💢قدرت خدا بالاتر از همه قدرت هاست.
♦️امام خمینی (ره):شاه هم تکیه کرده بود به آمریکا و انگلیس و چین و اسرائیل و همه اینها. لکن تکیه گاه ها سست است. آن تکیه گاهی غیر سست و سنگین است و مستحکم است که خدا باشد.
♦️خدا تکیه گاه است و من به ایشان و به ملت خودم و به ملت ایشان این توصیه را می کنم به اینکه همیشه خدا را در نظر داشته باشند و نظر به این قدرت ها نداشته باشند، اعتماد بر مادیات نکنند بلکه اعتماد بر معنویات بکند. قدرت خدا فوق همه قدرت هاست.
📚صحیفه نور جلد ۵ صفحه ۹۴
🚩 هکر صفحه مریم رجوی: پیشنهاد چند میلیون دلاری کشورهای دیگر را رد کردم
🔹صفحه مریم رجوی را که زدم حس میکردم این اتفاقات بیفتد و تماس و پیامهای مشکوکی برای من ارسال شد.
🔹 آنها میلیونها دلار خرج میکنند که مسیح علی نژاد شب شهادت امام صادق کلیپ هتاکانه منتشر کند. من تمام پیچهایی که این کلیپ را منتشر کردند را زدم.
🔹تاکنون بیش از سه هزار صفحه هتاک به اهل بیت و شیعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی را در اینستاگرام بستم.
🔹از خارج از کشور خیلی پیشنهاد داشتم
🔹 شاهین نجفی از من خواست در آلمان در کنارش باشم. من جواب گفتم انقدر بدبخت نشدم که بیایم در جوار تو باشم.
🔹هک پیج عرب اسپورت را شش ماه کار کردم تا توانستم بگیرم. پیجی با یک میلیون دنبال کننده. آنها پرچم مقدس ایران را آتش زدند. من خیلی به غیرتم برخورد میدانستم که این خبر هم در دنیا صدا میکند. صفحه آنها را گرفتم پرچم ایران را در آن زدم و نوشتم که هیچ وقت برای ایران و ایرانی شاخ نشوید یا علی.
🔹من صفحه سلطنت طلبان را با 400 هزار دنبال کننده را زدم. در روز عاشورا آیینی به نام گل مالی در بین لرها وجود دارد. آنها با تمسخر این آیین به سیدالشهدا و تمامی قوم لر توهین کردند. آن صفحه را با اینکه امنیت بالایی داشت، در 5 هک کردم. اول زیارت عاشورا را در پیج گذاشتم.
واشنگتن پست: ترامپ چگونه آمریکا را به کشور احمقها تبدیل کرد
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در تحلیلی درباره سخنان رئیسجمهور این کشور که دیگران را احمق و خودش را فردی با ذکاوت میداند نوشته: «ما آمریکاییها به شدت احمق هستیم.»
پیش از این آمریکا ینگه دنیا یا «شهری نورانی بر فراز تپه» تصور میشد که بقیه کشورها باید خود را شبیه آن کنند تا به سعادت برسند، اما ظاهرا خود آمریکاییها چنین تصوری ندارند. آمریکای دوران ترامپ به شدت یک آمریکای سرخورده و خسته از وضعیتی است که همه آنها را «احمق» تصور میکنند. متحدین سنتی آمریکا به خاطر رفتارهای ترامپ از این کشور فاصله گرفتهاند و رسانهها و مقامات آمریکایی از اینکه کشورشان گروگان حماقتهای ترامپ شده به شدت عصبانی هستند واشنگتن پست فهرستی از سخنان «دونالد ترامپ»، تهیه کرده که او در آنها اطرافیانش را احمق و خودش را فردی با ذکاوت جلوه میدهد. این روزنامه سپس مینویسد: «ما کشوری به شدت احمق هستیم.»
در مقاله این روزنامه که به قلم «دانا میلبانک»، است، ستوننویس در قسمت تیتر نوشته: «ما کشوری به شدت احمق هستیم» و در ادامه آورده است: «دوستان آمریکایی من، ما کشوری به شدت احمق هستیم.» «میلبانک» در ادامه کنایهای به سخنان چند وقت پیش دونالد ترامپ که خودش را «یک نابغه بسیار پایدار» خوانده بود زده و مینویسد: «من میدانم که همینطور است چون رئیسجمهور ترامپ بارها این را به اطلاعمان رسانده که ما کشوری احمق هستیم- او از وقتی که کارزارش برای ریاستجمهوری را آغاز کرده این دیدگاه را دستکم 9 بار ابراز کرده است. همانطور که بعد از نشست ناتو در هفته گذشته به ما یادآوری کرد که «نابغهای بسیار پایدار است.» این نویسنده در ادامه با نقل بریدههایی از سخنان ترامپ که او در آنها آمریکا را احمق دانسته ادامه داده: «آدمهای احمق بر ما حکمرانی کردهاند و قوانین ما بسیار فاسد و احمقانه هستند. ما درباره تجارت با سایر کشورها حماقت به خرج دادهایم و معاملههایی احمقانه با عراق، ایران، چین، مکزیک، کانادا، اروپا و مسلمانان داشتهایم. مزخرفترین قوانین را در زمینه مهاجرت داریم.
برخی از چیزهای احمقانه بیشماری که ترامپ آنها را شناسایی کردهاند عبارتند از: کارکنان کاخ سفید، افبیای، اتحادیه فوتبال ملی، دموکراتها، فیلیباستر و روزنامهنگاران.».به نوشته واشنگتنپست، ترامپ اخیراً در جمع گروهی از خیرین گفت: «ما خیلی احمق هستیم.» آنها خندیدند. او اخیراً هم در جمع هوادارانش گفت: شما حس میکنید به نوعی احمق فرض شدهاید، اینطور نیست؟ فکر نمیکنید احمق هستید؟ (لابد هواداران هم باید داد میزدند: احمقیم! احمقیم) واشنگتن پست در ادامه مجموعه طویلی از اظهارات ترامپ که او در آنها ملت آمریکا را احمق و خودش را باهوش و نابغه فرض کرده فهرست و با کنار هم قراردادن گزارههایی به صورت کنایهآمیز، نشان داده که عکس این رابطه، احتمالاً درستتر است!
ادامه واکنشها به نشست با پوتین
با گذشت 2 روز از دیدار ترامپ و پوتین واکنشها به این نشست هنوز ادامه دارد. نخستین نشست رهبران روسیه و آمریکا در پایتخت فنلاند، حداقل با توجه به واکنش سیاستمداران آمریکایی نتیجهای بسیار جالب توجه داشت، چرا که موجی از وحشت و نفرت علیه ترامپ را بهدنبال داشت.
یارانه هزار و 250 میلیارد تومانی دولت برای سفرهای خارجی!
در سه ماهه گذشته، بانک مرکزی برای سفرهای خارجی که عمدتا تفریحی بودند، یارانه هزار و 250 میلیارد تومانی در اختیار عدهای قرار داد.
پس از انتقادات فراوانی که از سوی رسانهها و کارشناسان اقتصادی نسبت به نحوه واگذاری ارز دولتی برای مسافرت خارجی مطرح شد، یکی از رسانهها از قول مسئولان بانک مرکزی، میزان ارز تخصیص یافته برای مسافرتهای خارجی را اعلام کرد.
براساس گزارش خبرگزاری وابسته به دولت ایرنا، بانک مرکزی از ۲۱ فروردین ماه امسال در مجموع معادل ۳۱۲ میلیون دلار ارز بابت سفرهای خارجی هموطنان پرداخت کرده است. بدین صورت که سفر به کشورهای مشترکالمنافع و همسایه ۵۰۰ یورو و سایر کشورها هزار یورو تخصیص مییابد.
براساس این آمار، طی سه ماه گذشته، بیش از هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان ارز دولتی و با نرخ چهار هزار و 200 تومانی در اختیار مسافران قرار گرفت. این درحالیست که در طی این مدت، میانگین قیمت ارز حدود چهار هزار تومان بیش از قیمت دولتی و در فاصله بین هشت تا هشت هزار و 500 تومان بود. به عبارت دیگر حدود هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان یارانه برای مسافرت خارج از کشور پرداخت شد.
به گزارش مشرق، پرداخت این یارانه به مسافران سبب شد بسیاری از آژانسهای مسافرتی با تشویق به سفرهای صوری و دریافت ارز مسافران و فروش در بازار آزاد مبالغ کلانی به جیب بزنند.
طبق این آمار، در این مدت نزدیک به هزار و 250 میلیارد تومان به صورت یارانه در اختیار مسافران خارج از کشور قرار گرفت که بخش عمدهای از این افراد برای سفرهای تفریحی و... از کشور خارج شده بودند. به عبارت دیگر در همین سه ماهه، از جیب هر ایرانی مبلغ بیش از ۱۵ هزار تومان پرداخت شد تا عده خاصی به مسافرت خارجی بروند.
پرداخت این مبلغ در شرایطی که کشور در تنگنای ارزی قرار دارد و بالارفتن قیمت دلار سبب افزایش قیمت کالاهای اساسی و مایحتاج زندگی مردم شده است، امری خلاف تدبیر است.
به عبارت دیگر، بانک مرکزی برای هر سفر خارجی به طور میانگین سه میلیون تومان یارانه اختصاص داد.
در حالت کلی میتوان گفت ادامه تخصیص ارز به شیوه فعلی برای مسافرتهای خارجی نه تنها به صلاح کشور نیست بلکه موجب بیعدالتی در حق مردمی است که با درک درست از شرایط کشور، به سفرهای خارجی نرفته و از فشار بر سایر هموطنانشان اجتناب میکنند.
واریز ۱۸۰۰ تومان از هر دلار دولتی
در جیب عدهای خاص
در همین راستا، پدرام سلطانی، نایبرئیساتاق بازرگانی ایران در این باره به خبرگزاری ایسنا گفت: با توجه به فسادها و سوءاستفادههای صورت گرفته و برای ایجاد تغییرات و بازنگری در ثبت سفارش، فعلا جلوی آن را گرفتند و میخواهند تمهیداتی در راستای اصلاح روند آن ایجاد کنند اما این روند اصلاح ناپذیر است چرا که مادامی که ارز چهار هزار و 200 تومانی به متقاضیان داده میشود، چنین رویهای قابل اصلاح نیست و شاهد ورود شرکتهای نوپا و کاغذی برای دریافت ارز دولتی، رانت و زد و بند خواهیم بود.وی ادامه داد: بر اساس بررسیهای انجام شده کالاهای ضروری با نرخ حدود شش هزار تومان به خانوار میرسد و معنایش این است که هزار و 800 تومان در این میان گم میشود.نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: درست است که ارز دولتی به کالاهای اساسی داده میشود اما با این نرخ به دست مصرفکنندگان نمیرسد. به این معنی که در این میان واسطههایی قرار گرفتند و هر کسی سود خود را میبرد و باعث میشود که کالاهای مورد نظر، با نرخ ارز حدود شش هزار تومان به دست مردم برسد و ممکن است در آینده نیز با افزایش بیشتر قیمت آنها مواجه باشیم.سلطانی اضافه کرد: چنین رویهای به معنی این است که در ایران طی این مدت سودهایی از مابهالتفاوت ارزهای دولتی و آزاد به جیب عدهای خاص واریز میشود، در حالی که میتوانیم پول این رانت را به همه مردم و به ویژه اقشار آسیب پذیر بدهیم.
کشف دیرهنگام مکانیسم ماشه و انصراف از شکایت به کمیسیون مشترک برجام
«وزارت خارجه در حالی به دیوان لاهه شکایت کرد که مکانیزم شکایت در سند برجام وجود دارد، مکانیزمی که دولتیها آن را به نفع ایران معرفی میکردند و منتقدان از آن با عنوان مکانیزم ماشه یاد میکردند که کاملا به ضرر ایران است.»
به گزارش رجانیوز، محمدجواد ظریف در توییتر نوشت: «امروز ایران به دیوان دادگستری بینالمللی شکایت کرد تا آمریکا را به دلیل اعمال مجدد غیرقانونی تحریمهای یکجانبه پاسخگو کند.»
این رخداد در حالی است که مکانیزم شکایت در سند برجام وجود دارد، مکانیزمی که دولتیها آن را به نفع ایران معرفی میکردند و منتقدان از آن با عنوان مکانیزم ماشه یاد میکردند که کاملا به ضرر ایران است.
در ایام بررسی برجام در کمیسیون ویژه مجلس، یکی از اصلیترین نقدهای منتقدین دلسوز این بود که طبق مکانیزم حل اختلاف توافق هستهای- بند 36 و 37- اگر آمریکا یا هر کشور دیگری به تعهداتش عمل نکند، ایران حتی نمیتواند نسبت به این مسئله شکایت کند چون نهایتا تحریمها علیه خود ایران بر میگردد اما تیم مذاکرهکننده هستهای این مسئله را رد میکرد و در تریبونهای مختلف با اعتماد به نفس کامل به تمجید از مکانیزم حل اختلاف موجود در برجام میپرداخت.
به عنوان یک نمونه از دفاع تیم مذاکرهکننده از این مکانیزم، میتوان به اظهارات عباس عراقچی اشاره کرد که بهمنماه سال گذشته در برنامه جهانآرا چشم در چشم میلیونها بیننده تلویزیونی حاضر شد و گفت: «در بند 36 اگر ادعا کنیم طرف مقابل نقض تعهدات کرده، مکانیسمی وجود دارد که کمیسیون مشترک را در سطح معاونین و در قدم بعدی در سطح وزرا فعال میکنیم و اگر قانع نشدیم دوباره برنامهمان را فعال میکنیم. به همین آسانی! در صورتی که طرف مقابل به تعهداتش عمل نکند، ناظر و مجری خودمان هستیم!»
محمدجواد ظریف هم در ادعایی رویایی، به تمجید از مکانیزم شکایت (بخوانید مکانیزم خودزنی ماشه) در برجام پرداخته و گفته بود: «من بر خلاف خیلیهای دیگر اطمینان دارم که بحث بازگشتپذیری، بزرگترین تضمین اجرای برجام است. چرا که این بند با دیدگاه کاملاً بیاعتمادانه نوشته شده است! دو طرف نسبت به هم بیاعتماد بودند و بحث اعتماد در هیچ جای مذاکرات وجود نداشت، این را طرف مقابل هم بارها گفته است و ما هم کاملاً به طرف مقابل بیاعتماد بودیم. نکته جالب اینجاست که وزنه بازگشتپذیری به نفع ماست، چرا که بازگشتپذیری برجام برای ما فقط منوط به تصمیم خودمان است. اینکه میبینید برجام اجازه میدهد که ایران هر زمان که خواست میتواند به شرایط گذشته بازگردد اما طرف مقابل باید روندی را طی بکند تا به شرایط گذشته بازگردد به این دلیل است که طرف مقابل برای بازگرداندن آنچه سرمایه خود میدانست، یعنی تحریمها، نیاز به یک روند دارد. اما برای ما چنین روندی لازم نیست، ما کافی است تصمیم داخلی بگیریم و برگردیم به شرایط قبل. ایران در بازگشتپذیری برجام مزیت دارد و نه مشکل.»
اما گذشت زمان نشان داد که صحبتهای وزیر خارجه و معاونش کمترین شباهتی به واقعیت ندارد و تکرار افسانههای قدیمی است چرا که آمریکا نهتنها برجام را نقض و تحریمها را بیشتر کرد بلکه درنهایت به راحتی آب خوردن هم از آن خارج شد! اما در مقابل دولت دوازدهم حتی جرات شکایت از آمریکا بر طبق مکانیزم موجود در برجام را نداشت و اعلام کرد که برجام را بدون آمریکا ادامه میدهد!
با این تفاسیر واقعاً جای سؤال دارد که کدام دولتی چنین توافقی را امضا کرده که حتی امکان شکایت از نقض عهد طرف مقابل را هم نداشته باشد؟
تکتابعیتی، نه دوتابعیتی!
