eitaa logo
اطلاع رسانی روزآمد(رواق ناحیه یک قم)
7.6هزار دنبال‌کننده
27.6هزار عکس
4.3هزار ویدیو
1.2هزار فایل
💠 کانال روابط عمومی و اطلاع رسانی اخبار، بخشنامه ها و اطلاعیه های آموزش و پرورش ناحیه یک استان قم 📲 پل ارتباطی همراهان ارجمند و گرانقدر با روابط عمومی ناحیه یک 🆔 @ali_moghadamzadeh 🔰 کانال فعالیت های مدارس ناحیه یک 🆔 @Qomedu_N1ravagh
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 تبریک و شادباش به همکاران ارجمند 11 دی 🌻 تندرست و پیروز باشید🌻
شنبه ۱۱ دی 📺 : 🔵 : 🔸ساعت۱۳:۴۵ تا ١۴:۰۵فارسی و نگارش پایه اول 🔸ساعت ١۴:۰۸تا۱۴:۲۸بازی و ریاضی پایه دوم 🔸ساعت ۱۴:۳۲تا ۱۴:۵۲فارسی و نگارش پایه سوم 🔸ساعت۱۴:۵۵تا۱۵:۱۵ بازی و ریاضی پایه چهارم 🔸ساعت ۱۵:۱۸تا۱۵:۳۸فارسی و نگارش پایه پنجم 🔸 ‏ساعت ۱۵:۴۰تا ۱۶:۰۰ ‏علوم تجربی و تفکر ‏پایه ششم 🔵 🔸ساعت ۱۶:۰۰تا ۱۶:۳۰ادبیات فارسی پایه هفتم 🔸ساعت۱۶:۳۰تا۱۷:۰۰ ادبیات فارسی پایه هشتم 🔸ساعت ١۷:۰۰تا ١۷:۳۰ ادبیات فارسی پایه نهم 🔵 🔸ساعت ١۷:۳۰تا۱۷:۵۰ شیمی دو پایه ۱۱ تجربی 🔸ساعت۱۷:۵۰تا ۱۸:۱۰ریاضی۳ - پایه ۱۲ تجربی 🔸ساعت ۱۸:۱۰تا ۱۸:۳۵ شیمی دو پایه ۱۱ تجربی 🔸 ساعت ۱۸:۳۵تا ۱۹:۰۰ریاضی سه پایه ۱۲ تجربی
🔹تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در دستگاه ها لازم الاجراست 🔸معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان گلستان  با اشاره به تصویب قانون جامع حمایت از ایثارگران و تبدیل وضعیت نیروهای جذب شده در دستگاه های اجرایی، تصریح کرد: درخواست جدی ما از مدیران این است که وقتی قانونی با هزاران راه پر فراز و نشیب تصویب شده و شورای نگهبان تائید کرده را اجرایی کنند و به آن به عنوان یک مصوبه لازم الاجرا نگاه کنند. دولت برنامه جامعی در بحث کارآفرینی دارد که بخشی از آن مربوط به ایثارگران می شود.
🔴این هفته در مجلس چه خبر است؟ 🔰برنامه این هفته کمیسون آموزش: 🔻بررسی طرح تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش 🔻بررسی طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان 🔻بررسی طرح ساماندهی و تامین و تربیت نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش 🔻بررسی طرح الحاق یک تبصره به قانون تعیین استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش.
✔️دانشگاه فرهنگیان آمادگی پذیرش ۲۵ هزار نفری خود را برای کنکور ۱۴۰۱ اعلام کرد 👤رئیس دانشگاه فرهنگیان: 🔹اگر سالی۲۰ هزار دانشجو معلم تا سال ۱۴۱۵ جذب شود، مشکل کیفیت در آموزش و پرورش نیز رفع می‌شود. 🔹وی از آمادگی دانشگاه فرهنگیان برای جذب سالانه ۲۵ هزار دانشجو معلم خبر داد 🔹این امر با تامین بودجه و فضا قابل تحقق است 🔹دانشجویان مطلوب دانشجو معلمانی هستند که از کنکور جذب شده‌اند و فنون‌های تدریس و شخصیت معلمی را در مراکز تربیت معلم آموخته‌اند.
⭕️ امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد مجازی شد 🔸آقا میری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹دانشجویان کارشناسی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز می‌توانند به صورت مجازی امتحان دهند، اما برای دانشجویان ارشد و دکتری هنوز تصمیم گیری نهایی گرفته نشده است. 🔹اگر ستاد ملی مقابله با کرونا اجازه حضوری برگزار کردن امتحانات پایان ترم دانشجویان ارشد و دکتری را ندهد مجبور به مجازی برگزار کردن آزمون‌ها هستیم. 🔹 البته بیش از ۳۰ دانشجو قطعا به شیوه آنلاین در امتحانات شرکت خواهند کرد.
آموزشگاه ابتدایی امیرکبیر به همت اولیا و دانش آموزان برگزار می کند مراسم بزرگ ایام فاطمیه و یادواره شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با حضور مدیران استان فرماندهان سپاه استان و حضور ارزشمند خانواده محترم شهید فخری زاده و شهید معماریان (برنامه عزاداری و ایستگاه صلواتی) کادر و دانش آموزان آموزشگاه ابتدایی امیرکبیر
🛑حذف افزایش ۲ ساله سن بازنشستگی و میانگین 3سال حقوق بازنشستگی رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: افزایش 2 سال بازنشستگی ه طور کل حذف کردیم و پیشنهاد دادیم با توجه به اینکه از ماهیت احکام دائمی برخوردار است در برنامه هفتم توسعه لحاظ شود، همچنین میانگین 3سال حقوق بازنشستگی که پیش از این دو سال تعیین شده بود را به این دلیل که دارای ماهیت برنامه احکام دائمی است، حذف کردیم بنابراین باید یا دولت در این رابطه لایحه ارائه داده و یا مجلس طرح ارائه دهد چراکه نمی‌توان آن را در قانون بودجه سنواتی لحاظ کرد.
📣 ◀️ آزمون استخدام آموزش و پرورش باید سریعاً برای جذب 34 هزار و 800 نفر برگزار شود. ◀️ به گزارش کارگزینی به نقل از شبکه خبر جمهوری اسلامی ایران احمد لاشکی در گفتگو با شبکه خبر اظهار داشت با 25 هزار نفر مجوزی که جدیدا اخذ کردیم و با 9800 سهمیه ای که از قبل مانده است یعنی در مجموع 34 هزار و 800 نفر که باید سریعا آزمون برای این افراد برگزار شود. ◀️ منتظر بارگذاری دفترچه بر روی سایت سازمان سنجش هستیم پس از اینکه سازمان امور استخدامی کشور مجوز نهایی را صادر کند.
💢با حکم وزیر علوم ، دکتر عبدالرسول پور عباس به عنوان رئیس سازمان سنجش آموزش کشور منصوب شد. ▫️ پورعباس استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و در سال های ۸۴ تا ۸۸ نیز سابقه سکان داری سازمان سنجش را دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا