eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.8هزار عکس
43.8هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✌️تصویری جالب از مرز لبنان و فلسطین اشغالی که بیش از همه رژیم‌صهیونیستی را عصبانی می‌کند
20.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✌️ایران حامی اصلی محور مقاومت و امید ملت های منطقه
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افتتاح طرح‌ آب‌رسانی به ۱۵۵ روستای سیستان‌وبلوچستان 🔹با سفر رئیس‌جمهور به سیستان‌وبلوچستان، طرح آب‌رسانی به ۱۵۵ روستا با جمعیت ۶۶ هزار نفر افتتاح شد. 🔹این طرح‌ها در ۱۹ شهرستان در قالب ۷ مجتمع آب‌رسانی و ۲۶ پروژه، از محل طرح جهاد آب‌رسانی وزارت نیرو با اعتبار ۲۹۱ میلیارد تومانی اجرا شده. 🔹از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون ۲۲۴ روستای سیستان‌وبلوچستان آب‌رسانی یا رفع تنش آبی شده‌اند.
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: حاکمان افغانستان این حرف مرا بسیار جدی بگیرند 🔹اخطار می‌کنم که سریعا حق‌آبهٔ مردم سیستان و بلوچستان را بدهید. بعدا نگویید که به ما نگفتید. کارشناسان ما بروند بررسی کنند که بهانهٔ خشکی و لجنی آب درست است یا نه.
🔴 اگر جو کاشتید، نمی توانید گندم درو کنید! 🔹وقتی سال ها دستگاه و نهادهای مختلف در جمهوری اسلامی نسبت به موضوع و عفاف وظیفه خود را انجام ندهند، وقتی سال ها به خلاف اصول و مبانی دینی و انقلابی، اقدامات قانونی علیه هنجارشکنی تضعیف می شود، وقتی مدیریت افکار عمومی را به دست دشمن دادیم و سال ها برخی از مسئولین از وظایف خود در زمینه فضای مجازی شانه خالی کنند، وضعیت همین می شود که می بینیم. 👈 انتظار نداشته باشیم جو بکاریم و گندم درو کنیم❗️ 🔹تا دیر نشده هر چه زودتر باید این وضعیت را به ریل اصلی انقلاب برگردانیم.
.🔴 چرا ژاپن شعار مرگ بر آمریکا نمی‌دهد! 🔹 آیا می‌دانستید که در جنگ جهانی دوم، زنان ژاپنی با برنامه دولتشان برای خدمت به کشور، برده جنسی آمریکایی‌ها می‌شدند! 🔹در خلال جنگ جهانی دوم و تا پایان سال ۱۹۴۵ حدود ۳۵۰ هزار سرباز آمریکایی، کشور ژاپن را اشغال کردند. در همان سال بود که نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا دو شهر هیروشیما و ناگازاکی را مورد بمباران اتمی قرار داده بود. 🔹در همین شرایط، دولت نابغه ژاپن یک سازمان به نام انجمن تفریح ​​و سرگرمی برای اشغالگران ایجاد کرد و ذیل آن، فاحشه‌خانه‌های زیادی را راه‌اندازی کرد و از زنان وطن‌پرست ژاپنی خواست که خودشان را به عنوان "زنان آسایش" به سربازان آمریکایی ارائه کنند! 🔹اینطور بود که ده‌ها هزار زن ژاپنی برای خدمت به کشور، بدن خودشان را تقدیم دشمن کردند. البته دولت ژاپن در سال ۱۹۹۳ به خاطر نقشی که در اداره فاحشه‌خانه‌ها و مجبور کردن زنان برای خدمت به سربازان داشت، عذرخواهی کرد. ولی به هرحال این اتفاق تلخ یکی از عجیب‌ترین انواع سواستفاده جنسی از زنان در طول تاریخ جنگ و به نوعی دیوثی دولتی بود!
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افتتاح نخستین بازارچۀ مرزی مشترک ایران و پاکستان با حضور رئیسی و نخست‌وزیر پاکستان
♦️آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب از دریای عمان 🔹عملیات اجرایی طرح ملی نمک‌زدایی و انتقال آب از دریای عمان به مرکز و شمال سیستان و بلوچستان با حضور رئیس‌جمهور آغاز شد. 🔹طرح ملی نمک‌زدایی و انتقال آب از دریای عمان در مجموع با پیشرفت فیزیکی۱۱.۳ درصد و پیش بینی حجم سرمایه گذاری حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان در حال اجراست. 🔹عملیات اجرایی این طرح ملی که از مهر ماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد شامل سامانه آبگیر و تأسیسات شیرین سازی و نمک زدایی برای ظرفیت نهایی۲.۴ میلیون متر مکعب در روز آب شیرین، سامانه انتقال آب به طول خط ۷۱۸ کیلومتر در سیستان و بلوچستان برای ظرفیت ٢٨٠ میلیون متر مکعب در سال، اجرای مسیر و تونل برای احداث سه خط لوله برای ظرفیت نهایی انتقال ٨٠٠ میلیون متر مکعب آب در سال و احداث نیروگاه سیکل ترکیبی یک‌هزار مگاواتی برای تأمین انرژی بوده است.
4.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️افتتاح سد کهیر یکی از برنامه‌های سفر رئیس‌جمهور 🔹با افتتاح این سد از ورود سالانه ۱۸۲ میلیون متر مکعب آب شیرین به آب‌های شور دریای عمان جلوگیری می‌شود.
کشف ۳۰ قبضه کلت با نشان «USA» در سرپل‌ذهاب 🔺رئیس دادگستری سرپل‌ذهاب: 🔹با رصد اطلاعاتی نیروهای اطلاعاتی تعداد ۳۰ قبضه کلت کمری USA و ۶۰ تیغه خشاب کلت کمری توسط نیروهای جان بر کف هنگ مرزی سرپل‌ذهاب کشف و ضبط شد. 🔹در این عملیات یک نفر دستگیر و با دستور قضایی روانه زندان شد و دستگیری سایر قاچاقچیان مرتبط در دست اقدام است
1.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺والله هرکس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد..
🔻در مسائل سیاسی، آنجا که بحث اسلام، جمهوری اسلامی، مقدّسات و ولایت فقیه مطرح می‌شود، این‌ها رنگ خدا هستند؛ رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید.