eitaa logo
استکبار ستیزان
208 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
15 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: آمریکایی‌ها نام سیاست شیطانی خود درباره فلسطین را «معامله قرن» گذاشته اند اما بدانند که به فضل الهی این معامله قرن هرگز محقق نمی شود.
🔴 ⛔️رمزگشایی از علت مخالفت احمدی‌نژاد با حضور ایران در سوریه ⭕️ در جریان بازداشت عباس عدالت فاش شده است که وی همراه با گروهی به احمدی‌نژاد و مشائی نزدیک شده بودند. عدالت طرحی به نام اکزبیت را طراحی و عملیاتی کرده بود که در آن بر خروج ایران از منطقه تأکید شده است. به تازگی فاش شده، هم اصلاح‌طلبان و هم تیم احمدی‌نژاد در این طرح مشارکت داشته‌اند. گفته می‌شود؛ بخشی از مواضع احمدی‌نژاد در موضوع سوریه ناشی از تأثیرپذیری از این طرح بوده است. وی در روزهای پایانی دولت خود بحث بیداری اسلامی و حضور نیروی ایرانی در سوریه را قبول نداشت و به تازگی نیز توئیت زده است که حضور در سوریه به نفع استکبار است و هیچ نفعی برای ما ندارد!
⭕️ سردار کمالی در واکنش برخی نمایندگان برای معافیت فوتبالیست ها گفت؛ نمایندگان مجلس به فکر مشکلات مردم باشند نه معافیت تعدادی فوتبالیست میلیاردر! ☝️
🔺آقایان به اصطلاح کارشناس! با مشاهده زیان‌های سنگین و ناراحتی این روزهای مردم ناشی از خاموشی‌های مکرر، دیدید که انرژی هسته‌ای چقدر ضروری بود؟
❌فوری..! خیانت های پنهان دولت ادامه دارد..! 👈 دولتی ها حتی دستور قطعی انقلاب مبنی عدم اجازه به بیگانگان در محیط های را نادیده می گیرند! 🔺یک عضو هیات علمی دانشگاه که خواست نامش فاش نشود در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از دانشگاه گفت: بازرسان از هم بازدید پنهانی داشته‌اند ولی این موضوع رسانه‌ای نشده است. 🔺وی با بیان اینکه برجام این قابلیت را ایجاد کرده که این بازرسی‌ها صورت گیرد، گفت: آژانش در گام‌های بعدی قصد دارد به دانشگاه شهیدبهشتی هم برود ولی بنا بر حساسیت‌ها فعلا در مقابل آن‌ها ایستادگی شده است.
«سهم مردم ، دولت و رهبری در موفقیت ها و شکست ها» 🔴بخش اول : این روزها مد شده است که هرکسی سعی می کند مشکلات ، طرح ها و برنامه هایی که هزینه اجتماعی دارد، یا با شکست مواجه می شود را به نحوی به گردن رهبری بیندازد ولی اگر موفقیتی حاصل شود به خود منتسب کند( مصادیق زیاد است ) اما واقعیت چیست؟ ⁉️ ✅برای ولی فقیه« چهار نقش» را می توان معرفی کرد: الف:نقش سیاست گذاری و هدایت گری ب:نقش فرماندهی کل قوا ج:نقش مرجعیت دینی د: نقش رهبری نظام 🔹1- ولی فقیه در «نقش سیاست گذاری» ، به کمک «ستاد مشورتی» ( مجمع تشخیص مصلحت و شواری انقلاب فرهنگی) به اعتراف دوست و دشمن، بسیار موفق عمل کرده و تاکنون کسی خدشه ای بدان وارد نکرده است . 🔸2- ولی فقیه در ایفای «نقش فرماندهی کل قوا» به این دلیل که «ستاد اجرایی» آن در اختیار رهبری است ؛ بالاتر از حد انتظار عمل کرده و بجز برخی معاندان لجوج و سیاسیون تمامیت خواه ،همه به کارآمدی سپاه و ارتش اعتراف دارند .موفقیت نیروهای مسلح در دفاع مقدس ، صنایع نظامی، هوا – فضا ، دفاع برون مرزی ، اجرای ابر پروژه های عمرانی مثل پالایشگاه ، سد سازی و پل سازی و جاده های ریلی و مترو ، کمک به مردم در حوادث و بلایا و ...همگی جلوه ای از مدیریت جهادی وکارآمدی به نمایش گذاشته اند. 🔹3- در نقش مرجعیت دینی، هر چند رهبری شخصاً در ارائه درس خارج و افتاء ، فوق العاده ظاهر شده و در این عرصه نوآوری و بن بست شکنی داشته اند ولی بنا به ملاحظاتی مثل سایر مراجع، دفاتر و ستاد اجرایی را در کشور ایجاد نکرده اند . @Gera_97
«سهم مردم ، دولت و رهبری ، در موفقیت ها و شکست ها» 🔵🔵بخش دوم 🔸4-اما ستاد اجرایی ولی فقیه برای ایفای نقش رهبری ، طبق قانون اساسی «دولت» است که توسط مردم انتخاب می شود . میزان موفقیت نظام در این زمینه ، بستگی به همراهی دولت و مردم با رهبر داشته که تا چه حد مدیران اجرایی از رهبری اطاعت پذیری داشته و تدابیر معظم له را بکار گرفته اند . طبق قانون، سیاست های ابلاغی و اعلامی رهبر باید توسط دولت اجرا شود . اما سوال این است که دولت در زمینه اقتصاد مقاومتی ، توافقنامه برجام ، اجرای عدالت، اشتغالزایی ، عزت افزایی در سیاست خارجی ، حمایت از مظلومین ، سبک زندگی اسلامی و مسائل فرهنگی ، پرهیز از اشرافی گری ، جوان گرایی، حمایت از تولید و کالای ایرانی و .... تا چه حد مطابق نظرات رهبری عمل کرده است؟ خود مردم منصفانه قضاوت کنند، میزان موفقیت ستاد اجرایی که توسط رهبر انتخاب شده (سپاه و ارتش) در مقایسه با ستاد اجرایی که توسط مردم انتخاب می شود (دولت) چقدر است؟ احساس ناکارآمدی مردم از کدام بخش هاست . آیا مشکلات به رهبری برمی گردد یا مدیران اجرایی دولت؟ . ساخت موشک سخت تراست یا ساخت خودرو ؟ غلبه بر داعش سختتراست یا مبارزه با قاچاق کالا ؟ دولتی که برخلاف تدابیر رهبری ، به جای توسعه اشتغال زایی و تقویت اقتصاد درون زا و برونگرا ، ، اولویتش برگزاری کنسرت و عدم فیلترتلگرام است؛ چه می توان کرد؟ وقتی ما بر خلاف شاخصهای اعلام شده از سوی رهبری ، نمایندگانی را به مجلس می فرستیم که اکثریتشان دغدغه مشکلات مردم را ندارند ، مقصر کیست؟
«سهم مردم ، دولت و رهبری» در موفقیت ها و شکست ها 🔵🔵🔵بخش سوم و پایانی 🔶5-گفته می شود قوه قضاییه ناکارآمد است . هرچند این حرف تا حدودی درست است ولی باید بپذیریم نقص قوه قضاییه توسط صاحبان قدرت و ثروت که مرتکب جرم می شوند و رسانه های در اختیار ، بزرگنمایی می شود در عین حال باید بدانیم که برخورد با متخلفین توسط قوه قضاییه، از طریق ضابطین قضایی صورت می گیرد مهمترین ضابطین قوه قضاییه ، سپاه( وابسته به رهبری) و وزارت اطلاعات( وابسته به دولت) هستند . سوال این است که : در برخورد با جاسوسان ، اختلاس گران ، نفوذی ها ، خرابکاران ، قاچاقچیان و ... کدامیک مناسب عمل کرده اند ؟. سازمانی که زیر نظر رهبری است به وظیفه خود عمل کرده یا سازمانی که زیرنظر دولت منتخب مردم است؟ وقتی یکی از ارکان دولت رسماً اعلام می کند که فلانی جاسوس نیست ( و فرار می کند) ، دو تابعیتی ، نفوذی ، حقوق بگیر نجومی و... نداریم و پرونده ای به قوه قضائیه ارسال نمی شود ، قوه قضاییه چکار می تواند بکند؟ چقدر اطلاعات سپاه می تواند برادران و فرزندان و منسوبین مسئولین رده یک را دستگیر و تحویل قوه قضاییه بدهد و فحش را به جان بخرد ؟ ما مردم باید خودمان را بخاطر انتخابمان ملامت کنیم یا مشکلات را به گردن رهبری بیندازیم؟ وقتی تذکرات رهبری از طرف دولت و برخی از مردم نادیده گرفته می شود! رهبر چکار باید بکند ؟ مگر بزرگ مرد تاریخ انسانیت ، امام علی (ع) در خطبه 27 با دلی پرخون از عوام و خواص شکوه نکرد و نفرمود: ؟ : لَكِنْ لَا رَأْيَ لِمَنْ لَا يُطَاعُ( کسی که امر و فرمانش اطاعت نمی شود، رای و تدبیری ندارد ( تدبیرش زمین می ماند) و درد دلهای دیگری که ترجمه آن را به خودتان واگذار می کنم : يَا أَشْبَاهَ الرِّجَالِ وَ لَا رِجَالَ حُلُومُ الْأَطْفَالِ وَ عُقُولُ رَبَّاتِ الْحِجَالِ لَوَدِدْتُ أَنِّي لَمْ أَرَكُمْ وَ لَمْ أَعْرِفْكُمْ مَعْرِفَةً وَ اللَّهِ جَرَّتْ نَدَماً وَ أَعْقَبَتْ سَدَماً قَاتَلَكُمُ اللَّهُ لَقَدْ مَلَأْتُمْ قَلْبِي قَيْحاً وَ شَحَنْتُمْ صَدْرِي غَيْظاً وَ جَرَّعْتُمُونِي نُغَبَ التَّهْمَامِ أَنْفَاساً وَ أَفْسَدْتُمْ عَلَيَّ رَأْيِي بِالْعِصْيَانِ وَ الْخِذْلَانِ و.... @Gera_97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نمایندگان خوزستان مجلس را ترک کردند. 🔹مردم خوزستان رای خود به روحانی را پس گرفتند. 🔸پشت پرده تمام اتفاقات مشکوک خوزستان،کلانتری، جهانگیری و دولت هستند.
☀️پیشگویی آینده ⁉️قبول دارین که قرآن کتاب هدایته؟ 👌یعنی تمام آیه های قرآن برای نشون دادن بهترین راه به ماهاست 👇اگه قبول دارین، ادامه این متن را بخونید ✅قصه هایی که توی قرآن اومده برای اینه که خدا بعضی از راه ها را در قالب این قصه ها به ما یاد بده ♦️یکی از این قصه ها، ماجرای مقابله حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل با فرعون و فرعونیانه 🔔یکی از نکات مهم و معروفی که خدا توی این داستان به ما یاد میده اینه: ✨اگه به خاطر اجرای راهنمایی های خدا با دشمن درگیر شدین، خدا حتی اگه لازم باشه راه های بن بست را براتون باز می کنه و شما را غالب می کنه ☀️رهبر انقلاب هم دقیقا به همین نکته اشاره فرمودن 🔻در یکی از دیدارهای فرماندهان سپاه با رهبر معظم انقلاب، ابتدا فرمانده سپاه صحبت کرد و در جایی از سخنان خودش خطاب به رهبر انقلاب گفت که شما مسولین را نصیحت می کنید و اینها توجه ندارند و ما نگرانیم که شما نگرانید. 🔻رهبر انقلاب در بین صحبتهاشون این را پاسخ دادند و فرمودند: ✨من نگرانی ندارم چون آینده را بسیار روشن می بینم وبعد فرمودند ➖وقتی حضرت موسی با حواریون از دست فرعونیان به کنار رود نیل رسیدند دیدند از یک طرف دشمن داره حمله میکنه و طرف دیگه دریاست لذا شکایت بردند به موسی که ما نگرانیم،موسی گفت خدای من با من است نگران نباشید و سپس دریا شکافت و رد شدند ➖بعد آقا فرمودند: ☀️ من الان به شما میگویم خدای من با من است نگران آینده نباشید، آینده بسیار روشن است انشاءلله...
🔸هادی قوامی نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ، با اشاره به مشکلات اقتصادی امروز کشور گفت: یکی از مشکلات اصلی اقتصادی در کشور ما وابستگی بودجه به نفت است که تحریم‌های نفتی باعث می‌شود تا ما با چالش مواجه شویم. ▪قوامی خاطرنشان کرد: دولت‌های ما دولت‌های رانتی هستند، یعنی دولت‌هایی که بیشتر درآمدشان از طریق رانت نفت تأمین می‌شود و این رانت نفت در ردیف‌های بودجه قرار می‌گیرد و هزینه می‌شود. ▪وی افزود: امروز ما ۴ میلیون کارمند حقوق‌بگیر داریم و به جای اینکه در بخش تولید فعالیت کنند در وزارتخانه‌های مختلف تقسیم شده‌اند و کار مفید آنها هم در حد ۱۵ دقیقه است و ما هرچه نفت می‌فروشیم باید برای پرداخت حقوق این کارمندان هزینه کنیم. ▪عضو هیأت رئیسه کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: این مسئله نشان می‌دهد که کارآمدی در دستگاه‌های مختلف پایین و بهره‌وری اندک است و این مشکلات البته مشکلات ساختاری است و برای حل آن باید کار جدی انجام شود.