eitaa logo
عطریاس
148 دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
10.5هزار ویدیو
35 فایل
فرهنگی اجتماعی سیاسی علمی وطب سنتی 💎مدیر کانال @K_soltany
مشاهده در ایتا
دانلود
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلیلی به پزشکیان: با صبر راهبردی دوستان شما حاج قاسم سلیمانی را شهید کردند ▪️گفتند با برجام اقتصاد را حل می‌کنیم، وقتی خارج شدند، جواب دادند که اقتصادی نبود، برای تامین امنیت بود، صبر راهبردی کردند تا کاپ اخلاق بگیرند و با همین کار سلیمانی عزیز را شهید کردند.
🔴هم تنش‌زدایی کردیم هم صبر استراتژیک، هم ارزش پولی‌مون سقوط کرد هم بخشی از دارایی‌های نظامی‌مون رو در منطقه از دست دادیم
❌کراوات‌ زده‌های امروز سر از تن شهید اصغر پاشاپور جدا کردند. شهید اصغر پاشاپور که همان آقای اصغر است ۴۰ روز بعد شهادت سردار دلها به دست نیروهای تحریر الشام به شهادت رسید و کراوات زده های امروز ،دمشق سر از تنش جدا کردند سرانجام پیکر بیسرش را با ۲ اسیر عضو گروه جولانی که در اختیار مقاومت بودند مبادله کردند. شادی روحش صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کره الاغ یهو*دی که می‌بینید دنبال اتوبوس یورتمه میره و موهای اون خانمه رو سانسور میکنه، همونیه که واسه زن مسلمان نسخه‌ی برهنگی می‌پیچه... همینقدر نایس...
🔹اسلام در سوریه قدغن!
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چیزی که با نشستن پای فیلم و سریال‌های کره‌ای هرگز نمی‌بینید
🔴شهادت استوار دوم سپهر روشنی از پرسنل مرزبانی فراجا به علت سرما😭💔 استوار دوم سپهر روشنی در حین انجام وظیفه و گشت‌ زنی در مناطق مرزی کردستان، جان خود را از دست داد. این مرزبان فداکار در پی بارش سنگین برف به ارتفاع دو متر و سرمای شدید ۱۸ درجه زیر صفر، در حین گشت‌زنی و کمین، بر اثر سرمازدگی جان باخته است.
🔴طالبان با تحریرالشام تفاوت دارد... 🔻 فارن افرز در مقاله‌ای نوشت: افغانستان مظهر شکست آمریکا و سوریه مظهر پیروزی آمریکاست.
عطریاس
🔴طالبان با تحریرالشام تفاوت دارد... 🔻 فارن افرز در مقاله‌ای نوشت: افغانستان مظهر شکست آمریکا و سوری
به همین دلیل هم اصلاح طلبان مخالف طالبان و تطهیرکننده تحریر الشام هستند.... دیگه چطوری یه عده هنوز ماهیت اصلاح طلبان را نفهمیده اند تعجبه!
🔴 آیا دکتر یاسر جبرائیلی حرف غیر معقول زده است ؟نرخ واقعی دلار در ایران طبق محاسبات بین‌المللی چند است؟ آیا می‌دانید صندوق‌بین‌المللی پول نرخ دلار در برابر ریال را بر اساس شاخص برابری قدرت خرید (براساس نرخ تورم سال‌های اخیر و سبد خرید و مصرفی) در سال ۲۰۲۵ را ۱۴.۷۰۰ تومان اعلام کرده است. دلار بر اساس این مبنای محاسباتی باید ۱۴.۷۰۰ تومان باشد ولی صاحبان انحصاری دلار در کشور آن را گران‌تر قیمت‌گذاری کرده و به ملت و دولت می‌فروشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "بایدن، همین امروز هم رئیس‌جمهور است و می‌تواند به برجام برگردد، چرا برنمی‌گردد؟" 🔹 ۱۵ دی ۱۴۰۳ | دکتر فواد ایزدی، عضو هیئت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران: 👈 اصلاح‌طلبان، می‌گویند این ترامپ بود که از برجام خارج شد! 👈 پس چرا بایدن و دموکرات‌ها در دولت روحانی و رئیسی، به برجام برنگشتند؟! بایدن، همین امروز هم رئیس‌جمهور است و می‌تواند به برجام برگردد، چرا برنمی‌گردد؟ 👈 چون آمریکایی‌ها به تمام اهدافشان در برجام رسیدند و از آن خارج شدند؛ آمریکا هر امتیاز کوچکی که در برجام داد، بعدا صد برابرش را از ما پس گرفت.