eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا!! لحظه ای مرا به خودم نسپار که من به تنهایی از پس این روح طغیانگری که تو بر من دمیدی برنمیایم. دقیقه هایی که مرا به حال خود رها کنی لبهایم انحنای خندیدن را از یاد میبرند، و سیب چشمانم دچار کرم حسرت می شوند و من نمیتوام این روح طغیانگر را بدون کمک تو رام کنم و به چشم خویشتن میبینم که قلبم و افکارم و روحم چه صدمه هایی می خورد. و من هر چه میدوم بسان تشنه ای را میمانم که در میان کویر دلش آبی دیده باشد که هر چه به سمتش میدود به آن آب نمیرسید که خود را سیراب کنم چون سرابی بیش نیست، پس مرا لحظه ای به خودم نسپار که منه بی تو ، تومنی نمی ارزد. خدای من مرا ثانیه ای تنها رها مکن، من به حکمت و مصلحت تو ایمان دارم وتو برایم همچون مادری می مانی که در میان شلوغی هرگز دست فرزندش را رها نمی کند.
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسجد و زیارتگاه حضرت هاشم(ع) جد رسول اکرم در غزه عمروالعَلاء پسر عبدمَناف معروف به هاشم (۲۰۱ پیش از هجرت - ۱۲۶ پیش از هجرت) از بزرگان قبیلهٔ قریش و شهر مکه و نیای قبیلهٔ بنی‌هاشم بود. وی جد اعلای حضرت محمد رسول‌الله (ص) و از بزرگ‌ترین و بانفوذترین شخصیت‌های قریش بود. به دلیل احترام و تکریم ایشان نام کامل این شهر غزه هاشم است. به ایشان بخاطر خصوصیات شایسته در لقب سید دادند. یعنی آقا. لقب «سید» در اولاد او باقی ماند، و این سیادت از او به فرزندانش عبدالمطلب و اولاد او و بعدها به پیامبر خدا (ص) و علی بن ابیطالب (ع) و دودمان آن‌ها رسید. جد بزرگ پيامبر (ص) در یکی از سفرهای تجاری‌اش، در شهر غزه، در فلسطین درگذشت. ضعف مدیران فرهنگی و دینی و رسانه ای ماست که این قضیه بایکوت مانده و گرنه با وجود همچین مسجد و معماری حرم گونه و با این احترامی که مردم این شهر برای حضرت هاشم(ع) جد اهل بیت و سادات دارند خیلی بی عرضگی است عده ای ابله متعصب نادان در ایران اهالی فلسطین و غزه را به ناصبی بودن و دشمنی اهل بیت(ع) متهم کنند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥شجاعت ببینید✌🏻 ماشالله بچه های مقاومت ❌️یک رزمنده مقاومت در حال درگیری با ارتش اشغالگر بود که مورد اصابت گلوله قرار گرفت ، امدادگر با شجاعت به سمت او رفت و اسلحه او را برداشت و به رزمنده دیگر داد 👏🏻
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷تصاویری از کارگاه تولید پهپاد حماس 🔹فیلمی که ارتش رژیم صهیونیستی از یک کارگاه تولید پهپاد در غزه منتشر کرده، نشان می دهد حماس با استفاده‌ از ابزار ابتدایی مانند پرینتر سه بعدی، پهپاد می سازد. 🔵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های شنیدنی نماینده مجلس الجزایر در مورد لزوم حمایت مالی و تسلیحاتی از مقاومت فلسطین.
🔹پارسال کل دنیا را علیه جمهوری اسلامی بسیج کردن برای دختری که کشته نشده بود! حالا تو روز روشن اسر‌‌‌ائیل سه تا دختر بی‌گناه و هزاران دختر بچه دیگر رو پرپر کرده و جوامع بشری همه ساکت شدن! سلبریتی‌های کل‌جهان که نگران زنان ایران شده بودن هم خفه شدن! زن زندگى آزادى برای اینها نیست؟! شادی روحشان صلوات
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرچم ایران در آمریکا نصاب این پرچم رو بشناسید!
۲۰ دانشجوی آمریکایی به خاطر حمایت از فلسطین بازداشت شدند 🔹۲۰ دانشجوی دانشگاه براون در آمریکا طی ۴ روز گذشته بازداشت شده‌اند.‌ آن‌ها عضو گروه‌های حامی فلسطین هستند. 🔹این دانشجوها خواستار آن بودند که دانشگاه براون از طریق تحریم شرکت‌هایی که به جنایت‌های جنگی در غزه دامن می‌زنند، در برقراری آتش‌بس غزه نقش ایفا کند.
انهدام پهپاد غول‌پیکر اسرائیلی در غزه 🔹گروه مقاومت «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین، امروز از انهدام یک پهپاد غول پیکر ارتش اسرائیل به نام «هرون تی پی» (ایتان) خبر داد. 🔹سرایا القدس در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که این پهپاد شناسایی را مورد هدف قرار داده است. پهپاد ایتان با طول بال ۲۶ متر و طول بدنه ۱۳ متر به اندازه یک هواپیمای مسافربری است. ایتان، واژه‌ای عبری و به معنای «با صلابت» است.
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از حملات حزب‌الله به پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان