یونهاپ: ایران نفتکش توقیف شده کره جنوبی را آزاد کرد
خبرگزاری رسمی کره جنوبی صبح روز جمعه با استناد به بیانیه وزارت خارجه این کشور مدعی شد جمهوری اسلامی ایران نفتکش توقیف شده کره جنوبی و ناخدای آن را آزاد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حدود سه ماه پس از توقیف نفتکش کره جنوبی توسط نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دلیل نقض پروتکلهای زیست محیطی، خبرگزاری رسمی کره جنوبی به نقل از وزارت خارجه این کشور صبح روز جمعه در گزارشی مدعی شد که ایران این نفتکش و ناخدای آن را آزاد کرد.
در گزارش یونهاپ به نقل از وزارت خارجه کره جنوبی آمده است که این کشتی به همراه ناخدا و ۱۲ خدمه آن حدود ساعت ۶ صبح روز جمعه (۹ آوریل/۲۰ فروردین) به وقت تهران بندر ایران را ترک کردند.
لازم به ذکر است، دلیل ماندن خدمه در این نفتکش انجام اقدامات حفظ و نگهداری بود.
گفتنی است، فرماندهی نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران روز چهارم ژانویه سال جاری اعلام کرد که نفتکش «امتی هانکوک چیامی» با پرچم کره جنوبی را در خلیج فارس توقیف کردهاند.
«علی ربیعی» سخنگوی دولت ایران در این رابطه گفت: «این تانکر بهدلیل ایجاد آلودگی نفتی در خلیج فارس توقیف شده و به آن قبل این حادثه هشدار لازم داده شده است».
خدمه دستگیر شده از این شناور از ملیتهای کره، اندونزی، ویتنام و میانمار بودند. این شناور از مبدأ بندر الجبیل عربستان سعودی حامل ۷ هزار و ۲۰۰ تن اتانول بوده است که به سمت کره جنوبی در حال تردد بود.
استکبار ستیزان👇👇👇
🔴بازی رسانه ای دولت علیه مردم/مردم مراقب فریب های جریان رسانه ای دولت روحانی باشند
🔹کشتی کرهای آزاد و 1 م.دلار از منابع ایران آزاد شد تا موج جدیدی ساخته شود
موج1: دروغ بستن کلاب هاوس به دستور انقلابیها
موج2: آزادسازی منابع ایران به دست دولت
درحالی که کلاب هاوس به دستور عوامل دولت فیلتر و کشتی کره ای رو انقلابی ها بازداشت کردند که منجر به آزادی سازی ارزها شد
🔹نقد موج 1: اما اگر بنای بر فیلتر کردن مطابق قانون باشد، باید اینستاگرام فیلتر و تلگرام مسدود میشد نه کلاب هاوس بدون کاربر و بدون نفوذ
لذا هدف قرار دادن آزادی بیان توسط غربگراها با فیلتر کردن کلاب هاوس، برای ایجاد فضای کاذب علیه جریان انقلابی است تا دوباره مردم را فریب دهند
🔹نقد موج 2: مطابق آخرین آمار محرمانه میزان تقاضای ارز پشت درب بانک مرکزی 10ها برابر منابع نهایی است
لذا آزاد سازی 1م.دلار و 15م.دلار (نهایی) در برابر میزان تقاضا مانند کاه در برابر کوه است
لذا مردم باید مراقب باشند که فریب پروژه فریب غربگراها رو نخورند.
بدون سانسور
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
استکبار ستیزان
❌استکبارستیز /(قسمت اول) برگشت تیم دیپلماسی روحانی از ذلتمداری و حقارت آمیز به دیپلماسی عزت مندانه و اقتدارگرایانه امام خامنهای ❌
❌آنطور که مذاکره کنندگان هسته ای با نمایندگان آمریکا در خصوص رفع تحریمها و بازگشت ایران و آمریکا به برجام صحبت میکنند ❗️نشانگر پیگری مواضع امام خامنهای در این مذاکرات است ❗️❌
❌عراقچی : آمریکا همه تحریم ها را لغو کند و پول فروش نفت بصورت تراکنش بانکی به ایران برگردد آنوقت ما به برجام برمیگردیم و نیز دنبال راه کارهایی هستیم که اگر آمریکا مجددا تحریم ها بر برگرداند آنوقت ایران چکار باید بکند ❌
❌پینوشت استکبارستیزان / دولت بنفش خطوط قرمز امام خامنه ای در مذاکرات برجام و نیز رهنمودهای آن حضرت را در اجرای برجام کلا نادیده گرفت و این شد که روحانی و غربگرایان شش سال اقتصاد کشور را معطل برجام کرده و تمامی هزینه های خیانتکاران آنها از جیب و سفره مردم پرداخت شد بطوری که جیب و سفره مردم را خالی کردند و یک معیشت اسفباری را به ملت تحمیل شد ❌
استکبارستیزان
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
https://chat.whatsapp.com/JeoqakQdG2Q4xRCT7tN3Ku
واتساب
@Estekbarsetizz
آیدی مدیر ( برای ارتباط با کاربران گرامی)
❌استکبارستیز /(قسمت دوم) برگشت تیم دیپلماسی روحانی از ذلتمداری و حقارت آمیز به دیپلماسی عزت مندانه و اقتدارگرایانه امام خامنهای ❌
❌پینوشت استکبارستیزان : عملکرد روحانی دربرجام از دو منظر قابل تحلیل است ❗️❌
❌ تحلیل اول را در خوشبینانه ترین حالت در مقایسه تفکرات و تجارب امام خامنه ای و حسن روحانی باید تحلیل کرد ❗️چرا که دولت روحانی اگر بر اساس تفکرات و رهنمودهای امام خامنهای در مذاکرات عمل میکرد مطمئنا قبل از شش سال همه تحریم ها لغو شده بود و یک اقتصاد و معیشت اسفباری به کشور و ملت تحمیل نمی شد ❗️یعنی حسن روحانی در سیاست در مقابل امام خامنه ای باید به گاوچرانی برود ❗️❌
❌تحلیل دوم را در بدبینانه ترین حالت باید تحلیل کرد ❗️یعنی اینکه حسن روحانی و غربگرایان مسلط در دولتش خط و مشی خود را در مذاکرات بر اساس دستورات اوباما و صهیونیست ها قرار میدادند و رهنمودهای امام خامنهای را ظالمانه لگد مال کردند و دود این همه خیانت پیشگی به چشم ملت رفت ❗️این در حالی است به چشم های ایل تبار روحانی و جهانگیری و دیگر سران و تئوریسین های غربگرایان ( اصلاحطلبان) به جای دود هزاران میلیارد تومان پول مردم به جیب شان سرازیر شده است ❌
استکبارستیزان
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
https://chat.whatsapp.com/JeoqakQdG2Q4xRCT7tN3Ku
واتساب
@Estekbarsetizz
آیدی مدیر ( برای ارتباط با کاربران گرامی)
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: مومن از یک سوراخ، دو مرتبه گزیده نمیشود
صفحه اینستاگرام سایت رهبرانقلاب سخنانی از رهبر انقلاب را منتشر کرد.
مومن از یک سوراخ، دو مرتبه گزیده نمیشود!
نکته مهمی که در رابطه با ابرقدرتها بایستی رعایت کرد.
استکبار ستیزان
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف منطقی!
بچه هیئتی ها تابع قانونند.....
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
سالروز شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی
نظم، مدیریت و قدرت جهادی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در عرصه نبرد و سیستم اداری برای اداره کارها موجب شد که او یکی از شخصیتهای مهم ارتش باشد؛ به گونهای که عنوان «سیدالشهدای ارتش» در قاموس او بگنجد.
روز بیست و یکم فروردین ماه سال ۱۳۷۸ سپهبد شهید علی صیاد شیرازی در پی ترور منافقین کوردل در مقابل دیدگان فرزندنش به شهادت رسید.
به همین مناسبت مروری بر زندگینامه، رشادتها و عملکرد این فرمانده شهید در دوران دفاع مقدس و پس از آن خواهیم داشت.
تولد، تحصیل و خدمت
امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، فرزند «زیاد»، چهارم خردادماه سال ۱۳۲۳ در شهرستان «درگز» از توابع استان خراسان به دنیا آمد. پس از طی دوران طفولیت، در گرگان به دبستان «منوچهری» رفت و دوره متوسطه را تا سال سوم در دبیرستانهای «هدایت» و «فخرالدین اسعد گرگانی» در شهرهای شاهرود و گرگان طی کرد. در خردادماه سال ۱۳۴۲ از دبیرستان «امیر کبیر» تهران در رشته ریاضی دیپلم متوسطه گرفت و یک سال بعد در آزمون ورودی دانشکده افسری پذیرفته شد و به تحصیل علوم نظامی پرداخت. سه سال بعد، در مهرماه سال ۱۳۴۶ با درجه ستوان دومی در رسته توپخانه فارغالتحصیل شد.
پس از فراغت از تحصیل در شیراز دوره «رنجر» و چتربازی را با رتبه عالی گذراند. در اصفهان دوره تخصصی توپخانه را سپری و از سال ۱۳۴۸ به لشکر زرهی تبریز پیوست و خدمت رسمی خود را در نیروی زمینی آغاز کرد. اولین سمت او افسر دیدهبان توپخانه و معاون آتشبار بود. اما تخصص در جنگ سرنیزه، مدیریت علمی و مقتدرانه و از سویی ایمان و اعتقاد قلبی به عنایات خاصه الهی حاصل از تمسک به نماز، عزتی را برای ستوان دوم جوان فراهم ساخته بود که اقبال و ارادت ویژه سپهبد یوسفی- فرمانده لشکر تبریز- و سایر افسران و همکاران به او از نشانههای آن است. در پایان ۹ ماه حضور وی در تبریز، لشکر مزبور منحل شد. علت اصلی آن فرماندهی لشکر بود که به قول امیر صیاد: «فرمانده محکمی که نه اعلیحضرت میگفت و نه هیچ چی.»
پس از انحلال لشکر تبریز در اسفندماه سال ۱۳۴۹، به لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه منتقل و در «گردان ۳۱۷ » توپخانه به عنوان فرمانده آتشبار مشغول به خدمت شد. وی در همان سال اقامت در کرمانشاه – ۱۳۵۰- با دختر عموی خود ازدواج کرد.
اوایل سال ۱۳۵۱ در آزمون اعزام به خارج دانشآموختگان دانشکده افسری شرکت کرد و پس از قبولی برای تکمیل تخصص توپخانه به آمریکا اعزام شد. وی دوره سه ماهه تخصص «هواسنجی بالستیک» را در شهر «فورت سیل» ایالت «اوکلاهما» با نمره عالی و احراز رتبه اول از میان ۲۰ افسر آمریکایی و ایرانی به پایان رسانید. پس از بازگشت به میهن، در اواخر سال ۱۳۵۲ به اصفهان رفت و در دانشکده توپخانه مشغول تدریس شد و در کنار انجام وظایف نظامی و شغلی، به تدریس زبان انگلیسی به طلاب حوزه علمیه «حاج حسن امامی» میپرداخت.
تشکیل گروه مخفی و فعالیتهای انقلابی
او همزمان شخصیت سیاسی خود را نیز قوام بخشید. ارتباط با شهیدان «کلاهدوز» و «اقاربپرست» با توجه به عضویت ایشان در گروه مخفی ارتش از نمونههای فعالیت سیاسی او در اصفهان است. وی به عنوان یک نظامی موضع کاملاً مشخصی نسبت به حرکت امام خمینی(ره) و انقلاب داشت، چنانکه به مدت سه روز از نوزدهم بهمن سال ۵۷ تا شامگاه پیروزی انقلاب اسلامی(بیست و دوم بهمن) به اتهام تحریک جوانان و سربازان به شورش و آشوب در پادگان در بازداشت بود و در روزهای پرالتهاب و حساس اولیه پیروزی انقلاب با همکاری آیات عظام «خادمی» و «طاهری» به سوق دادن اوضاع بسوی آرامش و امنیت ایفای نقش کرد.
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
انجام ۹ عملیات چریکی موفق با شهید چمران
سروان صیاد شیرازی از ابتدای پیروزی انقلاب تا مهرماه سال ۵۸ در اصفهان بود. در این مدت با همکاری نیروهای نظامی و دوستان انقلابی – که بعداً پاسدار شدند – گروه ۳۰ نفرهای را تشکیل داد و به حفظ و حراست از پادگان پرداخت. در مهرماه سال ۱۳۵۸ اخبار ناگواری از کردستان میرسید، سقوط پادگان مهاباد و غارت تیپ، خصوصاً قتلعام ۲۳ نفر از پاسداران که در پانزدهم مهرماه در حوالی سردشت توسط ضدانقلاب صورت گرفته بود. دکتر چمران، سروان صیاد شیرازی و سرتیپ فلاحی – فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش – به بانه آمدند، تیمسار فلاحی در بانه ماند و سایر نفرات با هلیکوپتر به پادگان سردشت رفتند.
در مدت ۱۷ روز حضور در منطقه سردشت با فرماندهی دکتر چمران ۹ عملیات چریکی با موفقیت انجام شد. حضور وزیر دفاع در صحنه نبرد انگیزههای مضاعفی برای خدمت بوجود میآورد و نتیجه این همکاری سلب آسایش و عقبنشینی نیروهای ضد انقلاب شد.
در زمستان سال ۱۳۵۸، قرارگاه عملیاتی غرب در کرمانشاه با فرماندهی سرهنگ صیاد شیرازی تشکیل شد. لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه، لشکر ۱۶ زرهی قزوین، لشکر ۲۸ کردستان و تیپ ۲۳ نیروی مخصوص و تعدادی از پاسداران انقلاب اسلامی هسته اصلی تشکیل قرارگاه بودند. شهید «ناصر کاظمی» فرماندار پاوه و فرمانده سپاه آنجا نیز ارتباطی تنگاتنگ با قرارگاه برقرار کرد. اولین عملیات پس از تشکیل قرارگاه، آزادسازی مریوان و پاکسازی کلیه محورهای مواسلاتی به آن بود.
دلیل عزل صیاد بدست بنی صدر خائن
در همان ایام با بروز برخوردهای سیاسی در میان مسئولین رده بالا (شهید بهشتی و روحانیت با بنیصدر) و کشیده شدن این اختلافات به میان مردم، قرارگاه عملیاتی غرب با هدف متوجه ساختن مسئولین به مسایل کردستان اعلامیهای صادر کرد و خواستار وحدت و یکپارچگی مسئولین و حمایت از مبارزات در کردستان شد.
بنیصدر احساس کرد قرارگاه در حمایت از شهید بهشتی درآمده و بدین طریق نسبت به عزل سرهنگ صیاد شیرازی از فرماندهی قرارگاه غرب مصمم شد و سرهنگ «عطاریان» معدوم را بجای او منصوب کرد.
سرهنگ صیاد به فرماندهی کردستان منصوب شد، اما عملاً به انزوا کشیده شده بود، «طرح والعادیات» را نوشت، اما رئیس جمهور موافقت نکرد. در مدت ۴۴ روز حضورش در منطقه، شهرهای «اشنویه» و «بوکان» آزاد و امنیت نسبی در شمال غرب کشور حکم فرما شد.
صحنه اصلی جنگ در خوزستان – هدف اصلی و اساسی عراق - در جریان بود. آبادان نزدیک به یک سال در حال محاصره و در شرف سقوط بود. نیروهای عراقی به شرق کارون نفوذ کرده و در حال تحکیم موقعیت و پدافند بودند. پنجم مهر ماه سال ۱۳۶۰ یعنی تقریباً یک سال پس از آغاز تجاوز عراق، اولین عملیات آفندی بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران بنام «ثامن الأئمه» به اجرا درآمد. در یک حمله برقآسا، در مدت دو روز شکست سختی به نیروهای متجاوز وارد شد و با انهدام کامل «لشکر ۳ زرهی» عراق در شرق کارون محاصره آبادان در هم شکست و رویای رژیم بغداد برای تصرف آبادان و کنترل آب راه اروندرود برای همیشه نقش بر آب شد.
پس از اجرای موفقیتآمیز عملیات ثامنالأئمه، جمعی از فرماندهان عالی رتبه نظامی از جمله سرتیپ فلاحی جانشین ستاد مشترک ارتش، سرهنگ فکوری فرمانده نیروی هوایی، سرهنگ نامجوی وزیر دفاع، یوسف کلاهدوز، قائم مقام عملیاتی سپاه پاسداران و محمد جهان آرا فرمانده سپاه خرمشهر در حالی که با یک فروند هواپیمای «سی۱۳۰» از خوزستان به تهران باز میگشتند در اثر سانحه سقوط هواپیما به شهادت رسیدند.
با شهادت فرماندهان عالی رتبه، تغییراتی در کادر بالای ارتش بوجود آمد و با انتصاب «سرتیپ ظهیرنژاد» فرمانده وقت نیروهای زمینی به ریاست ستاد مشترک ارتش، سرهنگ توپخانه، علی صیاد شیرازی به فرماندهی نیروی زمینی منصوب شد.
اینک او پس از آزادسازی اشنویه و بوکان و برقراری امنیت در مناطق آشوبزده شمال غرب کشور با انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی به عنوان نخستین اقدام فوری، «قرارگاه مشترک ارتش و سپاه» را در اهواز تشکیل داد و بر مبنای تدبیر کلی و طرح ابلاغی مبنی بر اجرای عملیات در خوزستان بررسیهای مقدماتی را آغاز کرد.
عملیات طریقالقدس در شامگاه هشتم آذر سال ۱۳۶۰ در منطقه عمومی بستان آغاز شد و پس از چهار شبانهروز حمله همهجانبه زمینی و هوایی، شهر بستان و حدود ۶۰۰ کیلومتر از مناطق اشغالی آزاد و ارتباط میان نیروهای دشمن در شمال و جنوب قطع شد و رزمندگان اسلام به مرزهای بینالمللی در منطقه «شیب» و «هورالعظیم» رسیدند.
حرکت به سوی خرمشهر از مناسبترین محور یعنی جاده خرمشهر به اهواز و شرق آن یعنی «رودخانه عرایض» آغاز شد. از سپاه پاسداران «تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص)، تیپ ۱۴ امام حسین (ع)، تیپ ۸ نجف اشرف» و از ارتش تیپ یک لشکر ۲۱ حمزه سیدالشهدا به فرماندهی سرتیپ «شاهینراد» و تیپ سه از لشگر ۷۷ خراسان ،حضور داشتند.
ادامه دارد👇