✍ مشوقهایی که چین برای فرزندآوری در نظر گرفته است
🔺 سیاست تکفرزندی قانونی بود که توسط دولت چین اجرا شد و طبق آن بیشتر زوجها در این کشور فقط میتوانستند یک فرزند داشته باشند.
🔸این قانون طبق برآوردها از حدود ۴۰۰میلیون تولد در چین جلوگیری کرد؛ این سیاست اجباری دولت بهطور رسمی در سال ۲۰۱۶ (۱۳۹۵) پایان یافت.
🔸سرانجام در سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰) چین تصمیم گرفت از سیاست دو فرزندی هم عبور کند و داشتن سه فرزند برای خانوادهها را آزاد اعلام کرد.
🔸در این راستا، شهرهای بزرگی همچون «شنژن» سیاست پرداخت پاداش مالی به فرزندان را در دستور کار خود قرار دادند و جایزهای حدود ۲۸۰۰دلاری برای هر فرزند متولدشده تعیین کردند.
🔸بر اساس جوایز پلکانی اعلامشده از سوی مسئولان این شهر ۱۷/۷میلیوننفری، هر خانواده با تولد اولین فرزندش ۱۰۰۰ دلار، در صورت تولد دومین فرزند ۱۶۰۰ دلار و اگر صاحب سومین فرزند شود ۲۸۰۰ دلار کمکهزینه دریافت میکند.
🔸این رقم بهصورت کمکهزینه تا سهسالگی بهتدریج به خانواده پرداخت میشود و اولین قسط آن هنگام ثبت تولد در ثبت احوال و بقیه اقساط هم بهشکل منظم به خانواده پرداخت میشود.
🔸شهرهای دیگر چین هم مشوقهای مالی مختلفی را در این زمینه اعلام کردند.
🔸شهر «جینان» دیگر شهر پرجمعیت چین وعده داده به هر نوزاد دوم یا سوم خانواده که در سال جاری به دنیا بیاید کمکهزینه ماهانه در حدود ۹۰ دلار بپردازد.
🔸این در حالی است که در برخی دیگر از شهرهای چین، میزان کمکهزینه فرزندآوری به حدود ۵۰۰ دلار هم رسیده است./ایرنا
✍ فرشهای گرانقیمتِ سعدآباد کجاست؟
🔺ساختمان حافظیه که در فاصله سالهای ۷۴ تا ۷۶ به بهرهبرداری رسیده، در ضلع جنوبی مجموعه فرهنگی و تاریخی کاخ سعدآباد قرار دارد و محل برگزاری جلسات ریاستجمهوری و پذیرایی و ملاقات سران سیاسی و شخصیتهای دیپلماتیک کشورهای خارجی است که اشیا و اموال نفیس و گرانبهایی در آن نگهداری میشود.
🔹در جریان ساماندهی و صورتبرداری دورهای اموال مذکور که ورود و خروج آنها تابع مقررات نظارتی خاص و منوط به صدور مجوزهای لازم است، مشخص شده دو تخته قالیچه ابریشمی کمحجم مفقود شده و مشخصات ۴۸ طاقه فرش نفیس هم که تصاویرشان در سال ۹۱ در کتابچه کلکسیون بزرگ فرش جهان ثبت شده، با لیست اموال مطابقت ندارند.
🔹اما ناهمخوانی فهرست اموال با اشیای موجود در حافظیه فقط محدود به فرشها نبود و ۱۶ دستگاه تلویزیون LED و LCD هم سر جای خود نبودند؛ در حالی که نتایج تحقیقات اولیه نشان میدهد در مقطعی و بهدلایلی نامعلوم از صورتبرداری اموال مذکور ممانعت شده و دیگر اینکه ساختمان مذکور بعد از آخرین صورتبرداری در شهریور ۱۳۹۲ تا زمان مفقودشدن اموال مذکور پلمب بوده است!
