eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.8هزار عکس
43.8هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پیام مادر بزرگوار شهید آرمان علی‌وردی: از همه بزرگواران بابت مطالب،دلنوشته ها وتبریک تولد که زحمت کشیدین و به یاد شهید آرمان بودین تشکر می کنم. ان شاءالله شهید هم در این دنیا و هم درآخرتتون شفیعتون باشن 🙏🙏🙏 جات خیلی خالیه🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 آیا ظاهر و باطنت طوری هست که (عجل الله) از دیدنت لذت ببره و افتخار کنی به شیعه بودنت ⁉️ 🤲
🔻هفتاد منقبت انحصاری برای امیرالمؤمنین علیه السلام از زبان خود حضرت 8️⃣1️⃣ رسول خدا ـ صلّی الـله علیه و آله ـ فرمود: اي علي! تو در روز قيامت علمدار حمد خواهي بود و تو در روز قيامت نزديكترين خلايق به من در جايگاهم خواهي بود و براي من و تو جايي فراخ باز مي شود و من در زمره پيامبران خواهم بود و تو در زمره جانشينان پيامبران و بر سر تو تاج نور نهاده مي شود و گردن آويز كرامت و هفتاد هزار فرشته گرد تو خواهند نشست تا آنكه خداوند ـ عز و جل ـ از حسابرسي بندگان فارغ گردد. و ، سنگ تمام بگذاریم https://www.mashreghnews.ir/news/438125/
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 فضائل امیرالمؤمنین علی علیه السلام در کتب اهل تسنن به همراه مدح زیبای امیرالمومنین علیه السلام ✅ برای برای عاشقان مولا امیرالمومنین علیه السلام ارسال کنید. 💐
خواننده اُپرایی که فرمانده میدان‌های نبرد شد! سال ۱۳۳۹ در تهران متولد شد. قاری و حافظ قرآن بود اما در عین حال فعالیت‌های هنری مختلفی داشت. کارش را با اُپرا آغاز کرد، اما به توصیه پدر هنر را به خدمت انقلاب آورد. در رادیو و تلویزیون برنامه‌ های مانند "ایران در جنگ" ، "رویدادهای جبهه" و "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" را کارگردانی کرد . گاهی هم دست به قلم می‌شد و شعر می‌سرود. معروف‌ترین اثر او هم شعر معروف «روح منی خمینی، بت‌شکنی خمینی» است که خیلی‌ها شاعر آن را نمی‌شناسند. ساخت سرود (شعر، آهنگ، تنظیم) از جمله سرودهای «اتحاد»، «مادر من کو تفنگم»، «بسیج»، «مسجد»، «هجرت» از دیگر آثار اوست... او که مسئولیت معاون عملیاتی گردان حضرت زینب سلام‌الله‌علیها لشکر۱۰ سیدالشهداء را برعهده داشت سرانجام پس از چند اعزام و مجروحیت‌های شدید در ۱۰ تیر سال ۱۳۶۶ در ماووت عراق به لقاءالله پیوست و به بیان دیگر آخرین هنرش نیز شهادتش بود که: "شهادت هنر مردان خداست "
2.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏳️زاهدان؛نمایی از برافراشتن پرچم امیرالمومنین در نزدیکی مسجد ضرار مکی فقط حیدر امیرالمؤمنین است ❤️‍🔥
3.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃مولود خوانی حاج سیدرضا نریمانی کنار کعبه
3.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺افتتاح بزرگترین پروژه بهداشتی درمانی کشور توسط رئیس‌جمهور 🔸 بیمارستان غدیر، نماد توانایی متخصصان داخلی و یکی از افتخارات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به مردم و گامی موثر در مسیر رشد و رفاه مردم؛ مسیری که هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد 🔹همزمان با عید ولایت، بیمارستان بزرگ غدیر به همت و تلاش شبانه‌روزی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) افتتاح می‌شود. 🔹این طرح با رکوردزنی در حوزه کیفی، زمان اجرا، بهره‌گیری ۹۵ درصدی از تجهیزات داخلی توسط نیروهای جوان کشور (با میانگین سنی ۳۰ سال) طراحی، اجرا، تجهیز و آماده بهره‌برداری شد و روز عید سعید غدیر خم با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شود. 🔹 از جمله ویژگی‌های برجسته این بیمارستان عبارت است از: ٢۴ اتاق عمل/ ٨٢١ تخت/ ۶ بخش آی‌سی‌یو/ ٣ بخش سی‌سی‌یو/ مجهز به خدمت رسانی هوایی است؛ همچنین برای ٢۵٠٠ نفر نیز اشتغالزایی ایجاد شده است.
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمله جوان قداره‌کش به ماشین پلیس رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ : 🔉ظهر دیروز مرد جوان با قمه‌ در شهرک گلستان به چند ماشین که پارک بودند ضربه زد و پس از آن با یک خودرو پلیس روبرو شد که در خیابان پارک شده بود با قمه شروع به تخریب خودروی پلیس کرد. 🔉دقایقی بعد ماموران پلیس این جوان را که از اهالی همان محل بود شناسایی و در کمتر از نیم ساعت به اتهام قدرت نمایی با چاقو دستگیر کردند. 🔉بعد از بازجویی متهم مقابل چشم پلیس از همه اهالی محل به دلیل ایجاد حس ناامنی و رعب و وحشت معذرت خواهی کرد. پرونده قضایی برای اين متهم تشکیل و رسیدگی به اتهامات وارده، در دستور کار قضایی قرار دارد. احتمال زیاد داداش توماج بوده 🤣
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزادراه تهران شمال، نماد خودباوری و توانایی ملت ایران این مسیر ١٢٠ کیلومتری بخشی از آزادراه سراسری شمال جنوب است که بخش قابل توجهی از تردد مسافران در داخل تونل انجام می‌شود، آن هم با وجود طولانی‌ترین تونل موجود در غرب آسیا به طول حدود ٧ کیلومتر سلطنت‌طلب‌هایی که برای پُل ورسک رضاخان یقه جر میدادن (تازه اونو دانمارکی‌ها ساختن) نظری درباره این پروژه ندارن ؟
📍ادامه شباهتهای حوادث فرانسه و ایران فرانسویها دارن به برند‌ اسپانسر ‎امباپه حمله میکنن که چرا با آتش‌افروزان اعتراضات همکاری میکنی،این درحالیه که تازه امباپه‌ موضع عجیبی نگرفته و گفته خشونتها متوقف بشه و به اموال عمومی آسیب نزنید. فرانسویها اگه جای ما بودند چیکار میکردن!