💢آیا عصر معاصر، عصر ظهور است؟
🔹چند کانون مرکزی در تحولات و حوادث قبل از ظهور و آینده جهان، وجود دارد که شناخت و رصد کردن رخدادهای مربوط به آنها از اهمیت زیادی برخوردار است و میتواند ما را در تحلیل درست رویدادها و مباحث مرتبط با آخرالزمان و ظهور امام زمان(ع) در علم «آیندهپژوهی»، یاری دهد.
🔹این کانونهای مرکزی عبارت است از: منطقه شام (سوریه)، ایران، عراق، فلسطین و عربستان؛ کشورهای مذکور در «جغرافیای ظهور» و در مثلث «کوفه، مکه، قدس»، مرکز تحولات و رویدادهای مهمی خواهند بود و در آینده این کشورها، قبل از ظهور، اتفاقاتی بسیار سریع و شگفتآور رخ خواهد داد که تاثیرات مهمی بر امنیت منطقهای و حتی جهانی خواهند گذاشت. بنابراین دیدهبانی سیاسی و نظامی «کشورهای نقشآفرین در تحولات فرایند ظهور» در هر برههای از زمان، میتواند اهمیت استراتژیک و آیندهپژوهانه داشته باشد.
🔹 در مباحث مهدویت، باید به نکته بسیار مهمی توجه کرد و آن اینکه: حوادث متتهی به نشانههای حتمی ظهور در مثلث «کوفه، مکه، قدس»، قطعههای مختلف یک «پازل واحد»، محسوب می شوند و جدا از هم، نباید بررسی شوند و اگر مستقل از یکدیگر بررسی شوند، نتایج واقعی و مطلوب حاصل نخواهد شد.
🔹با کنار هم قرار دادن گزارههای «مرتبط و همخانواده» در قالب قطعههای مختلف «پازل واحد» و آنچه که در صحنه تحولات میدانی «جغرافیای ظهور» مشاهده میشود، انعکاس قویی در احادیث مهدویت دارد و آنگاه این سوال مطرح میشود: آیا در عصر ظهور، به سر میبریم و متعاقب آن چه تکالیف فردی و اجتماعی برای «جامعه زمینهساز» در مقابله با دسیسههای جبهه باطل، ایجاد خواهد شد؟ زیرا پازل ظهور، «شاخص»های دارد از جمله:
1⃣تشکیل انقلاب زمینهساز ظهور (آغاز قدرتمندی جبهه حق)
2⃣تشکیل دولت یهود صهیونیست در فلسطین (افساد جبهه باطل)
3⃣فتنه شام و سوریه (نبرد تمدنی جبهه حق و باطل)
4⃣همپیمانی مشترک یمانی، خراسانی در جغرافیای ظهور برای مقابله با جریان سفیانی در عراق و حجاز (مقدمات فرایند ظهور)
🔹لازم به ذکر است باور به اینکه ظهور در آینده نزدیکی نیست، اشتباه است و اصولا استبعاد و دور پنداشتن ظهور از نشانههای «قساوت قلب» است و البته در هیچ دورهای از تاریخ، تمام آنچه از نشانههای ظهور که در عصر حاضر در حال روی دادن است، اینچنین و کنار هم، قرار نگرفته است.
🔹به فرموده امام خمینی: امید است عصر معاصر، عصر ظهور باشد (صحیفه امام خمینی، ج21، ص327) و این قرن، قرن غلبه مستضعفین بر مستکبرین باشد (صحیفه امام خمینی، ج15، ص171) و جهان مهيا میشود برای طلوع آفتاب ولايت از افق مکه معظمه (صحیفه امام خمینی، ج17، ص480-481)؛ همچنانکه در احادیث نیز اندیشه «قرب و نزدیکی ظهور»، تمجید شده است[157]؛ إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَراهُ قَرِيبا.
#ادامه_دارد
https://eitaa.com/fadaeyanrahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | قدرت ایمان، پیروز میدان
✏️ رهبر انقلاب: فاجعهای که در غزّه به وسیلهی صهیونیستها و به کمک آمریکاییها و در واقع به دست آمریکاییها دارد اتّفاق میافتد، یک فاجعهی بینظیر است.
📢 میدان، میدان غزّه و اسرائیل نیست، میدان حق و باطل است. میدان، میدان استکبار و ایمان است؛ یک طرف قدرت ایمان، یک طرف قدرت استکبار.
👈 البتّه قدرت استکبار با فشار نظامی و بمباران و فاجعه و جنایت پیش میآید، امّا قدرت ایمان بر همهی اینها به توفیق الهی غلبه پیدا خواهد کرد. ۱۴۰۲/۰۸/۱۰
📥 سایت
📸 بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی بزرگداشت علامه سیّد محمدحسین طباطبائی که در تاریخ ۱۷ آبان ۱۴۰۲ برگزار شده بود، صبح امروز (چهارشنبه) در محل برگزاری این همایش در قم منتشر شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 تنوع علمی مرحوم علامه طباطبائی کمنظیر است
✏️ رهبر انقلاب: مرحوم علامه طباطبائی... در تنوّع دانشی انصافاً کمنظیر است... ایشان فقیه است، اصولی است، فیلسوف است، دارای غُور شدید در عرفان نظری است، عالِم به هیئت و ریاضیات است، عالِم برجستهی تفسیر و علوم قرآنی است، شاعر است، ادیب است، در علم انساب، علم نسب، ایشان یک فرد ماهر و فعّال است... یعنی انسان یک تنوّع علمی عجیبی در ایشان مشاهده میکند. حالا مثلاً گفتم ریاضیات و هیئت؛ میدانید ــ یعنی شاید معروف است ــ که نقشهی مدرسه حجّتیّهی فعلی را ایشان کشیده؛ یعنی یک معمار به تمام معنا و یک معمار کامل است.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 علامه طباطبائی انصافاً فیلسوفسازی کرد
✏️ رهبر انقلاب: شاگردپروریِ مرحوم آقای طباطبائی چیز عجیبی است. این یکی از هنرهای هر عالِمی است؛ در بین علما داریم کسانی که شاگردپرورند و شاگردهای زیادی دارند؛ مرحوم آقای طباطبائی از این قبیل آدمها است...
