eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.8هزار عکس
43.8هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
389.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمیدرضا الداغی نه بسیجی بود، نه آمر به معروف. یک ایرانی غیرتمند بود که وقتی دید دارد به دو دختر تعرض میشود، مقابل اوباش ایستاد. اما چرا صدای مدعیان زن، زندگی، آزادی در نمی آید؟ چون همین چندماه قبل هدفشان را اعلام کرده بودند: «حجاب بهانه است، میخواهیم مفهوم ناموس را در جامعه از بین ببریم» ✍️امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دادستان تهران: در روزهای اخیر کتایون ریاحی، پانته‌آ بهرام، افسانه بایگان، فاطمه معتمدآریا و رضا کیانیان احضار شدند 🔹برخی از چهره‌های احضارشده تاکنون به مقام قضایی مراجعه نکرده‌اند و درصورتی‌که در مهلت قانونی به دادسرا نروند جلب خواهند شد.
حادثه در یکی از مراکز سپاه در دامغان 🔹سپاه دامغان: امروز درحین جابجایی مهمات در یکی از مراکز آماد و پشتیبانی در حومه شهر دامغان انفجار رخ داد. علت حادثه در دست بررسی است.
سخنگوی شهرداری تهران: ارزش یکی از پرونده‌های فسادی که کشف کردیم، اندازۀ نصفِ بودجه یک سال شهرداری است 🔹درخصوص مبارزه با فساد با هیچ شخصی تعارف نداریم. تخلف چند کارمند شهرداری هم با هوشیاری حراست شهرداری کشف و پس از آن به مراجع قضایی و نهادهای امنیتی ارسال شد. 🔹مبارزه با فساد محدود به این موارد جزئی نیست و مبارزه با دانه‌درشت‌ها را در دستور کار داریم. مثلا ارزش یکی از پرونده‌های فسادی که در این مدت کشف‌‌شده، به اندازه نیمی از بودجۀ یک سال شهرداری تهران است.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا مانعِ ائتلافِ نظامی روسیه و چین شویم.
. ♻️ پلیس آمد، سپاه و بسیج هم مانند قبل بیایند 🔰سال هاست که غربزده ها و مذهبی های صورتی کاری کردند که و از میدان ها، پا پس بکشند. 👈 با وجود اینکه در سال های پس از انقلاب تجربه خوبی از حضور جدی سپاه و بسیج در این عرصه ها داشتیم. 🔻در فتنه اخیر، غربگراها و مذهبی های صورتی تا جایی جلو رفتند که را نیز از دور خارج کنند. نتیجه تضعیف و عقب نشینی کوتاه مدت پلیس را در چند ماه گذشته به وضوح در سطح جامعه مشاهده کردیم. ◀️اما به لطف الهی، این روزها پلیس حساسیت و اهتمام بیشتری _ حتی نسبت به قبل از فتنه _ نسبت به موضوع حجاب و عفاف پیدا کرده است و با قدرت تر از قبل وارد میدان شده است. امیدواریم سپاه و بسیج نیز هر چه زودتر مانند قبل وارد میدان مقابله با هنجارشکنی شوند.