#آقا_جان
دورتان بگردم
باران ِبهاری هم آمد؛
شما نمیآیید؟!🍃
@etr_zohor
بــرگـــرد...
اے امیــــد دل نـاامیــــدان
『السَّلامُ عَلَیڪََ یامُعِزَّ
المؤمِنین المستَضعَفین』
اللهم عجل لولیک الفرج
@etr_zohor
#حدیث_مهدوی
🌴امام مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف فرمودند:
🔆 ما در رعايت حال شما كوتاهى نمىكنيم و شما را فراموش نمىكنيم، اگر جز اين بود گرفتاريها بر شما فرود مىآمد و دشمنان، شما را ريشه كن مىكردند پس تقواى خداى بزرگ را پيشه خود سازيد.
📚 بحار الانوار 53: 175.
@etr_zohor
#وظایف_منتظران
🌹 ️تلاش کردن برای محبوب نمودنِ امام 🌹
🌸 به جهت دلالت عقل بر اینکه هر کس محبتش واجب است، سزاوار است او را محبوب نمود، شیعیان نیز باید امام عصر را بین مردم محبوب نمایند.
🌸 امام صادق(ع) میفرماید: خداوند رحمت کند بنده ای که محبت مردم را به سوی ما می کِشاند و ما را نزد مردم محبوب میسازد. بخدا قسم اگر (مردم)، سخنان زیبای ما را برای دیگران روایت میکردند، به سبب آن سخنان، عزیزتر می شدند.
📚 کتاب مکیال المکارم، ج۲
بَراٰیِ یاٰریَشْ بَرْخیٰزْ اَزْ جاٰیْ.....
🌺َللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج🌺
@etr_zohor
♥️🍃
#وظایف_منتظران🍃
🔅وظیفه یک شیعه منتظر این است که باید دعوت کننده به سوی امام زمان باشد، مردم را به ولایت امام زمان دعوت کنید.
🔅یک شیعه بی حال و بی غیرت نباشید. باید زمینه را برای فرج فراهم کنی. الان وظیفه مهم ما اینه که دعوت کننده به سوی امام زمان باشیم. با اعمال، با زبان. از خانه ات شروع کن خانه ات طوری باشد که امام زمان ازت راضی باشند. چه نوع کار و درامدی داری؟ اگر حس می کنی امام زمان راضی نیست بذارش کنار. امتحان اینجاست❕
اگر پست و مقام و شغلی داری که از امام زمان دورت می کند کنارش بذار. شغلت را اصلاح کن.
🔅بعد در محل کارِتون در بین دوستانتون اسم امام زمان را ببرید. هر کس به یاد امام زمان افتاد که افتاد. شما اجرت را برده ای وظیفه ات را انجام دادی.
✅یک شیعه باید طوری باشه که هرکس او را می بیند به یاد امام زمان بیفتد. ذکر امام زمان را بلند کنید هم در قلب خودتان و هم بلند بگید. ذکر محبوبت را بلند کن. هر چه خوبیه مرتبط کن به امام زمان. یک هدیه خریدی برای بچه ات. بچه خوشحاله بگو این را امام زمان داده. سر سفره می نشینی بگو این برکت از یمن وجود امام زمانه. این لباس به برکت امام زمان تنمه.
🔅زمینه سازی بکنید برای فرج. مردم را به یاد امام زمان بیندازید. بگید فلانی "گناه نکن" امام زمان داره میاد. امام زمان داره می بینه.
فعال باشید هر کجا هستید مروج امام زمان باشید. افراد لاابالی دست همدیگه رو می گیرند با اصرار می برن پارتی یک شخص سالم را اهل گناه می کنند، کمتر دیده می شود یک جوان متدین دوستش را ببره در خانه اهل بیت بگه بیا بریم دعای ندبه برای فرج امام زمان دعا کنیم...
🔅مردم را دعوت کنید بر این کشتی نجات سوار شوند....
#وظایف_منتظران
@etr_zohor
📌 #طرح_مهدوی
📝 #از_زبان_پدر
🔆 امام مهدی: از فضائل تربت حضرت سیدالشهدا آن است که اگر تسبیح تربت حضرت در دست گرفته شود، ثواب تسبیح و ذکر را دارد، حتی اگر دعایی هم خوانده نشود.
#روزشمار_نیمه_شعبان
❌ امسال پر رنگ تر از هر سال در مراسمات احیاء نیمه شعبان حضور پیدا میکنیم. در تبلیغ این برنامه مهم لطفا دریغ نکنید.
📅 ۳ روز تا مراسم بزرگ احیای شب نیمه شعبان( #احیای_مهدوی )
🔺ثبت نام و آموزش نحوه اجرای برنامه احیاء و جدول برنامه های استان ها در لینک زیر 👇
🌐 ehyamahdavi.ir
@Mahdiaran