eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.8هزار عکس
43.8هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اعلان قرمز برای استرداد متهم ردیف اول پروندهٔ کریپتولند 🔹سینا استوی متهم متواری پروندهٔ صرافی کریپتولند که در حال حاضر اعلان قرمز برای استردادش صادر شده به ۱۵ سال حبس محکوم شده است. 🔹در پی همکاری متهم در بازپرداخت و ردمال مطالبات ۲۴ هزار نفر از شاکیان، بازپرس پرونده با تعیین قرار وثیقه متهم را در عین ممنوع‌المعامله و ممنوع‌الخروج‌بودن برای ردمال باقی شکات به‌صورت تحت‌نظر آزاد کرده بود. 🔸متهم که با قرار وثیقه بیرون از زندان بود به‌صورت غیرقانونی کشور را ترک می‌کند. برای استوی بلافاصله اعلان قرمز به پلیس بین‌الملل شده است. 🔹در حال حاضر ردمال‌ها در پرونده از محل وثایق ضبط‌شده و مال‌های توقیفی محکومان در حال انجام است.
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ادعای شکنجۀ توماج صالحی هم فیک بود 🔹براندازان ادعاهای عجیبی از شکنجه در زندان‌های ایران می‌کنند، اما تصاویر زندانیان پس از آزادی چیز دیگری نشان می‌دهد. نمونۀ آخریِ آن توماج صالحی است که حالا دروغ و تناقض‌گویی‌هایش آشکار شده است.
2.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️نگاهی به آسیب های فضای مجازی ▪️فابینگ (Phubbing) چیست؟ «فابینگ»، بی اعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه یک اختلال رفتاری جدید است. فابینگ عملی است که باعث می‌شود افراد در محیط‌های اجتماعی یا خانوادگی به جای توجه به دیگران به تلفن خود نگاه کنند.
🔴چادری‌ها را مسخره کنید و بگید کلاغ سیاه! 🔹توصیه شهربانی پهلوی به حزب رستاخیز در خصوص برخورد با چادری ها 🗞سند خیلی محرمانه ساواک 21 مهر 1355 پ.ن: همچنان این خط ادامه داره و یکی از مهمترین ابزارهای دشمن برای منفعل کردن مومنین تمسخره. البته تا بوده همین بوده. پیامبران الهی هم مورد استهزا قرار میگرفتن.
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خود شاه تو مصاحبه‌ با شبکه‌های خارجی، اعتراف به شکنجه و اعدام در زندان‌های ساواک می‌کنه اون منوتویی‌های بهائی دنبال تطهیر جلادی مثل پرویز ثابتی هستند
دو روایت متفاوت از اسارت 🔺تفاوت بین یهود و مسلمان ⁉️ اما چون رسانه ی دشمن قدرتمنده ظلم یهود پوشیده می‌شود
3.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سنگ‌تمام دانش‌آموزان عراقی برای کودکان غزه 🔹دانش‌آموزان عتبهٔ حرم امام‌حسین در بین‌الحرمین نام کودکان شهید غزه را در کنار جملهٔ «به کدام گناه کشته شدید؟» با طرح نقشهٔ فلسطین به تصویر کشیدند.
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرزمین جومونگ از دید یک گردشگر غربی😳
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدید فلسطینی‌ها چطوری اسیرها رو آزاد کردن؟ حالا ببینید صهیونیست‌های حرومی با یه نوجوان فلسطینی چیکار کردن که نصف جمجمه‌اش نیست
☑️ منظور رهبری از همه پرسی در فلسطین چه بود؟ ایشان پیشتر طرح کلی همه پرسی را در چند بند توضیح داده: 🔸1. تمامی مردم فلسطین از جمله مسلمانان، مسیحیان و یهودیان حق شرکت در همه‌پرسی را خواهند داشت. 🔹٢. نمایندگان مردم فلسطین از بین مسلمانان، مسیحیان و یهودیان، نقش اساسی و مدیریتی در تمام مراحل برنامه‌ریزی و اجرای طرح را برعهده خواهند داشت. 🔸٣. با هدف تسهیل مشارکت تمامی فلسطینیان، به‌ویژه آوارگان فلسطینی در این همه‌پرسی، پروژه‌ی جهانی شناسایی، سرشماری و ثبت هویت جامع کلیه شهروندان فلسطینی در فلسطین و سایر کشورها اجرا خواهد شد. یک نهاد بین‌المللی با حضور نمایندگان مردم فلسطین وظیفه‌ی اجرای این پروژه را برعهده خواهد گرفت. 🔹4. یک کمیته‌ی بین‌المللی تحت نظارت و با مشارکت سازمان ملل متحد با حضور نمایندگان مردم فلسطین برای اجرای طرح مذکور و تمرکز بر مباحث اساسی فلسطین از جمله مباحث تاریخی، حاکمیتی و سرزمینی فلسطین و قدس شریف تشکیل خواهد شد. 🔸5. یک صندوق بین‌المللی با کمک اعضای جامعه بین‌المللی تحت نظارت کمیته‌ی مذکور برای پیشبرد و حمایت از اجرای این طرح تشکیل خواهد شد.
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑شیعه شدن بانوى اهل سنت از کشور انگلیس با فهمیدن نحوه شهادت حضرت زهرا سلام الله عليها او بعد از شیعه شدن گفت: در مورد نحوه شهادت، به من دروغ گفته بودند....
نمایندۀ جهاد اسلامی در ایران: اسامی جاسوسان داخل ایران با عملیات طوفان‌الاقصی دست مقاومت افتاد 🔹ناصر ابوشریف: دستاوردهای عملیات طوفان‌الاقصی بیش از حد تصور است؛ زیرا تصور نمی‌شد تمام سازمان‌های اطلاعاتی جهان در خواب باشند. 🔹۵۰ پایگاه اسرائیل به تسخیر مقاومت درآمد و در این عملیات مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد. در این سرور نام بسیاری از جاسوس‌ها حتی جاسوس‌های داخل ایران وجود داشت.