سخنگوی ستاد اجرایی فرمان امام خبر داد:
درخواست کشورهای خارجی برای خرید واکسن ایرانی کرونا
تمام ۵۶ داوطلب فاز اول کار آزماییِ بالینی واکسن کوو ایران برکت ، وارد مطالعه تست انسانی شدند و واکسن به آنها تزریق شد.
حجتاله نیکیملکی رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام این خبر افزود: روز گذشته با تزریق واکسن "کوو ایران برکت" به نفرات باقیمانده، تمام ۵۶ نفر داوطلب فاز اول کار آزماییِ بالینی واکسن وارد مطالعه شدند.
وی افزود: طبق برنامهریزی ۲۸ روز دیگر نتایج این فاز مطالعه بالینی اعلام و پس از صدور مجوزهای لازم ، فاز دوم تست انسانی آغاز خواهد شد.
سخنگوی ستاد اجرایی فرمان امام درخصوص خبرهایی مبنی بر درخواست کشورهای خارجی برای خرید این واکسن نیز گفت: تاکنون شرکتهای دارویی دو کشور عربی برای خرید واکسن " کوو ایران برکت" درخواست رسمی ارائه کردهاند.
نیکیملکی خاطرنشان کرد: پس از پایان موفق مراحل تست انسانی و تولید انبوه واکسن و درصورت رفع کامل نیاز مردم کشورمان، صادرات این واکسن در ستاد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
روایت «فائوچی» از مصائب همکاری با دونالد ترامپ
در دوره ترامپ، میزان سخت گیری و دقتِ مقام ریاست جمهوری آمریکا، کاهش قابل توجهی را تجربه کرد. به عنوان مثال، ترامپ از یک فرد، سخنی را میشنید و وقتی با من (آنتونی فائوچی) صحبت میکرد، میگفت: "فکر میکنم در این مساله اگر فلانگونه رفتار شود بهتر است". ترامپ عملا شنیدههای بی اساسِ خود را هم ردیف با علم و دانش در نظر میگرفت.
"آنتونی فائوچی" رئیس "موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا" و همچنین مشاور ارشد پزشکی دولت آمریکا (در دوران ترامپ و بایدن) در مقابله با بحران شیوع ویروس کرونا در این کشور، به تازگی مصاحبهای را با "پیترنیکولاس" خبرنگار سرشناسِ حوزه کاخ سفیدِ نشریه آتلانتیک انجام داده و در آن از تجربیات خود در مورد همکاری با "دونالد ترامپ" رئیس جمهور جنجالی سابق آمریکا سخن گفته است.
رابطه کاری فائوچی با ترامپ مخصوصا در ماههای آخرِ حضور ترامپ در قدرت، بسیاری پرتنش بوده و بسیاری از ناظران و تحلیلگران بر این باورند که ترامپ قصد داشته با استفاده ابزاری از شهرت و اعتبارِ دکتر فائوچی، اعتبار خود را نزد افکار عمومی آمریکا بالا ببرد و زمینه را برای موفقیتش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا فراهم کند. امری که البته با اقدامات تقابلیِ آنتونی فائوچی رو به رو شده است. متن مصاحبه آتلانتیک با آنتونی فائوچی به شرح زیر است:
شما در دوره کاری پنج رئیس جمهور مختلف در تاریخ آمریکا، با آنها همکاری داشته اید. روسایِ جمهورِ مذکور از هر دو حزبِ دموکرات و جمهوریخواه بوده اند. همکاری با ترامپ و دولت وی را چگونه ارزیابی میکنید؟
سوال خوبی است. من سال گذشته، عمیقا با رئیس جمهور ترامپ تعامل داشتم. با این حال، از روزهای ابتدایی ریاستجمهوری اش تا سپتامبر سال ۲۰۱۹ (بحبوحه شیوع ویروس کرونا)، من به هیچ وجه وی را ملاقات نکرده بودم (در حالیکه یکی از مسوولان مهمِ دولت وی بودم). این مساله اندکی آزار دهنده بود. من در دوران روسای جمهورِ دیگر آمریکا، از همان سالِ نخستِ حضورشان در قدرت، با آنها همکاریهای نزدیکی داشتم و مرتب آنها را ملاقات میکردم.
روسای جمهورِ قبل از ترامپ، همگی یک اصل مهم را در ذهن داشتند و آن احترام به علم و دانش بود. این مساله در مورد ترامپ صادق نبود و من وقتی با وی تعامل داشتم اینگونه فکر میکردم که او اساسا در جهانی رویایی و خیالی زندگی میکند. من باید اذعان کنم که تجربه زیادی در همکاری با کاخ سفید داشته ام با این حال، کاخ سفید در دوره ترامپ، اساسا تبدیل به یک مکانِ متفاوت شده بود و شباهت چندانی به دوران قبل از خود نداشت.
از چه نظر این حرف را میزنید؟ از منظرِ سیاسی؟ آیا شما معتقدید که این وضعیت بیش از همه ناشی از شخصیتِ خاص ترامپ بود؟
در دوره ترامپ، میزان سخت گیری و دقتِ مقام ریاست جمهوری آمریکا، کاهش قابل توجهی را تجربه کرد. به عنوان مثال، ترامپ از فردی سخنی را میشنید و وقتی با من صحبت میکرد میگفت: "فکر میکنم در این مساله اگر فلانگونه رفتار شود بهتر است". ترامپ عملا شنیدههای بی اساسِ خود را هم ردیف با علم و دانش در نظر میگرفت. اگر کسی از نزدیکان ترامپ به وی میگفت که فلان راه حل برای درمان کرونا خوب است، کاملا محتمل بود که وی نظر او را بپذیرد، اما نظر من که مسوول اصلی پزشکیِ مقابله با ویروس کرونا در آمریکا بودم را نپذیرد. این مساله برای من شبیه به یک تجربه سوررئالیستی بود.
آیا شما معتقدید که این قبیل اقدامات ترامپ ناشی از لجبازیها و ویژگیهای خاص شخصیتی وی بودند؟
نه من نمیخواهم از حیث روانشناسی، ترامپ را تحلیل کنم. با این حال، من به اندازه کافی با وی و نزدیکانش در کاخسفید تعامل داشته ام که بدانم ترامپ بر این باور بود که غرایزش، به اندازه دادههای علمی، معتبر هستند. شاید به همین دلیل بود که او مدام به من میگفت: "تونی! فکر میکنم انجام فلان کار درست است".
یک نکته خاص دیگر که در مورد ترامپ وجود داشت و من قبل از این، شبیه این مساله را در هیچکدام از دولتهای قبلی آمریکا ندیده بودم این مساله بود که ترامپ اطراف خود را با انسانهای عجیب و غریب پُر کرده بود. به عنوان مثال میتوان به "پیتر ناوارو" مشاور ارشد تجاری ترامپ اشاره کرد که با اینکه در حوزه مسائل اقتصادی کار میکرد، در مورد مساله بهداشت و درمان و نحوه مقابله با شیوع ویروس کرونا در آمریکا نیز نظر میداد. این مساله واقعا غیرمنطقی بود. درست در همان زمان بود که من به خود میگفتم عجب اوضاع عجیب و غریبی در کاخ سفید حاکم شده است.
استکبار ستیزان 👇
استکبار ستیزان
نظر شما در مورد مایک پنس معاون ترامپ چیست؟ ایا او هم جلوهای از ترامپیسم بود؟ آیا او عمق بحران شیوع ویروس کرونا در آمریکا را درک میکرد؟
باید بگویم که "مایک پنس" انسان باهوشی بود. او با ترامپ اختلاف نظرهای اساسی داشت، اما به شدت هم به او وفادار بود. بسیاری در آمریکا فکر میکنند که پنس، همان انسان آرامی است که در اغلب تصاویر خبری، پشت سر یا کنار ترامپ قرار دارد. با این حال، این تصویر اساسا در مورد پنس واقعی نیست. او واقعا باهوش بود و سعی داشت ترامپ را کنترل کند.
آیا شما هیچوقت این ترس را داشتید که ترامپ شما را از کار اخراج کند؟
نه من حقیقتا هیچگاه این نگرانی را نداشتم. بحران شیوع ویروس کرونا به قدری در آمریکا پیچیده بود که من سعی داشتم تمامِ تمرکزم را صرفا بر مقابله جدی با این بحران قرار دهم. من برای ریاست جمهوری آمریکا احترام زیادی قائلم، اما در دوره ترامپ من سعی داشتم این نکته را به همه بفهمانم که قرار نیست غرایض و مسائل غیر علمی، بر یک موضوع که کاملا به واکنش علمی نیاز دارد، سایه افکند. ترامپ شخصیتی کاریزماتیک داشت با این حال من با شناختِ از او، سعی کردم منافع مردم آمریکا را در عینِ همکاری با او (ترامپ) به پیش برم. اگر من بگویم که ترامپ را دوست داشتم، مطمئنم همسر حمله قلبی خواهد کرد و از من شدیدا متنفر خواهد شد. من سعی میکردم با او در راستای منافع مردم آمریکا تعامل داشته باشم. کل ماجرا همین بود.
بسیاری از نزدیکان ترامپ عمیقا از من خشمگین بودند، زیرا نمیتوانستند مخالفتهای علنی من با وی را در مساله مقابله با بحران شیوع ویروس کرونا، تحمل کنند. بسیاری از اوقات بود که من به ترامپ میگفتم، فلان عقیده ات اشتباه است و او به من گوش میداد و عصبانی نمیشد. با این حال، نزدیکان ترامپ که پنج یا شش نفری میشدند، از این مساله خشمگین شده و او را تحریک میکردند.
بدون تردید یکچنین شرایطی اگر ترامپ نمیخواست، رنگ واقعیت به خود نمیگرفت. درست نیست؟
البته من این را کاملا میدانم. نکته هم همینجاست. درست به همین دلیل است که تجربه همکاری با ترامپ، تا حدی غیرمعمول است. با این حال من سعی کردم فقط و فقط بر وظیفه خاص خود متمرکز شوم. صحبتهای دیگران در حوزه تخصصی ام، از دیدگاه من، صرفا حرفهای پوچ و بی اساس بوده و هستند. من یک پزشکم و در شرایط بحرانی فعلی، فقط و فقط باید به وضعیت سلامت مردم آمریکا توجه کنم.
درست به همین دلیل است که من هیچگاه فکر نکردم که شاید ترامپ مرا اخراج کند. ولی من به این درک رسیدم که فکر کردن به این موضوع در برهه حساس کنونی که کرونا شیوع گستردهای در آمریکا دارد، کاملا پوچ و بی اساس است. من فقط به کارِ خودم فکر میکردم.
استکبار ستیزان👇
استکبار ستیزان
سال گذشته ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی خود، یک ویدئو را که شما در آن حضور داشتید، منتشر کرد. این مساله برای من عجیب بود، زیرا افرادی در دولت ترامپ بودند که سعی داشتند شما را از مدارِ کار و حضور در دولت ترامپ خارج کنند. این موضوع را چطور ارزیابی میکنید؟
من حقیقتا از این حرکتِ ترامپ خوشم نیامد. پیشتر در دولت "جرج بوشِ پدر" نیز قرار بود یکچنین اقدامی در مورد من عملیاتی شود که خودِ وی گفته بود: "به هیچ وجه! من به هیچ عنوان دوست ندارم که دکتر فائوچی را درگیرِ نزاعها و کشمکشهای سیاسی بکنید". اقدام ترامپ و تیم انتخاباتی وی در گنجاندن تصویر و فیلم من در یک کلیپ تبلیغاتی، حقیقتا برای من ناخوشایند بود و من را عصبانی کرد.
آیا شما نارضایتی خود را به ترامپ یا نزدیکان وی منتقل کردید؟
نه من این مساله را به آنها نگفتم. این اساسا یکی از ویژگیهای شخصیتی من است. من فقط با موضع گیریهای خود نشان دادم که به هیچ عنوان از کارِ آنها خوشم نیامده و آنها حق ندارند بارِ دیگر یکچنین حرکتی را انجام دهند.
چرا ترامپ به طور مرتب و درست از ماسک استفاده نمیکرد؟ این مساله به نوعی به یک رویه ثابت برای او تبدیل شده بود.
واقعا سخت بود تا این مساله (استفاده از ماسک) را در کله او بگنجانید. با این حال من فکر میکنم وی این اقدام را انجام میداد، زیرا بحران شیوع ویروس کرونا در آمریکا، چندان برایاو جالب و جذاب نبود. این بحران، حقیقتی بود که ترامپ دوست نداشت آن را بپذیرد. ترامپ عملا عدم استفاده از ماسک را موضوعی جلوه داده بود که نشان از مردانگی افراد داشت (اگر ماسک نزنید، مردانه رفتار کرده اید). از نظر او، استفاده از ماسک، نشانهای از ضعف افراد بود. متاسفانه افراد زیادی در آمریکا از این مساله الگو گرفتند و عملا بحران شیوع ویروس کرونا در آمریکا را عمیقتر کردند.
آیا برخی از مردم آمریکا به دلیل این رویکرد ترامپ، جان خود را از دست دادند؟
من دوست ندارم اینگونه بگویم. این نوع موضع گیری، به نوعی ایجاد جنجال میکند و من نمیخواهم دیگران اینگونه از زبان من بگویند که "ترامپ، شهروندان آمریکایی را به کام مرگ فرستاده است".
کار کردن با جو بایدن چه تفاوتهایی با کار کردن برای ترامپ دارد؟
این مساله درست شبیه حرکت از یک جهان خیالی، به یک جهان واقعی است. اکنون با حقایق و نه اوهام رو به رو هستیم. بایدن نه در جلسات عمومی بلکه در خلوت هم از ما میخواهد تا با رویکردی واقع بینانه اقدام کنیم. وی اخیرا به من گفت: "آنچه که برای من مهم است این نکته میباشد که علم و دانش، قدرت اصلی و برتر را در مواجهه با بحران شیوع ویروس کرونا داشته باشند". وی گفت "آنچه آمریکای کنونی به آن نیاز دارد، واقعیتها و شواهدِ متقن هستند. ما نباید مردم آمریکا را سرزنش کنیم، ما باید سعی کنیم مشکلات را حل کنیم". همین رویکرد بایدن، زمین تا آسمان با رویکردها و رویههای ترامپ فرق دارد.
استکبار ستیزان
🔰 سلبریتیها و دکترین "مسکیتو"
✍️ سید ایمان بیدختی
🔹 الکساندر دمارانش، رئیس سرویس اطلاعات خارجی فرانسه (SDECE) بمدت ١١ سال، در دیدار با ریگان رئیس جمهور آمریکا، راهکار مقابله با دشمنان غرب را اینطور پیشنهاد میده: «پس از کمی شوخی و تعارفات ابتدائی شروع به صحبت کردم:
🔹 آقای رئیس جمهور! برای مبارزه در این نوع جنگ چند راه وجود داره... چون ما نمی توانیم یک میلیون نفر نیرو به افغانستان روانه کنیم، پیشنهاد میکنم چیزی رو که من عملیات مسکیتو [Mosquito:پشه مالاریا] میگم، شروع کنیم.
او پرسید: چرا مسکیتو؟
- چون پشه مالاریا نمی تواند خرس رو بکشه.
🔹 ولی میتونه آنقدر آزارش بده که دیگر نتونه بخوابه یا چیزی بخوره و از اون همه وزوز گیج بشه. پشه مالاریا میتونه دشمنی بسیار خطرناک باشد. ما میتونیم از چنین تمثیلی بهره ببریم و شاید بتونیم در افغانستان کاری انجام بدیم."
(کتاب جنگ جهانی چهارم، نوشته کنت دمارانش، صفحه ٩-١٣)
🔹 مهمترین هدف عملیات مسکیتو غافل سازی از کارهای اصلی دشمن و هدر دادن انرژیه.
بنظر سلبریتی ها، بعضا سازمانیافته یا به تبع موج چنین کارکردی دارن: "هدر دادن انرژی نظام و جریان انقلابی و عصبی سازی جامعه"
اکثر سلبریتی ها تا چندسال قبل اینطور در مقابل نظام تند و بی پروا نبودن. چرا؟
🔹 در واقع هم ظرفیت سازی علیه نظام میکنن و هم هرزِ توان کشور به این درگیریها!
حالا در صورت احضار نشدن سلبریتی ها، توان جریان انقلابی صرف پاسخ و برخورد باهاشون میشه. اگر هم احضار بشن، پروژه قهرمان سازی شروع میشه.
در اين بين کار مدیران انقلابی سخته و شناخت فضای رسانه رو میطلبه!
▪️تیم امنیت ملی بایدن که در دولت اوباما نقش پر رنگی در سیاستگزاری داشتند، شروع کننده جنگ یمن بودند. حمایت مالی کردند. صادرات تسلیحات ممنوعه داشتند. علت تصمیم بایدن برای قطع حمایت از جنگ، فضاحت ابروی امریکا، در نتیجه چند سال مقاومت حوثیهاست؛ وگرنه در طبیعت این گرگ گلهبانی نیست.
💬 حسین مهدی تبار
⭕️چند کلامی با سلبریتی ها
✍خانوم #کتایون_ریاحی شما که هشتگ #شهید_واکسن میزنی شما اصلا اعتقادی به شهید و شهادت داری⁉️
اصلا شما اونقدر بی سواد هستی که حتی نمیدونی واکسن برای پیشگیریه نه درمان‼️
🔺 اگر علی آقای #انصاریان حتی تو آمریکا بود با توجه به شرایط بدنی و ورزشکار بودنش شاید شاید شاید تابستون سال آینده نوبتش میشد برای واکسن زدن!!!!
🔺آقای #مهران_مدیری شما دیگه چرا با قرارداد های میلیاردی حالا ایران با ۷۹ کشته در روز میشه زمین نفرین شده ! اما انگلیسی که ۱۴۰۰ کشته به گواه خودشون و خبرگزاری هاشون دارن زمین نفرین شده نیست؟! 🤔
🔸 #حاج_قاسم ما گفتن که ایران حرمه و دفاع از اون لازمه تفکر شما و تفکر ایشون چقدر فاصله بینشه❓
💢خانوم #مهناز_افشار شما که توی آلمان تشریف دارید اونجا که دیگه جمهوری اسلامی نیست تحریمم نیست شما که از اونجا هشتک #واکسن_بخرید میزنید شما خودتون و خانوادتون اونجا واکسن زدید⁉️
🔚بهتره اینم یادتون باشه که مردم ما هنوز ماجرای #شیر_خشک های تاریخ مصرف گذشته ای که همسر شما وارد کشور کردن رو فراموش نکردن❌
🔺 #سینا_ولی_الله تو ام هر وقت خودت و خانوادت واکسن فایزر رو زدید بیاید نشون بدید ب همه ی مردم تو همون برنامت پخش کن ما خودمون و خانوادمون اولین کسایی هستیم که واکسن فایزر آمریکایی رو بزنیم.
🔹 در آخرم لازمه بگم ک مردم ما داغدارن🏴
🔻داغ مردم مارو سیاسی نکنید.
هنوز هشتگ سازی شما برای #حسن_روحانی💜 جاش درد میکنه بذارید جای اون خوب بشه بعد هشتگ واکسن بخرید بزنید.
#ستاره_های_گمراه_کننده
❌استکبارستیز / بلی ملت ما داغدارند ، داغدار وجود دولت بنفش روحانی اصلاحطلبان ❌
❌استکبارستیز / امام خامنهای و تبدیل احساس خطر به احساس امید ❌
❌پینوشت استکبارستیزان : با پیروزی جوبایدن شانتاش آفرینی و برگزاری جشن پیروزی بایدن همراه با رقص بنفش توسط غربگرایان ( اصلاحطلبان) در کشور ❗️ملت به شدت احساس خطر میکرد که دولت غربگرای روحانی با برداشته شدن موقتی و اندکی از تحریم ها توسط بایدن آماده به مسلخ بردن موشک های ایران شود ❗️همان ماموریتی که روحانی در دو دولت خود به شدت پیگیر آن بوده است ❌
❌امروز امام خامنهای با سخنرانی خود در بین نیروی هوایی ارتش شروط بایدن را به آمریکا برگرداندند و عزت و شرف لگد مال شده ملت توسط غربگرایان را اعاده فرمودند : امام خامنهای : باید آمریکا تمام تحریمها ها را بردارد نه در کاغذ و لفاظی بلکه در عمل و ما آنرا راست آزمایی کنیم سپس به برجام برگردیم ❗️این ایران است که شرط می گذارد نه آمریکا ❗️و این موضع جمهوری اسلامی است و همه مسئولین جمهوری اسلامی هم باتفاق این نظر را دارند ❌
❌حضرت امام خامنهای با این فرمایشات سریع خود التهاب به مسلخ بردن موشک ها درجامعه را از بین برده و احساس خطر ملت را به امید تبدیل کردند ❌
❌توپی که آمریکا ادعا می کرد در زمین ایران است امام خامنهای این توپ را با یک شوت بلند و بزرگ به صورت بایدن زد ❌
استکبارستیزان
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
https://chat.whatsapp.com/JeoqakQdG2Q4xRCT7tN3Ku
واتساب
http://sapp.ir/131013. سروش
@Estekbarsetizz
آیدی مدیر
❌استکبارستیز / امام خامنهای و تبدیل احساس خطر به احساس امید ❌
❌پینوشت استکبارستیزان : با پیروزی جوبایدن شانتاش آفرینی و برگزاری جشن پیروزی بایدن همراه با رقص بنفش توسط غربگرایان ( اصلاحطلبان) در کشور ❗️ملت به شدت احساس خطر میکرد که دولت غربگرای روحانی با برداشته شدن موقتی و اندکی از تحریم ها توسط بایدن آماده به مسلخ بردن موشک های ایران شود ❗️همان ماموریتی که روحانی در دو دولت خود به شدت پیگیر آن بوده است ❌
❌امروز امام خامنهای با سخنرانی خود در بین نیروی هوایی ارتش شروط بایدن را به آمریکا برگرداندند و عزت و شرف لگد مال شده ملت توسط غربگرایان را اعاده فرمودند : امام خامنهای : باید آمریکا تمام تحریمها ها را بردارد نه در کاغذ و لفاظی بلکه در عمل و ما آنرا راست آزمایی کنیم سپس به برجام برگردیم ❗️این ایران است که شرط می گذارد نه آمریکا ❗️و این موضع جمهوری اسلامی است و همه مسئولین جمهوری اسلامی هم باتفاق این نظر را دارند ❌
❌حضرت امام خامنهای با این فرمایشات سریع خود التهاب به مسلخ بردن موشک ها درجامعه را از بین برده و احساس خطر ملت را به امید تبدیل کردند ❌
❌توپی که آمریکا ادعا می کرد در زمین ایران است امام خامنهای این توپ را با یک شوت بلند و بزرگ به صورت بایدن زد ❌
استکبارستیزان
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
https://chat.whatsapp.com/JeoqakQdG2Q4xRCT7tN3Ku
واتساب
http://sapp.ir/131013. سروش
@Estekbarsetizz
آیدی مدیر
نمایشگاه تخصصی تاریخ معاصر برگزار میشود
نمایشگاه کتاب تاریخ انقلاب از دوم تا هشتم اسفندماه و همزمان با ایام یکصدمین سالگرد کودتای ننگین رضاخان بهطور مجازی برگزار خواهد شد.
احمد عطایی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت با اشاره به دغدغه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب گفت: تأکیدات رهبر انقلاب بر ضرورت افشای چهره واقعی رژیم پهلوی و دو پادشاه فاسد و وابسته آن و انتقاد از بزک چهره پهلویها برای تطهیر نمادهای این دوران تحقیر و ذلّت و عقبماندگی، مؤسسات و پژوهشگران تاریخ معاصر را به تکاپوی جدیتر واداشت و در یکی از این اقدامات، مجمع ناشران انقلاب اسلامی حرکتی را پایهریزی کرد که به جایزه شهید اندرزگو و تدوین کتب ارزشمندی در این زمینه منجر گردید.
وی در توضیح نمایشگاه تاریخ معاصر اظهار کرد: این نمایشگاه تخصصی که در مرحله اول از کودتای انگلیسی سوم اسفند 1299 تا پایان دهه نخست انقلاب اسلامی، یعنی دهه شصت در نظر گرفته شده، اولین نمایشگاه تخصصی در این موضوع است. قرار است در این نمایشگاه، حاصل زحمات و سرمایهگذاریها و خوندل خوردن بنیادها و مؤسسات تاریخپژوه در معرض دید و انتخاب علاقهمندان قرار گیرد و از این طریق، قدمی در جهت رفع دغدغههای امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برداشته شود. امیدواریم تمامی نهادها و سازمانها و رسانهها از این حرکت حمایت لازم را نمایند و بهخصوص استادان دانشگاهها و دانشجویان و طلّاب و جوانان، با حضور و پیگیری این نمایشگاه و کتابهای عرضهشده، به تلاشهای انجام شده منزلت و گرمی داده و تحریف تاریخ را بیاثر سازند.
عطایی در پاسخ به این سؤال که این نمایشگاه از چه زمانی آغاز خواهد شد و چه مدت ادامه خواهد داشت، گفت: این نمایشگاه از دوم تا هشتم اسفندماه و همزمان با ایام یکصدمین سالگرد کودتای ننگین رضاخان در سال 1299 که «وابستگی» را به «فساد» دوران قاجاریه اضافه و سلسله فاسد و وابسته پهلوی را در ایران مستقر کرد، برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: ذکر این نکته لازم است که در خلال برگزاری این نمایشگاه مجازی، برنامهریزیهایی برای نشست تخصصی با کارشناسان این موضوعات نیز تدارک دیده شده است که به شبهات و سؤالها و دیدگاههای طرح شده درخصوص هر یک از موضوعات تاریخی نیز پاسخ داده خواهد شد.
استکبار ستیزان
یک مسئول کارگری:
کارگران نباید تاوان برنامههای ضعیف دولت را بدهند
بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور درباره مشکلات کارگران در تأمین امرار معاش گفت: کارگران نباید تاوان کاستیهای برنامههای دولت و کارفرمایان را به دوش کشیده و از سفره کوچک شده خود این نیازها را تامین نمایند.
حمیدرضا امام قلیتبار در گفتوگو با تسنیم، افزود: نیروی کار کشورمان از ابتدا تاکنون دغدغه معیشت و افزایش قدرت خرید خود را مطالبه کرده است، این موضوع نه تنها در هیچ مقطعی پوشش داده نشده است، بلکه طرفهای گفتوگو نیروی کار(دولت،برخی کارفرما)با کمک هم به چالشهای بیشتری همچون عدم امنیت شغلی کارگران دامن زدهاند. زیرا از نگاه دولت و برخی کارفرمایان در مواقعی که منافع آنان با وجود نیروی کار تأمین میگردد، از این قشر بعنوان عامل تاثیرگذار یاد کرده و هنگام درخواست قانونی تأمین معیشت و حقوق منصفانه کارگران از آنان به عنوان یک مولفه کم اهمیت یاد میکنند و معمولاً با راهاندازی ماراتنهای خستهکننده پایان سال و عمدتاً مهندسی شده (کمیته مزد و شورای عالی کار) شعار حمایت از نیروی کار سرداده و در عمل با قانونگریزی و عدم رعایت ماده 41 قانونکار این وضعیت را به وجود آوردهاند.
این فعال کارگری ادامه داد: با توجه به اتفاقات به وجود آمده در جلسه کمیته مزد و اظهارنظرهای احساسی و به دور از واقعیتهای میدانی که از نمایندگان دولت و کارفرمایان مطرح گردیده است، نگاه جامعه کارگران کشورمان و نمایندگان این است که هم دولت و هم کارفرما در بوجود آمدن شرایط حال حاضر نقش اساسی داشته اند، کارگران میدانند رها کردن اقتصاد توسط دولت و افزایش قیمت ارز و طلا و مسکن و بورس ساختگی و افزایش تورم و افزایش مایحتاج ضروری حتی برنج و روغن و تخم مرغ...جهت جبران کسری بودجه دولت بوده است.
امام قلیتبار ادامه داد:همگان میدانند که دولت در انجام کارهای ضروری و حداقلی خود به واسطه ضعف ساختار، انتصابات غیر کارشناسی، مدیریت اجرایی در باتلاق خود ساخته و نگاه به بیرون درمانده است, لذا در این شرایط بایستی کارفرمایان و کارگران در جهت تأمین منافع و بقاء خود مذاکره کرده گفتوگو نمایند. زیرا همچنانکه قانون اساسی دولت را مکلف به تأمین مسکن و آموزش رایگان و غیره کرده و کارفرما دولت را به شانه خالی کردن از این مسئولیت و قانون اساسی متهم میکند، از نگاه کارگران، قانون کار هم دولت و کارفرما را مکلف به رعایت ماده 41 قانون کار میداند که براساس نرخ تورم و سطح معیشت اقدام نمایند.
استکبار ستیزان