▪️ ترامپ : آمریکا ۸ تریلیون دلار برای جنگ در خاورمیانه هزینه کرد. هزاران نفر از سربازان عالی ما کشته یا مجروح شدند. میلیون ها نفر در مناطق دیگر کشته شدند.وارد شدن به خاورمیانه بدترین تصمیمی بود که گرفته شد.
✅ پینوشت استکبارستیزان : آمریکا با هزینه ۸ تریلیون دلار در جنگ خاورمیانه از ایران شکست خورده آنوقت دولت رجاله اصلاحطلبان روحانی در تلاشند با تحمیل برجام ۳ به حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ، آمریکا را بدون هزینه پیروز در جنگ خاورمیانه کنند و جمهوری اسلامی را به شکست و اضمحلال بکشانند و مجلس لاریجانی هم حامی سرسخت این جریان فکری است .
❌ آمریکا به نیابت از اصلاحطلبان ، قوه مجریه و مقننه را به تصرف خود درآورده است ❌
انتخابات نزدیک است _ کانال استکبارستیزان
https://eitaa.com/estekbarsetizan
🔹بازهم اصلاحطلبان بدلی در لیست هستند
🔸آرمان در ادامه نوشته است: «مسلماً در انتخابات پیش رو بازهم کانونهای مصلحتاندیش و کسانی که فکر میکنند اصلاحطلبان حتماً باید در قدرت حضور داشته باشند تا بتوانند تأثیرگذار ظاهر شوند فعال خواهند شد و بازهم در غیاب اصلاحطلبان اصلی اصلاحطلبان بدلی را خواهندتراشید و در لیستها قرار خواهند داد.... اینها عمدتاًً در نگاهی مصلحتاندیشانه یا تغییر فاز داده و اصلاحطلب شدند یا به اسم اعتدال و دولت به لیست اضافه شدند... اگر قرار است جریان اصلاحات در انتخابات حضور داشته باشد و نیروهای اصلی و کارآمد آنها نتوانند در صحنه حضور پیدا کنند چه اصراری است که با افراد درجه 2 و درجه 3 در انتخابات حاضر شویم؟»
آرمان افزوده است: «امروز افرادی که هیچ ثمری برای جریان اصلاحات ندارند و چهار سال در مجلس در مقابل بسیاری از اتفاقات صورت گرفته سکوت کرده بودند در جریان اصلاحات رخنه کردند و بازهم برای انتخابات پیش رو میخواهند میانداری کنند. برخی احزاب که برای تشکیل مجمع و کنگره کارگران را از سر خیابان میآورند شرکت میدهند بعدها پیشانی اصلاحات میشوند. ما با اینها میخواهیم چه اتفاق و کارکردی را رقم بزنیم؟
http://kayhan.ir/fa/news/172236
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹دولت و مجلس کنونی؛ به نام اصلاحطلبان اما به کام دیگران
🔸روزنامه آرمان در یادداشت صفحه اول خود نوشت: «بهنظر میرسد آنچه از دوره قبل انتخابات مجلس و حتی از ریاست جمهوری آقای روحانی برای اصلاحطلبان به ارث رسیده درواقع جریانی است که به نام اصلاحطلبان و به کام دیگران است و یا حضور چهرههای ضعیف و غیرکارآمد اصلاحطلبی را داریم که درهرصورت هزینه آن را پرداختیم، اما فایدهای از آن نبردیم. بدین معنی که مردم اصلاحطلبان را پیروز میدانند اما در واقع اراده اصلاحطلبی در این ساختار وجود ندارد. امروز در مجلس و دولت ارادهای برای اصلاحات وجود ندارد. البته این رویکرد که اگر شورای نگهبان به هر دلیل یکسری چهرههای اصلاحطلب را تأیید نکرد اصلاحطلبان به امر انتخابات ورود نکنند»
http://kayhan.ir/fa/news/172236
🔹نمره مردودی اشرفی اصفهانی به دولت، مجلس و شورای شهر اصلاحطلب
🔸یک مقام ریاست جمهوری با انتقاد از سوءمدیریت موجود گفت نظارت مجلس بر دولت، کافی نیست و دولت برنامهریزی دقیقی برای مقابله با تحریمها ندارد.
محمد اشرفی اصفهانی رئیس هیئت بدوی تخلفات ستاد ریاست جمهوری به روزنامه آرمان گفت: يکي از مسائل مهمي که سبب ضعف اعتماد عمومي شده حيفوميلکردن بيتالمال و پروندههاي فساد اقتصادي است... ريشه اين مسائل در سوءمديريت است.
وی افزود: اغلب اقشار جامعه در وضعيت نامناسب اقتصادي بهسر ميبرند و تنها عده محدودي در رفاه هستند. در نتيجه قشر عظيمي از مردم در معرض آسيبهاي جدي اقتصادي قرار گرفتهاند و زندگي آنها با مخاطراتي همراه شده است. امروز جواناني در جامعه ما وجود دارند که به دليل بيکاري و مشکلات زندگي موفق نشدهاند ازدواج کنند و سن آنها از حد معمول بالاتر رفته است. نرخ مسکن در کشور به اندازهاي در حال رشد است که دستيابي به مسکن براي بسياري از جوانان به يک آرزو تبديل شده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/172238
📎🔹️اندیشکده آمریکایی: منتظر تغییر نظام ایران نباشید قدرت تهران رو به افزایش است
🔸یک اندیشکده آمریکایی ضمن اشاره به قدرت رو به گسترش ایران در چهار دهه گذشته خطاب به سیاستمداران این کشور نوشته منتظر تغییر نظام ایران نباشند.
▫یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی با یادآوری اینکه سیاستهای دولتهای متوالی آمریکا علیه نظام ایران در ۴۰ سال گذشته ناکام مانده به سیاستمداران این کشور توصیه کرده که منتظر تغییر نظام ایران نباشد.
اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیلی به قلم «جک گلدستون»، استاد دانشگاه در دانشگاه «جورج میسون» نوشته است: «از زمان وقوع انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹، ایالات متحده منتظر فروپاشی جمهوری اسلامی بوده است.»
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرده، جمهوری اسلامی ایران در برابر جنگ هشت ساله با عراق، چندین دهه تحریم و ناآرامیهای پس از انتخابات سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) دوام آورده و باثبات باقی مانده است.
به گزارش فارس در بخشی از این تحلیل آمده است: «[جمهوری اسلامی ایران] حتی در حالی که «انقلابهای رنگی» و قیامها شرق اروپا، شوروی سابق، شرق آسیا و خاورمیانه را درمینوردید، باثبات باقی مانده است. در واقع، بهنظر میرسد با وجود همه این چالشها قدرت نظام ایران افزایش یافته است و نیروهای نیابتی ایران در سراسر خاورمیانه، از حزبالله در لبنان گرفته تا حوثیها در یمن، در کار دولتهای خارجی اخلال ایجاد کرده و نفوذ گروههای مایل به ایران در سراسر منطقه را افزایش دادهاند.»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/172240
❗️ #نکته
🔹سخنی با رئیسجمهور حقوقدان
#حسین_شریعتمداری
🔸در شماره امروز کیهان به اظهارات اخیر آقای روحانی که در آن ضرورت نظارت استصوابی شورای نگهبان را نفی کرده و غیرضروری دانستهاند، پرداختهایم و مستندات قابل توجهی در نقد سخنان ایشان آوردهایم. در این وجیزه اما، سخن دیگری با جناب ایشان در میان است و آن، طرح این پرسش است که آقای رئیسجمهور از اظهارات اخیر خود چه منظور و مقصودی را دنبال میکرده است؟! چرا که؛
۱- آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان به خوبی میدانند که هرگاه سخن از تاسیس یک تشکیلات در میان است، پای شرایط کسانی که قرار است عضو آن تشکیلات باشند هم به میان کشیده میشود بنابراین الزاماً باید کسانی باشند تا انطباق خصوصیات داوطلبان حضور در آن تشکیلات را با شرایطی که برای آن در نظر گرفته شده است بررسی کرده و نظر مثبت یا منفی خود را اعلام کنند. این نکته از بدیهیترین و ابتداییترین مبانی و اصول علم حقوق است و بسیار بعید به نظر میرسد که رئیسجمهور محترم از آن بیخبر باشند!
۲- نظارت شورای نگهبان بر انتخابات «مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی»
نص صریح اصل ۹۹ قانون اساسی است. بنابراین جناب روحانی میدانند که مخالفت با آن، مخالفت با قانون اساسی است. از این روی با جرأت و به یقین میتوان گفت آقای روحانی میدانستهاند که نظر ابراز شده ایشان قابل اجرا نیست....
http://kayhan.ir/fa/news/172241
🔹رأیالیوم: تلفن مقامات ایران از این پس زیاد زنگ میخورد
🔸رأیالیوم در گزارشی نوشت کشورهای عربی که تاکنون به حمایتهای آمریکا دل خوش کرده بودند، باید به دنبال راهی برای آشتی با ایران باشند.
▫«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم در گزارشی نوشت: پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، کُردها را تنها گذاشت و آنها را با سرنوشتشان یعنی حملات موشکی و بمباران هوایی ترکیه رها کرد، توئیت دیروز او سیلی محکمتری به گوش دیگر همپیمانان عرب و حتی اسرائیلی آمریکا بود.
ترامپ نوشت: «مداخله در خاورمیانه بدترین تصمیم آمریکا در طول تاریخ بوده است... به تدریج و با حفظ امنیت سربازان و نظامیان خود را به کشورشان باز میگردانیم». وی فاش کرد هزینه درگیری در خاورمیانه برای خزانه آمریکا «۸ هزار میلیارد دلار» بوده است.
برای کشورهای عربی که به حمایتهای آمریکا چشم امید داشتند و زیر سایه چتر این کشور بودند، صدها میلیارد دلار برای جلب رضایت ترامپ و دولتش هزینه کردند، در سفر او به ریاض برایش فرش قرمز پهن کردند و به صراحت بگویم برای امارات و عربستان، توئیت ترامپ چه معنایی میتواند داشته باشد؟
پیام روشن است و نیازی به توضیح واضحات نیست: به ایران بروید، با مقامات ایران تماس بگیرید و با آنها آشتی کنید، به دنبال راهحل مسالمتآمیزی باشید که خروج ایمن از جنگ یمن و همزیستی (با دیگر کشورها) بر مبنای متغیرهای جدید منطقه را برایتان تضمین کند و تنها انتظار ابراز همدردی از ما داشته باشید. چه بسا ترامپ به چند کشور یا همپیمان دیگر یا کشورهای وابسته به دولت آمریکا در منطقه نیز همچون کُردهای سوریه خیانت کند و صهیونیستها نخستین کسانی بودند که پیام او را دریافتند و خیمه عزا بپا کردند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/172246
🔹مرعشی ضد اصلاحات است؛ اختلافها بیشتر میشود
🔸روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در گزارشی نوشت: «اصلاحطلبان در میان چنین اوضاعی، اکنون بحث انتخاب رئیس ستاد انتخاباتی اصلاحطلبان را مطرح کردهاند. نکته جالبتر اینکه دراین رابطه شخصی بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی احتمالی مطرح شده است که خود میتواند اختلافات کنونی میان اصلاحطلبان را افزایش دهد، این شخص کسی نیست جز حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی.»
