روی اظهار نظر در حوزهای غیر تخصصی را نداشته باشند اما گویا وظیفه این افراد جای دیگر تعریف میشود.
استکبار ستیزان 👇
واکنش کاربران فضای مجازی
اما واکنش کاربران فضای مجازی نیز به این اظهار فضل اخیر سلبریتیها جالب توجه است.
*علیرضا وهابزاده مشاور وزیر بهداشت در پاسخ به توئیت مهناز افشار نوشت:« از حدود ۸ میلیارد جمعیت جهان تقریباً یک درصد واکسن کرونا تزریق کردند. اکثر آنها هم تک دوز دریافت کردند که عملاً ایمنی ایجاد نمیکند و نمیتواند از مرگ کسی جلوگیری کند! سؤال اینکه چرا هیچکدام از لیدرهای مظلوم «واکسن بخرید» که در اروپا و آمریکا گیر افتادند تا امروز واکسن نزدند؟!»
*کاربر دیگری نوشت: «همچین میگه واکسن رو سیاسی کردید انگار بنده و شما که در کشور بیمشکل(!)هستیم واکسن زدیم.در بهترین حالت ۸-۷ ماه دیگه نوبت به ما میرسه.اگه واقعاً دلسوز مردم بودی میگفتی پروتکل بهداشتی رو رعایت کنن،که کرونا جوون و پیر و ورزشکار و غیره نمیشناسه،نه اینکه با دروغ و فریب بری روی روانشون.»
*قریشی: «کسانی از سیاسی کردن واکسن مینالن که نفس کشیدنشون هم سیاسیه! منهم مثل ۸۵ میلیون ایرانی سوگوار پر کشیدن علی انصاریانم. بیوجدانی که از مرگ علی انصاریان هم کاسبی میکنی: من دیابتی ۴۲ ساله در بریتانیا ۳ تا ۶ ماه دیگه نوبت واکسن زدنم میشه. نه تحریم هست نه جمهوری اسلامی!»
*فرشاد:«اینهایی که از فوت علی انصاریان رذیلانه درحال ماهیگیری سیاسیاند، همونهاییاند که تا دیروز هشتگ میزدند برای تحریم کل ورزش ایران، همونها که از شادی ملت برای فینالیست شدن پرسپولیس آتش گرفته بودند.»
*جواد نیکی ملکی: «یکی از مشکلات سلبریتیها ورود به حوزههای تخصصی بدون داشتن سواد حداقلی مدرسه و رسانه است بندهخدا فکر میکند که بعد از ابتلا به کرونا میشود واکسن را زد و خوب شد. »
*علی سیستانی: «محمد نصرتی: یکی از پیشکسوتهای فوتبال کرونا گرفته واکسن زده خوب شده!! اینها فرق واکسن رو با داروی درمان یک بیماری نمیدونن بعد چطور ملت بهشون اعتماد میکنن! واقعا نگرانکننده است!»
*علی قلهکی:«محمد نصرتی در تلویزیون گفت«اگر امکانات آماده میشد الان این دو عزیز پیش ما بودند، یکی از پیشکسوتان فوتبال که کرونا گرفت واکسن زد و نجات پیدا کرد!» فارغ از روایت غیردقیق نصرتی، صداوسیما شرط کند اگر سلبریتیها میخواهند بحث علمی درخصوص کرونا کنند، مقابلشان کارشناسان حاضر شوند!»
*محمداکبرزاده:«محمد نصرتی گفته حشمت مهاجرانی بعد از اینکه کرونا گرفت واکسن زد و خوب شد! متاسفانه باید گفت فهم و سواد خیلی از سلبریتیها در همین حد است! فرق واکسن با دارو را هم نمیدانند! خب بیسوادها اگر مرهم زخم مردم نیستید لااقل سوهان روحشان نباشید!»
