May 11
May 11
🔴 در صورت #تمایل برای هر استخاره #مبلغی را برای کودکان یتیم اختصاص دهید 👆
کمک های نقدی
💳6037-9918-9991-2566
به نام موسسه آفرينش لبخند
*788*97*2342#
آدرس: شیراز خیابان قانی شمالی کوچه 2 پلاک 4
٠٩١٧٥٦٤٢٣٤٢
@estekharee
#استخاره در لغت به معنی خواستن بهترين چيز و طلب كردن خير است و در اصطلاح نوعی دعا است در انجام امری كه خير و شر آن بر انسان پوشيده است. شيخ مفيد استخاره كردن را خير خواستن از خداوند میداند.
🔴انجام استخاره های شما توسط حجت الاسلام انجوی نژاد به صورت رایگان....
ارتباط با ادمین :
@Estekhaaree
✔️در صورت تمایل در ازای استخاره تان ، برلب کودکان بی سرپرست و بدسرپرست موسسه آفرینش لبخند ، لبخندی بنشانید...
راه های ارتباط با این موسسه :
📲*788*97*2342#
.
@estekharee
🔴✅ نكته:
دو چيز را به هنگام استخاره نبايد فراموش كرد:
1ـ استخاره منحصر به جايى است كه مثبت يا منفى بودن كار بر انسان روشن نباشد، و با تفكّر و انديشه، و حتّى با مشورت كردن با افراد خبره و صاحب نظر نيز روشن نشود؛ اين جا، جاى استخاره است و در غير اين صورت استخاره كردن، اشتباه است.
2ـ از استخاره هاى مكرّر در يك چيز بايد پرهيز كرد (مگر اين كه فاصله قابل توجّهى بشود و يا اين كه شرايط تغيير كند.) در استخاره هاى مكرّر، همان استخاره اوّل معتبر است و بقيّه اعتبارى ندارد.
بايد انسان بعد از استخاره - با شرايطى كه در بالا گفته شد - ترديد نكند و به دنبال آن به راه بيفتد و از خدا خير و صلاح خويش را بطلبد و بر ذات پاك او توكّل كند، و مطمئن باشد نتيجه خواهد گرفت.
.
🔴✅ نکات دیگر :
1. استخاره در مورد مسائلی که شرع مقدّس در خصوص انجام و یا عدم انجام آنها امر و نهی دارد، هیچ وجهی ندارد.
به عنوان مثال، شخص نمیتواند در مورد احکام عملی خود، استخاره کند، مثلاً استخاره کند که وضو را چگونه بگیرد؟ و یا غیبت کسی را بکند یا نه؟
2. استخاره کردن در خصوص مسایل بیاهمیّت و پیش پا افتاده که ارزش استخاره را ندارد، صحیح نیست.
3. انسان در کارهایی که میتواند از طریق شرع، عقل، تجربه، مشورت و یا استفاده از علوم پذیرفته شده بشری تشخیص دهد که آن کار خیر است یا شرّ، نیاز به استخاره ندارد، و در غیر آن در خصوص هر کار مهمّی میتواند استخاره کند.
4. استخاره جهت پذیرفتن یافتههای قطعی علوم طبیعی و تجربی بشر که مورد پذیرش تمام عقلا و اهل فنّ واقع شده، جایی ندارد. مثلاً استخاره کسی که مریض شده و تمام پزشکان میگویند باید برای درمان آن فلان کار را بکند، و یا نسخهای خاص را به او تجویز میکنند، صحیح نیست.
5. تردید در استخاره و تکرار آن برای رسیدن به نتیجه ای که خودش می خواهد، موجب بیاعتبار شدن استخاره میشود و تکرار استخاره تنها در حالتی مجاز است که مدت قابل توجهی از استخاره اول گذشته باشد و یا شرایط موثر بر نیت استخاره کننده تغییر کند.
6. استخارهکننده باید بداند که استخاره فقط مختصّ مقام تردید و حیرت است، آن هم تردیدی که مکلّف، با تکیه بر مشورت و تجربه و استفاده از آموزههای شرعی و عقلانی یا تجربی نمیتواند تردید خود را رفع نماید و به نتیجهای قطعی برسد.