در ادامه این گزارش آمده است: «انتخاب سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی بهعنوان گزینه احتمالی ریاست ستاد انتخاباتی اصلاحطلبان در حالی مطرح میشود که طی هفتههای گذشته، دبیرکل حزب کارگزاران یعنی غلامحسین کرباسچی بارها درباره اختلافات دیدگاههایش با اصلاحطلبان گفته، بهصورت کلی مفهوم اصلاحطلبی را زیر سؤال برده، رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را به سخره گرفته و رهبریت رئیس دولت اصلاحطلب بهعنوان جریان اصلاحطلبی را انکار کرده است. دبیرکل حزب کارگزاران با تأکید بر اینکه کسی نقش رهبری اصلاحات را برعهده ندارد، سخن از نیاز به ورود فردی درقامت رهبری به این جریان میکند. مطلبی که ماهیت جریان چپ که در دوم خرداد 76 به ثمر نشسته است را زیر سؤال میبرد. بدیهی است که تشکیک در بحث رهبری اصلاحات، به معنای عبور وی و حزب کارگزاران سازندگی از جریان اصلاحات تلقی شود و این در حالی است که بارها این حزب از خروجش از شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان خبر داده بود و همچنین کارگزاران و او مدتهاست به نام دلسوزی در زمین رقیب بازی کردهاند و در لحظات حساس با کاشتن بذر نفاق در میان جریان چپ، زمینههای شکست جریان سیاسی اصلاحطلب را فراهم ساختهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/172236
#محبت_خدا_به_بنده
حضرت عیسى علیهالسلام از صحرایى می گذشت. در راه به عبادتگاهى رسید که عابدى آنجا زندگى میکرد. حضرت با او مشغول سخن گفتن شد
جوانى که به کار زشت #مشهور بود از آنجا گذشت. وقتى چشمش به حضرت عیسى و مرد عابد افتاد ، پایش سست شد واز رفتن باز ماند و همانجا ایستاد و گفت: خدایا من از کردار بد و زشت خویش شرمنده ام
اکنون اگر پیامبر مرا ببیند و سرزنش کند ، چه کنم؟ خدایا! عذرم را بپذیر و آبرویم را مبر . مرد #عابد تا آن جوان را دید سر به آسمان بلند کرد و گفت: خدایا! مرا در قیامت با این جوان گناهکار محشور مکن
خداوند به حضرت عیسی وحى فرمود که به شخص عابد بگو: ما دعایت را #مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمیکنیم، چرا که او به دلیل توبه و پشیمانى، اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خودبینى، اهل دوزخ
🏴 نکته های ناب کـوتاه
#ما_آدم_بزرگ_ها
دختر کوچولو وارد بقالی شد و کاغذی را طرف #بقال گرفت و گفت: مامانم گفته چیزایی که در این لیست نوشته را بدین، این هم پولش. بقال کاغذ را گرفت و لیست نوشته شده در کاغذ را فراهم کرد و به دست دختر بچه داد
بعد هم لبخندی زد و گفت: چون دختر خوبی هستی و به حرف مامانت گوش می دی، می تونی یک مشت شکلات به عنوان جایزه برداری
دخترک از جای خودش تکان نخورد! بقال احساس کرد دختر کوچولو برای برداشتن شکلات #خجالت می کشد، گفت: دخترم! خجالت نکش ، بیا جلو خودت شکلات هاتو بردار
دختر جواب داد: عمو! نمیخوام خودم شکلات بردارم، می شه شما بهم بدین؟ با تعجب پرسید: چرا دختر گلم؟ مگه چه فرقی می کنه؟ دختر با خنده ای کودکانه گفت: آخه مشت شما از مشت من بزرگتره!
بعضی وقتها خیلی از ما آدم بزرگها، حواسمان به اندازه ی یک بچه کوچک هم جمع نیست که بدانیم و #مطمئن باشیم که مشت خدا از مشت آدمها و وابستگیهای اطرافشان بزرگتر است.
🏴 نکته های ناب کـوتاه