هدایت شده از ابوعباس
روز ۲۳ می ۲۰۲۰ را هرگز فراموش نخواهیم کرد؛
روزی که نفتکش های ایرانی حتی فراتر از موشکهای عین الاسد اعتبار آمریکا را زیر سؤال بردند!
روزی که ایران عزیز امپریالیسم جهانی را به سخره گرفت
و اعتبار دروغین آمریکا را در زیر چکمه های خود له کرد.
اکنون حال بعضی از غرب پرستان دیدنی است؛
آنهایی که از رسیدن این نفت کش ها به آمریکا مایوس بودند و چشم به قدرت پوشالی آمریکا داشتند؛
آنهایی که هفت سال تمام ، سرنوشت این ملت شهید پرور را به دستان کدخدا و مذاکره با کدخدا سپرده بودند؛
بر شما ننگ باد که به جای مقاومت عزت مندانه هفت سال اعتبار ایران را با مذاکرات ذلیلانه زیر سال بردید.
#بامان_الله_یاشهیدالله
@faanos313
یارئوف
محرم سال ۱۳۹۵
هنوز هیچ خبری از رفتن یا اعزام به حرم حضرت زینب نشده
و اما من
در عالم رویا خوابب عجیبی دیدم که حکایت از اعزام به حرم حضرت زینب و شهید شدن دونفر از رفقا داشت؛
و اما رویا:
در عالم رویا خواب حضرت مادر سلام الله رو دیدم
که در حال سخنرانی برای جمعی از برادران و همکاران بودند
حضرت زهرا(س)
خطاب به حاضرین در جمع می فرمایند:
در محرم فرزندم حسین مهمان دخترم زینب خواهید شد
در این مهمانی دونفر فدائی حضرت زینب می خواهیم
خود خانم دونفر از دوستان ما رو تو عالم رویا جدا میکنن؛
چند وقت بعد محرم امام حسین(ع)
عازم حرم حضرت زینب شدیم
قرار بود دونفر شهید بشن
شهید هم شدن
آقا محمد رضا الوانی
سجاد زبرجدی
به نقل از خاطرات بزرگواران و همسنگران آقا مصطفی ردانی پور.... برادر بزرگوار مدافع حرم و همرزم شهدا
@faanos313
بیش از ۲۰ کشور اروپایی و آسیایی خریدار تجهیزات پزشکی ایرانی
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان:
🔹شرکتهای دانشبنیان ما میتوانند در مدت زمان ۲۰ روز کیت تشخیص کرونا را مطابق با استانداردهای بینالمللی به تولید برسانند.
🔹در حوزه خط تولید ماسک، مواد ضدعفونیکننده، تجهیزات و لوازم پزشکی صادرات خوبی به بیش از ۲۰ کشور داشتهایم.
🔹هیچ دارو یا الزامات مورد نیاز و پروتکلی نیست که مورد نیاز کشور باشد و زیست بوم فناوری نتواند این کار را آماده کند و تحویل جامعه بدهد.
@faanos313
مذاکره ایران و آمریکا درباره #افغانستان
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ طی نشست ۶+۲ کشورهای همسایه افغانستان از جمله ایران، روسیه و آمریکا با یکدیگر مذاکره کردند.
طی این نشست که تحت نظارت سازمان ملل و در تاریخ ۲۰ می ۲۰۲۰ میلادی (۳۱ اردیبهشت ۹۹) صورت گرفته است، شش کشور همسایه افغانستان از جمله ایران، چین، پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان و همچنین آمریکا و روسیه با یکدیگر در مورد چگونگی تثبيت اوضاع و شرایط افغانستان به بحث و گفتگو پرداختند.
بنابر اظهارات "رزماری دیکارلو" (معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل) در جریان این نشست "زلمی خلیلزاد" (نماینده ویژه آمریکا در افغانستان) با آقای "محمد ابراهیم طاهریان فرد" (نماینده ویژه ایران در افغانستان) گفتگو کردهاند.
