📖جهت پاسخ به لینک ذیل وصل شوید.
https://www.KHAMENEI.ir
🔸دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)
🔰مسابقه کتابخوانی آفتاب اندیشه شماره 39
🔸جهت شرکت درمسابقه هفتگی «آفتاب اندیشه»به کانال میقات الرضا(ع) به آدرس MighatAlReza@🆔 در پیام رسان ایتا مراجعه نمایید.
🌹دوستانتان را نیز مهمان کنید؛
کانال میقات الرضا
┅─═◈═─┅
🆔 @MighatAlReza
📚جرعه ای از دانایی
📙 عنوان: کشتی پهلو گرفته
🖊مولف : مهدی شجاعی
📖معرفی کتاب
کشتی پهلو گرفته مرثیه و سوگنامه ای است داستانی درباره ی مصائب زندگی و نقاط عطف و حوادث مهم زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)، از زبان اطرافیان و نزدیکان آن بزرگوار. این کتاب شامل 14 فصل است که هر یک از آنها به یکی از نزدیکان آن حضرت اختصاص دارد. اثر علاوه بر رنگ و بوی داستانی، خواننده را با تاریخ آن دوران نیز آشنا می سازد.
✅ قسمتی از کتاب
روزگار غریبی است دخترم! دنیا از آن غریب تر! این چه دنیایی است که دختر رسول خدا را در خویش تاب نمیآورد؟ این چه روزگاری است که «راز آفرینش زن» را در خود تحمل نمیکند؟ این چه عالمی است که دردانۀ خدا را از خویش میراند؟ روزگار غریبی است دخترم. دنیا از آن غریب تر. آنجا جای تو نیست، دنیا هرگز جای تو نبوده است. بیا دخترم، بیا، تو از آغاز هم دنیایی نبودی. تو از بهشت آمده بودی، تو از بهشت آمده بودی ...
#کتابخانه_امام_رضا(ع)_سبزوار
@f_imamreza
📝 #خطبه_فدکیه
#فاطمیه
2️⃣ قسمت دوم
وَ اَشْهَدُ اَنَّ أَبِى مُحَمَّداً صلى الله عليه وآله عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ، اِخْتارَهُ قَبْلَ اَنْ يَجْتَبِلَهُ، وَ اصْطَفاهُ قَبْلَ اَنْ يَبْتَعِثَهُ، وَ سَمّاهُ قَبْلَ اَنْ يَسْتَنْجِبَهُ..
اِذِ الْخَلائِقُ بِالْغَيْبِ مَكْنُونَةٌ، وَ بِسِتْرِ الاَْهاوِيلِ مَصُونَةٌ، وَ بِنِهايَةِ الْعَدَمِ مَقْرُونَةٌ، عِلْماً مِنَ اللّهِ تَعالى بِمَآئِلِ الْأُمُورِ، وَ اِحاطَةً بِحَوادِثِ الدُّهُورِ، وَ مَعْرِفَةً بِمَواقِعِ الْمَقْدُورِ.
و گواهى مى دهم كه پدرم «محمّد صلى الله عليه وآله» بنده و فرستاده ى اوست. همو كه پيش از آفرينش، او را برگزيد و قبل از بعثت، گزينش كرد و پيش از انتخاب، او را نام نهاد.
و اين گزينش هنگامى بود كه آفريدگان در جايگاه غيب پوشيده بودند و در پس پرده هاى هولناك در امان و با پَسين ديواره ى نيستى همگون بودند؛ چرا كه خداوند به سرانجام كارها آگاه و به پديده ها تا انتهاى بى انتها چيره و به شدنی ها و مقدورات داناست.
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
@fa_imamreza
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
امروز یکشنبه
☀️ ۲۸ آذر ١۴٠٠ ه. ش
🌙 ۱۴ جمادی الاول ١۴۴٣ ه.ق
❤️ #امام_علی علیه السلام
🍃دنیا بر حسب اتفاق است و آخرت بر حسب استحقاق است.
📚غررالحکم، حدیث 228
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
@fa_imamreza
⚜️همراه با کلام امیر و امیر کلام⚜️
وَ قَالَ (علیه السلام): إِذَا اسْتَوْلَى الصَّلَاحُ عَلَى الزَّمَانِ وَ أَهْلِهِ، ثُمَّ أَسَاءَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ لَمْ تَظْهَرْ مِنْهُ حَوْبَةٌ، فَقَدْ ظَلَمَ؛ وَ إِذَا اسْتَوْلَى الْفَسَادُ عَلَى الزَّمَانِ وَ أَهْلِهِ، فَأَحْسَنَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ، فَقَدْ غَرَّرَ.
جايگاه خوشبينى و بد بينى در جامعه (اخلاقى، اجتماعى):
📜و درود خدا بر او، فرمود: هر گاه نيكوكارى بر روزگار و مردم آن غالب آيد، اگر كسى به ديگرى گمان بد برد، در حالى كه از او عمل زشتى آشكار نشده ستمكار است.
و اگر بدى بر زمانه و مردم آن غالب شود، و كسى به ديگرى خوش گمان باشد، خود را فريب داد.(حکمت114نهج البلاغه)
📔📔📔🌴🌴🌴📔📔📔
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
@fa_imamreza
⭕️ جلوه های رفتاری حضرت فاطمه زهرا(س)
توصیف حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) از زبان امیرالمومنین(علیهالسلام)
🔰 معمولا برای شناخت شخصیتی، سعی می کنیم سراغ نزدیک ترین فرد به آن شخص برویم تا شناخت جامع و درستی به دست بیاوریم. در این مطلب میخواهیم حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) را از زبان همسر و امامش معرفی کنیم:
👈 مقایسه بنی هاشم با بنی امیه
🔰امام علی(علیه السلام) در جواب نامه ی معاویه که به فخر فروشی در برابر حضرت پرداخته بود، فرمودند: «شما چگونه و کجا با ما برابرید! از میان ما پیامبر برخاست و دروغگو (ابوجهل) از شما است، اسد الله (حمزه) از ما و اسد الاحلاف (شیر سوگندها; اسد بن عبد العزی) از شما است، و از ماست دو سید جوانان اهل بهشت و از شما است کودکانی که آتش نصیب آنان گردید. و از ما است بهترین زنان جهان (فاطمه) و از شماست آن که هیزم کشد برای دوزخیان ... .» در این بیان حضرت، همسرشان را بهترین زنان جهان معرفی می کند و این را برای بنیهاشم افتخاری میداند.
👈 سوال پیامبر از حضرت درباره همسرش
❇️ سه روز بعد از ازدواج، پیامبر(صلی الله و علیه وآله) از امیرالمومنین(علیه السلام) پرسید: «كَيْفَ وَجَدْتَ أَهْلَكَ؟» حضرت فرمود: «قَالَ نِعْمَ الْعَوْنُ عَلَى طَاعَةِ اللَّه» همسرت را چگونه یافتی؟ امام پاسخ داد: در اطاعت کردن از خدا خوب یار و یاوری است.»
امروزه یکی از مشکلات خانوادها، عدم حمایت و حتی مخالفت زنان، در دین داری شوهرانشان است.
پس کمک و همراه بودن زن در عبادت و اطاعت همسرش از دین و دستورات الهی، نقش مهم و بسزایی دارد.
👈 وفا داری حضرت زهرا(سلام الله علیها) در آخرین لحظات عمرش
✳️ در واپسین دقایق عمر مبارک حضرت، ایشان علی(علیه السلام) را خطاب قرار دادند و فرمودند:
«ای پسر عمو! از روزی که با من زندگی کردی، از من دروغ و خیانت ندیدی و هیچگاه با تو مخالفت نکردم» علی(علیه السلام) نیز در پاسخ فرمود: «نه، هرگز! تو نسبت به خداوند آگاهتر، نیکوکارتر، پرهیزگارتر، گرامیتر، و خائفتر از آن هستی که تو را به عنوان مخالفت با من سرزنش کنم. جدایی و فقدان تو برای من بسیار سخت است... .»
🔶 در این بیان امیرالمومنین(علیه السلام) این نکته بسیار مهم است که حضرت همسرش را به صفاتی نسبت میدهد که در رابطه با خداوند است. مثلا علم و تقوا و نیکوکاری حضرت به خداوند، علت رضایت خودشان از ایشان میدانند. یعنی اگر بانویی ارتباطش را با خدا اصلاح و تقویت کند، خداوند روابط فردی و اجتماعی و خانوادگی او را نیکو می کند.
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
@fa_imamreza
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🌅قرائت حدیث شریف کساء
💎با حضور اعضا و شورای پایگاه مقاومت بسیج انصارالرضا ، ادارات و حوزه مقاومت بسیج حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
✔️زمان:یکشنبه:1400/9/28 بعد از نماز عشاء
✔️مکان: بلوار شهدای هسته ای- جنب بوستان شهدای گمنام- فرهنگسرای حضرت امام رضا(علیه السلام)
🔸تلفن: 44670173 داخلی 101
@fa_imamreza
💠قرائت دسته جمعی حدیث شریف کساء با حضور اعضاء کتابخانه و بسیجیان تعدادی از پایگاههای مقاومت بسیج به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به روایت75 روز و ایام فاطمیه در فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزواربرگزار شد.ضمنا شرح فرازهایی از این حدیث شریف توسط حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای شم آبادی امام جماعت فرهنگسرا انجام گرفت
📚 کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا (ع)
سبزوار
@fa_imamreza
امروز دوشنبه
☀️ ۲۹ آذر ١۴٠٠ ه. ش
🌙 ۱۵ جمادی الاول ١۴۴٣ ه.ق
❤️ #پیامبر_اسلام (صلیاللهعلیهوآله) فرمودند:
🍃 هر کس یک شب در آرزوی گرانی برای امت من باشد، خداوند اعمال چهل ساله او را تباه خواهد کرد.
📖کنزالعمال، ج۴، ص۹۸
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
@fa_imamreza