eitaa logo
فرهاد عظيما | اخبار جنگ
4هزار دنبال‌کننده
184 عکس
70 ویدیو
0 فایل
کانالی با محتوای تولید فیلم و انیمیشن ارتباط با مدیر : @kosar_3d دانلود محصولات : Kosar3d.com
مشاهده در ایتا
دانلود
⚫️رادیو تلویزیون صهیونیستها: آمریکا با ادامه عملیات نظامی در لبنان به اسرائیل چراغ سبز داده است. ولی ایران هم بیخیال انتقام شد!
چرا برای ایران تصاحب سرزمین های لبنان نقض آتش بس محسوب نمی شود ؟ مگر غیر از این بود که لبنان بخاطر ایران وارد جنگ شده بود چرا جمهوری اسلامی عادت دارد دوستان خود را وسط معرکه تنها بگذارد ؟
آیه 22 سوره ابراهیم وَقَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ و شیطان هنگامی که کار به پایان می‌رسد، می‌گوید: «خداوند به شما وعده‌ی حق داد. و من به شما وعده دادم، اما به شما خیانت کردم.»
یک کشتی دیگر تحت حمایت ایران در سایه توافق با حمایت قالیباق و پزشکیان مورد حمله قرار گرفت / سنتکام: فرماندهی مرکزی ایالات متحده اقدامات محاصره‌ای را علیه کشتی M/T Lexie با پرچم بوتسوانا هنگام حرکت به سمت جزیره خارک اعمال کرد. خدمه کشتی هشدارها را نادیده گرفتند و از دستورالعمل‌ها پیروی نکردند. یک هواپیمای آمریکایی با شلیک یک موشک Hellfire به موتورخانه کشتی، آن را از کار انداخت و مانع از رسیدن نفتکش به ایران شد. از زمان آغاز محاصره آمریکا، 6 کشتی از کار افتاده و 122 کشتی دیگر بازگشته‌اند.
🔴: 🗣ما در حال حاضر در حال جذب بهترین مغزها در اسرائیل برای حل مشکل پهپادهای حزب‌الله هستیم ...! بیا ایران خودمون جمعه ها صبح ، بهت مغز رو با کله پاچه و بناگوش یکجا میدیدم
اگر حتی آمریکا جزایر ایران را اشغال کند ، پزشکیان آتش بس را نقض نخواهد کرد
یه زمانی برام سوال بود که چرا پزشکیان در مقابل دشمن غیرت مملکت داری نداره ، بعدش که گفت مدرک دکتراش رو از گرفته فهمیدم چرا ...🤠
هدایت شده از فرهاد عظیما | Ilia Halos
اگر می خواهیم با مولا علی باشیم باید برای دشمن ، جهنم را بپا کنیم در غیر اینصورت ، جهنم دنیا را قبل از جهنم آخرت خواهیم دید ! @f_azima1
امشب برای ظریف و کابینه وفاق و فرزانه خانم دعا کنید ...
🔥فوری| رسانه عراقی: ستون دود از پایگاه علی السالم کویت بلند شده است