eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبر معظم انقلاب سه سال پیش بعد از توافق اسرائیل و امارات گفتن این خیانت دیری نخواهد شد که متلاشی میشه غرب‌زده‌ها هم می‌گفتن با این سیاست‌های اسرائیل، ایران منزوی شده و... ولی یه روز از خواب پا شدن و دیدن همهٔ آرزوهاشون هوا شده :)) حالا توییت امروز آیدی کوهن روزنامه نگار معروف صهیونیست رو بخونید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عصبانیت شدید مجری ضد ایرانی شبکه عربی، از سکوت خیانت‌بار کشورهای عربی در قبال فلسطین و مقایسه با ایران! 🔶«صالح الازرق» مجری ضد ایرانی شبکه الحوار: 🔺️با ایران اختلافات عمیق و اساسی داریم، اما منافقانه برخورد نکنیم، گرچه ایران حضورش غیر مستقیم است اما حضور حاکمان خائن عرب چگونه است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت آیات پیروزی مسلمانان بر یهودیان قبل از اذان مغرب در بین الحرمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کنایه سنگین اکبر عبدی در اختتامیه جشنواره فیلم کودک و نوجوان به مصی علینژاد 🔹این خانم اگه بلده خودش بیاد درست کنه بره کف خیابون! 🔹 من الان راجع به ایشون حرف بزنم اون بزرگ میشه، نه من!
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شگفتی افسر سابق اطلاعاتی آمریکا از عملیات حماس؛ معجزه و شاهکار نظامی در تاریخ مدرن! 🔶️ اسکات ریتر افسر ارشد اسبق اطلاعات آمریکا: 🔺️حزب الله و حماس از باهوش‌ترین افراد روی کره زمین هستند؛ آنها با یک سری عملیات توانستند هوش مصنوعی را در جنگ غزه فریب بدهند.
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍درگیری لفظی «بنت» با مجری اسکای‌نیوز 🔹مصاحبه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی با شبکه اسکای‌نیوز بعد از آنکه مجری برنامه از او درباره قطع برق به روی کودکانی در غزه که حیاتشان به دستگاه‌های تنفس مصنوعی در بیمارستان‌ها بند است به درگیری لفظی کشید. 🔹نفتالی بنت در این مصاحبه خطاب به مجری برنامه گفت: شرم بر شما.
🔹توئیت یک مامور سازمان جاسوسی موساد که دقایقی پس از انتشار حذف شد: جهان باید از ما برای کشتن کودکان غزه سپاسگزار باشد! حساب توئیتری یک مامور اطلاعاتی موساد که به زبان فارسی توییت می کند با انتشار تصویر پیکر کودکان غزه نوشت: جهانیان باید از ما برای نابودی این بمب های ساعتی کوچک سپاسگزار باشند. درواقع ما در حال پیشگیری از رخ دادن اتفاقات مشابه در سال های آینده برای سایر ملل هستیم. این توئیت پس از چند دقیقه از حساب کاربری وی حذف شد.
ژنرال لنون بار از فرماندهان ارشد لشکر ارتش اسرائیل در کرانه باختری اشغالی در جریان حمله روز نخست مقاومت اسلامی غزه به منزلش در یکی از شهرک‌های صهیونیست نشین حاشیه به درک الاسفل واصل شد. هلاکت این افسر ارشد شش روز توسط ارتش اسرائیل پنهان شده بود! این ژنرال صهیونیست هم یکی از همان غیرنظامی‌هایی است که به هلاکت رسیده است!!!
استعفای اولین وزیر نتانیاهو از آغاز طوفان الاقصی 🔹«گالیت دیستل» وزیر اطلاع‌رسانی کابینه نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی استعفا کرد. 🔹او در توییتی نوشت که کابینه این هفته فعالیت وزارت متبوعش را به وزارت خارجه سپرد و این وزارتخانه را در حکم هدر دادن منابع عمومی تبدیل کرد. 🔹دیستل افزود که وزارت اطلاع‌رسانی او در جریان جنگ غزه از همان اختیارات محدودی که پیش از این داشته هم محروم شده است.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمتر از دو دقیقه وقت بگذارید تا با افکار وحشتناک اسرائیلی ها آشنا شوید.. 🔴 سخنان افشاگرانه "گیدیئن لِوی" روزنامه نگار اسرائیلی در مورد اصول تفکر صهیونیسم: 🔺طرف مقابل آدم نیست پس هر جنایت وحشیانه ای حق ماست لذا با آرامش کامل و بدون عذاب وجدان، جنایت میکنیم.
ابوظبی ورود هواپیماهای آمریکایی به امارات برای پشتیبانی از اسرائیل را تکذیب کرد 🔹وزارت دفاع امارات گزارش برخی رسانه‌های بین‌المللی مبنی بر ورود یک اسکادران از هواپیماهای نظامی آمریکا به پایگاه هوایی الظفره در امارات برای پشتیبانی از رژیم اسرائیل را رد و آن را بی پایه و اساس دانست. 🔹به گفته این وزارتخانه، حضور این جنگنده‌ها در پایگاه الظفره از چندین ماه پیش طبق یک برنامه ریزی انجام شده از قبل و در چارچوب همکاری نظامی میان امارات و آمریکا انجام می‌شود و هیچ ارتباطی با تحولات کنونی منطقه ندارد. 🔹پیش از این رسانه‌های آمریکایی مدعی شده بودند که تعدادی جنگنده آمریکایی با هدف کمک به ارتش رژیم صهیونیستی در حمله به غزه وارد پایگاه نظامی«الظفره» در ابوظبی شدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لحظات پایانی و قبل از شهادت! فریاد بر سر امت اسلامی که حرکت کنید؛ ما از شما هیچ نمی‌خواهیم، فقط قیام کنید 😭 👈 شهید احمد الأشهب همراه با ۴۴ نفر از خانواده خود دیروز به شهادت رسید هیهات من الذله شادی روح شهدا صلوات