eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
20.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
342 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
139907101316.pdf
حجم: 6.97M
گزارش «نمای باز ۱۳۹۸»:شاخص‌ترین اطلاعات مصرف بازی‌های دیجیتال در ایران / در سال ۹۸ مجموع هزینه‌کرد بازیکنان ایرانی برای خرید بازی‌های موبایلی ۲۹۰ میلیارد تومان بوده که تنها ۸۰ میلیارد تومان این مبلغ برای خرید بازی‌های بومی هزینه شده است. با این حال سهم بازی‌های بومی از میزان هزینه‌کرد بازیکنان ایرانی در حوزه بازی‌های موبایلی از ۱۳ درصد در سال ۹۴ به ۲۸ درصد در سال ۹۸ رسیده است. در ایران ۳۲ میلیون بازیکن وجود دارد که با توجه به جمعیت ۸۳ میلیونی ایران در در سال ۹۸، از هر ۱۰۰ نفر ۳۸ نفر بازی می‌کنند. آنطور که در این گزارش اعلام شده، ۳۸ درصد بازیکنان در سال ۹۸ را زنان و ۶۲ درصد را مردان تشکیل می‌دهند. همچنین میانگین سنی بازیکناندر سال ۹۸ برابر با ۲۲ سال است که ۲۵ درصد آنان را کودکان، ۴۴ درصد را جوانان و ۱درصد را کهنسالان تشکیل می‌دهند. این پژوهش همچنین نشان داده که از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۳۹۸ جمعیت بازیکنان بازی‌های دیجیتال ایران با ۸ درصد نرخ رشد ترکیبی سالیانه از ۱۶ میلیون به ۳۲ میلیون رسیده است. براساس داده‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، بازیکنان بازی‌های دیجیتال در سال ۹۸ به طور متوسط روزی ۹۳ دقیقه برای انجام بازی‌ زمان صرف کرده‌اند. افزون بر این ۴۹ درصد از بازیکنان اعلام کرده‌اند که هر روز بازی می‌کنند. آنطور که در این گزارش اعلام شده با توجه به اینکه بازیکنان عموما از چند پلتفرم برای بازی استفاده می‌کنند، ۹۲ درصد از بازیکنان روی پلتفرم موبایل و ۲۰ درصد از بازیکنان روی پلتفرم رایانه و ۲۲ درصد از بازیکنان روی پلتفرم کنسول بازی می‌کنند.
بدل های چینی برای شبکه های اجتماعی جهانی: مردم چین از لحاظ سنتی علاقه زیادی به شبکه های اجتماعی غربی ندارند و به دلیل عدم آشنایی با زبان خارجی نیز رویکرد چندانی به این شبکه ها نشان نمی دهند به همین سبب نباید فراموش کرد حتی اگر در چین شبکه های اجتماعی غربی در دسترس باشد بسیار کمتر از کشورهای دیگر مورد استفاده خواهد بود و در این کشور، میلیون ها نفر حتی اسامی بسیاری از شبکه های معروف را اصلا نشنیده اند. ویچت بزرگترین شبکه اجتماعی و پرطرفدارترین آنها در چین است که شمار مشترکانش در این کشور به بیش از یک میلیارد نفر می رسد به طور کلی علاوه بر برقراری ارتباط تصویری، متنی و صوتی، کارهای روزمره اعم از پرداخت پول، واریز هزینه های آب و برق و خرید گاز، بلیت هواپیما و قطار، اتوبوس، اجاره خودرو و گرفتن تاکسی و دهها قلم کار دیگر توسط این شبکه اجتماعی انجام می شود در واقع این ویچت را چین جایگزین نرم افزار واتس آپ کرده است.ویبو: چین از زمانی که توییتر را تقریبا در یک دهه قبل ممنوع کرد به این طرف سایت ویبو را راه اندازی کرده است که مشابه آن است و همان کارکرد را دارد و از سوی دولت پشتیبانی می شود البته تفاوت های زیادی هم دارد مثلا مردم برای پست های خانوادگی از آن استفاده می کنند و جایی برای توییت های سیاسی وجود ندارد. بایدو: چین سامانه موقعیت شناسی بایدو را با فرستادن دهها ماهواره به فضا جایگزین گوگل کرد این سامانه موتور جستجو محسوب می شود و دارای دانشنامه مشابه گوگل است و بسیاری از کارکردهای آن را دارد و دستکم در چین و بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی گسترده شده است و بتدریج جهانی خواهد شد. کیوکیو: نرم افزار پیام رسانی کیوکیو بجای نرم افزار پیام رسان فیس بوک طراحی و راه اندازی شده است و تقریبا بیشتر مردم چین از آن برای پیام رسانی استفاده می کنند و حتی اتباع خارجی در چین از آن بهره می برند و برای ارسال عکس، تصویر و پیام رسانی بسیار موثر و مفید و پرسرعت است. یوکو: چین سایت یوتیوب را در این کشور ممنوع کرده و بجای آن یوکو را راه اندازی کرده است که فیلم های مختلف و تصاویر و غیره در آن منتشر می شود این شبکه اجتماعی بیشتر جنبه های اجتماعی دارد و مسایل سیاسی را اصلا در برنمی گیرد فیلم های تلویزیونی و سریال ها نیز از طریق این شبکه اجتماعی قابل دریافت است و چون با علی بابا متصل شده است و می تواند سودآوری هم داشته باشد. تیک تاک: یکی دیگر از شبکه های اجتماعی معروف چین که این روزها نیز به دلیل اعمال فشار دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بر آن سر زبان های افتاده است تیک تاک یا به قول چینی ها «دویین» نام دارد این شبکه اجتماعی هم جایگزین اینستاگرام شده است و فیلم ها و ویدیوهای کوتاه پخش می کند. علاوه بر این، در چین ده ها شبکه اجتماعی دیگر که بیشتر رویکرد اقتصادی و بستری برای خریدهای انلاین و اینترنتی مردم هستند فعالیت دارند که مهمترین انها تابائو، «پین دو دو»، «مای توان» هستند.
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترندها در شبکه‌های اجتماعی چگونه دستکاری می‌شوند؟ گاهی افراد یا موضوعات خاصی در شبکه‌های اجتماعی به اصطلاح «ترند» می‌شوند. ترند شدن در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه در توییتر زمانی اتفاق می‌افتد که به یک توییت در مدت زمان مشخص، واکنش قابل توجهی (از طریق لایک، کامنت و بازنشر) نشان داده شود.
حکمرانی سایبری به شیوه آمریکائی با واکنش مسئولان چینی مواجه شد: زوئو شیائو دونگ نایب رئیس انستیتوی تحقیقات امنیت اطلاعات چین : مساله تیک تاک تنها یکی از پرونده های مشابه است، زیرا آمریکا برای اتهامات نقض امنیت ملی که به شرکتهای خارجی میزند، هرگز شاهد و مدرکی ارائه نداده است. در آینده باز هم ممکن است آمریکا به همین دلیل ظن خود را به سایر شرکتهای خارجی گسترش دهد. این رویکرد نه تنها بر عملکرد قانونی شرکتهای خارجی در آمریکا تأثیر میگذارد بلکه حق استفاده کاربران آمریکایی از خدمات اینترنتی را نیز محدود میکند. این نشان از شدت پارانویای دولت آمریکا حکایت میکند، به طوری که مایل است حق شهروندان خود در بهره مندی از فناوری اطلاعات را قربانی مطامع خاص برخی سیاستمداران خود کند. لو چوان یینگ دبیر کل مرکز تحقیقات مدیریت فضای مجازی بین المللی وابسته به مؤسسه مطالعات بین المللی شانگهای: دلیل اصلی سرکوب شرکت تیک تاک توسط آمریکا این نیست که آن یک شرکت چینی است، بلکه این است که یک شرکت آمریکایی نیست. آمریکا نمی تواند تحمل کند شرکتهای کشورهای دیگر بهتر و رقابتی‌تر از شرکتهای آمریکایی باشند. آمریکا بارها از قدرت ملی برای سرکوب بنگاههای دیگر کشورها استفاده کرده است. در سال ۱۹۸۲، آمریکا شرکتهای فناوری پیشرفته ژاپنی را سرکوب کرده و شرکت فرانسوی آلستوم نیز از دست آمریکا آزار دید. مجله هاروارد بیزنس ریویو : ممنوعیت تیک تاک بیش از پیش این نکته را نشان میدهد که آمریکا دیگر نه ضامن تجارت جهانی، بلکه تهدیدی بالقوه برای تجارت جهانی است. این مفهوم در حال تغییر دادن شکل اقتصاد جهان است و شرکتهای آمریکایی را نیز به خطر انداخته است.
پس از ابتلای ترامپ به کرونا بسیاری از مردم در شبکه های اجتماعی به این نکته اشاره کردند که انیمیشن سیسمپسون ها بار دیگر یک اتفاق در آینده را پیش بینی کرده ‎اما آیا واقعاً ترامپ در سیمپسونها درگذشت و آیا اپیزودی با مراسم خاکسپاری وی همراه بود؟ ‎جواب منفی است تصویری که در شبکه های اجتماعی در حال انتشار است، از هیچ اپیزودی از سیمپسونها گرفته نشده و کاملا ساختگی است به گفته وبسایت راستی آزمایی " اسنوپس"، این تصویر اولین بار در فوریه 2017 در یک بخش از انجمن های وبگاه اشتراک گذاری تصاویر 4chan منتشر شده است.
پخش قسمت پنجم برنامه«مرورگر» امنیت پرداخت های اینترنتی ساعت ۲۱:۱٠ سه شنبه 15 مهر از سیمای مازندران مشاهده آنلاین در «تلوبیون» : https://www.telewebion.com/live/tabarestan
پروژه های مجازی عربستان و امارات برای ایجاد آشوب در کشورهای عربی: پخش یک مستند از سوی شبکه الجزیره، جنجال زیادی در شبکه های اجتماعی به وجود آورده است. شبکه الجزیره با پخش یک مستند به اقدامات امارات و عربستان در فضای مجازی از طریق استفاده از امکانات مادی این کشورها برای ترویج اکاذیب به ویژه در شبکه های اجتماعی علیه تعدادی از کشورهای عربی و ترکیه اشاره کرد. در این مستند آمده است که ابوظبی از تمام امکانات خود برای هدف قرار دادن قطر، ترکیه، کویت، عمان، الجزایر، اردن... در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با هدف بحران آفرینی و ایجاد آشوب استفاده کرده است. بر اساس اسناد منتشر شده در این مستند، امارات یک پروژه مجازی با نام «عرب اینتلیجنس» برای هدف قرار دادن تعدادی از کشورها از طریق نشر اکاذیب به راه انداخته است. انتشار اخبار دروغ درباره کودتا در قطر نیز توسط حسابهای کاربری دروغین در ریاض و ابوظبی از طریق پخش تصاویر و ویدئوهای دستکاری شده انجام شده است. در میان اسناد منتشر شده از سوی این برنامه، نام یک شرکت اماراتی مقیم مصر و شرکت «سماءات» عربستان نیز به چشم می خورد. در مستند شبکه الجزیره اعلام شد که امارات از برنامه های جاسوسی از جمله برنامه صهیونیستی برای هدف قرار دادن قطر و دیگر کشورهای عربی از جمله مراکش، عمان، اردن، موریتانی، سودان و الجزایر نیز استفاده کرده است.
📸 تصویری ویژه از رهبر انقلاب در حال سلام به حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در مراسم قرائت زیارت اربعین. ۹۹/۷/۱۷
📌با مشارکت اف‌بی‌آی، گوگل، فیس‌بوک و توییتر ۹۲ وب‌سایت ایران را مسدود کردیم 🔹وزارت دادگستری آمریکا مدعی شده از میان دامنه‌های اینترنتی مسدود شده، ۴ دامنه با آنکه خودشان را رسانه‌های خبری معرفی کرده‌اند، عملاً تحت کنترل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و به انتشار اطلاعاتی با هدف اثرگذاری بر سیاست داخلی و خارجی آمریکا اشتغال داشته‌اند. 🔹وزارت دادگستری آمریکا گفته این اقدام حاصل تلاشی مشترک میان اف‌بی‌آی و شرکت‌های گوگل، فیس بوک و توییتر بوده است. 🔺سال گذشته، دامنه‌های بین‌المللی آپارات، فارس، بله و تعداد زیادی از بانک‌ها توسط شرکت‌های آمریکایی مسدود شد.
هدایت شده از سواد سایبری
29.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت پنجم برنامه مرورگر /امنیت پرداخت های آنلاین
💢 نبرد شدید در ویکی‌پدیای فردوسی 👈 در شرایطی که بسیاری از رسانه‌ها با استناد به صفحه ویکی‌پدیای فردوسی ، از مشابهت تاریخ میلادی سال تولد و درگذشت وی با استاد شجریان ابراز تحیر می‌کنند، بررسی تغییرات این صفحه حکایت از درگیری شدید میان ویرایشگران ویکیپدیا بر سر تعیین سال تولد و مرگ فردوسی دارد...
دسترسی به آرشیو استوری‌های قدیمی در اینستاگرام آسان‌تر شد: اینستاگرام به مناسبت ده سالگی تاسیس این شبکه اجتماعی، از چندین ویژگی جدید رونمایی کرد که دسترسی به آرشیو استوری‌های قدیمی و جست‌وجو در آن‌ها براساس تاریخ و نقشه مکانی به همراه بلوکه کردن کامنت‌های اهانت‌آمیز اهمیت بیشتری دارند. اینستاگرام در یک ویژگی جدید به کاربران کمک می‌کند استوری‌های قدیمی خود را پیدا و مشاهده کنند. قابلیت آرشیو استوری اینستاگرام اجازه می‌دهد صاحب اکانت به تمام استوری‌های منتشر شده از سال ۲۰۱۷ به بعد دسترسی داشته باشد. آرشیو اینستاگرام شامل یک نمایش تقویمی ماهیانه است و در آن روزهایی که یک استوری منتشر شده؛ مشخص شدند. همچنین، در کنار این تقویم، یک نقشه مکانی قرار دارد که موقعیت ارسال استوری را روی نقشه نشان می‌دهد. قابلیت استوری اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شده که پس از ۲۴ ساعت به طور خودکار ناپدید می‌شود. این قابلیت برخی از کاربران را آزار می‌داد و آن‌ها برای دیدن استوری‌های گذشته خود همیشه مشکل داشتند. حالا، جای تعجب دارد اینستاگرام چگونه توانسته آرشیوی قدیمی و سه ساله از استوری‌های قدیمی هر کاربر را در اختیارش قرار دهد. قابلیت آرشیو استوری‌ها در قالب تقویم و نقشه، یک روش جدید برای دسترسی به استوری‌های قدیمی است ولی به کاربران اجازه می‌دهد دوباره این استوری‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارند. صاحب اکانت فقط آرشیو استوری‌ها را مشاهده می‌کند ولی این قابلیت را دارد که استوری‌های قدیمی را دوباره در بخش استوری یا فید منتشر کند. برای دسترسی به آرشیو تقویمی استوری‌ها و Stories Map باید وارد منوی archive در پروفایل خودتان شوید. مخفی‌سازی کامنت‌های توهین‌آمیز اینستاگرام در قابلیت جدید دیگری، کامنت‌هایی که حاوی مطالب توهین‌آمیز باشند یا گزارش‌های مشابهی از تخلف در آن‌ها دریافت شده باشد را به طور خودکار مخفی می‌کند تا دیگر کاربران آن را مشاهده نکنند. کاربران می‌توانند با فشردن کلید View Hidden Comments، کامنت‌های توهین‌آمیز مخفی شده را مشاهده کنند. همین‌طور، اگر کاربری به طور مکرر کامنت‌های توهین‌آمیز منتشر کند؛ از سوی اینستاگرام اخطاریه دریافت خواهد کرد. یکی دیگر از ایده‌های اینستاگرام برای تولد ۱۰ سالگی، دسترسی و استفاده از آیکون‌های قدیمی این شبکه اجتماعی بود. کاربران می‌توانند دوباره آیکون‌های قدیمی و کلاسیک اینستاگرام را مشاهده و آن‌ها را برای خودشان فعال کنند. برای این کار باید وارد بخش تنظیمات اینستاگرام در پروفایل خود شده و صفحه را از بالا به پایین بکشید تا وقتی که تعدادی اموجی ظاهر شود. هنگامی که به اندازه کافی صفحه تنظیمات اینستاگرام را از بالا به پایین سوایپ کردید؛ آیکون‌های قدیمی و کلاسیک به طور خودکار برای شما فعال می‌شوند.