eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.7هزار عکس
43.8هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷🌼🌷🌼🌷 🌺🧚‍♀️ببخش چون: تا وقتى نبخشيده اى انرژى حياتى ات را صرف آن اتفاق مى كنى. تا وقتى به آن فكر مى كنى، در جايى از وجودت نيرويى تو را بسته است كه امكان حركت را از تو مى گيرد. وقتى نمى بخشى لياقت دريافت خودت را از هستى پايين مياورى. وقتى نبخشيده اى، نمى توانى گذر كنى و در همانجا كه هستى باقى مى مانى. ببخش تا آزاد شوى. هيچ جا ارزش ماندن ندارد. همه جا فقط مكانى براى گذر است تا رسيدن به لا مكان. به خاطر خودت ببخش نه هيچكس ديگر. چون مى خواهى خودت را دوست داشته باشى و نهايت خودت را ببينى. 🌸🍃
🌷چرا باید نماز بخوانیم؟ چون اگر نمازنخوانیم گناه میکنیم انسان غریزه دارد.اگرعقلش بانمازتقویت نشود حتما گناه میکند إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَآءِ وَالْمُنْكَر...(٤٥)عنکبوت قطعا نماز (اگردرست باشد) انسان راازگناه بازمیدارد
🌷چرا باید نماز بخوانیم؟ چون نماز گناهان گذشته راازبین میبرد ...إِنَّ الْحَسَنَاتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئَاتِ...(١١٤)هود قطعاحسنات (مثل نماز) بدیهاراازبین میبرد
🌷چرا بایدنمازبخوانیم؟ چون نماز که یاد خداست باعث آرامش میشود أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ (٢٨)رعد بایادخدا دلهاآرام میشود
📍حمایت طالبان از پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی معاون دفتر سیاسی طالبان در قطر: 🔹جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، حق دفاع از خود را دارد.
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍ارژنگ امیر فضلی که مهاجرت کرده داره مخارج زندگی توی کانادا رو توضیح میده 🔹البته وقتی اینجا انتقاد میکرد، پول مفت میگرفت از صدا و سیما اونجا ولی باید جون بکنه تا پول در بیاره...
📍امیرعبداللهیان: دفاع مشروع با هدف تنبیه متجاوز یک ضرورت است 🔹وزیر خارجه: در پاسخ به تماس‌های تلفنیِ وزرای خارجهٔ آلمان، انگلیس و استرالیا ضمن تبادل‌نظر در خصوص برخی موضوعات دوجانبه، تأکید کردم که وقتی رژیم صهیونیستی با نقض حقوق بین‌الملل و کنوانسیون‌های وین، مصونیت افراد و اماکن دیپلماتیک را نقض می‌کند و شورای امنیت هم قادر به صدور یک بیانیه در محکومیت حملهٔ تروریستی به سفارت ایران در دمشق نیست، دفاع مشروع با هدف تنبیه متجاوز یک ضرورت است.
🔴 ‏چشم مومن قلب کافر را می لرزاند.
4.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴زندگی، برای زندگی زیبا نیست! 🔹ویدیوی از سال 1994 🔹تحقق در سال 2024 حازم: شهادت رو  دوس دارم خبرنگار: شهادت چیز خوبیه؟ حازم: اره باعث میشه بری بهشت خبرنگار: زندگی چی؟ زندگی خوب نیست؟ حازم: نه! زندگی صرف زندگی کردن خوب نیست! خبرنگار: چرا؟ چرا زندگی خوب نیست؟ حازم: خوبه اما شهادت بهتره خبرنگار: دوست داری شهید بشی؟ حازم: اره اگه خدا بخواد. . . . خبرنگار: آقای هنیه یکی از فرزندانت میگه میخوام شهید شم. احساست چیه؟ هنیه: شهادت برای فلسطینیا دیگه یک مرحله از زندگیشونه. هر بچه و جوونی ازش حرف میزنه.
📍ولایتی: طرح آمریکا ایجاد تشنج در قفقاز جنوبی است مشاور مقام معظم رهبری در گفتگو با المیادین: 🔹روزهای اخیر اتحادیه اروپا و آمریکا در غالب ناتو در بروکسل گرد هم آمده و مصوبه جدیدی در رابطه با زمینه سازی یک طرح جدید تهاجم و دخالت نا مشروع در منطقه قفقاز جنوبی به تصویب رساندند. 🔹این طرح جدید و شکل‌گیری آن طراحی از قبل بوده است که به ابتکار آمریکا و کمک برخی از واسطه های منطقه پایه ریزی شده است. 🔹به این نکته باید توجه داشت که حدود 2 سال قبل نیز کار و اقدامی در همین جهت با ظاهری متفاوت مطرح شد که در طی آن می خواستند به بهانه تسهیل ارتباطات بیشتر برای انتقال انرژی بین کشورهای این حوزه ظاهری آراسته و باطنی بسیار زیان بخش برای منطقه بوجود بیاورند. 🔹قفقاز جنوبی بخش مهمی از حریم امنیتی ایران می باشد که همواره از امنیت و استقلال و تمامیت ارضی تمام کشورهای این منطقه دفاع خواهد کرد و این تصمیم اخیر اتحادیه اروپا ناتو و آم‌ریکا در بروکسل نیز به هیچ وجه عملی نخواهد شد.
🔴 سفارت ایالات متحده آمریکا در اراضی اشغالی از کارکنان خود و شهروندان آمریکایی خواست از مناطق مرکزی در سرزمین های اشغالی خارج نشوند و مطلقا به سوی مناطق شمالی به خصوص حیفا حرکت نکنند.
🔴 ایران آبزرور: چین درخواست آمریکا مبنی بر ترغیب مستقیم ایران به عدم حمله به اسرائیل را نادیده گرفت. 🔹روسیه و چین، هردو قویاً حمله اسرائیل به کنسولگری ایران را محکوم کرده بودند.