استکبار ستیزان
واکنش آل هاشم به تجمعات اعتراضی در تبریز
همچنین حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه تبریز با اشاره به ضرورت رعایت تقوای الهی گفت: تقوا بستری برای سیر از عالم طبیعت به سوی عالم ملکوت است. افرادی که نسبت به مساله تقوا در حیات دنیوی خود غافل هستند، از رسیدن به نعمت ابدیت در آخرت غافل خواهند بود.
وی سپس در خصوص بازنشستگان افزود: تجلیل از بازنشستگان ضرورت دارد، تجلیل از بازنشستگان تجلیل از شاغل است. ادارات در مراسمات خود بازنشستگان خود را از یاد نبرند؛ آنهایی که زحمت کشیده و خدمت کردهاند.
آذربایجان اتحاد خود با خوزستان را در جنگ نشان داده است
وی به تجمع برخی از مردم تبریز در حمایت از مردم خوزستان اشاره کرد و گفت: هفته قبل تجمعی در تبریز انجام شد که در ظاهر شعار آنها حمایت از خوزستان بود. به جوانان عرض میکنم؛ مواظب باشید تحت تأثیر رسانههای دشمن قرار نگیرید آنها به دنبال ناامن سازی کشور مان هستند.
آل هاشم ادامه داد: آذربایجان اتحاد خود را با خوزستان در دوران هشت سال دفاع مقدس نشان داده است. آذربایجان خون داده و جان داده و در عمل اتحاد خود را در مرزهای خوزستان با مردم صبور آن منطقه نشان داده است.
پیام حضور مقتدرانه نیروهای دریایی ایران
وی به قدرت نیروهای دریایی کشورمان نیز اشاره کرد و گفت: حضور مقتدرانه نیروی دریایی پیامهای زیادی دارد. بررسی مسیر طولانی دریا نوردی که با پیمودن ۱۳ هزار مایل دریایی در بدترین فصل سال برای دریا نوردی، رکورد بزرگی محسوب میشود؛ این امر نشان از فناوری دریایی ایران است.
امام جمعه تبریز افزود: اعزام دو شناور به روسیه تنها حضور نظامی نیست بلکه نماد برقراری پیوند راهبردی با کشور روسیه است؛ روابطی که چندان به مذاق آمریکا خوش نیامده است.
وی به سالروز قیام مشروطیت نیز اشاره کرد و گفت: سالروز صدور فرمان مشروطیت است؛ انقلاب اسلامی حادثه عظیم تاریخی است اما یقیناً اگر حادثه مشروطه نبود انقلاب اسلامی به وجود نمیآمد. مشروطیت اولین بار این فکر را به وجود آورد که مملکت متعلق به مردم است و مردم هم در اینجا حقی دارند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
افراد و دولت از وظایف خود فراتر نروند
آیت الله لطف الله دژکام هم در خطبههای نمازجمعه این هفته شیراز اظهار کرد: گاهی برخی با بیان برخی از مسائل پا را فراتر از حقوق خود گذاشته و این موضوع عاملی میشود برای درجا زدن کشور از این رو هر شخص در جامعه اسلامی وظیفه خود را بشناسد و بر اساس وظایف خود فعالیت کرده و پا را فراتر از حوزه فعالیت خود نگذارد.
آیت الله دژکام در مورد انتقاد پذیری در جامعه و نحوه بیان انتقاد نیز عنوان کرد: مسئولان باید در کنار فعالیتهایی که در جامعه انجام میدهند، پذیرش انتقادهای منصفانه را نیز داشته باشند و با احصاء کردن مشکلات نسبت به برطرف کردن آن اقدام کنند و در عین حال اگر قرار است انتقادی صورت بگیرد این انتقاد باید منطقی و منصفانه باشد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: یکی از سوالاتی که در جامعه اسلامی باید به آن پاسخ گفت این است که راه رسیدن به اهداف در جامعه اسلامی چیست و در راه رسیدن به این اهداف وظایف هر شخص و دولت چیست؟
او ادامه داد: باید به این سوال بنیادین پاسخ گفت که اصلیترین وظیفه دولت جدید چیست و دولتها چه نقشی در برآورده شدن این وظایف دارند در این میان مردم نباید وظایف دولت را بر عهده بگیرند البته اگر ندانیم وظایف دولتها چیست به مشکلات اساسی برخورد میکنیم.
وی در خصوص نیازهای جامعه بشری نیز یادآور شد: بر اساس هرم مازلو، نیازهای اساسی هر جامعه، دولت و مردم جامعه مشخص شده است و اولین نیازهایی که در این هرم مشخص شده نیاز خوراک، پوشاک و مسکن بوده که در این مقطع دولت باید ورود کرده و این نیاز را به بهترین نحو برطرف کند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
تولید و اشتغال، محور حرکت دولت جدید باشد
همچنین آیتالله محمدرضا ناصری در خطبههای نمازجمعه این هفته به دیدار اخیر رییس جمهوری و دولت با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: باید فرمایشات معظمله، فصلالخطاب همه مردم و مسوولان برای برونرفت از مشکلات و تداوم عزت و اقتدار کشور قرار گیرد.
وی با بیان اینکه رمز و راز موفقیت در نظام اسلامی بر پایه توکل و توسل به حضرت حق و ائمه اطهار (ع) و اخلاص و عمل دینی و انقلابی تعریف میشود ادامه داد: مسوولان باید تمامی امور خود را با اخلاص و ایمان برای حل مشکلات انجام دهند.
امامجمعه یزد اظهار کرد: اگر در تمامی کارهایی که توسط مسوولان و دولتمردان صورت میگیرد ایمان و اخلاص با استفاده از نیروهای مومن، جوان و انقلابی پیگیری شود بدون شک دارای ثمرات ارزشمند برای کشور است .
امامجمعه یزد بیان کرد: در برجام، آمریکا به رغم تمامی وعدههای خود بر خلاف آن عمل کرد و شاهد افزایش تحریمها و تهدیدهای گسترده بودیم و این روحیه توسط جبهه استکبار علیه کشور ما ادامه دارد.
ناصری خاطرنشان کرد: دلبستگی به قولهای دروغین آمریکا و اروپا هیچ فایدهای به حال مردم و کشور ندارد و باید مردم و مسوولان با همدلی برای ساختن کشوری مقتدر بیش از گذشته تلاش کنند.
امامجمعه یزد اظهار کرد: رییسجمهوری منتخب و دولت آینده باید از تجریه دولت مستقر برای رسیدن به اهداف انقلابی و برونرفت از مشکلات بر اساس مصالح نظام و انقلاب و خدمت به مردم استفاده کند.
ناصری به اهمیت روز مباهله و بزرگداشت آن همانند روز غدیرخم و دهه امامت و ولایت اشاره کرد و پاسداشت مناسبتهای مهم قمری و شمسی را توسط همگان و جوانان خواستار شد.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
انتقاد تند علم الهدی از سهم خواهی ها از کابینه رئیسی؛ همه افرادی که در ستاد انتخاباتی بودند که نمی توانند منصب بگیرند /انتقام جویی نکنید
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مطالبات از دولت جدید نباید «انتقامجویانه» و «سهمخواهانه» باشد و باید با رویکرد جهادی صورت بگیرد.
حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: موضوع بحث ما در ارتباط با تقوای عملی در ارتباطات است و در هفتههای گذشته در مورد ارتباط با والدین تقوای عملی را مورد بحث قرار دادیم اما امروز چون مقارن با عیدالله اکبر، عید سعید غدیرخم و شب میلاد امام هفتم است بحث امروزمان درباره غدیرشناسی است.
علمالهدی افزود: مسئله معرفتشناسی غدیر برای ما یک مسئله ضروری و به ویژه در ارتباط با اندیشه سیاسی رشدیافته امروز است. تا به امروز ما در مورد غدیر بحث میشد فقط تحلیل یک مسئله تاریخی بود که در تاریخ صدر اسلام اتفاق افتاده بود اما واقعیت غدیر این است که غدیر، تاریخ نیست و دارای دو ماهیت است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: ماهیت فیزیکی غدیر که در ذیحجه سال دهم هجرت رخ داد شایسته گزینی برحسب شایستگی ساختاری است. معمولا در شایستهگزینیها افراد با یکدیگر ارزیابی میشوند اما شایسته گزینی ساختار این است که افراد با یکدیگر ارزیابی نمیشوند و بخاطر یک صنعت و ساخت مخصوص و آفرینش ویژه، فرد مخصوص گزینش میشود.
وی در ادامه با تبریک میلاد مسعود پدر بزرگوار امام رضا(ع) اظهار داشت: هفته آینده مراسم تحلیف ریاست جمهوری برگزار میشود و دولت جدید کار خودش را آغاز خواهد کرد؛ در اینجا مسئلهای که برای ما قابل تامل و توجه است این است که فضای فعلی کشور و وضعیت مطالبات مردم در این دولت جدید قابل تامل است.
علمالهدی بیان کرد: رئیس جمهور در یک فضای خاصی که در کشور وجود دارد و نوع مطالباتی که مختلف و پراکنده است وارد عرصه میشود و باید ببینیم ادبیات صحیح مطالبه در این موقعیت از دولت جدید چیست؟ مطالبه حق مردم است و مردم باید از مسئولان نظام مطالبهگر باشند و مطالبه حق مردم است.
وی خاطرنشان کرد: دولتی که در این شرایط و فضا میخواهد کار را به دست بگیرد با چه ادبیاتی باید مطالبات به حق را از آن مطرح کرد؟ فضای کشور را آگاه هستید. از یک طرف استکبار جهانی و امپراتور رسانهای استکبار بر دمیدن بر منع مردم از شرکت در انتخابات فعالیت کرد اما مردم ناامیدش کردند. این استکبار با این وضعیت آرام نمیگیرد و با این سوء اعمال و سوءنفوذ و تلقینهای شیطانی که دارد مردم و افراد را وادار به خشونت میکند تا آشوب سیاسی برپا شود و نمونهاش را در گوشه و کنار کشور شاهد هستیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، اینها میخواهند مطالبات به حق مردم را به سود نیات فاسد خود مصادره کنند و میگویند شما که در انتخابات شرکت کردید ببینید چه مشکلی حل شد؟ جریانات رقیبی که با این رئیس جمهور رقابت داشتند درصدد ایرادتراشی و اشکالگیری هستند و میخواهند این ایرادات را بزرگ کنند و بگویند این دولت هم کاری از دستش برنمیآید.
علمالهدی اضافه کرد: کسانی نیز سودای منصب دارند و در انتخابات و ستادها شرکت کردند تا نصیبی داشته باشند و سهمی بگیرند؛ همه آنها که نمیتوانند منصب بگیرند و آنهایی که منصب نمیگیرند شروع به تخریب میکنند. مردم انقلابی که با توجه به شاخصهای رهبری و شناخت این معیارها و شاخصها و عملکرد گذشته آقای رئیسی به ایشان رای دادند در انتظار تحقق شعارهای رئیس جمهور هستند.
وی گفت: مردم صبور و نجیب ما که زیر بار مشکلات خرد شدند و کمرشان خمیده شده و مشکلات متعدد اقتصادی و معیشتی را تحمل کردهاند انتظار دارند تحولی صورت بگیرد و این مشکلات کاهش پیدا کند و کمر خمیده را از زیر بار مشکلات دربیاورند. اینها مطالباتی است که هست.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: طبیعی است که در این محاصره مطالبات، فشارها سنگین است و تخریب و زبان نقد نیز گشوده است و افراد فاسد نیز آرام نمیگیرند و ما باید در مقام مطالبهگری از این دولت ادبیاتی داشته باشیم. باید مطالبه کرد اما با این وضعیتی که در فضای کشور وجود دارد و در این فضا آقای رئیس جمهور وارد پاستور میشود مطالبه از دولت و رئیس جمهور باید ادبیات خاص خود را داشته باشد تا به نتیجه برسد.
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
علم الهدی افزود:مطالبات باید تکلیف مدارانه باشد و وظیفه محورانه باشد و به عنوان تکلیف خدایی وارد شوند و این مطالبات نباید سهم خواهانه و انتقام جویانه باشد.مطالبات باید به نحوی باشد که آب در آسیاب دشمن نریزند؛آن هم دشمنی که با آشوب سیاسی
می خواهد پایههای نظام را سست کند.
وی خاطرنشان کرد: این دولت باید شعار جهاد روی کار آمده است؛ دولت سازندگی شعار توسعه اقتصادی آمد و توسعه اقتصادی با الگوی غربی به ذهن متبادر شد و جریان سرمایهدار سراغ این شعار رفت. دولت اصلاحات با شعار توسعه سیاسی آمد و متناسب با این شعار، متاسفانه دگراندیشان با این عنوان که اصلاحات در اصل نظام است با این کیفیت به سراغ شعار توسعه سیاسی آمدند و درگیریهای سیاسی ناروایی شکل دادند. دولت خدمت با شعار خدمت آمد و مردم استقبال کردند اما یکباره قدرتمداری بر انگیزه خدمت دولت مسلط شد و مسئولان و دولتمردان در جریان قدرتمداری خودشان مردم را فراموش کردند؛ دولت تدبیر و امید با شعار تعامل جهانی به عرصه میدان آمد و هشت سال این خط را ادامه دادند و فقط ضرر و زیان و معیشت ناگوار نصیب مردم شد و شعار دولت جدید، جهاد است.
علمالهدی خاطرنشان کرد: مطالبه از دولت جهادگر باید عین مطالبه از گروه جهادی باشد؛ اگر یک گروه جهادی در یک روستا بروند و بگویند ما آمدهایم بدون اجر و مزد و جهادی کار کنیم مردم روستا با این جهادگران چگونه برخورد میکنند؟ مردم روستا استقبال و کمک میکنند و مطالبه هم در کنار کمک مطرح میشود. این دولت، دولت جهادی است و مطالبات باید آمیخته به کمک به جهادگر باشد.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
بغداد: در گفتوگوها میان تهران و ریاض نقش داریم
وزیر خارجه عراق شامگاه جمعه در مصاحبهای گفت که این کشور در گفتوگوها میان ایران و عربستان سعودی نقش دارد.
به گزارش فارس، «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق روز جمعه مدعی شد که مواضع برخی گروهها در داخل عراق در راستای منافع دولت این کشور نیست.
وی که با شبکه سعودی العربیه مصاحبه میکرد، گفت: «نیازمند گفتوگو در داخل و خارج عراق برای سیطره بر این گروهها هستیم».
وزیر خارجه عراق در ادامه این مصاحبه گفت که روابط میان آمریکا و ایران به صورت مستقیم بر عراق تاثیرگذار است.
مذاکرات وین درباره احیای توافق هستهای که میان ایران و شش قدرت جهانی در سال 2015 به امضا رسیده بود، از فروردینماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد و جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به خروج آمریکا از برجام با نمایندگان این کشور گفتوگو نمیکند اما آمریکاییها از طریق سایر طرفهای حاضر در مذاکرات، از مواضع ایران مطلع میشوند.
بر اساس گزارشها ششمین دور این مذاکرات، از روز ۲۲ خردادماه آغاز شد و تا روز یکشنبه ۳۰ خردادماه ادامه داشت. هنوز زمان دور بعدی مذاکرات (دور هفتم) مشخص نشده است. «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه به شبکه قطری «الجزیره» گفت «ایران هنوز تصمیمی مهم برای بازگشت به توافق هستهای نگرفته است». وی افزود مذاکرات وین برای احیای برجام نمیتواند به طور نامحدود ادامه داشته باشد.
وزیر امور خارجه عراق در ادامه مصاحبه خود با شبکه خبری العربیه با اشاره به مذاکرات اخیر میان تهران و ریاض گفت: «ما در گفتوگوها میان عربستان سعودی و ایران نقش داریم».
چندی پیش نیز «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی در مصاحبه با یک روزنامه ایتالیایی اظهار داشت که کشورش از گفتوگو با ایران استقبال میکند؛ «اما تهران باید پایبندی خود را به تضمین امنیت و ثبات منطقه با حقایق اثبات کند».
فیصل بن فرحان در ادامه موضع ایران و عربستان سعودی در قبال گفتوگوهای اخیر را که چند ماه پیش در عراق آغاز شد، «مثبت» خواند و ابراز امیدواری کرد که این گفتوگوها منجر به بسته شدن صفحه پیشین شود.
ادامه دارد👇