#به_بهانه_پرواز_رحمه_للعالمین
🔴 تب و تاب طبیب اعظم (ص)
✍️ نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد... بهترین توصیفها درباره حضرت خاتمالانبیا(ص) را امیرمومنان(ع) در خطبه ۱۰۸ نهج البلاغه فرموده است: "طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَةُ إِلَيْهِ ". طبیبی بود- نه در مطب نشسته- که دنبال دردمند میگشت برای علاج و تسکین درد. آنجا که درد با مرهم و مسکّن چاره میشد، مرهمهایی محکم میبست.
🔹اما با همه جاذبه و مهربانی و عطوفتش، هر جا عفونت شدت گرفته بود، دریغ نداشت که بر موضع عفونت داغ بگذارد. در نهایت جاذبه بود اما از داغ و دافعه به هنگام ضرورت دریغ نداشت. آموخت که اصل دین جاذبه است اما حریم و حصار آن، همان دافعهها و نهی از منکر و جهاد و مجاهدت با پلیدیها و فساد و طغیان و استکبار است.
♦️کار از همینجا دشوار شد. پیامبر(ص) "رحمهًْ للعالمین" بود اما نمیتوانست #صلح_کل باشد. نمیتوانست بر سر حقوق ضعفا و محرومان یا حقوق الهی معامله و مصانعه و مداهنه کند؛ با همه تساهل و تسامح و حلم و گذشتی که داشت. جنگ و تخریب و ترور شخصیت از همینجا آغاز شد. روز اول دعوت، پرسید اگر بگویم دشمن پشت همین کوه کمین کرده، آیا باور میکنید؟ عوام و خواص و اشراف یکصدا گفتند بله که قبول میکنیم. ما از #محمد_امین جز راستی ندیده و نشنیدهایم.
🔹 اما تا فرمود «من برای رسالت الهی مبعوث شدهام» و دعوت به حق و عدالت کرد، اشراف شوریدند و کوشیدند عوام جاهل را نیز علیه او بشورانند یا حضرت را در ذهن مردم، نعوذبالله ساحر و کاهن و مجنون و کذّاب جا بیندازند. ابتدا حربه "تطمیع" و سپس "تهدید و محاصره و تحریم و ترور و جنگ" را علیه رسول خدا(ص) بهکار گرفتند؛ که اگر پیشنهاد شاهنشاهی بر قریش و به عقد درآوردن یکی از دختران آنها را میپذیرفت، کار به توطئه و تهدید و تحریم و ترور و جنگ نمیکشید.
🔹جهاد کبیر و عدم تبعیت از اشراف و طواغیت را از همان روز اول آغاز کرد، آنجا که در پاسخ تطمیعها فرمود «اگر خورشید را در دست راست من و ماه را در دست چپ من بگذارند تا از رسالت الهی روی برگردانم، هرگز چنین نمیکنم». این منطق باصلابت، دشمن فراوان داشت؛ از سران قریش و امپراتورهای جهان، تا همراهان زیادهطلب و ریاستطلب و خودبنیاد. تا پایان تاریخ نیز هر ملت و حاکمیتی به آن حضرت اقتدا کرد، نوع این دشمنان ستیزهجو و متعدی را پیش روی خود خواهد یافت و این دشمنی خبیثان عالم، نشانه سلامت یک ملت و حکومت است.
♦️پیامبر در چنین جهاد طاقت فرسایی ، جلوتر از همه بود؛ چنان که امیر مومنان (ع) درحکمت ۲۶۰ نهج البلاغه فرمود "کُنَّا اِذَا احْمَرَّ الْبَاْسُ اتَّقَیْنَا بِرَسُولِ اللَّهِ (صلى الله علیه وآله) فَلَمْ یَکُنْ اَحَدٌ مِنَّا اَقْرَبَ اِلَى الْعَدُوِّ مِنْهُ. هر گاه آتش جنگ، سخت شعله ور مى شد، ما به رسول اللّه (ص) پناه مى بردیم و هیچ یک از ما به دشمن نزدیک تر از او نبود".
💠از نشانههای عفونت، تب کردن است. اما هر تب کردنی علامت بیماری نیست، که گاه عین سلامت و فضیلت و کرامت است. اگر امیرمومنان(ع) درباره پیامبر(ص) فرمود "احمی مواسمه. بر عفونتها، داغهای سوزان میگذاشت"، این تعبیر از خود پیامبر است که "مثل المومنین فی توادّهم و تعاطفهم و تراحمهم مثلالجسد اذ اشتکی منه عضو تُداعی سایر الجسد بالسَّهَر و الحُمی. مثال مومنان در دوستی و عطوفت و مهربانی متقابل نسبت به یکدیگر، مثال یک پیکر است که اگر عضوی از آن به درد و شکایت آمد، سایر اعضا به واسطه بیخوابی و تب همراهی میکنند".
♦️بیدردی و بیتفاوتی نسبت به غمهای مردمان، در مدینه و تمدنی که پیامبر(ص) بنا نهاد جایی نداشت. "اولویت" و "دلمشغولی"پیامبر(ص)، همین رنجهای مردم و درمان آن مطابق نسخه شفابخش الهی بود؛ حتی اگر در این راه چنان حریص و مشتاق و پیگیر باشد که از جان مایه بگذارد. "فلعلّک باخع نفسک". (آیه ۳- سوره شعرا)
🔹انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) لبیک به چنان پیامبر والا مقامی است؛ با مسولیت های سنگین، و با جاذبه ها و دافعه هایی سخت نیرومند؛ و طبیعی است دارای دشمنانی قسم خورده و دوستانی جان افشان در سراسر دنیا باشد.
نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد
حسن لرزید که صاحب نظری پیدا شد ...
@news24maku
مدیریت فشل: بهانه پذیر و بهانه گیر
✍ مبنای اقدام #مدیریت_حرف در سیاست خارجی، گرفتن #بهانه از دشمن است؛ در مقابل هر بهانه جویی، یک امتیاز می دهد! اما همین مدیریت در سیاست داخلی و پاسخگویی، #بهانه_گیر است؛ برای اینکه کوتاهی هایش را گردن دیگران بیاندازد و بی عملی و خدمت نکردن برای طبقات فرودست را توجیه کند.
🔹ابتدا عدم مذاکره با آمریکا را بهانه کردند و گفتند مشکلات اقتصادی در صورت توافق چنان حل خواهد شد که مردم از پول یارانه بی نیاز شوند. اما وقتی ارزش پول ملی در مقابل ارز خارجی به یک چهارم کاهش یافت و تورم بی سابقه پدید آمد، عدم الحاق به FATF و CFT را بهانه عملی نشدن وعده ها کردند!
♦️دولتهای اروپایی باید به خاطر بدعهدی، عدم انجام تعهدات و نایستادن مقابل آمریکا به ما بدهکار باشند اما از وقتی دیده اند اولویت ظریف و روحانی، سلب بهانه از طرف مقابل است، آنها نیز بهانه گیر و طلبکار شده اند! از آنها ناز و از دولت ما نیاز! هرچند که اروپا محتاج نفت و گاز ما باشد.
🔹همین مدیریت منفعل و تحمیل پذیر در سیاست خارجی، در داخل میل به خودکامگی و زورگویی دارد و ضمنا با وجود سوء مدیریت اقتصادی شدید، نمی خواهد مسئولیت پذیر و پاسخگو باشد. نهادها و دستگاه های نظارتی را مقابل عمل انجام شده قرار می دهد اما با معلوم شدن خسارت ها ادعا می کند #تصمیم_نظام بود!
♦️ضعف وانفعال در برابر بهانه جوبی دشمن وبی اعتنایی به مطالبات مردم، خلاف منطق قرآن است: "محمد رسول الله والذین معه اشدّاء علی الکفار رحماء بینهم". باید در داخل با مردم ملاطفت و تمکین داشت اما با دشمن، شدید و نفوذناپذیر بود. ستم پذیری در کنار نادیده گرفتن حقوق ضعفا، روحیه اشرافی است.
🔹مدیریت شجاع و مسئولیت پذیر، نه به بهانه دشمن رسمیت می بخشد و تنش زدایی یکطرفه را جایگزین اقتدار و تهدید زدایی می کند، و نه برای سرباز زدن از وعده ها، بهانه گیری و فرافکنی می کند. این مهم ترین شاخص رشد یافتگی یا رشد نیافتگی است.
استکبار ستیزان
بازنشر بیانیه "آقا اجازه" و دیگر هیچ!
🔹آمریکا همه تحریم های تعلیق شده در برجام را برگردانده است. آقای روحانی سال 92 آمریکا را کدخدا و اروپایی ها را آقا اجازه می دانست. او در اصل، برجام را با آمریکا می خواست و اروپایی ها زینت المجلس بودند.
♦️حالا که آمریکا به عنوان رکن اصلی توافق، آن را به هم زده، آقای روحانی، آمریکا را "مزاحمی که شرّش کم شد و خوب شد که رفت" (!) جا می زند. اروپای آقا اجازه را هم دارای اراده مستقل قلمداد می کند و می گوید پشت ما مقابل آمریکا ایستاده است!
🔸اروپا امروز در مقابل اعلام رسمی بازگشت تحریم ها از سوی آمریکا، فقط یک کار کرد: بیانیه روز جمعه را که در آن نسبت به خروج آمریکا ابراز #تاسف_عمیق شده بود، باز نشر نمود و حتی وعده بی ارزش قبلی درباره راه اندازی #نمادین کانال ویژه مبادلات مالی و بانکی با ایران (نفت در برابر کالا) را عملی نکرد.
🔹شما بگویید: کجای این روند، پیروزی و تامین منافع ملی است؛ آن گونه که امروز آقایان روحانی و ظریف برای چندمین بار تکرار کردند؟!
استکبار ستیزان
دو اعتراف مهم؛ لا به لای لافزنی پمپئو
🔹وقتی وزیر خارجه آمریکا (رئیس سابق سازمان CIA) می گوید "فشارتحریم ها فرصتی برای مخالفان فراهم می کند، تا تغییراتی را که خواستار آنند در رژیم حاکم بر آن کشور بوجود آورند"، معلوم می شود که چرا مردم در حماسه نه دی 88 سران فتنه را لعنت کردند.
♦️فتنه گران و گروهک های خودفروخته، زندگی طفیلی خود را در فشار دشمن بر ملت ایران می بینند و قریب یک دهه است که صراحتا از دشمن می خواهند انتقام شکست سیاسی در آشوب افکنی را با اذیت و آزار اقتصادی ملت ایران بگیرد.
🔹 28 مهر 88 جان هانا مقام آمریکایی در گفت و گو با روزنامه لس آنجلس تایمز اظهار داشت: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون -که بین آنها افراد نزدیک به سران جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید هرچه شدیدتر اعمال شود؛ تحریم ضعیف یا تدریجی،فقط به رژیم امکان میدهد که خود را با وضعیت جدید تطبیق دهد".
♦️مایک پومپئو امروز همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "#ایران_در_عراق_بسیار_قدرتمند_است، واکنش آمریکا به تاثیر ایران بر نفوذ متحدان واشنگتن چیست؟"، گفت " بر همین اساس است که میگوییم برجام مانع فعالیتهای ایران نشده است و به همین خاطر است که روی فعالیتهای مالی ایران متمرکز میشویم. ایران فشار زیادی را در عراق وارد کرده و برجام نتوانست جلوی نفوذ ایران را در منطقه بگیرد".
🔹آمریکایی ها اذعان می کنند که برجام قرار بوده قدرت و نفوذ منطقه ای ایران را به تحلیل ببرد تا بتوانند فشار ناکام در یک دهه گذشته را موثر کنند اما در این نقشه بزرگ ناکام مانده اند. به تعبیر قرآن "قل موتوا بغیظکم". بگو از خشم بمیرید.
استکبار ستیزان
ننگ بر تو و کابینه ات.دوستان، تحت هیج شرایطی از دیدین این کلیپ صرف نظر نکنید و تا میتوانید در گروههای خود انتشار دهید.
بیایید همه با هم مملکتمان را از دست بی غیرتان وطن فروش ، نجات دهیم .
🔴 #تهرانی_ها_خسته_اند
🔻انتقاد رسانه اصلاح طلب از شورای شهر اصلاح طلب تهران
🔹عصر ایران در مطلبی نوشت؛
تهرانی ها خسته اند! از بی ثباتی مدیریت شهری! از تغییر مکرر شهردار! از طرح گزینه های تکراری و آزمون پس داده! گزینه های در معرض بازنشستگی! رمقی حتی برای کارکنان سازمان های عریض و طویل شهری باقی نمانده و روندها و حتی روحیه ها فرسوده شده!
مردم نگران اند که شهرداری تهران به آفت نگاه حزبی و سیاسی مبتلا شده است. هم از این روست که شهردار بعدی تهران را هم غیر سیاسی میخواهند، هم جوان و هم با سابقه خوب و مدیریت خوب تر!
استکبار ستیزان
👈 امام رضا (ع) دیکتاتوری بنیعباس را عاجز کرد
🔻 نگاهی به تاثیرات اقداماتِ بلندمدت امام رضا (ع) طی نوزده سال دوران امامت به روايت حضرت آيتالله خامنهای:
◾ عمر مبارک امام رضا (ع) تقریبا پنجاه و پنج سال بوده است - یعنی از سال ۱۴۸ که سال شهادت امام صادق (ع) است تا سال ۲۰۳ - تمام زندگی این بزرگوار با همهی این عظمتها و عمقها و ابعاد گوناگونی که میشود برای آن ذکر کرد و تصویر کرد، در همین مدت عمر نسبتا کوتاه انجام گرفته است.
◾ از این مدت پنجاه و پنج سال، نزدیک به بیست سال - تقریبا نوزده سال - مدت امامت این بزرگوار است؛ اما همین مدت کوتاه را که ملاحظه میکنید، تاثیری که در واقعیت دنیای اسلام گذاشت و به گسترش و عمقی که به معنای حقیقی اسلام و پیوستن به اهلبیت (ع) و آشنا شدن با مکتب این بزرگواران انجامید، یک داستان عجیبی است، یک دریای عمیقی است.
◾ آن وقتی که حضرت به امامت رسیدند، دوستان و نزدیکان و علاقهمندان حضرت میگفتند که: علیبنموسی در این فضا چه کار میتواند انجام بدهد - این فضای شدت اختناق هارونی که در روایت دارد که میگفتند: و سیف هارون تقطر دما؛ خون میچکد از شمشیر هارون - این جوان در این شرایط، در ادامهی جهاد امامان شیعه و در مسئولیت عظیمی که برعهدهاش است، میخواهد چه بکند؟ این اول امامت علیبنموسیالرضا (ع) است.
◾ بعد از این نوزده سال یا بیست سال که پایان دوران امامت و شهادت علیبنموسیالرضا (ع) است، وقتی شما نگاه میکنید، میبینید که همان تفکر ولایت اهلبیت و پیوستگی به خاندان پیغمبر آنچنان گسترشی در دنیای اسلام پیدا کرده که دستگاه ظالم و دیکتاتور بنیعباس از مواجههی با آن عاجز است؛ این را علیبنموسیالرضا (ع) انجام داده...
◾ بالاخره مأمون طىّ همان قضایایی که شنیدهاید و تکرار شده است و میدانید، احساس میکند که ناچار است.
◾ علىّبنموسیالرّضا (ع) را - که با نیتهای خاص خودش، آن بزرگوار را از مدینه کشانده بود، آورده بود، به خود نزدیک کرده بود و قصد کشتن آن بزرگوار را هم نداشت - برخلاف آنچه تدبیر کرده بود، به شهادت برساند.
🔺️ کار قضاء الهی و ارادهی الهی و تدبیر الهی - که پارهی تن پیغمبر در این نقطهی دوردست از مدینه مدفون بشود که خود این یک تدبیر الهی است، یک مهندسی الهی است - به وسیلهی دشمنان اهلبیت انجام بگیرد. کار برای اهداف بلند را اینجوری باید انجام داد؛ نگاه به بلندمدّت را با این انگیزهها، با این نیّتها، با این امیدها باید انجام داد. ۹۲/۶/۲۶
استکبار ستیزان