هدایت شده از استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هاشمی من و آقای روحانی جام زهر را به امام (ره)
دادیم و از افتخارات من و آقای روحانیست
پ ن ؛ ان شاءالله روحانی بزودی همجوار شما گردد
#سالگرد_قطعنامه_598؛
سهعاملی که سبب شد امام خمینی(ره) جامزهر را سر بکشند
✅ جنگ 8 ساله تاریخ پر حادثه ای را برای مردم و نظام ما رقم زد. #سال66 شورای امنیت سازمان ملل متحد هشتمین قطعنامه اش را برای #جنگ_تحمیلی صادر کرد که عراق بلافاصله آن را پذیرفت اما ایران آن را تعلیق کرد و گفت که بایست جابجایی در بندها صورت گیرد. در آن زمان ما در خاک عراق و در موضع قدرت بودیم و عملیات #کربلای5 را انجام داده بودیم. متاسفانه یک سال پس از این کش و قوس ها و در 27 تیر 67 این قطعنامه بی کم و کاست قبول شد آن هم بعد از #خسارات_فراوانی که متحمل شدیم و شهدایی که تقدیم کردیم .
💠 در سال 67 نه تنها ما تمام زمین هایی را که گرفته بودیم پس دادیم بلکه عراق مجددا داشت به سمت ما پیشروی میکرد و قصد تصرف دوباره #خرمشهر را داشت بنابراین ما سه سوال را بایستی جواب دهیم:
👈 اول اینکه #عوامل صدور قطعنامه 598 که تا حدودی خواسته ایران را تامین کردند چه بود؟!
👈 دوم اینکه چرا در سال 66 که ما در #اوج_قدرت بودیم قطعنامه نمی توانست منافع ایران را تامین کند و چرا سال 67 در اوج استیصال قطعنامه به نفع ما بود؟!
👈 و اینکه چرا امام تعبیر #جام_زهر را برای این قطعنامه به کار برد؟
🔻 من معتقدم افرادی مانند آقایان #ولایتی، محسن #رضایی، حسن #روحانی، فرماندهان نظامی و فرماندهانی سیاسی در عرصه دیپلماسی باید به مردم جواب دهند و نگذارند این تاریخ دچار #تحریف و #انحراف شود.
🔻 در اوایل سال 67 اتفاقاتی افتاد که بدین ترتیب می باشد: حمله عراق به #فاو صورت گرفت که در مدت کوتاه با همکاری آمریکا و کویت و در ساعت 7 صبح سردار احمد کاظمی به آقای محسن رضایی که در آن زمان در کرمانشاه حضور داشت خبر داد و به تعبیر سرلشگر رشید ما تعبیر درستی از توان نظامی عراق نداشتیم و حتی آقای محسن رضایی می گفت عراق نمی خواهد کل فاو را بگیرد بلکه میخواهد قسمتی از آن را بگیرد تا براساس آن کار تبلیغاتی کند.
🔻 بعد از سقوط فاو، به ترتیب #شلمچه و #اهواز نیز مورد هجوم عراقی ها قرار گرفتند که امام پیام داد و رزمندگان ما توانستند با عملیات سرنوشت عراقی ها را به مرز بین الملل برگردانند و حتی در آن زمان محسن رضایی به آیت الله خامنه ای که در آن زمان رئیس جمهور بودند گفتند که به امام پیغام دهید ما تا #بصره میتوانی پیش رویم که امام فرمودند ما در پذیرش قطعنامه تاکتیکی عمل نمیکنیم و بر سر مواضعمان هستیم.
❌ سه عامل سبب شد امام جام زهر را سر بکشند. عامل اول آن که کشور در مرحله اول دارای دو موضع بود . یک موضع در جبهه و یک موضع در #پشت_جبهه بر خلاف آنکه عراق یکپارچه در جنگ حضور داشت و پایان خدمت برای سربازانش وجود نداشت و همه در خدمت جنگ بودند و نشان داد #صدام بهتر از ما به سخن امام که فرمود "جنگ در راس امور است" عمل کرد!
عامل دوم #عدم_همراهی جدی دولت با جنگ بود. در دولت مسئولینی بودند که اعتقادی به جنگ نداشتند مثل آقای #بهزاد_نبوی و تفکر #لیبرالیستی که وجود داشت و سقوط قیمت نفت سبب شده بود که ما بتوانیم سالی یک عملیات انجام دهیم و همه فهمیده بودند که ما در مضیقه مالی قرار داریم و به خلاف دولت ما تمام کابینه دولت عراق لباس نظامی می پوشیدند و بسیاری از وزارتخانه هایشان در خط مقدم جبهه ها علیه ما فعالیت داشتند.