🔹برخلاف آنچه در روزهای اخیر مطرح شده که نهاد ریاستجمهوری بهمحض دریافت نخستین گزارش در اینباره در اواخر سال ۹۹ رسیدگی لازم را انجام داده، منابع آگاه به ایرنا گفتهاند عدم پاسخگویی مسئولان وقت پشتیبانی و خدمات عمومی ریاستجمهوری در این زمینه موجب پیگیری موضوع از طریق مراجع انتظامی و قضایی شده است.
🔹در جریان تحقیقات همچنین معلوم شد فرشها در بازه زمانی سهساله ۹۲ تا ۹۵ از حافظیه خارج شدهاند که بهگفته یکی از شاهدان که در این مجموعه مسئولیت داشته، سال ۹۵ با یک دستگاه وانتمزدا به منزل یکی از مسئولان ارشد دولت سابق برده شدهاند.
🔹همچنین بر اساس یافتههای اولیه، دو تخته قالیچه ابریشمی مفقودی نیز در یک چمدان جاسازی شده و به سرقت رفتهاند.
🔹فارغ از اهمال و قصوری که در استفاده از سیستمهای مراقبتی و حفاظتی ساختمان مذکور بهعنوان مرکزی خاص و حساس که محل تردد مقامات عالی کشور و محل نگهداری اموال بیتالمال صورت گرفته که مصداق ترک فعل در انجام مسئولیت بوده و قابل پیگرد قضایی است، شنیدههای خبرنگار ایرنا از خروج فرشهای مسروقه به مکانی مشخص در خارج کشور حکایت دارد.
🔹 آنجا که بر اساس آییننامه شرایط و نحوه انتخاب و حدود وظایف و مسئولیتهای امین اموال دولت، خروج این نوع اموال و اشیا از مجموعههای اداری تابع ضوابط خاص و هماهنگی بخشهای مختلفی چون جمعداری، حراست، انتظامات و سایر بخشهای ذیربط است و همچنین با توجه به حجم و ابعاد و تعداد بالای فرشها و وجود دوربینهای مداربسته، خروج آنها بدون نظر افراد متنفذ و بهصورت فردی و در یک مقطع امکانپذیر نبوده است.
🔹بر اساس آخرین پیگیریهای خبرنگار ما، پرونده این سرقت عجیب با ۹ متهم که برخی نزدیکان یکی از مقامات ارشد دولت سابق نیز در میان آنها هستند، تحت عنوان «اختلاس، خیانت در امانت، سرقت و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی» بر اساس قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری در یکی از شعب ویژه قضایی در حال رسیدگی است./ایرنا
🆔 تا وقتی نهاد های دولتی پاک سازی نشوند همین آشه و همین کاسه! ضعیف دولت رییسی هم دقیقا همینه!
🔴کاهش هزینههای انتقال گاز از مزیتهای توافق گازی با ترکمنستان است/ تامین گاز مناطق شمال شرقی کشور در زمستان از ترکمنستان به نفع ماست
🔹امین نوربخش، کارشناس انرژی: واردات گاز از ترکمنستان از چند منظر مهم است. اول اینکه ترکمنستان گزینههای صادرات گازش محدود است به همین دلیل آن را با قیمت پایینی صادر میکند و ما میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم که گاز این کشور را بخریم و گاز خودمان را در جنوب کشور صادر کنیم؛ بهنوعی میتوانیم سوآپ گاز ترکمنستان را داشته باشیم.
🔹اولویت با خرید و فروش است، زیرا سود بیشتری دارد و مقاصد صادراتی هم دست خودمان است؛ اما برای اینکه انگیزهای بهطرف ترکمنستانی بدهیم، میتوانیم قرارداد سوآپ هم ببندیم. بااینوجود، باید اولویت همان خرید و فروش گاز باشد. به این شکل میتوانیم گاز ترکمنستان را با قیمت مناسبی بخریم و گاز خودمان را در جنوب به کشورهایی مانند ترکیه، عراق و... صادر کنیم و سود خوبی ببریم.
