eitaa logo
فرهاد عظيما | اخبار جنگ
4هزار دنبال‌کننده
184 عکس
70 ویدیو
0 فایل
کانالی با محتوای تولید فیلم و انیمیشن ارتباط با مدیر : @kosar_3d دانلود محصولات : Kosar3d.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پاکستان : به آمریکا اعلام کردیم که دیگر دست از تلاش برای میانجیگری برمی‌داریم دُنگ دِیت اول رو هم خودتون حساب کنید دیگه... اسلام آباد به پایین کنسله @f_azima
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انبار مهمات نیروهای تحت امر در عدن منهدم شد. @f_azima1
تو این وضعیت یه هواپیما از تایلند اومد تهران 😐 فکر کنم مدرک دکترا پزشکیان رو آورده دکترای غیرت!!!! @f_azima
آقا چرا در زمین آمریکا بازی می‌کنید؟ چرا هر موقع دشمن اراده کند، شما هم حملات خود را متوقف می‌کنید؟ این روش هر روز اونهاست هست و در عین حال، اشتباه هر شب شما نیز می باشد! ما نباید تا شکست کامل محاصره آمریکا در تنگه هرمز جنگ را متوقف کنیم ! @f_azima
ترامپ از نقض آتش بس صحبت کرد ولی صدا از پزشکیان در نیومد مثلا رئیس شورای امنیت ملی بود! @f_azima
امشب هم طبیعتا حمله داریم، اونها میزنن و ضعیف می‌کنند و ایران هم جواب محدودی میده و بعد هر موقع ترامپ اراده کنه، جنگ متوقف میشه و همه میرن خونه هاشون، فرداش هم میگن خو اومد زد، چیکار کنیم؟ @f_azima
سه ملوان هندی در حمله آمریکا به یک نفتکش در سواحل عمان کشته شدند؛ آن هم در حالی که هند از شرکای مهم آمریکا محسوب می‌شود. وقتی با متحدانش چنین رفتار می‌کند، چگونه پزرشکیان و تیمش ، هنوز مذاکره با آمریکا را افتخار می‌دانند؟
ایران میگه تا دوهواپیمای گران قیمت Boeing P-8 Poseidon رو روی باند در شیخ عیسی بحرین زده !
🔴 طبق برخی تصاویر منتشر شده طی حملات پهپادی امروز کشورمان، سایت راداری متعلق به آمریکا واقع در کوه دخان بحرین هدف قرار گرفته و درحال سوختن است. در تصویر پائین نیز می‌توانید تصویر ماهواره‌ای از این سایت راداری را مشاهده کنید.
پاکستان به‌زودی بار دیگر به مسیر میانجی‌گری بازخواهد گشت. برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند که پیش‌نویس توافق میان ایران و آمریکا سرانجام آماده شده و متن نهایی آن شامگاه چهارشنبه به جمع‌بندی رسیده است. بر اساس این گزارش‌ها، دوحه طی روزهای گذشته در تماس مستمر با تهران و واشنگتن بوده تا زمینه دستیابی به یک توافق را فراهم کند و در صورت تأیید نهایی، روند اجرای تفاهم آغاز خواهد شد. عدم موضع‌گیری پزشکیان در قبال حملات اخیر آمریکا نیز ممکن است در همین چارچوب قابل تحلیل باشد. برخی معتقدند برخلاف آنچه به افکار عمومی گفته می‌شود، مذاکرات و توافقات پشت‌پرده همچنان جریان دارد و تحولات اخیر نیز بی‌ارتباط با این روند نیست. این دیدگاه بر این باور است که مجموعه‌ای از فشارهای سیاسی، تهدیدها و تحولات میدانی به‌گونه‌ای مدیریت می‌شود که در نهایت مسیر برای توافقی هموار گردد که بیش از هر چیز منافع طرف آمریکایی را تأمین می‌کند؛ توافقی که منتقدان آن را یک‌جانبه و ناعادلانه توصیف می‌کنند.
چرا هر موقع ترامپ بخواهد جنگ را شروع می‌کند و هر موقع بگوید، ما نیز جنگ را تمام خواهیم کرد.. هر موقع ترامپ احساس خطر می‌کند حمله می‌کند و هر زمانی که دوست دارد از ما می‌خواهد که جنگ را متوقف کنیم و تعجب اینجاست که ایران هم حرف ترامپ را گوش می‌کند! @f_azima
🔸آمریکا بعد از آتش بس: 🔸قطعنامه علیه ایران در شورای حکام تصویب شد هر چه قالیباف و پزشکیان با وعده آن جنگ را متوقف کردند معکوس شد.