🔴 شورای نگهبان و دولت جوان
🔹«زمینه را برای روی کارآمدن دولت جوان و حزباللهی فراهم کنید.» این جمله رهبر انقلاب در دیدار دیروز با دانشجویان نقل محافل مجازی و حقیقی شده است اما یک سوال پیش می آید #مخاطب_این_جمله کیست؟ چه کسی قرار است این زمینه را فراهم کند؟ شاید خیلی ها بگویند: خب معلوم است همین خود جوانان؛ جوانان باید اینقدر از خودشان توانمندی و عرضه نشان بدهند تا این زمینه را فراهم کنند. بعضی ها هم احتمالا جواب بدهند باید سازکاری فراهم شود تا بیشتر از جوان ها در وزارت خانه استفاده شود، من از شما می پرسم از رئیس جمهور ۷۰ ساله که میانگین سن وزرایش بالای ۶۰سال است جوان ها چه امیدی به انتخاب در دولت او دارند؟! بله تهش بشوند مشاورین جوان! این هم از عجایب کشور ماست، همه عقلا میگویند جهان با قدرت و توان جوان و مشاوره پیرمردها ساخته میشود، اینجا برای خالی از عریضه نبودن در کنار مدیران ۶۰-۷۰ ساله یکی دو جوان از خودشان انتخاب میکنند اسمش را هم میگذارند استفاده از جوانان در مدیریت های کلان دولتی! این دوره خیلی شاهکار کنند برای پایین آمدن میانگین سن کابینه یک جوان آوردند بعد هم در همه جلسات بر سر همه منت میگذارند که وزیر جوان ما این چنین کرد و آنچنان کرد اگر این مصادیق و حرف ها اسمش #جوان_گرایی است باید بگویم پس دولت پیرمردها چگونه است؟!
🔸 بی تعارف یکی از اصلی ترین مخاطب این پیام #شورای_نگهبان است، دولت یعنی ترکیبی از رئیسجمهور ، وزرا و معاونین، یک نگاه به میانگین سن افرادی که در انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ تایید شدند بیندازید همه بالای۵۵ سال هستند، در انتخابات های قبلی هم بهتر از این نبوده چرا چون شورای نگهبان به ده ها بهانه مثل سابقه اجرایی اصلا به جوان ها میدان نمیدهد، اینکه مکرون ۳۹ساله میتواند رییس جمهور کشوری مثل فرانسه شود مال غربی هاست. اینکه اسامه جوان فرمانده سپاه اسلام میشود مال صدر اسلام است و به ما مربوط نیست، اینکه دیالمه۲۵ساله نماینده میشود برای اوایل انقلاب هست، اینکه حسن باقری و محمود کاوه و همت و ده ها نفر دیگر در سن ۲۰-۳۰ سالگی جز مسئولین درجه یک نظامی میشود برای دوران جنگ است حالا که نباید به جوان ها اعتماد کرد، مگر میشود کشور را دست این جوان های خام داد! یک مساله اساسی مطرح است آیا اساسا شورای نگهبان قائل به #دولت_جوان هست یا نه؟ اصلا یک جوان برای ریاست جمهوری از فیلتر شورای نگهبان رد میشود یا نه؟ چند درصد احتمال تایید صلاحیت یک جوان هست؟ در مجلسی که اکثریت نمایندگان آن که تایید شدند و نماینده شدند بالای ۵۰ سال هستند آیا به وزرای جوان ۳۰-۴۰ ساله اعتماد میکنند؟ جواب به این سوال ها میتواند مشخص کند ما در این ساختار میتوانیم دولت جوان داشته باشیم یا این حرف رهبری را هم مثل خیلی از حرف ها قرار است بعضی مسئولین ارشد نظام برای دلخوشی جوانان انقلابی تا مدتی بزرگ کنند ولی در عمل کاری انجام نشود و در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ اش همان آش باشد و کاسه همان کاسه، امیدوارم در مورد این مساله دکتر کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان موضع شورا را در این مساله شفاف بیان کنند و ما شاهد تغییر اساس باشیم
✍ #محمدامین_رضایی
استکبار ستیزان
🔴 علیرضا شریفی، نماینده بسیج دانشجویی در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب:
🔸 در شرایط جنگ اقتصادی، تبیین و به کارگیری نظریه مقاومت در حوزه اقتصاد ضرورتی اجتنابناپذیر است، اما امروز و در این جنگ، آرایش جنگی متناسب از دولت مردان دیده نمیشود.
🔸 این روزها صداهایی به گوش میرسد، از جانب کسانی که مرعوبیت شان در مقابل کدخدا بر همگان مبرهن است؛ حال چه زمان گفتن از مذاکره است؟! نمیشنوید صدای چکاچک شمشیر دشمن را؟! امروز در میان دو گزاره جنگ و مذاکره ما میراث دار شهدای عزیزی همچون شهید نادر مهدویها که فاتح جنگ ارادهها در نبرد تمدنی بودند، هستیم. نه مذاکره میکنیم و نه جنگ خواهد شد. از چه لرزه بر اندام هایتان افتاده است؟! هر چند که اگر جنگ هم شود، شما در ویلاهای ۱۰۰۰ متری تان در فلان نقطه شهر آرام بخوابید که فرزندان امام روح الله بیدارند؛ حاشا و کلا که جوانان انقلابی بگذارند به خاک این کشور بی حرمتی شود.
استکبار ستیزان
🔴 مهم
فرانسیس فوکویاما از برنامه ی دشمن برای فتنه ی 98 پرده برداشته است
❌فوکویاما در مصاحبه ای با وال استریت ژورنال دقیقا همان چیزی را می گوید که نزدیک به یک سال است اتاق فکر جنبش سبز در ایران بر روی آن تاکید می کند : تغییر قانون اساسی ایران و کاهش اختیارات رهبری ‼️
⛔️فرانسبس فوکویاما صراحتا گفته است : این ضروریست که اصل ۱۱۰ قانون اساسی (اصلی که اختیارات رهبری را توضیح می دهد) منسوخ شود !! 👇
It would be necessary to abolish Article 110
❌ در حال حاضر لیبرالهای داخل کشور نزدیک به یک سال است بر روی همین موضوع پیشنهادی فوکویاما مانور میدهند سردمدار فتنه 98 هم در داخل کشور شخصی بنام مصطفی تاجزاده است ‼️
❌ بهانه ی فتنه ی سال 98 اعتراض به اختیارات رهبریست ، میخواهند فرماندهی نیروهای مسلح را از رهبر بگیرند تا ماجرای سوریه تکرار نشود ‼️
❌ این را بدانند که چشمان ما باز است و بزرگترین ضربه به یک تفکر مهاجم باز کردن مشت طرف مقابل است ، این موضوع به ضررشان تمام خواهد شد ، اختیارات رهبری افزایش پیداخواهد کرد تا وضعیت اقتصاد هم مانند وضعیت نظامی ایران که مستقیما زیر نظر رهبر بوده است به اوج اقتدار برسد ‼️
#نشر_حداکثری
#فتنه_۹۸
@makughalanews
#اخبار_کوتاه
🔹«خضری» نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس: چندی پیش، پیشرفتهترین دستگاه لیزر از کشور آلمان وارد شده و امید است که کار لیزردرمانی دانشآموزان شینآبادی به طور کامل انجام شود.
fna.ir/da3iui
🔸مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار: مشتریان در میادین میوه و تره بار حق دستچین کردن میوه را داشته و در صورت مخالفت غرفه داران می توانند تخلف را به سامانه ۱۸۸۸ اعلام کنند.
fna.ir/da3q38
🔹سپاه پاسداران در بیانیهای با گرامیداشت سوم خرداد، الگوی حماسه آزاد سازی خرمشهر و نسخه مقاومت و تسلیم ناپذیری برابر دشمن را ضامن پیروزی و غلبه ملت ایران بر قدرتهای سلطه گر و رژیم منفور ایالت متحده آمریکا در مقطع تاریخی حاضر دانست.
fna.ir/da3q2r
🔸معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور: براساس مصوبه اخیر هیات وزیران مبلغ۲۹ هزارو ۱۳۰ میلیارد ریال برای بازسازی و جبران خسارات ناشی از سیل در بخشهای مختلف ۱۸ استان پرداخت می شود.
fna.ir/da3q42
استکبار ستیزان
⭕️سرگیجه در کاخ سفید/در واشنگتن چه خبر است؟!
🔻به گزارش فاکس نیوز:"️ترامپ با اعزام ۳ هزار نیروی نظامی بیشتر و سیستم دفاع موشکی و ھواپیماھای شناسایی بە خلیج فارس و عراق برای مقابلە با تهدید ایران موافقت کرد"
🔻چند روز قبل نیز رسانه های امریکایی اعلام کردند که بر اساس تصمیم جدید پنتاگون،۱۲۰ هزار سرباز امریکایی به خلیج فارس اعزام می شوند.
🔻ترامپ بلافاصله پس از انتشار این خبر، اتخاذ این تصمیم را تکذیب کرد و منفعلانه اعلام کرد؛ تصمیم نهایی را من خواهم گرفت.
🔻یکی از اصلی ترین شعارهای ترامپ در ایام تبلیغات ریاست جمهوری،انتقاد شدید از روسای جمهوری سابق امریکا برای اعزام گسترده نیروهای نظامی به مناطق مختلف جهان و هزینه کرد بی حاصل چند تریلیون دلاری در این زمینه بود
🔻اگرچه اخبار رسانه ای منتشر شده در مورد اعزام ۳ هزار سرباز امریکایی به منطقه خلیج فارس هنوز از سوی مقامات رسمی امریکا تایید نشده اما به نظر میرسد تصمیمات هوشمندانه و رفتار خردمندانه جمهوری اسلامی در قبال تهدیدات و قانون شکنیهای آمریکا سرگیجه شدیدی در کاخ سفید ایجاد کرده است.
استکبار ستیزان
🔹 دشمنان دنبال تجزیهطلبی هستند خاتمی دنبال چیست؟
🔸 یک سایت اصلاحطلب، اظهارات خاتمی درباره فدرالیسم در ایران را نسنجیده و خطرناک توصیف کرد.
دیپلماسی ایرانی که زیر نظر صادق خرازی اداره میشود، به قلم صادق ملکی(از فعالان اصلاحطلب) نوشت: سیاسیون، در سخن گفتن نه یک بار بلکه باید چندین بار فکر کرده و سخن بگویند. با این وجود در مورد هیچ کس نباید اسطورهسازی کرد و در اندیشهها ماند. کاریزمای افراد بعضا ما را از نگاه انتقادی دور میکند.
در روزهایی که بایدها و نبایدهای جنگ و مذاکره در بحران ایران و آمریکا دغدغه اصلی است، رئیس دولت اصلاحات اعلام کرده که مطلوبترین شیوه حکومت مردمی، سیستم فدرالی بوده که قانون اساسی ایران فاقد ظرفیت اجرایی آن است.
شیوه فدرالی به معنای تغییرات ساختاری است که نتایج آن میتواند با مدنظر قرار دادن واگراییها، شرایط بینالمللی و منطقهای، برای ایران خطراتی در پی داشته باشد که هزینه آن تجزیه کشور باشد. ظهور اولین جمهوری کرد در مهاباد و دولت پیشهوری در آذربایجان در این ارتباط باید محل عبرت باشد. افراد سیاسی میتوانند عبرت نگرفته و در نهایت قربانی شوند، اما نباید آنان کشور را محل عبرت کنند، زیرا این عبرت قابل جبران نخواهد بود. ایران اگرچه پاکستان نیست اما سوئیس هم نیست که برایش نظام فدرالی تجویز شود. ایران کشور اقوام و مذاهب است. وجود تفاوتهای قومی و مذهبی در آن یک واقعیت است. باید تلاش شود این اختلافات منجر به شکافهای قومی یا مذهبی نشود.
طرح بدون محاسبه سیستم فدرالی در کشوری که هنوز از تعلقات قومی و مذهبی بهطور کامل عبور نکرده است، میتواند بسیار خطرناک باشد. نباید پیشنهادی را مطرح کرد که سبب بازی با احساسات عامیانه درگیر در تعلقات قومی و مذهبی شود.
ویژگی خاص روح ایرانی به کثرت در وحدت و وحدت در کثرت معنا بخشیده و سبب شده است در خاورمیانه ایرانیان در قیاس با همسایگان خویش، کمترین معضل قومی و مذهبی را داشته باشند.
آگاه باشیم عرصه سیاست و مشکلات کشورداری از جنس عرصههای روشنفکری نیست و محاسبات صحنه سیاست باید بسیار دقیق باشد. اهمیت و ارزیابی هر سخن و یا پیشنهادی در وضعیتهای بحرانی با توجه به تبعات داخلی و خارجی آن مضاعف میشود. در شرایط بحرانی خاورمیانه اگر امنیت و وحدت ملی ایران و ایرانیان عامل حسد کشورهای پیرامونی نباشد، مسلما عامل غبطه است. در روزهایی که بیش از همه زمانها باید از وحدت حمایت کرده و برای تقویت انسجام ملی تلاش کرد، طرح پیشنهاد سیستم فدرالی به عنوان یک سیستم مطلوب از سوی خاتمی یک شوک سیاسی است. پیش از این سیدجواد طباطبایی از افراد نزدیک به اصلاحطلبان نیز به اظهارات توأم با بیسوادی خاتمی اعتراض کرده بود.
استکبار ستیزان
🔹 الاهرام: ایران قدرتمند است /آمریکا نمیتواند با ایران بجنگد
🔸 یک روزنامه معروف مصری تصریح کرد جنگی میان آمریکا و ایران رخ نمیدهد چون ایران قدرتمند است.
روزنامه الاهرام نوشت: جنگی میان آمریکا و ایران رخ نمیدهد، زیرا تهران دارای قدرت نظامی و موشکهایی با برد متوسط و سامانه دفاع هوایی است و میتواند تهدیداتش برای بستن تنگه هرمز را عملی و سوخترسانی به بیشتر کشورهای جهان را با مشکل مواجه کند. جهان در حال حاضر به منطقه خلیج فارس و تشدید تنشها و تهدیدات متقابل میان آمریکا و ایران چشم دوخته است. ایران قدرت نظامی خود را به نمایش گذاشته است. واقعیت آن است که آمریکا به دلایل راهبردی مهم، جنگی علیه ایران به راه نخواهد انداخت. نیروهای آمریکایی با اینکه از تکنولوژی تسلیحاتی برخوردار هستند اما وارد جنگ با یک قدرت نظامی (مانند ایران) نمیشوند. واشنگتن وقتی جنگ علیه عراق را در سال 2003 بهراه انداخت، قبلش وارد جنگی فرسایشی به مدت 12 سال شد و توانست عراق را از پای درآورد. این مسئله درباره ایران صدق نمیکند. چرا که این کشور دارای قدرت نظامی و موشکهایی با برد متوسط و سامانه دفاع هوایی است. همچنین میتواند تهدیداتش برای بستن تنگه هرمز به روی کشتیرانی را عملی و سوخترسانی به بیشتر کشورهای جهان را با مشکل مواجه کند.
از این رو معادله میان آمریکا و ایران چندان سهل و ساده نیست. ایران میخواهد با حمایت از حوثیها در یمن، حزبالله در لبنان، حماس و گروه اخوانالمسلمین، به بلندپروازیهایش در سیطره بر بابالمندب در دریای سرخ جامه عمل بپوشاند بنابراین تحرکات علیه ایران باید طبق قطعنامههای بینالمللی صورت بگیرد نه اینکه خود آمریکا به تنهایی وارد عمل شود.
اولین زیانکننده در این میان، کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند که در معرض درگیریها قرار گرفتهاند.
استکبار ستیزان
💢 انداختن #آیفون در #چین به سطل زباله
🔹 مردم چین در یک حرکت میهنپرستانه اعلام کردند گوشیهای آیفون را دور ریخته و گوشی #هوآوی به دست میگیرند.
🔸روزنامه South China Morning Post نوشت احساسات ملیگرایانه چین بعد از اعلام #جنگ تجاری آمریکا علیه این کشور و #تحریم هوآوی شدت گرفته و کاربران با دور ریختن آیفون به سوی هوآوی میروند.
🔹وانگ ژیشین، مدیر یکی از کارخانههای تولیدکننده ماژول #انرژی خورشیدی گفت آیفون ۷ خود را دور انداخته و به جایش هوآوی پی۳۰ خریده است. به گفته وی گوشی ارزانتر و باکیفیتتر بوده و عکسهایش نیز از آیفون با کیفیتتر است.
✍1⃣ مردم ایران هم پس از تحریم های گسترده و جنگ تجاری و رسانه ای آمریکا علیه ایران چنان #ایفون و محصولات آمریکایی خریدند که خود ترامپ هم انگشت به دهان ماند
✍2⃣ بقول امیرکبیر: ابتدا فکر کردم مملکت #وزیرِ_دانا میخواهد، بعد فکر کردم #شاهِ_دانا میخواهد، در آخر اما فهمیدم مملکت #مردمِ_دانا میخواهد.
استکبار ستیزان