جور بی عرضگی مسئولان بر دوش مردم خوزستان!
✔️" جهت تامین آب شرب هم استانی هایمان در آبادان و خرمشهر دست یاری دهیم!"
🔻این پیامی است که چند روزی است در برخی شهرهای خوزستان از جمله دزفول پخش شده است و گروههای مردمی و بسیجی جهت تامین آب شرب مردم عزیز و صبور دو شهر آبادان و خرمشهر آستین بالا زده اند!
🔻گرد و خاک و گرمای طاقت فرسا این سالها و نرخ بیکاری جوانان در استان کم بود، بی آبی و شوری آب نیز به آن افزوده شد!
🔻وضعیت آب شهرهای خوزستان بویژه دو شهر یادشده، نمونه آشکاری از بی برنامگی و یا بی عرضگی دولتمردان است! چه دولتهای قبلی و چه در دولت فعلی بارها وعده تامین آب شرب و تصفیه آب را به مردم این شهرها داده اند؛ بعد از اینهمه سال چه شد؟!
🔻معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست امروز کجاست تا این سخن خود را اثبات کند که اگر خوزستان آب مازاد دارد پس چرا وضعیت آب در آبادان و خرمشهر سهمیه ای و به حدی شور شده است که قابل شرب نیست؟!
🔻اگر در خوزستان آنقدر آب موجود است که می توان از سرشاخه رودخانه های آن به دیگر استانها اهدا کرد پس چرا باید برای تامین آب شرب دست به دامان کمکهای مردم شد؟!
🔻اعلام نیاز آب معدنی برای شهرهای خوزستان و دست دراز کردن به سوی مردم شهرهای دیگر استان، مصداق بارز بی عرضگی مدیران است؟!
🔻به جای سختی دادن به مردم آبادان و خرمشهر و دیگر مردم خوزستان؛ جلوی انتقال آب از سرشاخه های رودهای خوزستان را بگیرید!
✔️چند دبه آبِ آبادان را به هئیت دولت و مجلس بفرستید تا آقایان میل کنند تا شاید حساب کار دستشان بیاید! شاید درد مردم را ذره ای درک کنند!
🔻پایتخت نشینان با این بی توجهی ها که نسبت به وضعیت خوزستان می کنند عملاً قصد کوچ اجباری مردم این دیار را دارند و این یعنی ایجاد معضل امنیت به دست مدیران بالادست!
تا کنون صدای اعتراض جدی استاندار را در این خصوص نشینده ایم! منطق حکم می کند که استاندار باید بست در هیئت دولت بنشیند تا با راه حل ضرب الاجلی مشکل حل گردد!
💥مردم را حرف درمانی نکنید! مردم گریه پشت درهای بسته مسئولان را نمی خواهند! مردم همدردی زبانی مسئولان ارشد دولتی را نمی خواهند! مردم می خواهند زندگی آرام در استان مادری خود داشته باشند، نمی خواهند یک روز خاک را به دلیل خشک کردن تالابها تحمل کنند و یک روز بیکاری جوانانشان را در استانی که هم نفت دارد و هم گاز دارد و هم کشاورزی، تحمل نمایند!
💥یک کلام! مردم از حرف زدنهای بی خاصیت خسته اند!
🔻نمایندگان مجلس اقدامی عملی و نه فقط نمایشی و تبلیغاتی در این خصوص انجام دهند! چرا بعد از چند وقت از بحران آب در این دو شهر هنوز وزیر را به مجلس نکشاندند و یا حتی از رئیس جمهور سئوال نکرده اند!
🔻تا کی باید برای عدم مدیریت ها و بی عرضگی ها و خودشرینی ها دست گدایی به سوی مردم دراز کرد؟! مایه خجالت است که استانی زرخیر از هر نظر فقیر باشد و صدای کسی درنیاید!
✅بدون شک مردم عزیز خوزستان در کنار مردم عزیز و صبور آبادان و خرمشهر خواهند بود و نخواهند گذاشت تا بی تدبیریها خم به ابروی آنان وارد نماید!
🔴 سند انتقال آب ايران به کويت امضاء شد!
🔹۲۲ آذر ماه سال ۱۳۸۲ خبری در خروجی جام جم آنلاین قرار گرفت که تعجب و حیرت ما را امروز بر می انگیزد! سند انتقال ۹۰۰ هزار مترمکعب آب به صورت روزانه به مدت ۳۰ سال به کویت امضاء شد. وزیر نیروی ایران یعنی حبیب الله بی طرف در یک سوی این قرارداد و در سوی دیگر نیز وزیر انرژی کشور کویت قرار داشت.
