملت بزرگ ایران با وجود همه ناملایمات، حماسههای بزرگ همدلی و ایثار برآمده از روحیه ایمان و امید بر جای گذاشتهاند که حتی موجب تحسین رسانههای بزرگ غرب شده است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187959
🔹️نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
یک مدعی اصلاحات؛ایرانیها خودخواه و منفیباف هستند!
🔸تجربه تاریخی نشان داده که هرگاه نام یا اسامی خارج شده از صندوق رای مطابق میل و خواست طیف موسوم به اصلاحطلب باشد ایرانیها مردمی صاحب کمالات، رشدیافته سیاسی، صاحب فرهنگ عظیم میشوند و هر وقت طیف موسوم به اصلاحطلب شکست بخورد یا زیر میز میزنند و فریاد تقلب سرمیدهند و یا جامعه ایرانی را شایسته عباراتی نظیر خودخواه و منفیباف میدانند.
▫روزنامه شرق در شماره روز شنبه در ادامه سلسله گفتوگوهایی با خط سیر علل شکست و ناکامی اصلاحطلبان با یکی از فعالان سیاسی این طیف به نام علویتبار گفتوگو کرد. این فرد اصلاحطلب به شرق گفت: «ناکامیهای مکرر در تلاش برای بهبود وضعیت و تحقیر همراه با هر ناکامی، آرزوهای سرکوبشده را به خشم و نفرت تبدیل کرده است. بیحوصلگی، افراط و تفریط، بیاعتمادی، فردگرایی خودخواهانه، منفیبافی مداوم و پرهیز از هر نوع اقدام جمعی نظم یافته از ویژگیهای جامعه کنونی ماست.»
نکته جالب توجه این است که این فرد علت ناکامی اصلاحطلبان را جامعه ایرانی میداند که به زعم او خودخواه، منفیباف و بیاعتماد هستند و در ادامه تأکید کرده است: «بهویژه تورم لجامگسیخته اعتمادبهنفس و پیشبینیپذیری را از محرومان جامعه گرفته است. همه این عوامل نوعی سیاستگریزی را پدید آوردهاند. منظور این نیست که اعتراض و انتقاد نمیکنند، منظور بیمیلی به مشارکت و ایفای نقش و «اقدام سیاسی جمعی» است. در چنین فضای اجتماعیای چگونه میتوان سیاستهای اصلاحی را پیش برد؟ در فضایی که فحش بیشتر از هر صدایی شنیده میشود و سیاه و سفید دیدن مقبول همگان است، اصلاح کردن گام به گام و با حوصله امور تا چه حد از پشتیبانی مردم برخوردار خواهد شد؟»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/187947
مشکل از وزیر است یا گمارنده او؟!
۱ - آقای روحانی، وزیر صمت را بی سر و صدا و توضیح، عزل کرد. شبیه کاری که در ماجرای گران کردن بنزین مرتکب شد. اما قربانی کردن وزیر صنعت و تجارت، نمی تواند بر ناتوانی رئیس دولت و بی برنامگی او در مدیریت ستاد اقتصادی دولت سرپوش بگذارد.
۲ - دو وزیر قبلی روحانی در صمت، روسای ستادهای انتخاباتی او در سال 92 و 96 بودند. نعمت زاده با وجود سن بالا و داشتن بیش از 20 شرکت خصوصی، هنری نشان نداد. محمد شریعتمداری وزیر بعدی نیز در آستانه استیضاح قرار داشت که بلافاصله به عنوان وزیر رفاه و کار معرفی شد و از مجلس هم رای آورد.
۳ - بنابراین، سوء مدیریت در وزارت صنعت و تجارت، هفت ساله است و قبل از وزرا، به انتخاب کننده آنها بر می گردد که هیچ برنامه روشنی در زمینه حمایت از تولید ملی، تنظیم واردات و افزایش صادرات و نیز تنظیم بازار ندارد و مدل دولت تماشاچی را برگزیده است.
۴ - قائم مقام، نزدیک ترین فرد به یک مدیر است. گماشتن "مدرس خیابانی" به عنوان سرپرست در حالی او که #قائم_مقام وزیر معزول صمت بوده، نشان می دهد آقای روحانی حتی برنامه و عزمی برای تحول در مدیریت این وزارتخانه راهبردی ندارد. و صرفا مرتکب یک کار نمایشی شده است.
۵ - این نکته را هم باید در نظر داشت که همین برکناری بی برنامه و صرفا تبلیغاتی، دست کم تا شش ماه، وزارت صمت را در بلاتکلیفی نگه می دارد.
"محمد ایمانی"
📌 #خبر_ویژه
🔹جابهجایی وزیر با قائم مقام او چه گرهی از وزارت صمت باز میکند
🔸عزل ناگهانی وزیر صمت آن هم بدون هیچ توضیحی از سوی رئیسجمهور، علت و درستی این تصمیم را با سؤال روبرو کرده است.
▫آقای روحانی بعدازظهر دیروز بدون هیچ توضیحی، مدرس خیابانی را به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی کرد، بیآن که حتی یک سطر درباره علت این تصمیم توضیح دهد. او در این حکم، نه از وزیر تشکر کرد و نه خبر از برکناری وی داد.
وزیر صمت آخرین بار قبل از برکناری، دیروز با ریاست قوه قضائیه درباره نابسامانیهای بازار خودرو جلسه داشت. بازار خودرو ظرف چند ماه گذشته با نوسانات شدید قیمت روبرو شده و به نظر میرسد همین امر که موجب انتقادهای گسترده از دولت شده در برکناری رضا رحمانی از وزارت مؤثر بوده است.
با این حال موضوعگرانی و تورم، صرفاً به خودرو یا حوزه مسئولیت وزیر صمت مربوط نمیشود و اگر دقیقتر به موضوع نگاه کنیم، تضعیف تولید و تشدید واردات بیرویه و قاچاق در کنار کاهش ارزش پول ملی و افزایش تورم- که در بازارهای دیگر از جمله طلا و سکه و حتی بورس نیز خود را نشان داده به سیاستهای ستاد اقتصادی دولت به ریاست خود رئیسجمهور برمیگردد.
به عبارت دیگر به نظر میرسد آقای روحانی با عزل ناگهانی و دور از آداب اداری وزیر، به نحوی درباره مسئولیت نابسامانی اقتصادی موجود فرافکنی کرده است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/188177