کاهش قدرت و نفوذ منطقهای ایران یکی از اهداف آمریکا در مذاکره با این کشور است که دولت ترامپ در سالهای اخیر برای برقراری آن تلاش بسیاری انجام داد. اما ترور شهید حاج قاسم سلیمانی راه این موضوع را بطور کامل مسدود کرد و حالا اوضاع آشفته سیاسی افغانستان بهانهای برای بازگشایی باب مذاکره با آمریکا شده است.
نقش ایران در منطقه و روند صلح در افغانستان با شرکت در اینگونه نشستها تقویت میشود و مهم است، اما گفتگوی جداگانه با آمریکاییها چه تاثیر و معنایی دارد؟
@faanos313
آتش سوزی جنگلهای #زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان #گچساران وارد سومین روز شده است؛ هرچند قرارست که امروز چند فروند بالگرد آبپاش برای مهار آتش به این منطقه اعزام شوند اما کاش نمایندهی محترم این شهر که مدام پیش از انتخابات کارناوالهای انتخاباتی آنچنانی راه میانداخت، امروز نیز به میدان میآمد و هم خودش (بجای حضور در تهران و شرکت در دورهمیهای انتخاباتی) در منطقه حاضر میشد و هم از ظرفیت هواداران و حامیانش برای مهار این آتش سوزی و خاموش کردنِ آن استفاده میکرد!!
#تاجگردون
@faanos313
احمد قدیری:
🔴 علت عصبانیت
۱. زنگ خطر کرونا در جهان به صدا در میآید اما روحانی آنچنان در لغو پروازهای چین تعلل میکند که وزیر بهداشت ناچار به انتشار نامه هشدارآمیز خود به رئیسجمهور میگردد.
با بیخیالی مفرط دولت، ماسک، دستکش، الکل و مواد ضدعفونی کننده نایاب میشود.
روحانی مشابه تصمیم ابتدایی همتای انگلیسی خود نه تنها از قرنطینه و حتی فاصله گذاری اجتماعی پرهیز میکند، بلکه با عادی جلوه دادن بحران، انذار دلسوزان را نیز بیاثر مینماید.
در این میان حتی به طور شگفتآوری آزاد راه افتتاح، و مسافرت مردم و شیوع ویروس را تسهیل میکند: قطعه یک آزادراه تهران-شمال و قطعه دو و سه آزادراه همت.
۲. «رزمایش همدلی» و «ستاد ملی مقابله با کرونا» با سکانداری دولت، دو تدبیر حکیم انقلاب برای مقابله با بحران کرونا و تبعات اقتصادی-امنیتی آن و به کار واداشتن روحانی بود.
به مدد ورود نهادهای تحت نظر رهبری نظیر ستاد اجرایی فرمان امام، کمیته امداد، سپاه، بسیج، آستان قدس رضوی و نیروهای جهادی، بحران در ایران کنترل و به مردم کمک شد و همزمان با بروز درماندگی و درندگی دولتهای غربی، مدیریت ممتاز جمهوری اسلامی، به افتخاری جهانی برای نظام بدل گشت.
۳. روحانی با کارنامه سیاه و دستان خالی و علیرغم اقدامات مشکوک نخستین، فرصت را برای مصادره دستآوردها فراهم دید و به گرفتن عکسهای یادگاری مشغول شد.
هر موقع که اخبار را روشن میکنید، روحانی از «باید» و «نباید»ی در خصوص کرونا صحبت میکند؛ و خود را قهرمان مبارزه با آن جا میزند؛ همان فردی که در نهایت بیخیالی گفته بود صبح جمعه از قیمت بنزین مطلع شده!
۴. اما این عکسهای یادگاری برای روحانی دوام نداشت. وزیر بهداشت به عنوان متولی اصلی مقابله با کرونا، به صراحت رهبر انقلاب و درایت و حمایت ایشان را عامل اصلی توفیق در مدیریت بحران و کنترل کرونا دانسته و با این اظهارات آلبوم عکس روحانی را پاره کرده.
روحانی عصبانی و درصدد انتقام است؛ و چه بسا کار به برکناری نمکی نیز بیانجامد.
برکناری اما بهانه میخواهد. خدا کند قحطی دارو یا افزایش قیمت آن و یا جهش تعداد مبتلایان به کرونا در دستور کار شبکه نفوذ نباشد.
ناظران هوشیارتر از همیشه اوضاع را رصد میکنند و خیانتی دیگر را بر نمیتابند.
دوران «بزن و در رو» تمام شده است.
@faanos313
🔸 عضو شورای فقهی بورس و عضو شورای سیاستگذاری مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی:
🔹آیا تحولات اخیر بازار بورس، با موازین فقهی انطباق دارد؟
استاد معصومینیا:
نمیخواهیم بگوییم بورس، #قمار است، اما حاکمیتِ فضای موجود در بورس، شباهت زیادی به این پدیده دارد. #قمارباز با پذیرش ریسک بالا، با سودای درآمد بادآورده اقدام میکند و این روحیه در فضاهای هیجانی نیز نمود پیدا میکند.
آیا این وضعیت مطلوب اسلام است؟ آیا این عاقلانه است؟ مقصر اصلی این جریان مردم نیستند؛ بلکه کسانی هستند که مروج این مسایل هستند.
تصور میشود که میتوان با یک تغییرات جزیی این امور را اسلامی نمود. به همین دلیل تلاش شد که به جای قرض ربوی در بانک و بجای ابزارهایی که واجد مشکلات فقهی از قبیل ربا و یا یکی دیگر از موانع صحت بودند جایگزین معرفی شده تا نظام مالی اسلامی شود. سعی همه محققانی که خالصانه در این زمینه تلاش کردند مشکور است، اما تجربیات عملی نشان داده این روش راه به جایی نمیبرد.
با تغییرات روبنایی نمیتوان نظام مالی رایج را اسلامی نمود. نظام مالی مطلوب اسلامی نظامی است که پول را به بخش واقعی به گونهای اختصاص دهد که بیشترین نقش را در بخش واقعی داشته باشد و متناسب با زحمت هر فعال اقتصادی ماحصل تولید و ثروت را به او اختصاص دهد و این نظام فعلی اقتصادی حاکم در دنیا نمیتواند چنین کارکردی داشته باشد.
آیا لازم نبود شورای فقهی بورس به این امر ورود کند و بعد از احراز شرعی بودن واگذار شود؟آیا اینگونه امور به معنای بها ندادن به شریعت نیست؟
@faanos313
🔴 آیا جمهوری اسلامی برتون وودز را احیا می کند؟!
🔻در سال ۱۹۴۴ با قطعی شدن شکست متحدین در جنگ جهانی ۶۰ کشور عمدتا بلوک غرب در برتون وودز آمریکا گرد آمدند و یک نظام پولی جدید را پایه گذاری کردند .
🔹در این سیستم طلا مبنای تجارت جهانی بود ولی آمریکا که خود را بعد از جنگ یکه تاز عرصه بین الملل می دانست و در تلاش بود تا پس از تضعیف قدرت های جهانی مانند ژاپن ، شوروی و اروپا ابرقدرت اقتصادی جهان نام بگیرد تلاش کرد تا علاوه بر طلا ، دلار نیز مبنای تجارت جهانی باشد.
🔹به همین علت فدرال رزرو که تعیین کننده سیاست گذاری اقتصادی ایالات متحده بود ارزش هر اونس طلا را ۳۵ دلار تعیین کرد؛ یعنی هر شخص ، شرکت یا دولتی میتوانست به راحتی با مراجعه به این بانک در ازای هر ۳۵ دلار یک اونس طلا دریافت کند .
🔹به همین دلیل دلار هم ارزی بسیار با ثبات و مطمئن بود و هم فدرال رزرو نمی توانست بی حساب و کتاب دلار چاپ کند چرا که به هر میزان که دلار چاپ می کرد باید طلا نیز به خزانه اضافه نماید. در آن دوران آمریکا حدود ۶۵ درصد ذخایر طلای جهان را در اختیار داشت و از این بابت خیالش راحت بود .
🔹اما پس از اتمام جنگ جهانی دوم اتفاقات مهمی افتاد از جمله جنگ سرد آمریکا با شوروی که مسبب صرف هزینه های بسیار بالا بود و همچنین رشد اقتصادی سریع ژاپن و اروپای غربی که تراز تجاری آمریکا را دچار چالش کرده بود .
🔹بنابراین این کشورها صاحب ثروت ( دلار ) زیادی شدند و اگر همزمان در ازای دلارهایشان از فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا ) طلا درخواست می کردند خزانه آمریکا به شدت از طلا تهی می شد و طلای جهان از آمریکا به نقاطی دیگر منتقل می گشت و توان تاثیر گذاری ایالات متحده در اقتصاد جهانی کاهش می یافت.
🔹به همین علت نیکسون رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۷۱ در اقدامی که به شوک نیکسون معروف است با نقض اصل اساسی برتون وودز ، پشتوانه طلا را از دلار برداشت و اتکای دلار صرفا قدرت اقتصادی ، نظامی و تکنولوژیک آمریکا شد؛ به عبارت دیگر دلار یک کاغذ بود که اعتبارش از نام آمریکا نشات می گرفت .
🔹از آن سال به بعد نظام نرخ ارز شناور در دنیا رواج یافت ولی آمریکا برای آن که دلار را پر قدرت و تاثیر گذارکند به کشورهای تولید کننده اصلی نفت در خلیج فارس وعده داد در صورتی که نفتشان را صرفا در ازای دلار بفروشند از امنیت و حمایت ایالات متحده برخوردار خواهند شد.
🔹 فلذا کشورها مجبور بودند برای خرید نفت ، ارز از آمریکا تهیه کنند و دلار ذخیره اصلی بانکهای مرکزی کشورها شد و آمریکا عملا پول بدون پشتوانه چاپ می کرد تا آنجا که امروز هر اونس طلا بیش از ۱۷۰۰ دلار قیمت دارد.
🔹با وابسته شدن اقتصاد کشورها به دلار ، آمریکا عملا سلطه اقتصادی خود را بر جهان حفظ کرد و هر کشوری که سعی داشت دلار را از معاملاتش حذف کند به شدت تنبیه می شد.
🔹صدام حسین بعد از تحریم های شدید ناشی از اشغال کویت، از سال ۲۰۰۰ تلاش کرد تا نفتش را در ازای یورو بفروشد که ۳ سال بعد به بهانه سلاح های شیمیایی که هیچوقت هم پیدا نشد به حکومتش خاتمه دادند.
🔹 همین طور قذافی در تلاش بود تا با پشتوانه طلاهای بی انتهایی که داشت پول واحد اتحادیه آفریقا را ایجاد نماید و به سلطه دلار و یورو پایان دهد که توسط جنگنده های ناتو در یک انقلاب مردمی !!! سرنگون شد. پس به طور کلی آمریکا هیچگاه اجازه نمی داد کشوری با طلا یا ارزی غیر از دلار معاملاتش را انجام دهد خصوصا خرید و فروش نفت .
🔹اما پس از تحریم های همه جانبه و کمرشکن اقتصادی ترامپ علیه ایران در سال ۲۰۱۸، جمهوری اسلامی که در برابر تلاطمات شدید ناشی این تحریم ها تاب آورده ، با احیای اصل اصلی معاهده برتون وودز به پشتوانه قدرت نظامی و ژئوپلتیک خود که با مقاومت اقتصادی مردمش نیز همراه بوده ، در حال فروش علنی نفت خود به ونزوئلا در ازای طلاست و اگر این اتفاق به عنوان یک رویه در کشورهای مخالف آمریکا در دنیا رواج یابد علنا سلطه دلار که یکی از پایه های ابرقدرتی آمریکاست فرو خواهد پاشید .
🔹یادمان نرود ایران مدت هاست که در مناطق اطرافش ابرقدرتی نظامی آمریکا را نیز به مبازه طلبیده است و مجموع این تحولات همزمان با چالش هایی که چین ، روسیه و کشورهای بریکس برای آمریکا ایجاد کرده اند ، می توانند پایان ابرقدرتی همه جانبه آمریکا را رقم بزند.
🖌 #تقوی_نیا
@faanos313
🔻نفتکشهای ایرانی یکی پس از دیگری وارد آبهای ساحلی ونزوئلا می شوند
🔹دومین ️نفتکش از ناوگان اعزامی ایران به ونزوئلا به نام "فارست" تا ساعتی دیگر وارد منطقه اسکورت در آبهای ساحلی ونزوئلا در دریای کارائیب خواهد شد.
🔹️نفت کش "فارست" پس از ورود به منطقه انحصاری اقتصادی ونزوئلا با اسکورت ناوهای نظامی این کشور به سمت یکی دیگر از بنادر ونزوئلا هدایت خواهد شد
🔹️اولین نفتکش ایرانی به نام" فورچون" که با اسکورت ناوهای جنگی ونزوئلا به سمت یکی از بنادر این کشور در حرکت است حدود ساعت ۸ صبح فردا به وقت ایران در بندر تعیین شده پهلو گرفته و محموله خود را تخلیه می کند.
🔹️سومین نفتکش ایران بنام" فاکسون" نیز روزچهارشنبه۲۷ می حدود ساعت ۱۴۰۰ به وقت محلی (۲۲/۳۰ به وقت تهران) به موقعیت اسکورت خواهد رسید.
🔹روز گذشته و همزمان با ورود اولین نفتکش ایران به آبهای انحصاری اقتصادی ونزوئلا هشتک #GraciasIran (تشکر ایران) ترند اول توییتر ونزوئلا شد
🔹یک مقام آمریکایی حدود یک هفته قبل اعلام کرده بود که این کشور حتما در قبال ارسال محموله های فرآورده نفتی از سوی ایران به ونزوئلا اقدام خواهد کرد.
@faanos313
کاش مرحوم مغروق قبل از مردن می فهمید و بعد از دنیا می رفت:
که دنیای امروز دنیا گفتمان نیست؛
بلکه دنیا موشک و اقتداره؛
اولی رو ظریف و روحانی به خوبی ثابت کردند که مذاکره و گفتمان هیچ فایده ای نداره؛
و
دومی رو هم شهید سلیمانی و موشک های عین الاسد ثابت کردند
که اگر کسی به شما ظلم کرد باید با قدرت و موشک جوابشو داد؛
که اگه جوابشو با قدرت ندی حتی به شما اجازه نمیده
کشتی هات رو به مردم مظلوم یمن برسونی چه برسه به اون ور دنیا سواحل ونزوئلا !
@faanos313
#ایران #ونزوئلا #نفتکش
نفتکش فورچن (Fortune) دقایقی پیش در پالایشگاه ال پالیتو در غرب کاراکاس پهلو گرفت.
@faanos313
🔴تانکر پتونیا هم ساعتی پیش با محموله بزرگ سوخت ایرانی وارد آب های اقتصادی ونزوئلا شد. این کشتی حامل سوخت با ۱۸۳ متر طول ۳۱ متر عرض و بیش از ۱۱ متر ارتفاع، گنجایش دهها میلیون لیتر بنزین یا گازوئیل را دارد و با پهلوگیری آن در ونزوئلا برگ دیگری از موفقیتهای تاریخی ایرانیان در آن سوی کره زمین ورق می خورد.
@faanos313