eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
«زاکانی» نماینده سابق مجلس در نامه‌ای سرگشاده به اظهارات اخیر «محسن هاشمی» رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران: پدر مرحومتان دنبال فرستادن زنان بدحجاب به اردوگاه کار اجباری بود.
اظهارنظر درباره محتوای توئیت اخیر آقای محسن رضایی طبعا در صلاحیت متخصصان جنگ است. آنهایی که امروز از کربلای 4 و 5 حرف می زنند را البته ما می شناسیم. آنها، از جمله رفقای آقای مشاور دولت، همان کسانی هستند که زمانی بزرگ و کوچک شهدای این کشور را نواختند و اصل دفاع و جنگ را زیر سوال بردند. لذا بعید است که دل آنها به حال جنگ و شهدا سوخته باشد. اصل داستان آنطور که من می فهمم مربوط است به ایستادگی اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بویژه آقای رضایی در مقابل لوایحی مانند پولشویی، CFT و به طور کلی بلایی که عده ای در نظر داشتند با FATF سر این کشور بیاورند؛ و آقای رضایی و همکارانش جلوی آن ایستاده اند. طبیعی است که آقایان دولت از اینکه نتوانسته اند به قول هایی که به طرف خارجی داده بودند عمل کنند، عصبانی باشند و به دنبال فرصتی برای انتقام از محسن رضایی ها بگردند. جالب اما این است که در دولت به جای اینکه عملیات روانی در پوشش هواداران و از طریق زیردستان و گماشتگان انجام شود، مستقیما از سوی مشاور رییس جمهور صورت می گیرد. تقلیل جایگاه مشاوره، به ماشین ناسزاگویی به این و آن، از حال و روز عمومی دولت حکایت می کند که مدتی است عمل که نمی کند سهل است، حرف هم که می زند بیشتر مایه بی آبرویی است.
📸 #اطلاع‌_نگاشت | فتنه تحریم‌ساز 🔹رهبرانقلاب: «کسانی که در سال ۸۸ چون رأی نیاوردند، مردم را به خیابانها کشاندند، کار را به زدوخورد کشاندند، برای کشور هزینه درست کردند، دشمن را جری کردند، طمع دشمن را برانگیختند.» (۹۴/۱۲/۲۰) چرا که «اگر دشمن در ما احساس ضعف بکند، جَری می‌شود و شدّت عملش را افزایش خواهد داد.» (۹۷/۷/۱۲)
🗓روزشمار فتنه ۸۸، بمانسبت یوم الله ۹ دی 🔻حرمت شکنی شب عاشورا و در حضور خاتمی/ فائزه هاشمی، پای ثابت تجمعات ساختار شکنانه 🔹وقتی کروبی حرمت‌شکنان روز عاشورا را شهید خواند! 🔹حتی بعد از حماسه تاریخی 9 دی هم که سیل خروشان غیرت دینی مردم بر آتش فتنه بود و خط پایانی بر تنفس فتنه‌گران، باز هم یادآوری آنچه در عاشورای 88 گذشت و آن حوادث باورنکردنی و توهین‌های بی‌سابقه به «خون خدا»، جگر ایرانیان را خراش می‌دهد و اشک را بر گونه روان می‌کند. گزارش کامل را در yon.ir/rFwZh بخوانید
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شعرخوانی‌ حماسی میثم مطیعی 🔹فتنه یعنی شکاف فقر و غنا / دل ندادن به شکوه‌ی فقرا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای رأی مردم میمانم ناگفته‌‌ هایی از جلسه نمایندگان کاندیدای ۸۸ با رهبر معظم انقلاب: "ابطال انتخابات یعنی تودهنی به مردم؛ دنیا مقابلم بایستند، پای رأی مردم میمانم!" #نه_دی #فتنه_۸۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توهم ترامپ برای تجزیه ایران ! خطاب کوبنده استاد حسن عباسی به ترامپ: هشتاد کشور تروریست را ریختید تو کشور سوریه ما یه مشت آدم کت وشلواری فرستادیم اونجا را جمع وجور کردند چطور فکر کردی مملکت ما را تجزیه کنی!؟
فلسفۀ زیبا ولذت بخش فتنه ها!! طبق روایات اهل بیت علیهم السلام نباید زیادی از فتنه های و خیانت های نگران باشیم هر چند شاید هزینه سنگینی پرداخت کنیم اما پایانش زیباست و لذت بخشه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست مزد مهدی هاشمی به ارازل فتنه۸۸ مهدی هاشمی رفسنجانی به ارازل اوباش غرب و شرق تهران روزی 800 هزار تومان میداد که در سال88 تهران را به آشوب بکشند! #نه_دی #فتنه_۸۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دین نداری شرف داشته باش استاد رائفی پور :نمیدانم آدم چقدر باید بی شرف باشه که مردم یمن با وضعیتی وحشتناک برای مردم ایران جان میدهند ولی عده ای نادیده میگرند!
🔴بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰تیرماه ۸۸ 🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده! 🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند. اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _