◀️ خبرهای سرراهی!!
وقتی برای تهیه مواد غذایی، سراغ جاهای مطمئن می رويد. وقتی جهت خرید کفش و کیف و لباس، به چند جا سر می زنیم، چرا برای «خبرگیری» و «خبریابی»، به فکر مطمئن بودن کانال های خبری نباشیم؟ آیا این حساستر از غذا و لباس نیست! این که با «اندیشه»، «باور» و موضع گیری ما ارتباط پیدا می کند. بلکه بالاتر، شخصیت اجتماعی ما گاهی در گرو اندیشه ها و آگاهی ها و باخبر بودن ماست.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که گاهی حرفی را از کسی بشنوید و بدون تحقیق بیشتر، همان «شنیده» را مبنای فکر و قضاوت قرار دهید، این طرف و آن طرف، نقل کنید و روی آن مانور بدهید، بعدا روشن شود که مسأله از ریشه دروغ و بی اساس بوده است و عامل اصلی پیدایش آن «خبر» جهالت یا غرض بوده است.
در این صورت، افسوس می خورید و ندامت می برید، که چرا زود، داوری کردید، چرا زود، شنیده ها را به دیگران هم گفتید و دروغ بودنش که آشکار شد، هم اعتماد خود را به دیگران از دست دادید، هم دیگران نسبت به شما کم اطمینان شدند و چه لحظه تلخی
البته راه جلوگیری دارد، و آن اینکه، وقتی برخی خبرها، ساخته و پرداخته ی غرض و مرض یا جهل و بی فرهنگی است، باید آغوش ذهنمان را به روی هر خبری باز نکنیم و هر چه را از این و آن شنیدیم، به خانه ذهنمان راه ندهیم. حسابی، کتابی، کنترلی، ارزیابی و محاسبه ای داشته باشیم. نه هر شنیده، گفتنی است، چون شاید عواقب خوبی نداشته باشد، نه هر گفته، شنیدنی است، چون بعضی سخنها مسموم است، و نه هر گفته و شنیده، «باور کردنی» است!
شما فکر میکنید یک «شایعه»، چگونه به دنیا می آید، رشد میکند، بزرگ می شود و به همه جا پایش کشیده می شود؟! اگر بعضی ها از همان اول، به آن روی خوش نشان ندهند، این اندازه جا باز نمیکند. بعضی هم شاید از روی بی توجهی یک شایعه یا دروغ و تهمت را به فکرشان راه می دهند، و بدتر آنکه آن را آراسته و بزک کرده و لباس جذاب پوشانده به تماشای مردم و در معرض دید دیگران می گذارند. بیچاره دیگران هم، بی خبر از همه جا و از انگیزه های پشت پرده، میشوند تماشاچی؟ و تازه، چه ادعاهایی هم دارند و خود را اهل اطلاع می دانند.
در بی اطلاعی شان همین بس که شایعه را به عنوان یک واقعيت براحتی آب خوردن قبول می کنند. آنچه «هست» کجا، و آنجا «جلوه می دهند» کجا! این، اگر نوعی «اسارت فکری» نیست، پس چیست؟ بردگیهای جدید زیر لفافه ای از زَر وَرق رنگارنگ، سخت بر گردنشان افتاده است. باز می پندارند که ز هر بند و کمند آزادند!
وقتی شما حاضر نیستید «بچه های سر راهی» را به فرزندی قبول کنید، وقتی لباسهای مشکوک و بی صاحب و خوراکی های نامطمئن را مصرف نمی کنید، چرا در پذیرش و نقل «خبرهای سرراهی» و گاهی «حرام زاده» این قدر بی پروایی و بی خیالی؟ فکر نمیکنید حامل «ویروس» باشد و شما را آلوده کند؟ مگر نه اینکه اگر «فكر» آلوده شد، «عمل» هم خراب می شود. پس باید به لایروبی کانال های خبری و جرم گیری از ابزار «اطلاع یابی» پرداخت، تا همراه خبر، شایعه هم نفوذ نکند و به جای واقعیت، دروغ به خوردمان ندهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸احمدی نژاد در بجنورد | ۲۸ تیر ۹۷:
💬 یارانه ۴۵ هزار تومان را می توانند سه برابر کنند/ من و دوستانم هیچ مقامی نمی خواهیم، مال اینها و پنجاه نسل شان اما کشور را درست اداره کنند!