🔹صادرات گاز به دیگر کشورها نوعی وابستگی متقابل به وجود میآورد. هر چقدر حجم واردات گاز از ترکمنستان و صادرات آن بیشتر باشد، درهمتنیدگی بین کشورها افزایش مییابد و روابط ما با کشورهای منطقه بهبود مییابد و نقش بیشتری در تجارت گازی منطقه برعهده میگیریم.
🔹ما در زمستان با مشکل افت فشار در مناطق شمال شرق کشور روبرو هستیم؛ زیرا منابع گازیمان در جنوب است و در ابتدای مسیر فشار بیشتری داریم. برای حل این مشکل هر چقدر بتوانیم گاز موردنیاز مناطق شمال کشور را از مبادی نزدیکتر تأمین کنیم، به نفع ماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وندی شرمن: تیم ایرانی برجام (آقای ظریف و شرکا) فرق lift و remove را نمیدانستند، خیال کردند تحریم رفع میشود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ژنرال روس: سردار سلیمانی تنها با ۱۸ نفر از اعضای سپاه قدس خلبان روسی گرفتار در چنگ داعش را نجات داد، کاری که ما در آن شکست خوردیم
یوگنی گولیکوف:
🔹سردار سلیمانی تنها با ۱۸ نفر از نظامیان سپاه قدس خلبان روس را از دست داعش نجات داد.
🔹ما بارها تلاش کردیم این خلبان را نجات دهیم ولی با یک کشته در عملیات نجات ناموفق برگشتیم.
🔹پس از این حادثه بود که مردم روسیه ژنرال سلیمانی را شناختند و قدردان او شدند.
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس قوه قضائیه خطاب به تاجری که بار ذرتش در گمرک فاسد شده: همه خسارات به بندر که متعاقب این اقدام شما بهوجود آمده باید پرداخت کنید
🔹باری که کنار بار شماست هم در معرض خطر است و اگر خراب شود شما باید خسارت آن را هم بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥افتضاح بزرگ روحانی_ظریف
#مطالبه_گری_آرمانی۴
🔻شاید برای خیلی ها سئوال باشد که در حالی بعد از امضای #برجام و انجام کامل تعهدات از سوی ایران، تحریم ها لغو نشد؛ حسن روحانی بر چه مبنایی قبل از امضای برجام در ۲۳ تیر ۹۴ در گفتوگوی زنده تلویزیونی تاکید کرد: « تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها #لغو خواهد شد و نه #تعلیق»(!!!)
🔻پاسخ خوشبینانه و البته تلخ آن اینست که به دلیل سواد بالای ظریف و تیم مذاکره کننده، آقایان کلمه Lift را به جای ترجمه تخصصی حقوقی، گویا با گوگل ترانسلیت ترجمه کرده بودند و فکر می کردند معنای آن در متن برجام می شود #لغو و نه تعلیق!!!
🔻احتمالا بعدها که متوجه این افتضاح دیپلماتیک شدند به جای عذرخواهی، آمدند و دشمن فرضی در داخل، برای برجام تراشیدند و عدم لغو تحریمها را به #دلواپسان خیالی که از ترس می لرزند و باید در جهنم سکونت کنند و #شعار روی موشک نسبت دادند!!
🔻در حالی که اگر مخالفان داخلی برجام بنا بود اقدام موثری بر علیه برجام بکننند باید جلوی انجام تعهدات را عملا می گرفتند که چنین چیزی اتفاق نیفتاد.
🔻البته فرض بدبینانه هم وجود دارد و آن اینکه با ظریف و روحانی واقعیت برجام را میدانستند و رسما به مردم دروغ گفتند که باید به جرم خیانت مجازات شوند.
🔻به هر حال باید رسانهها و دستگاه قضایی روی این موضوع متمرکز شوند که:
«روحانی و ظریف روی چه مبنا و سندی رسما اعلام کردند که در روز اول اجرای برجام همه تحریم ها لغو می شود؟ اهمال بود یا دروغ»