چه عید تو عیدی شده😃
ولادت حضرت علیاکبر علیهالسلام
و روز جوان، بر همگی مبارک!😍💐
⚘〰〰〰ᥫ᭡
#نشر_حداکثری
کانال کمیحالخوب⇙⇙
@HOJJATIPOURR
#ارسالی
سلام راجع به پیام مادری که دخترشون تازه ازدواج کردن منم تقریباباشباهت زیادهمین مشکل روداشتم البته دخترم یک سال ونیمه عقده خواستگاران پولدارزیادی داشت امابه خاطراخلاق وایمان به دامادم که نه خونه داره نه ماشین ووضع خانواده دامادهم خوب نیست دادم اماوضع زندگی خودم خوبه خیلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که وقتی به خداتوکل کردیم وراهی روانتخاب کردیم که فرموده خداوبزرگان دینه اعتمادکنیم وعجله نکننیم خداروزی رسانه به امام زمان توسل کنیم وعروس ودامادخودشان باتوکل وبرنامه ریزی دقیق می تونن زندگی بسازن شمابزرگترهااصلانبایدحرفهای منفی دیگران درشمااثربذاره ومهم تراینکه به دخترتان ارائه دهیدچون اززندگی ناامیدمیشه مال محل آزمایش انسانه پس حریف قدرتمندی وبه سادگی نمیشه ازدورخارجش کردفقط توکله که نجاتتون میده آرامش پیدامی کنیدخودم هم شرایط ازدواجم همینطوربودباتوکل به خداالان همه چی دارم حتی به دیگران هم کمک می کنم پس خیلی زوده که ازانتخابتون دلسردبشیدوهم حرفهای منفی دیگران هم شرایط اقتصادی بدفکرهای ناجوربه ذهننتان برسه به نظرم خدایی که دوره مادلارفک کنم هزارتومنی بودالان همون خداهست بالینکه دلارنزدیک به نودهزارتومانه
همسفران مسیرآرامش
#ارسالی سلام راجع به پیام مادری که دخترشون تازه ازدواج کردن منم تقریباباشباهت زیادهمین مشکل روداشت
بله ایشون جواب درستی دادند 🌷
همسفران مسیرآرامش
همیشه اینطوری نیست که اگه خوبی کردیم، بقیه هم قدر ما رو بدونند، باید فقط خدا رو درنظر داشته باشیم و فقط خدا رو درنظر داشته باشیم.
نباید از بقیه انتطاری داشته باشیم.
#ارسالی
من خودم و همسرم دانشجو بودیم که ازدواج کردیم ایشون هم کلاسی دانشگاه برادرم بودند و من اصلا یک شهر دیگه درس میخوندم، من پدر نداشتم و ایشون خانواده ای داشتند که وضع خوبی نداشتند از اول میدونستیم که باید روی پای خودمون باشیم بدون انتظار از خانواده ها مون، با وجود اینکه ایشون بعد از ساعت دانشگاه کار میکردند و منم به دلیل رشته تحصیلی ام حقوق اندکی داشتم ، در همه مناسبت ها برای هم کادو میخریدم اما چی؟؟؟!!!
وسایل زندگی مون رو ، اتو ، پلوپز ، گاهی لباسی که لازم داشتیم و .....
بعد از چندین سال تونستیم بریم خونه خودمون همه میگفتند شان شما آقای ... و خانم .... نیست در این محله و چنین خونه ای زندگی کنید اما به لطف خدا ما مقاومت کردیم و الحمدالله روز به روز هم خدا به عشق و مال مون برکت داد ، و بعضی از جوونهای فامیل به نقل از والدین شون یا خودشون گفتند که ما رو الگو قرار دادند چون میبينند لطف بیکران الهی رو در زندگي ما که فرزندانی مومن، عاقل و بسیار موفق در تحصیلات هستند، خلاصه اینکه اگر در پیام قبلی موافق اون مادر هستم نه اینکه ادم پرتوقعی که سختی نکشیده باشم ، اما معتقدم شرایط هست که تکلیف رو مشخص میکنه و نباید برای همه یک دستور صادر کنیم.
برای یک مثال دختری رو در نظر بگیرید که یک خواستگار دانشجو داشته باشه (منظورم اینه که در شرایط حال وضع اقتصادی خوبی نداره اما میخواد تکلیف شرعی ازدواج رو انجام بده ) و یک خواستگار که شاغل هست با حقوق خوب و اتفاقا پدرومادرش هم از نظر مالی خوب هستند، آیا چون اولی دست خالی میره خواستگاري یعنی دومی هم باید هر بار دست خالی بره خواستگاري؟
اگه اولی در آشنایی های بیرون از منزل نهایتا میرن ساندویچی، دومی هم باید بره یه دور تو خیابون بزنه و برگرده؟
آیا نحوه هزینه کردن این دو بايد مثل هم باشه تا بگیم اسراف نکردند و به حرف مردم اهمیت ندادند؟
و خیلی آیا های دیگه.....
متأسفانه در شرایط کنونی ما صحبت های اون عزیز دغدغه مند که خدمت رهبری رسیدند رو به چشم میبینیم .
ایشون به رهبر حرفهایی تو این مایه گفتند: خانواده پسرها موقع تعیین مهریه و مراسم و... دم از اسلام و صرفهجویی میزنند، اما به محض اینکه به توقعات خودشون میرسه دنبال دختری زیبا با خانواده پولدار با شرایط خاص و جهیزیه ای فوقالعاده هستند.
🖤💜💙💚
🌸💐خانواده يك قرارداد است. يك امر طبيعي نيست كه دو چيز را به هم وصل كرده باشند. #خانواده براي تنظيم زندگي انسان خيلي مهم است. البته #خانواده بايد خوب اداره شود، بايد سالم اداره بشود💐🌸
👈 مطلع عشق (گزيده اي از رهنمودهاي حضرت آيت الله خامنه اي به زوجهاي جوان)، ص۲۹
❣@ezdevaj_t_masiri
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ هدف اصلی ازدواج چیه؟
🔶 حجت الاسلام حسینی
❣ @ezdevaj_t_masiri
#خانواده
#سازگاری
🌹رهبـــر انقلاب میفرمایند:
🌸 بنای کار ازدواج، بر ســازش دختــر و پســر است؛ باید با هم بسازند. این «باهم بسازند»، معنای خیلـــی عمیــقی دارد. من یک وقت خدمت امـــام رفتــم، ایشان میخواستند خطبهی عقدی را بخوانند؛ تا من را دیدند، گفتند شما بیا طرف عقد بشو. ایشان برخلاف مــا که طــول و تفصیــل میدهیم و حرف میزنیم عقد را اول میخواندند، بعد دو، سه جملهی کوتاه صحبت میکردند.
🌸 من دیــدم ایشــان پس از اینکه عقـــد را خواندند، رویشان را به دختــر و پســر کردند و گفتند: بروید با هم بسازید. من فکر کردم، دیدم کــه ما این همـــه حــرف میزنیم، اما کلام امام در همین یک جملهی «بروید باهم بسازید»، خلاصه میشود! حالا ما هم عرض میکنیم که شما دختــران و پســران، بروید با هم بسازید.
❣ @ezdevaj_t_masiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💍 #به_رنگ_آرامش
انتخاب شریک زندگی یکی از مهمترین تصمیمهای زندگیت است.
به ارزشهای درونی و شخصیت او توجه کن، نه فقط ظاهر و اموال.
همراهی که به رویاها و اهداف تو احترام بگذارد و
در مسیر رشد و پیشرفتت همراه باشد، بهترین انتخاب است.
عشق واقعی در درک، احترام و حمایت متقابل شکل میگیرد.
به احساست اعتماد کن و برای خوشبختیات اولویت قائل باش.
🎙 #گزیده_سخنرانی_حرم | حجت الاسلام حدائق
❣ @ezdevaj_t_masiri