⭕️توصیهای که 29 سال به فراموشی سپرده شد!
🔹حقیقتاً این پیام یکی از آیات و معجزات بزرگ این انقلاب است؛ و همانطوری که همه احساس کردید، آنچنان نغمهی دلپذیر و مؤثّری است که تا اعماق جان ملت انقلابی ما نفوذ کرد و تارهای روح آنان را به نوا در آورد و این تازه آغاز کار است.
🔺این پیام، لوحهی زرینِ پاکنشدنی است که بر سَردَر این انقلاب و بر پیشانی و کتیبهی این نظام عظیم اسلامی، تا ابد خواهد ماند. کلمه کلمه و جمله جملهی این پیام قطرهی باران رحمتی است که کام مشتاقان را و جان عاشقان را سیراب خواهد کرد.
🔹حقیقتاً نشانهای است از اینکه امام ما -این فرزند راستین ولی خدا و پیامبر خدا- ملهم به الهامات الهی است. این نیروی فوقالعادهای است که خدای متعال ذخیرهی این انقلاب قرار داده است. افسوس که وقت کم است و الا در ستایش این پیام، ساعتها باید سخن گفت و در تفسیر این پیام عمری را باید صرف کرد.
🔺برادران ما در مجلس شورای اسلامی و بیرون آن مجلس گفتند که این پیام باید قانون بشود. این درست است اما بالاتر از آن، این پیام باید فرهنگ جامعهی ما بشود.
🔹ایبسا قانونی که در دل مردم و عمق جان مردم نیست، بر نوک قلمها و لقلقهی زبانها است؛ اما فرهنگ یک جامعه، یعنی آن راه روشنی که جامعه آن راه را میپیماید. این پیام باید آنقدر تکرار بشود، آنقدر بر سر منابر و تریبونها گفته بشود و شرح و توضیح داده شود، آنقدر باید جزوه و کتابی که حاوی این پیام خواهد شد، در خانهها بوسیلهی پدران و مادران و جوانان بزرگ خانواده برای دیگران خوانده بشود، آنقدر باید این پیام در زبانها و دلها و ذهنها بگردد تا رنگ ثابت ملت ما و فرهنگ ناستردنیِ انقلاب ما بشود. این پیام و پیام سال گذشتهی حج یک مجموعهی کامل است که باید از آن، این ملت جان خود را سیراب کند.
امام خامنه ای 31/4/67
#۲۹سال_سانسور_۲۹تیر
#پیام_قطعنامه
#جنگ_فقر_و_غنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️به مناسبت سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸
🔺ناگفتههای رهبر انقلاب درباره کسانی که باعث شدند امام جام زهر بنوشد
🔹 پذیرش قطعنامه به خاطر مسئولین اقتصادی وقت
🔺با گذشت سه ماه از مهلت قانونی ماده 29 برنامه ششم توسعه مبنی بر راهاندازی سامانه انتشار عمومی حقوق و مزایای مدیران، تاکنون این اتفاق نیفتاده است. چرا طرفداران #FATF (شفافیت اطلاعات بانکی داخل برای نهادهای مالی جهانی) دنبال #شفافیت برای مردم خودمان نیستند و اعتراضی ندارند؟
🔹دولت بجای لایحه های سرکاری قانون را اجرا کند. حقوق و مزایا را اعلام کند.
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دکترعباسی:اساتید برای فکرکردن هم باید اجازه بگیرند
🔹موضوعات پایان نامه ها را هم مطالبه کرده اند
🔺پذیرش نظارت های فراتر از پروتکل الحاقی