7. استخاره هر کس، تنها در مورد آن بخش از کار که مربوط به خود او میشود، ارزش و اعتبار دارد و کسی حق ندارد حاصل استخاره خود را بر دیگران تحمیل کند و یا برای کس دیگری بدون اینکه خودش بخواهد استخاره نماید و نیت استخاره باید توسط کسی انجام شود که قرار است فاعل یک فعلی باشد.
.
https://eitaa.com/estekharee
بسيار مى شود كه انسان براى انجام كار مهمّى متحيّر و سرگردان مى شود و مطالعه درباره جوانب آن، رفع تحيّر از او نمى كند؛ با افراد آگاه مشورت مى كند، ولى آنها نيز نظرات مختلفى دارند، و او همچنان در كار خود سرگردان مى ماند و اگر اين سرگردانى ادامه يابد خسارت هاى سنگينى دامن گير او خواهد شد. در اين گونه موارد، دستور استخاره داده شده است كه انسان طبق آداب ساده اى با خداوند بزرگ - به وسيله قرآن مجيد، يا تسبيح و مانند آن - مشورت كند و از ذات پاكش هدايت و راهنمايى به آنچه خير و صلاح اوست، بطلبد؛ به يقين خداوند نيز او را ـ طبق روايات صريحى كه داريم ـ راهنمايى خواهد كرد.
🔴انجام استخاره های شما توسط حجت الاسلام انجوی نژاد به صورت رایگان.....
@estekhaaree
✔️در صورت تمایل در ازای استخاره تان ، برلب کودکان بی سرپرست و بدسرپرست موسسه آفرینش لبخند ، لبخندی بنشانید...
راه های ارتباط با این موسسه :
📲*788*97*2342#
.
شرایط استخاره چیست؟
سنّت حسنه استخاره خاص در اسلام شرایط و اصول خاصی دارد که تنها با در نظر گرفتن آنها استخارهکنندگان بهره لازم را خواهند برد.
۱. استخاره در مورد مسائلی که شرع مقدّس در خصوص انجام و یا عدم انجام آنها امر و نهی دارد، هیچ وجهی ندارد.
به عنوان مثال، شخص نمیتواند در مورد احکام عملی خود، استخاره کند، مثلاً استخاره کند که وضو را چگونه بگیرد؟ و یا غیبت کسی را بکند یا نه؟ و یا حتّی در مورد انجام دادن مکروهات نیز استخاره کردن معنا ندارد. مثلاً استخاره کند که به هنگام ورود به مسجد، اوّل پای چپ خود را بگذارد یا پای راست را؟
🔴انجام استخاره های شما توسط حجت الاسلام انجوی نژاد به صورت رایگان.....
https://eitaa.com/estekharee
#پرسش_و_پاسخ
#احکام استخاره را بیشتر بدانیم!
❓#سوال: آيا عمل به استخاره واجب است؟
📝 #پاسخ: الزام شرعى در عمل به استخاره وجود ندارد ولى بهتر است بر خلاف آن عمل نشود.
#پرسش_و_پاسخ
#احکام استخاره را بیشتر بدانیم!
❓#سوال: بنا بر آنچه گفته مىشود که در کارهاى خير نيازى به استخاره نيست. آيا در مورد کيفيت انجام آنها و يا در مورد مشکلات پيش بينى نشدهاى که در خلال انجام آنها ممکن است پيش بيايد، استخاره جايز است؟ و آيا استخاره راهى براى شناخت غيب محسوب مىشود يا اينکه فقط خدا از آن آگاه است؟
📝 #پاسخ: استخاره براى رفع حيرت و ترديد در انجام کارهاى مباح است، اعم از اينکه ترديد در اصل عمل باشد يا در چگونگى انجام آن. بنا بر اين در کارهاى خير که در آنها حيرت وجود ندارد، استخاره لازم نيست و همچنين استخاره براى آگاهى از آينده شخص يا عمل نمی باشد.
https://eitaa.com/estekharee