🔹به گفته وزیر نیروی وقت ایران، یعنی #حبیب_الله_بی_طرف، کشور کویت طی ۳۰ سال آینده ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب مازاد ایران را خریداری خواهد کرد. پیش نویس این توافق نامه پیش از این از سوی یوسف محمد الهاجری ، نماینده تام الاختیار دولت کویت و رضا امرالهی ، قائم مقام وزیر نیروی کشورمان ، امضاء شده بود. هر چند در این توافق ، ایران ملزم به صدور آب به کویت و کویت متعهد به پرداخت بهای آب دریافتی است ، اما تاکنون مطلبی در خصوص میزان درآمدهای کشورمان از این صادرات جدید اعلام نشده است .
🔹در آخر #حبیب_الله_بی_طرف در خصوص نحوه هزینه کرد درآمد های این آب فروشی گفت: "این آب ، مازاد بر نیاز کشور است و درآمد ارزی حاصل انرژی برای توسعه منابع آب کشور بخصوص در منطقه خوزستان هزینه خواهد شد. آبی که قرار است از ایران به کویت صادر شود، بدون استفاده بوده و به خلیج فارس می ریزد."
‼️#پینوشت ۱ : وزارت نیرو توضیح دهد چرا و چگونه حدود ۱۵ سال پیش، کارشناسان این وزارتخانه به این تحلیل رسیدند که کشور و استان خوزستان آب مازاد دارد؟!
‼️#پینوشت ۲ : وضعیت این قرار داد در حال حاضر چگونه است؟ آیا اجرایی شده و آیا بهای آن توسط دولت کویت پرداخت شده؟!
‼️#پینوشت ۳ : هزینه این انتقال آب از کجا تامین شده؟! و مبلغ دریافتی از دولت کویت در حال حاضر در کجای استان خوزستان هزینه شده؟
‼️#پینوشت ۴ : آیا پیشروی آب شور دریا به علت کاهش میزان آب شیرین ورودی به خلیج فارس با این طرح ارتباطی دارد؟
اهم سخنان کارشناسان در نشست بررسی راهکارهای مقابله با تحریم و چگونگی اداره کشور در شرایط فعلی با حضور نمایندگان مجلس و دکتر جلیلی:
🔹متاسفانه از سال 92 و با روی کار آمدن دولت یازدهم، بسیاری از زیرساختهای ایجاد شده برای مقابله با تحریم ها از بین رفت.
🔹یکی از شروط اصلی اداره موفق کشور در شرایط کنونی همراهی و هماهنگی مدیران دستگاه های مهم و ذی ربط با یکدیگر است.
🔹کشوری را که به لحاظ جغرافیایی 15 همسایه دارد نمی توان به راحتی تحریم کرد.
🔹علیرغم همه فشارهای خارجی، با راهبرد اتکا به درون و استفاده از ظرفیت تعامل با کشورهای دوست در سطح مدیریت اقتصاد کشور می توان اکثر تحریم ها را بی اثر کرد.
🔹مدیریت کار اقتضا می کند خود رییس جمهور ریاست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را برعهده گیرد.
🔹آنچه بازار ارز را دچار تلاطم کرده واردات کالا و خدمات نیست بلکه سایر مصارف ارزی مانند قاچاق، خروج سرمایه و خرید ارز برای سفته بازی است.
🔹باید با استفاده از تجارب قبلی، گروه بندی کالاها هرچه زودتر انجام شود.
🔹بخش عمده ای از تلاطم های فعلی در بازار ارز ریشه در سوءتدبیرهای داخلی از جمله ضعف در نظام بانکی و رشد سرسام آور و توزیع ناعادلانه نقدینگی دارد.
📍همچنین برای مدیریت تقاضای ارز راهکارهای ذیل پیشنهاد می شود:
🔹تعبیه سازوکار بهینه برای بازگشت ارزهای صادراتی به چرخه اقتصادی کشور
🔹استفاده از ظرفیت سایر پیامرسان های بین بانکی دنیا به جای سوییفت
🔹استفاده از مکانیزم هایی مانند بورس نفت
🔹استفاده از ظرفیت شبکه ارز رمزها با رویکرد داخلی و بین المللی
🔹عملیاتی کردن پیمان های پولی دو و چندجانبه با محوریت بانک مرکزی
🔹ایجاد مرکز بین المللی مالی در داخل و استفاده از مراکز مالی بین المللی دیگر کشورها
🔹تلاش برای تغییر نقشه ارزی کشور و متنوع سازی منابع و مصارف
🔹استفاده از سازوکارهای مالیاتی برای هدایت نقدینگی