حسین شریعتمداری
خبر دوتابعیتی بودن سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در فنلاند، بلافاصله پس از انتشار، به یک خبر داغ- و البته بسیار مهم- تبدیل شد. خانم فرشچی این خبر را تکذیب کرده است ولی آقای کریمیقدوسی، رئیسکمیته تحقیق و تفحص مدیران دوتابعیتی مجلس اعلام کرد که، ایشان معاون محیطزیست دریایی سازمان محیطزیست دوتابعیتی است و تابعیت آمریکا را دارد. اینکه سفیر جدید ایران در فنلاند دوتابعیتی است یا نه، علیرغم اهمیت آن، موضوع این وجیزه نیست. در این نوشته روی سخن با کسانی است که از کنار پدیده «دوتابعیتیها» به آسانی عبور میکنند و اصرار دارند آن را کم اهمیت قلمداد کنند! بخوانید!
۱- کسانی که به تابعیت آمریکا درمیآیند «دوتابعیتی» نیستند، بلکه مطابق سوگندی که یاد میکنند باید تابعیت قبلی خود را رها کرده و تنها در تابعیت آمریکا باشند. در اولین جمله از متن سوگندی که داوطلبان کسب تابعیت آمریکا یاد میکنند و مطابق قوانین آمریکا ملزم به آن هستند، آمده است؛ «سوگند یاد میکنم که هرگونه تابعیت و ملیت قبلی خود را به طور کامل ترک کنم».
I hereby declare, on oath, that I absolutely
and entirely renounce and abjure all allegiance and fidelity to any foreign prince, potentate, state, or sovereignty of whom or which I have heretofore been a subject or citizen.
از این روی کسی که تابعیت آمریکا را میپذیرد دوتابعیتی نیست، بلکه تابعیت ایرانی خود را بهطور کامل نفی کرده و فقط یک تابعیت دارد و آن تابعیت آمریکا ست.
۲- کسانی که تابعیت اصلی خود را رها کرده و به تابعیت آمریکا در میآیند رسما متعهد میشوند که در جنگ و یا هرگونه درگیری و تخاصم آمریکا با یک کشور ثالث، مانند سایر اتباع آمریکا در خدمت دولت و ارتش آمریکا باشند و از منافع آمریکا در مقابل طرف درگیر دفاع کنند!
۳- آمریکا بارها به صراحت اعلام کرده است که براندازی جمهوری اسلامی را بهعنوان یک خط استراتژیک در دستور کار دارد و طی۴۰ سال گذشته نیز هیچ فرصتی را برای کینهتوزی و دشمنی علیه ایران و ایرانی از دست نداده است.
۴- اساسا کسی که به تابعیت کشور دیگری در میآید، آن کشور را به وطن خود ترجیح داده است. چرا که در پذیرش تابعیت وطن خود ارادهای نداشته است ولی تابعیت کشور دیگر را با میل و اراده خویش پذیرفته است!
۵- با توجه به نکات یاد شده، سپردن مسئولیتها و مدیریتهای نظام به افرادی که به تابعیت آمریکا درآمدهاند، یعنی سپردن مسئولیتهای جمهوری اسلامی ایران به اتباع آمریکا. آنهم نه اتباع معمولی آمریکا که بعضا با مواضع و عملکرد دولت آمریکا موافق نیستند، بلکه سپردن مسئولیت به آن دسته از اتباع آمریکا که سوگند خوردهاند با جمهوری اسلامی ایران به مقابله برخاسته و سر جنگ داشته باشند!
۶- و بالاخره بدیهی است که سخن درباره سفیر جدیداً معرفی شده ایران برای فنلاند نیست و امیدواریم همانگونه که خود گفتهاند تابعیت آمریکایی نداشته باشند و در گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس اشتباهی رخ داده باشد. سخن درباره تکتابعیتیهایی است که به غلط دوتابعیتی معرفی میشوند و متاسفانه در برخی از مسئولیتها و مدیریتهای نظام جاخوش کردهاند!