✏️ تربیتِ شاگردِ فیلسوف مثل شهید مطهّری، مثل شهید بهشتی، مثل مرحوم آقای مصباح و دیگران، و مثل بعضی از بزرگانی که امروز هستند، تربیت امثال اینها را به تعدادی که از درس مرحوم آقای طباطبائی استفاده کردند، بنده هیچ سراغ ندارم در هیچ کس دیگری... ایشان زنده کرد فلسفه را و انصافاً فیلسوفسازی کرد.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 تشکیل پایگاه فکری تهاجمی را باید از علامه طباطبائی یاد بگیریم
✏️ رهبر انقلاب: یک خصوصیّت جذاب... جهادِ فکریِ کمنظیرِ آقای طباطبائی در بحبوحهی تهاجم اندیشههای وارداتی و بیگانه است... هم با اصول فلسفه و هم با بیانات تفسیری... این کتاب المیزان سرشار است از مسائل سیاسی و اجتماعی که... اینها امروز هم مسائلِ روزِ ما است؛ اینها در اختیار افراد قرار میگرفت. این پایگاه فکری تهاجمی را مرحوم آقای طباطبائی به وجود آورد؛ این، آن کاری است که به نظر من ماها باید این کار را از آقای طباطبائی یاد بگیریم: تشکیل پایگاههای فکری پُرکنندهی خلأها و دارای جنبهی تهاجم، نه موضع انفعالی و تدافعی.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 اغلب شاگردان علامه طباطبائی جزو نقشآفرینان در انقلاب اسلامیاند
✏️ رهبر انقلاب: شاگردان علامه طباطبائی غالباً جزو نقشآفرینان در انقلاب اسلامیاند. در این مجلس خبرگانی که قانون اساسی را نوشت، تعداد زیادی از آن افراد شاگردهای مرحوم آقای طباطبائی هستند؛ چه در مجلس خبرگان، چه قبل از مجلس خبرگان در آن جمعی که قانون اساسی نوشته میشد که مرحوم آقای مطهّری هم جزو آنها بود، اینها شاگردهای مرحوم آقای طباطبائی هستند. و تعدادی از شهدای بنامِ انقلاب اسلامی از شاگردهای آقای طباطبائیاند؛ شهید مطهّری شاگرد ایشان است، شهید بهشتی شاگرد ایشان است، شهید قدّوسی شاگرد ایشان است، شهید آشیخ علی حیدری نهاوندی شاگرد ایشان است.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 علامه طباطبائی به آنچه میدانست عمل کرد
✏️ رهبر انقلاب: مرحوم علامه طباطبائی... در عرصهی معارف توحیدی و مفاهیم عرشیای که به آنها در فکر رسیده بود، صرفاً به زایش فکری بسنده نکرد؛ در نفْس شریف خودش و قلب شریف خودش به آن حقایق و معارف متحقّق شد، عمل کرد به آنچه میدانست...
✏️ این حلم ایشان، این تواضع ایشان ناشی از تحقّق همان معانی و معارف عالیه در نفْس خود ایشان است. خودش را تربیت کرد، خودش را از این مدارج عالی انسانی و معرفتی توانست بالا بکشد و بالا ببرد؛ لذا بود که در بین مردم بود، ولیکن با خدا بود.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره بینالمللی علامه طباطبایی: مرحوم آقای طباطبایی توانست یک پایگاه فکری مستحکم با آرایش تهاجمی به وجود بیاورد
✏️ یک خصوصیّت، جهادِ فکریِ کمنظیرِ آقای طباطبایی در بحبوحهی تهاجم اندیشههای وارداتی و بیگانه است، در بحبوحهی تهاجم به معنای واقعی کلمه. شاید آن کسانی که آن زمانها را درک نکردهاند، توجّه نداشته باشند که آن روز در محیط جوان کشور و محیط فکری کشور چه وضعیّتی وجود داشت؛ یک تهاجم به معنای واقعی کلمه وجود داشت؛ چه افکار وارداتی مکتبی و مسلکی مثل مارکسیسم، چه شبههآفرینیها؛ شبههآفرینیهایی در بحبوحهی این حوادث، مرحوم آقای طباطبایی(رضوان اللّه تعالی علیه) توانست یک پایگاه فکری مستحکم با آرایش تهاجمی به وجود بیاورد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
33.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
✏️ بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی منتشر شد
👈 تشکیل پایگاه فکری تهاجمی را از علامه طباطبائی یاد بگیریم
👈 اغلب شاگردان علامه، جزو نقشآفرینان در انقلاب اسلامیاند
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خاطره جالب رهبر انقلاب از مجلسی که علامه طباطبائی، امام خمینی(ره) را استاد خود خطاب کرد
💻 Farsi.Khamenei.ir