⛔ هدف جنگ رسانهای دشمن، ایجاد اضطراب، یأس و بدبینی در مردم است
👈 انتقاد خیرخواهانه لازم است اما نباید با مبالغه مردم را دچار بدبینی کرد
🔻رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔸️ جنگ رسانهای امروز، از قبل هم وجود داشته ولی اکنون شدت آن بیشتر شده است. براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارونهای منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانهای راه اندازی کردهاند و به طور جدی در حال برنامهریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔹️ اهداف این #جنگ_رسانه_ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن #مشکلات_اقتصادی در ذهن جامعه است.
🔸️ گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش « #ویروس_بدبینی » در جامعه خواهد شد.
🔹️ من همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشتهام که در برخی موارد هم تند بوده است و خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونهای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
🔸️ نباید فضای عمومی کشور بگونهای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است. در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است. گاهی اوقات #انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
🔺️ بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند. ۹۷/۶/۱۵
👇
🔰 وظیفه ما، هدایت دولت به استفاده از کارشناسان و خوشبین کردن مردم است
❌ دعوا کردن و ایجاد تشکیلات موازی راه اصلاح نیست
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹️ #راه_علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
🔸️ مسئولان دولتی از #نظرات_مردم و راه حلهای متخصصان اقتصادی از جمله در مسئله #ارزش_پول_ملی و #هدایت_نقدینگی استفاده کنند. وظیفه دولتیها، استفاده از نظرات کارشناسان و تحرک برای حل مشکلات است. وظیفه ما، هدایت دولتیها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است.
🔹️ #جلسات_خصوصی بنده با #مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
🔸️ دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
🔺️ مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون #نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و #کمک خواهیم کرد. ۹۷/۶/۱۵
👇
💫 علیرغم همه مشکلات، نظام در زمینههای علمی، صنعتی، عزت سیاسی، رشد فکری و معنوی، حرکت رو به جلو دارد
❔ چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹️ با وجود همه فضاسازیهای تبلیغاتی بدخواهان و همه مشکلات، #انقلاب و کشور در حال #پیشرفت است.
🔸️ بیان این موضوع به عنوان رجزخوانی نیست بلکه با #اطلاع_دقیق میگوییم که کشور در حال حرکت به سمت مفاهیم و آرمانها و حقایق انقلابی است، اگرچه ممکن است سرعت حرکت، آنگونه که انتظار میرود نباشد اما نظام در زمینههای گوناگون علمی، صنعتی، عزت سیاسی، رشد فکری و معنوی، حرکت رو به جلو دارد و پیشرفتهای خوبی روی داده است.
🔹️ گرایش روز افزون به #معنویت در میان #جوانان با وجود تبلیغات پرحجم و گمراه کننده در #فضای_مجازی یکی از نمونههای بارز این رشد فکری و معنوی است.
🔺️ حضور گسترده جوانان در راهپیمایی اربعین، اعتکاف، نماز جماعات دانشگاهها و جلسات ماه رمضان، نشان دهنده پیشرفت در زمینه های معنوی است. چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟ این حقایق باید دیده، تحلیل و گفته شوند بویژه از جانب کسانی که مخاطبان زیادی دارند. ۹۷/۶/۱۵
👇
🔹دولت نباید تجزیه شود
رهبر انقلاب امروز به همه حرف و حدیثهایی که درباره گرفتن اختیار مدیریت اقتصاد از دولت وجود داشت پایان دادند. کسانی معتقد بودند نظام و مشخصا رهبری برای جبران ضعف قوه مجریه وارد عمل شده و از جایگاه رهبری به رتق و فتق امور اقتصادی بپردازد.
چنین رویکردی شاید برای حل مشکلات اقتصادی در مقطع کنونی مناسب به نظر آید، اما ساختارهای قوام یافته نظام نظیر دولت را دچار تزلزل خواهد کرد و قطعا خسارت آن بیشتر است. اگر یک بار نهاد دولت در جمهوری اسلامی اینگونه متزلزل شد، ممکن است این مسئله این تبدیل به یک رویه شود و در آینده نیز در نتیجه کوچکترین کمکاری و ضعفی، این بحث مطرح شود که فلان اختیار به شکل حکومتی از دولت گرفته شود.
این است که ایشان تکلیف کردند خود نهاد دولت باید به مسئولیت خود در زمینه اقتصاد عمل کند. بر این اساس، باید هم به دولت کمک کرد، هم از آن مطالبه کرد و هم مقابل رویکردها و عملکردهای غلط آن ایستاد.
رویکرد حضرت آقا از ابتدای پیروزی انقلاب قوام بخشیدن به نهادهای نظام بوده است. شاهد مثال در این زمینه فراوان است. برای نمونه، در جریان انتخابات مجلس هفتم که روسای دو قوه مجریه و مقننه(آقایان خاتمی و کروبی) به دنبال تعویق برگزاری انتخابات بودند، رهبر انقلاب تکلیف کردند که انتخابات باید در روز مقرر برگزار شود و چنین نیز شد، تا مبادا نهاد انتخابات در نظام ما دچار تزلزل شود. یا در موردی دیگر، هنگامی که سال شصت و چهار بحث انتخاب آیت الله منتظری به رهبری آینده مطرح بود، کسانی میگفتند نیازی به تصمیمگیری خبرگان نیست و آقای منتظری خودبه خود رهبر خواهند شد. جریاناتی نیز قصد داشتند با شلوغ کاریهای خیابانی، تکلیف رهبری را روشن کنند. آیت الله خامنهای اما تاکید داشتند که خبرگان باید در تعیین رهبری نقش ساختاری خود را ایفا کند که اگر نکرد، امکان اسقاط این نهاد در آینده وجود دارد.
نتیجه اینکه نهاد دولت در نظام جمهوری اسلامی نباید به سبب اینکه یک دولتی به هر دلیلی ضعف از خود نشان میدهد، تجزیه شود. اگر این اتفاق افتاد و با سپردن بخشی از وظایف دولت به یک نهاد موجود یا جدید، آن را تجزیه کردیم، در واقع ساختار قانونی جمهوری اسلامی را دچار تزلزل کردهایم. دولت آقای روحانی باید آستین بالا بزند و آنچه باید را انجام داده و از آنچه نباید، اجتناب کند. ظرفیتهایی در ساختار نظام پیشبینی شده است که در صورت لزوم، حرکت دولت در ریل صحیح را تنظیم نماید.
#جنگ_اقتصادی
🔻وزیر خارجه آمریکا:
🔹همه کشورها باید خرید نفت از ایران را قطع کنند.
🔹ایالات متحده از همه کشورها انتظار دارد واردات نفت خام از ایران را متوقف کرده و به صفر برسانند یا با تحریمهای سخت مواجه شوند.
🔹کشورهایی هستند که توقف کامل خرید نفت از ایران برای آنها مدتی زمانبر است، به همین دلیل ما نیز معافیتهایی را برای آنها در نظر میگیریم.
جنگ همه جانبه اقتصادی و یک جنگ مهم رسانه ای؛
امام خامنهای: امروز نظام اسلامی با یک جنگ همه جانبه اقتصادی مواجه است که از یک اتاق جنگ و با دقت و اهتمام کامل هدایت می شود اما در کنار این جنگ، یک جنگ مهم رسانه ای و تبلیغاتی نیز در جریان است که بیشتر اوقات از آن غفلت می شود.
امروز بیانات در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی. ۹۷/۶/۱۵
🔴احتمال افزایش مجدد حقوق کارمندان دولت از مهرماه
🔹درپی افزایش قیمت های اخیر و بروز برخی مشکلات معیشتی، دولت در حال نهایی کردن چند بسته حمایتی و معیشتی است که احتمالا یکی از این اقدامات افزایش مجدد حقوق کارمندان دولت است.
🔹احتمالا حقوق کارمندان دولت که در ابتدای سال جاری 10 درصد افزایش یافته بود، در این مرحله مجدد افزایش مییابد ولی نرخ افزایش هنوز در دولت نهایی نشده است.
✅مدیریت کنسرت گرا بحران پوشک برای مملکت درست کرده
👈وقتی رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس میگوید: "مردم نگران نباشند؛ در تامین شیرخشک و پوشک بچه مشکلی نداریم." فکر میکنم دولت و مجلس باید از خجالت بمیرند؛ دغدغهی کشور از موشک دوربرد و پرتاب ماهواره و نانو و سلولهای بنیادین رسیده به پوشک بچه!
آقای لیبرال! تو با این مملکت چه کردی؟!
آیا مملکت داری فقط برگزاری کنسرت و هوچیگری به کمک مشتی سلبریتی بی هویت است؟
⭕️ماهیگیران چینی برای ایران کار میکنند
راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر:
🔹نمیتوان کاهش حجم تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی در پنج ماهه امسال را با تحریمها مرتبط دانست بلکه علت اصلی آن به نوسان فعالیتهای اقتصادی مربوط میشود که در سالهای قبل نیز بعضا دیده شده است.
🔹کشتیهای چینی که در آبهای ایران فعالیت میکنند کاملا زیر نظر جمهوری اسلامی ایران هستند و درواقع میتوان گفت ما مستأجر این کشتیها هستیم و آنها را به خدمت گرفتهایم. همه منافع ناشی از این فعالیت به ایران میرسد.
💢فساد۷۰۰۰میلیاردی کارگزاران در پوشش شرکت #عمران_کرمان/ اَبَرگلخانهای که کرمان را خشک میکند
♦️سازمان عمران کرمان در سال۱۳۷۰ و همزمان با تاسیس اولین منطقه ویژه اقتصادی کشور در سیرجان تاسیس شد و امروز نیز مجری طرح ۷۵۰ هکتاری گلخانه(روش هیدروپونیک)در ۱۹ شهرستان استان کرمان جهت تولید ۳ محصول صیفیجات(گوجه،نشاء، گل رز) میباشد که با محوریت سیدحسین مرعشی(سخنگوی حزب کارگزاران) و مرتضی شهیدزاده(عضو هیات مدیره صندوق توسعه ملی و عضو هیأت مدیره بانک کشاورزی) پیگیر تامین مالی این پروژه ۵۰۰ میلیون دلاری (با دلار جهانگیزی ۲۱۰۰ میلیارد تومان و با دلار آزاد بیش از ۷ هزار ملیارد تومان) از صندوق توسعه ملی با کارمزد ۳.۵درصد با عاملیت بانک کشاورزی است.
♦️این طرح در سال ۹۴ توسط شرکت عمران کرمان به ستاد اقتصاد مقاومتی به ریاست اسحاق جهانگیری ارائه و توسط معاونت امور باغبانی وزارت کشاورزی مورد تأیید قرار گرفته ۸ است. اما آنچه که شایان توجه است بلااثرکردن اشکالات متعدد واردات طرح توجیهی این شرکت توسط یک ارگان نظارتی با دستور مستقیم معاون اول رییسجمهور (اسحاق جهانگیری)است. این در حالیست که عدم توجیه اقتصادی طرح ارائه شده، احراز مسائل پشت پرده و حواشی مرتبط با سید حسین مرعشی (اتهامات بیشمار مرعشی در دوران استانداری کرمان با صندوق قرضالحسینه مولیالموحدین) بالا رودن ریسک تسهیلات پرداختی، مسأله آب و خشکی سرزمینی در کرمان، مورد توجه دستگاه های نظارتی قرار گرفته اما نظرات بانی باند فساد و قدرت حزب کارگزاران بر نظرات کارشناسی این دستگاه ها پیشی گرفته است.
♦️طرح مذکور در تاریخ ۹۵/۴/۲۷ در کارگروه اقتصاد مقاومتی بانک مرکزی تصویب و آماده پرداخت به مبلغ ۴۵۵ میلیون یورو و از صندوق توسعه ملی قرار میگیرد اما با توجه به مشکوک بودن طرح و احتمال سوءاستفاده فساد مالی با توجه به مسبوق به سابقه بودن دستندرکاران این پروژه در استفاده از رانتهای دولتی به نفع منافع شخصی و حزبی با ورود مقتدرانه قوه قضاییه (شعبه ارزی دادسرای ویژه کارکنان دولت)از پرداخت این تسهیلات تا روشن شدن پرونده، بطور موقت ممانعت به عمل آورده است.
♦️گفتنی است سازمان عمران کرمان یکی از هلدینگهای موسسه خیریه مولیالموحدین(با محوریت حسین مرعشی) میباشد و ۳۷۵ کشاورز وکالت زمینهای کشاورزی خود را برای احداث گلخانه به شرکت عمران کرمان دادهاند که ۳۰ درصد از مالکیت گلخانهها در طول پروژهها به این شرکت منتقل خواهد شد. لازم به ذکر است طرح های مشابهی (طرحهای گلخانهای) در برخی استانها همچون یزد اجرا گردیده است که بنابرنظر کارشناسان به دلیل مشکلات عدیده از جمله آب، نبود بازار خرید، کمبود نقدینگی، سرمایه در گردش، عدم ارائه وثایق لازم و کافی، نبود صنایع تبدیلی و بستهبندی و ... با شکست مواجه شدهاند و مشکلات فراوانی از جمله معوقات بانکی، مسائل ا جتماعی و امنیتی و فرار مالیاتی چندهزار میلیاردتومانی هلدینگهای نظیر سازمان عمران کرمان که خود را پشت فعالیتهای خیریه پنهان میکنند. نکته پایانی برای درک بهتر از نقش پوششی خیریه برای پوشاندن فسادهای اینچنینی میتوان از خیریه مولیالموحدین (با محوریت سیدحسین مرعشی) نام برد که یک فقره از هلدینگهای زیرمجموعهاش همین سازمان عمران کرمان است.
♦️از هلدینگهای زیرمجموعه این خیریه عبارتند از کرمان خودرو، هواپیمایی ماهان ایر و بانک ایران زمین!