⚠️ عامل اصلی #غلبه_گفتمانی بود که می گفتند ما با باید تجهیزات داشته باشیم تا بتوانیم عملیات انجام دهیم مثل نامه آقای رضایی که برای امام نوشتند که #خبط_بزرگی بود و در ادامه همان موضوعی بود که معتقد بودند جنگ بر محور #دیپلماسی باید ادامه پیدا کند و میخواستند جنگ را با #سیاست تمام کنند. این موارد عواملی بود که باعث شد امام در نهایت جام زهر را سر بکشند.👇
هدایت شده از استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هاشمی من و آقای روحانی جام زهر را به امام (ره)
دادیم و از افتخارات من و آقای روحانیست
پ ن ؛ ان شاءالله روحانی بزودی همجوار شما گردد
چند ملاحظه راهبردی
درباره تغییر رئیس بانک مرکزی -1
✍ رئیس کل بانک مرکزی با تصمیم رئیس جمهور و رای هیئت دولت تغییر کرد. این تغییر چه قدر جدی و مهم است؟ آیا آمدن عبدالناصر همتی (خواهرزاده مرحوم هاشمی رفسنجانی/ عضو کارگزاران تا همین چند سال قبل) به جای سیف، سیاست های مالی و بانکی و ارزی بانک مرکزی را اصلاح می کند و ترمز برخی التهابات اقتصادی را می کشد؟
🔹به نظر می رسد تا بانک مرکزی مستقل نشود و نگاه قُلّکی دولت از بالای سر آن کنار نرود، انتظار اثرگذاری مستقل بانک مرکزی بر تحولات اقتصادی، غیر واقعی و آرزو اندیشانه است. قطعا مجموعه سیاستگذاری های مالی و بانکی و ارزی که در این چند سال به اجرا درآمد، ناکارآمد و بعضا خسارتبار بود. اما باید بررسی کرد که سهم بانک مرکزی در این تصمیم گیری ها چه قدر بوده است؟
♦️به نظر می رسد دانسته یا ندانسته، رئیس بانک مرکزی قربانی شده تا از سیاستگذاران اصلی دولت رفع مسئولیت شود و حال آن که، وی اغلب مجری دستورات و تصمیمات دولت بوده است. این سخن به مفهوم رفع مسئولیت از سیف نیست. کمترین مسئولیت وی، هشدار ندادن به موقع درباره فرجام تلخ سیاست های مذکور بوده است.
🔹واقعیت این است که بانک مرکزی در اغلب تصمیم های مهم، استقلالی ندارد و دولت در مضیقه های خویش، به چشم قلّک و دخل دم دست خود به این بانک نگاه می کند. خروجی این روند، افزایش بی ترمز و توام با تورم زایی هزینه های جاری دولت است. بر اساس گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه سال 95؛ " 75 درصد بودجه شرکتهای و بانک های دولتی، صرف #هزینه_های_جاری و فقط ٢٥درصد آن در بخش #سرمایه_گذاری به مصرف رسیده است".
♦️از سوی دیگر با همین رویکرد افسار گسیخته، حجم نقدینگی در دولت آقای روحانی بیش از سه برابر شده و از 430 هزار میلیارد به بالای 1500 هزار میلیارد تومان رسیده و همین سیلاب رها شده است که به تناوب، بازار ارز و سکه و خودرو و مسکن و لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه و ... را به هم می ریزد. (ادامه دارد)
چند ملاحظه راهبردی
درباره تغییر رئیس بانک مرکزی -2
🔹اکنون در اثر همین سیاست های مالی و ارزی و بانکی ناکارآمد، با تورم 35 تا 150 درصدی در حوزه مسکن، خودرو، ارز و سکه روبرو هستیم. و همچنین در اثر همین سیاست ها، 30 میلیارد دلار ارز کمیاب در ماه های پایانی سال 96 از کشور خارج شد و 30 میلیارد دیگر، امسال ظرف 75 روز در بازار توزیع شد و به جیب رانت خواران رفت. (دولت به خاطر نگاه نوک دماغی، از ما به التفاوت دلار 3700 تومانی با دلار 9 هزار تومانی ضرب در 30 میلیارد دلار، خیلی هم ناراحت نیست !)
♦️در تمام این تصمیم گیری های مهم، شخص رئیس جمهور و به ویژه جهانگیری معاون اول، نهاوندیان معاون اقتصادی، و مسعود نیلی دستیار اقتصادی ارشد روحانی، -بیش از سیف- دخالت و نقش داشته اند و آقای سیف غالبا تصمیمات اتاق اصلی تصمیم گیری های دولت را به اجرا گذاشته است.
🔹با این وصف اگر قرار باشد جانشین سیف، همان روند و رویکرد دستوری و دیکته ای را به اجرا بگذارد، باید پرسید تغییر بانک مرکزی، اقدامی جدی و موثر است یا نوعی رفع مسئولیت از دولت و مُسکّن دادن به بازار و افکار عمومی که واجد کمترین تاثیرات است؟ مشابه همین پرسش را می توان درباره تغییر قریب الوقوع وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه مطرح کرد.
♦️مهم تر از افراد، ضرورت گریزناپذیر تغییر رویکرد اقتصادی دولت است؛ همان که پنج سال است با آرزو اندیشی می خواهد همه بار 25 چرخ اعضای کابینهرا روی دوش ناتوان #دیپلماسی_التماسی بگذارد و پنج سال است که این بار در همان نقطه صفر شروع، روی زمین مانده است. البته اگر دقیق تر بگوییم، وضعیت اقتصادی نوعی عقبگرد در حوزه کسب و کار و تولید و روتق به نسبت سال 92 است.
🔹فقط کافی است توجه کنیم که ظرف 5 سال گذشته، به اندازه یک سال مسکن تولید شده است! بدین ترتیب، ترکیب تیم اقتصادی دولت و راهبرد آن نیاز به خانه تکانی اساسی دارد و چه بسا مهم تر از بازیکنان، این مربی و مدیر تیم است که لااقل باید دچار خانه تکانی فکری شود. اگر آقای سیف زمانی تصریح کرد عایدی ایران از برجام #تقریبا_هیچ است و همین سخن به مذاق آقای روحانی تلخ آمد، امروز بدون تغییر آن نگاه "برجام و دیگر هیچ" نمی توان تغییر مثبت در اقتصاد را امید داشت.
آن کس که راه داند و بیراهه می رود بگذار تا بیفتد و بیند...
✅ این شعر بسیار پر معنا حکایت این روزهای دولت #حسن_روحانی است. البته رهبر معظم انقلاب و دلسوزان و بقول آقایان #دلواپسان انقلاب اسلامی تقریبا همگی آمادگی خود را برای کمک به دولت در برابر سیستم یکدست و باطل نظام حاکمه #آمریکا که از استراتژِی مداخله اوبامایی به استراتژی #فشار ترامپی تغییر جهت داده اعلام کرده اند لاکن هنوز نمی توان به قطع و یقین به ظهور رسیدن این وحدت رویه را در میدان عمل با این تیم اقتصادی و سیاسی دولت باور داشت شاید شما خواننده گرامی هم این سئوال و علامت تردید را داشته باشید.
💠 نمی دانیم درست فکر کرده ایم یا نه اما اگر آن ادله ایی که ما می خواهیم در اینجا ردیف کنیم همانی باشد که شما فکر کرده اید پس به یک زبان مشترک در این موضوع دست یافته و دیگر پیش بینی نزدیک به یقین زیاد دور از ذهن نخواهد بود. البته امیدواریم که دولت حسن روحانی مصداق شعر یاد شده نباشد اما اجازه دهید دلایل خود را بیان کنیم و ببینیم که آیا این دلایل با شاکله دولت او همخوانی دارد یا خیر:
1⃣ حسن روحانی اصولا اعتقادی به #ترمیم_کابینه ندارد. به این معنی که در طول عمر 5 ساله و اندی دولت های یازدهم و دوازدهم ندیدیم و نشنیده ایم که رئیس دولت راسا اقدام به ترمیم کابینه کند و اگر هم وزیر و یا مسئولی جابجا شده است با روش قانونی و از گذر اختیارات #مجلس شورای اسلامی بوده است.
2⃣ روحانی و تیم #مشاوران وی فضای رسانه ها را فضایی یک طرفه دانسته که فقط باید در جهت تعریف و تمجید از کارهای ناکرده دولت حرکت کند در غیر این صورت لیست بلند و بالایی از القاب را نثارش کرده اند و #منتقدان را به وسیله پتک " آرای انتخاباتی و #مظلوم_نمایی " وادار به سکوت کرده اند.
3⃣ اعتقاد به نوعی شخصیت " #کاریزمایی" نسبت به طبقه خاص خود که دو ویژگی مشخص را در مواضع و عملکردهایش برای خود قائل است: اول اینکه کارهایش همه از روی منطق و استدلال بوده و دیگر نظرات را در آن راهی نیست و دوم اینکه اصولا خود را #مبرا از هرگونه #اشتباه و به تبع آن عذرخواهی می دانند. اگر خواننده گرامی در طول عمر سیاسی دولت های یازدهم و دوازدهم توانستید یک " #عذرخواهی" را برای تمام مواضع و عملکردهای غلط و اثبات شده آنان ببینید ما نیز دیده و شنیده ایم. خبرنگار و یا دوربینش کتک نخورند و پرتاب نشوند عذر خواهی پیشکش.
4⃣ اعتقاد کامل به غرب و #غرب_گرایی و تعامل با غرب خصوصا کشورهای عضو ناتو و هم پیمان آمریکا و اروپا. اعضای این دولت چه در میان ورزا و یا خانواده و فرزندان ایشان نمی شود فردی را پیدا کرد که دارای صبغه "طبقه متوسط و متوسط به پایین" بوده باشند. خانواده این دولت آنقدر که راه های #آمریکا و #اروپا را می شناسند شاید با موطن خود آشنایی نداشته باشند و امروز نیز یکی از اهرم های #ترامپ و محور مهمی از عملیات روانی غرب بر علیه ایران آقازاده های مسئولان ایرانی و #سرمایه های ایشان در آمریکاست.
5⃣ و بالاخره امروز تلاش و امید ما به اتحاد و #وحدت و همراهی "راه" با کسانی است که در چند سال گذشته ضمن دارا بودن خصوصیات چهار گانه فوق الذکر در بزنگاههایی مانند: #برجام، سبد کالا، بازار #ارز و طلا، پرورش مدیران رانت خوار و #نجومی_خوار، #مختلسین صندوقهای مختلف مالی، رها شدگی قیمت ارزاق و کوچک شدن سفره های خانوار ایرانی و.... امتحان بسیار بدی داده و #مردود شده اند حال بنظر اتحاد و همراهی با این افراد که اصولا با طبقات عامه مردم بیگانه اند به خواسته ایی محقق شده دور از ذهن می آید؟
👈 #اقتصاد_مقاومتی، تکیه بر توان تولیدات داخلی، باور داشتن توان #نخبگان_داخلی، و...از طرح های بزرگی است که از توان این دولت خارج است و اصولا اعتقادی هم به آن ندارد. وقتی " رمز عملیات تعامل همه جانبه حتی در آب خوردن برجام" باشد دیگر جایی برای اقتصاد مقاومتی نخواهد ماند و اگر هم جلساتی برگزار گردد و مورد تاکید قرار گیرد بیشتر به یک #شوخی می ماند تا واقعیت و مردم هم باور نخواهند کرد که نکرده اند.
❌ در مجموع کاری که در 5 سال گذشته انجام نشد در سه سال باقی مانده قطعا توان اجرا نخواهد داشت. بنظر می آید که ما ملت کارهایی را از کسانی می خواهیم که اصولا در فرهنگ لغات روزانه شان با آن بیگانه اند پس بنظر می آید دولت حسن روحانی خود به تنهایی بار #مسئولیت اقدامات بی فرجامش را با حامیان #اصلاح_طلبش نمی دهند بلکه این ملت اند که بیشتر گرفتار می شوند.
رسانههای غربی با هزینهکرد دلارهای عربی برای تشویش میان رانندگان فراخوان دادند
رئیس کمیسیون عمران مجلس :
🔹روز گذشته فراخوانی از سوی رسانههای غربی و سلطنتطلبان با هزینهکرد دلارهای عربی برای ایجاد تشویش میان رانندگان رخ داد اما خوشبختانه کامیونداران عزیز به خواستههای آنها مبنی بر تحصن و عدم جابهجایی بار توجه نکردند.
🔹وظیفه مسئولان است که نسبت به رفع مشکلات این اقشار که به کشور و آرمانهای آن پایبند بوده اهتمام ورزند.
🔴آمریکا فقط گاو شیرده میخواهد
دولت مصدق سپاه نداشت، دنبال توسعه موشکی نبود، هستهای هم نداشت، با حزب الله و حماس هم در ارتباط نبود، فقط گفت نفت حق ایرانه، سرنگونش کردند. امریکا با "استقلال" من و تو دشمنه هم وطن.