*رضا سراج، کارشناس مسائل سیاسی: «چرا برخی از چهرههای مشهور به اصطلاح هنری، در حال قطببندی جامعه پیرامون واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی هستند؟آیا با وارد کردن واکسن کرونا، مردم به سرعت واکسینه میشوند و این ویروس از بین میرود؟ در پاسخ به این شیفتگان دیده شدن باید گفت، در طی دو ماهی که واکسیناسیون در برخی از کشورهای دنیا آغاز شده، آمریکا که خود تولیدکننده واکسن است، همچنان روزانه بیش از ۳۰۰۰ نفر تلفات دارد. در انگلیس نیز که همزمان واکسیناسیون شروع شده، هر روز بیش از ۱۰۰۰ نفر فوت میشوند. از طرف دیگر واکسینه شدن کل مردم یک کشور مستلزم بازه زمانی شش تا یکساله است. به طور مثال افراد متقاضی واکسن در دو کشور آمریکا و انگلیس میبایست حداقل سه ماه در نوبت باشند.
با این تفاسیر و صرف نظر از شیفتگی دیده شدن و کم اطلاعی برخی از چهرههای مشهور به اصطلاح هنری، باید تلاش برای قطببندی جامعه پیرامون واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی را در موضوعات دیگری جستوجو کرد...».
لزوم دقت صداوسیما
در پایان باید از مسئولان صداو سیما نیز خواست از فضا دادن به چنین افرادی که کمترین شایستگی حضور در رسانه ملی را ندارند خودداری کنند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
گزارش مشرق از یک اعدام سیاسی؛
چرا از نظر اصلاحطلبان پول سعودی فقط برای مهاجرانی آلوده است؟
اصلاحطلبان با انگیزههای متفاوت به دنبال حذف مهاجرانی از صفحه بازی هستند، وزیر سابق دولت اصلاحات نیز در پاسخ به این موج تخریبی نوشته است که قرار نیست همه اصلاحطلبان رادیکال باشند...
سرویس سیاسی مشرق - اندک اندک جمع مستان میشود. این جمله سرآغاز انتقادات عطاالله مهاجرانی به وضعیت اصلاحطلبان است. آش تندرویها آنقدر شورشده که صدای وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات و معاون رییس جمهور در دولت سازندگی را هم در آورده است.
مهاجرانی در صفحه توییتری خود نوشته است: «شاهد موج سوم اصلاحطلبان رادیکال هستیم» او ادامه داده، موج اول، مطبوعات رادیکال بود که فرمان هدایت آن در وزارت ارشاد نبود. نتیجه موج دوم؛ تخریب عمیق و گسترده هاشمی رفسنجانی شد که گفتند هاشمی مرده سیاسی ست و موج سوم، تخریب سپاه و طرح دولت نظامی است؛ اشاره او از موج سوم به طرح مسئله دولت نظامی و تهدید به مبارزه مسلحانه است که این روزها از زبان محافل سخت و امنیتی اصلاحطلبان شنیده میشود[۱].
چرا از نظر اصلاحطلبان پول سعودی فقط برای مهاجرانی آلوده است؟
این اعترافات از زبان یکی از مؤثرترین چهرههای نزدیک به اصلاحطلبان، جو تخریبی بزرگی علیه مهاجرانی راه انداخته و اکانت های سازمانیافته بهصورت هدفمند در کنار رسانههای رسمی اصلاحطلبان به ایدئولوگ سابقشان حمله میکنند. مهاجرانی در پاسخ به این دست حملات تنها یک پاسخ داده است: «منِ مهاجرانی همیشه با رادیکالیسم اصلاحات مخالف بودم».
البته حافظه تاریخی آقای وزیر سابق کمی ضعیف است، مهاجرانی در تمام دوران ۸ ماهه شورش خیابانی اصلاحطلبان در ارگان دستگاه اطلاعاتی انگلیس MI۶ نقشآفرینی کرده و حتی پیش از آن و زمانی که قرار بود ایران را ترک کند، لندن را شهری نامیده بود که تساهل و مدارا دارد و او را تحمل میکنند! حالا روزگار بر مهاجرانی تنگ آمده است؛ او دیگر نه میان اصلاحطلبان نقش و جایگاهی دارد و نه از آن رؤیای زندگی در غرب خبری باقیمانده است.
استکبار ستیزان 👇
استکبار ستیزان
منتقدان باید دهانشان را ببندند
مهاجرانی مدتی قبل گفته بود میخواهد به علاقه همیشگیاش در سیر و سلوک فرهنگ و هنر پرداخته و دیگر تمایل ندارد؛ در مسائل سیاسی دخالت کند؛ اما رفتارهای شگفتانگیز اصلاحطلبان باعث شده است تا او برای خود مسئولیت قائل شده و به دنبال ترمیم حیثیت و آبروی بر باد رفته اصلاحطلبان باشد. مهاجرانی اعتقاد دارد، اصلاحطلبان تندرور بر اساس تز سعید حجاریان در کتاب «شاه در شطرنج رندان» لشگر مداراچی ها را باید آماده کرد! این لشگر کشی و فشار از پایین دیگر مصداق اصلاحطلبی نیست و مصداق براندازانه دارد، از همین روی میگوید «حرکت اصلاحات از اصلاحطلبان رادیکال آسیبدیده است. اصلاحطلبان رادیکال درواقع به پای خود شلیک کردند، زمینگیر و دچار سکته مغزی شدند شدهاند»[۲] اما تندروهای اصلاحطلب راهشان را از نومحافظه کارانی چون مهاجرانی جدا کردهاند، این محفل سیاسی خوب میداند که اگر روی واژههایی چون «دولت نظامی» و «مهندسی انتخابات» سرمایهگذاری نکند، با توجه به عملکرد ۸ ساله دولت روحانی در بازگشت به عقب سهمگین و آوارشدن مشکلات، انتخابات پیش رو را به بدترین شکل ممکن واگذار خواهند کرد.
از همین روی، روزنامه شرق وارد عمل شده و در گزارشی جالبتوجه مهاجرانی را متهم میکند که باهدف بازگشت به ایران خوشرقصی میکند! این روزنامه از قول ناصر قوامی مینویسد: «مهاجرانی اصلاحطلبان را میزند تا به ایران برگردد و به جایگاهی برسد پشت پرده حملات مهاجرانی نوعی اعتراف علیه خود است»[۳] وبسایت انتخاب نزدیک به اصلاحطلبان، نیز با تهدید مهاجرانی و استفاده از واژههایی چون «گنجینه اسرار» از او خواسته تا بیش از این شکاف میان اصلاحطلبان را گسترده نکند[۴]
چرا از نظر اصلاحطلبان پول سعودی فقط برای مهاجرانی آلوده است؟
اگر تا همین دیروز اصلاحطلبان با تشریح جملاتی چون «تسامح و تساهل» و «پرهیز از بستن دهان منتقدان» برای خود پایگاه عمومی میخریدند، حملات سازمانی به مهاجرانی نشان داد، این نمایش خیلی هم کارگردانی ماهرانهای ندارد! روزنامه شرق در گزارش بلند و بالایش مهاجرانی را فردی فرصتطلب خوانده که در دوران وزارت خاتمی، با دیدار با هنرمندان پیش از انقلاب همواره دردسر درست میکرده است. روزنامه آرمان نیز در گزارشی با همان ادبیات تهدیدآمیز نوشته است[۵]: «آیا هوای لندن آلوده شده یا موضوع دیگری مطرح است که مهاجرانی را مجبور به فراموش کردن گذشته خودش و متهم کردن همراهان دلسوزش کرده است. در همان زمان که مهاجرانی لندن را ستود، خطی میان او و اصلاحطلبان کشیده شد».
استکبار ستیزان 👇
استکبار ستیزان
دعوای علنی اصلاحطلبان برای انتخابات ۱۴۰۰؛
اصغرزاده: اصلاحطلبان با حضور خاتمی ۱۰ درصد رأی دارند
اصغر زاده در پاسخ به عارف او را متهم به خیال بافی از میزان رأی و پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان کرده و میگوید: اصلاحطلبان نهایتاً ۱۰ درصد بین مردم پایگاه دارند.
به گزارش مشرق، نشست انتخاباتی اصلاحطلبان بار دیگر محل نمایش شکاف آنها در تصمیمگیری و حضور در انتخابات ریاست جمهوری شد[۱]، همزمان که رئیس شورای منحله سیاستگذاری اصلاحطلبان از بدنه همراه با خود؛ خواسته تا بدون بهانه گرفتن قواعد بازی سیاسی را رعایت کنند و برای حضور در انتخابات آماده شوند، اما ابراهیم اصغر زاده از اعضای حلقه سخت اصلاحطلبان که بهصورت اینترنتی در این نشست حاضر بود در پاسخ به عارف میگوید: «از نظر آقای عارف اصلاحطلب خوب، اصلاحطلب مرده است، کسی که درباره شکل حضورما نپرسد، فقط موقع انتخابات بیاید و تنور انتخابات را گرم کند».
این دو فعال سیاسی اصلاحطلب که در نشست انتخاباتی انجمن اسلامی معلمان حضور داشتند، با بیان دیدگاههای متضاد خود نشان دادند که نقشه راه اصلاحطلبان میانهرو و اصلاحطلبان رادیکال هزاران کیلومتر از یکدیگر فاصله دارد! البته پیشازاین عطاالله مهاجرانی با انتقاد از این وضعیت، حلقه محفلی نزدیک به خاتمی را «اصلاحطلبان رادیکال» خوانده بود که همیشه به هویت چپ سنتی ضربه زدهاند.
در ادامه این نشست؛ عارف با انتقاد از اصلاحطلبانی که در سخنان خود رد صلاحیت را بهانه میکنند گفت: اصلاحطلبان در هیچ انتخاباتی با کمبود نیرو مواجه نبودهاند؛ رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم ادامه داد: برخیها میگفتند نمیتوانیم با ۴ نفر لیست انتخاباتی ببندیم، ۳۰ چهره اصلاحطلب در لیستها حضور داشتند که شما کارنامه برخی از آنان را در مجلس دهم دیدید.
عارف با هشدار به اصلاحطلبان در تبعیت از قانون بیان کرد: اصلاحطلبان باید به مر قانون عمل کنند وهمه باید بدانیم که اگر قرار است در معیشت، زندگی، رفاه، توسعه و پیشرفت کشور تغییر و گشایشی حاصل شود راه آن صندوقهای رأی است.
در ادامه این نشست جنجالی؛ اصغر زاده در پاسخ به عارف او را متهم به خیال بافی از میزان رأی و پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان کرده و میگوید: «میخواهید، پرستار؛ معلم و کارگر را پای صندوق رأی بیاورد؟ یا اصلاحطلبان میتوانند چتر خود را روی این اقشار بگسترانند؟ اصلاحطلبان نهایتاً ۱۰ درصد بین مردم پایگاه دارند. حتی اگر خاتمی را هم بیاورید، مردم میپرسند چه چیزی را میخواهید اصلاح کنید؟».
استکبار ستیزان 👇
اصغر زاده با اشاره به وضعیت موجود میان اصلاحطلبان ادامه داد: شرکت ما باید مؤثر باشد و الا مردم به ما میخندند! عضو رادیکال اصلاحات با تشریح وضعیت اصلاحطلبان و ادامه داد: «اصلاحطلبان دوپاره شدند؛ عدهای از روحانی و فراکسیون امید حمایت و عدهای اینها را نقد میکنند»
در ادامه این نشست؛ عارف با کنایه به روحانی در دادن وعدههای تو خالی به مردم گفت: درانتخاباتهای مختلف شعارهای غیر عملی و رأی جمع کنی داده میشود و مطالبات را بالا میبرد. نامزدها باید به خوبی بدانند اگر ۷۰ درصد از شعارهایی که دادهاند عملی شود و ۳۰ درصد آن محقق نشود به این معناست که مردم را ۳۰ درصد نسبت به خود طلب کار کردهاند.
در پایان این نشست جنجالی البته هیچ کدام از دو چهره سر شناس اصلاحطلب از نقش خود در ایجاد شرایط اقتصادی و ناکارآمدیهای پیش آمده و از دروغ اصلاحات در شعار «به عقب باز نمیگردیم» نگفتند!
شکاف بزرگ میان اصلاحطلبان حالا تبدیل به یک دره عمیق شده و دیکتاتوری اصلاحات آنها را با یک بحران بزرگ روبرو کرده است؛ جایی که اصغر زاده در واکنش به آن میگوید: «ما حتی جرئت نمیکنیم درباره مسائل مهم در جریان صحبت کنیم، درحالی که می دانیم این مسئله تا چه اندازه اهمیت دارد. حتی در جمعهای اصلاحطلب درباره این موضوعات نمیتوانیم حرف بزنیم» بنظر انتقاد اصغر زاده به محافل خاص اصلاحطلبان است؛ که در آن تصمیمگیری نهایی برای شرکت در انتخابات گرفته شده و مخالفان را بایکوت میکند[۲]
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
تحلیلی بر بیانیه یک حزب اصلاحطلب/
وقتی مجمع روحانیون و براندازان همصدا میشوند/ همدستان ترامپ و بایدن در داخل کشور را بهتر بشناسید
روحانیون مبارز
در بیانیه ضد ایرانی منتشر شده از آمریکا خطاب به بایدن همان عبارتهایی به کار رفته که در بیانیه مجمع روحانیون مبارز به کار رفته است.
سرویس سیاست مشرق - انتشار دو بیانیه هم زمان از سوی دو گروه سیاسی مختلف، یکی از تهران و دیگری از واشنگتن با یک ادبیات نزدیک به هم قابل توجه است، در بیانیه منتشر شده از داخل کشور، مجمع روحانیون مبارز قدیمیترین تشکل مرتبط با اصلاحطلبان، به بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی[۱] در چند بند به مواردی پرداخته که مو به مو با بیانیه منتشر شده از سوی چند فارسی زبان جنگ طلب خطاب به بایدن شباهت دارد!
البته اتفاق عجیبی نیست؛ که امضاکنندگان بیانیه مجمع شامل خاتمی؛ موسویخوئینیها و موسوی لاری که در سابقه خود امضای شبنامهای با تحریک به شورش عمومی در ۲۹ خرداد ۸۸ را در کارنامه دارند[۲]، با چند ضدانقلاب مستقر در آمریکا حرف مشترکی را بزنند! اما تعجبآور است که چگونه این نهاد قدیمی سیاسی که در آخرین بیانیه خود بهصورت مرتب تأکید بر رویههای اصلاحطلبانه دارد، با امثال مریم معمار صادقی که علناً خواهان تبدیلشدن ایران به یوگسلاوی است و صلح را حوصله بر میداند؛ از مرز گذشته و به منافع مشترک رسیدهاند.
سیاهی مطلق در بیانیه مجمع روحانیون
سرآغاز بیانیه مجمع روحانیون مبارز به بهانه پیروزی اسلامی با سیاه نمایی مطلق و تصویرسازی از وضعیتی رو به وخامت آغاز میشود.
زعمای اصلاحطلب در همان خطوط اولیه بیانیه خود نوشتهاند: «با کمال تأسّف ملت ایران در سطوح مختلف، با دشواریها و رنجهای بسیار روزگار میگذرانند، بخش عظیمی از خانوادها در تنگنای جانکاه معیشتی گرفتار هستند».
در این بیانیه حتی یک کلمه از واژههایی مانند «امید» که ۸ سال بروی آن موج سواری کردهاند دیده نمیشود؛ و حتی به خود زحمت ندادهاند تا دستاوردهای مهم علمی چون پرتاب ماهواره یا دسترسی دانشمندان ایرانی به نسخه جدید از واکسن کرونا که در همان صبح روز انتشار بیانیه به چشم جهانیان آمده را ببینند؛ و تنها از داخل دفتر خود در محله مرفه نشین تهران وضعیت معیشتی دلسوزی کردهاند، بدون آنکه حداقل در یک جمله کوتاه از مسئولیتهای خود نسبت به دولت مستقر گفته باشند. جالب آنکه در بیانیه ضد ایرانی منتشر شده در آمریکا خطاب به بایدن همین جملات دقیقاً منتشر شده و نویسندگان در توصیف مردم ایران از واژههایی چون مردمی فلاکت زده و فاقد امکانات رفاهی نام بردهاند.
استکبار ستیزان 👇
استکبار ستیزان
نکته قابل تعجب آنکه این بیانیه آمریکایی از سوی یکی از اعضای حلقه سخت اصلاحطلبان تبلیغ شده و مصطفی تاج زاده متن آن را در صفحه توییتری خود منتشر کرده است. تاجزاده در توصیف امضاکنندگان این نامه آنها را جمعی از فعالان مدنی و سیاسی خوانده، بدون آنکه از سابقه آنها در نوشتن نامه ۴۰ امضا برای تشویق ترامپ به افزایش تحریمها تا خرد شدن استخوان ایرانیان گفته باشد.
چرا روحانیون مبارز با ترامپیستها در سیاهنمایی علیه کشور هماهنگ شدهاند؟
مجمع روحانیون مبارز در مهمترین فراز بیانیه خود به سراغ خانه کدخدا رفته و معتقد است حل مشکلات داخلی و منطقهای ایران تنها از طریق مصالحه با آمریکاییها قابل حل است، پدر خواندههای اصلاحطلب در این باره نوشتهاند:
«امروز پس از روشن شدن نتایج این انتخابات، بی شمارند ایرانیانی که فکر میکنند فرصتی به وجود آمده است تا مشکلات فیمابین ایران و آمریکا برطرف شود ویا کاهش پیدا کند» آنها ایران را تشویق به بازگشته به برجام کرده؛ اما توضیح نداده که چگونه قرار است، با مذاکره با دموکراتها به سرعت تحریمها لغو شود.
کلید حل این ماجرا را بیانیه تکمیلی آمریکایی به خوبی شرح داده است و از اجرای بندهای توافق آبراهام برای کاهش نفوذ ایران در خاورمیانه بعنوان راه حل بازگشته به برجام نام برده است. توافق صلح ابراهیم، یا همان پیمان عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی بخشی از پروژه نرمال سازی کشورهای خاورمیانه است؛ که در دوران حاکمیت ترامپ برای تغییر در ساختار سیاسی و ژئو پلوتیک منطقه آن را طراحی شده و آنتونی بلینکن وزیر خارجه جدید آمریکا بر اجرای قطعی بندهای آن تأکید کرده است.[۳]
میل به دیده شدن یا سهم خواهی بیشتر؟
آخرین بیانیه مجمع روحانیون مبارز موازی با یک بیانیه ضد ایرانی پیامهای قابل توجهی در خود دارد، آنها جشن باشکوه دموکراسی ملت را تبدیل به عزا و بهانهای برای سر ذوق آمدن دشمنان خارجی کردند؛ مجمع روحانیون مبارز چشمش را بر تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران؛ انواع قوانین تحریمی چون کاتسا و آیسا بسته و با اشک تمساح بر وضعیت معیشتی مردم خودشان را برای انتخابات پیش رو گرم میکنند، این پیرمردهای سیاست زده احتمالاً یادشان رفته که بهم خوردن بازار و اقتصاد ایران و تنگ کردن عرصه معیشت بر مردم، خیانت جنایت آمیزی بود که سران فتنه و عقبه آنها در فتنه سبز (شامل سلطنت طلبها، سازمان منافقین، نهضت آزادی، گروهک ملی مذهبی و برخی اعضای حزب منحله مشارکت و سازمان مجاهدین) مرتکب شدند.
روزنامههای اصلاحطلب منتشر شده در صبح امروز حتی یک کلمه از آخرین بیانیه مجمع روحانیون مبارز را چاپ نکردهاند! احتمالاً آنها هم خوب فهمیدهاند که این دست بیانیههای انتخاباتی پیامی از جانب محفل اصلاحات برای سهم خواهی بیشتر است![۴]
استکبار ستیزان