🔴آنچه معاویه داشت نیرنگ است، عقل نیست
♦️أَحْمَدُ بْنُ إِدْرِیسَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ الْجَبَّارِ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِنَا رَفَعَهُ إِلَى أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قُلْتُ لَهُ مَا الْعَقْلُ قَالَ مَا عُبِدَ بِهِ الرَّحْمَنُ وَ اكْتُسِبَ بِهِ الْجِنَانُ قَالَ قُلْتُ فَالَّذِی كَانَ فِی مُعَاوِيَةَ فَقَالَ تِلْكَ النَّكْرَاءُ تِلْكَ الشَّيْطَنَةُ وَ هِيَ شَبِیهَةٌ بِالْعَقْلِ وَ لَيْسَتْ بِالْعَقْلِ
♦️شخصى از امام ششم علیه السلام پرسید عقل چیست؟ فرمود چیزى است که بوسیله آن خدا پرستش شود و بهشت بدست آید آن شخص گوید: گفتم پس آنچه معاویه داشت چه بود؟ فرمود: آن نیرنگست، آن شیطنت است، آن نمایش عقل را دارد ولى عقل نیست.
📚اصول کافى جلد 1 صفحه: 11
🔴 دشمنيِ دشمن توهّم نيست
♦️امام خامنه ای :عليه انقلاب، تبليغاتي سازمان يافتهيي دارد ميشود؛ کار مطبوعاتي، کار سياسي و کار ديپلماسي بسيار قوي دارد ميشود! عوامل آنها در داخل هم هستند... از آنها الهام ميگيرند و در داخل، عليه انقلاب کار ميکنند، يا قلم ميزنند، يا توطئه ميکنند، يا ضربهي اقتصادي و ضربهي سياسي ميزنند...
♦️ هرکس اينها را توهّم بداند - کما اين که کساني ميخواهند بگويند اينها توهّم است - مثل کسي است که شب در جنگلي قرار گرفته، اطرافش را گرگها احاطه کرده و منتظر يک لحظه غفلت او هستند، تا او را بدرند، ولي او بگويد که من خيال ميکنم!... با «خيال ميکنم»، اين دشمن موجود و مترصّد، از دست نخواهد رفت.
🔴 کسی که موجب نفوذ سیاسی اقتصادی دشمن در مملکت اسلامی شود، خائن است
♦️ اگر بعضی از رؤسای دول اسلامی یا بعضی از نمایندگان دو مجلس موجب #نفوذ سیاسی یا اقتصادی بیگانگان بر مملکت اسلامی گردند، به طوری که از این نفوذ بر اساس #اسلام یا بر #استقلال مملکت ولو در آینده ترس باشد، (این رئیس مملکت یا نماینده) #خائن است و فرضاً هم که متصدی شدن آن مقام برایش حقّ باشد از مقامش ـ هر مقامی باشد ـ منعزل می گردد.
♦️ بر امت اسلامی است که ولو با مقاومت منفی مانند ترک معاشرت و ترک معامله با او و روگردان شدن از او به هر وجهی که ممکن است او را #مجازات نمایند و در اخراج او از تمام شؤون سیاسی و محروم نمودن او از حقوق اجتماعی، اهتمام ورزند.
📚 تحریرالوسیله امام(ره)، جلد۱، احکام دفاع از اسلام و قلمروی آن، مساله ۹
گویا درحالیکه اینروزها همه سرگرم اخبار مربوط به بودجه و... هستند، داماد جناب #پزشکیان بدون سابقه مدیریتی و با مدرک نامربوط قائم مقام شرکت ایرانگردی و جهانگردی از شرکتهای تابعه #صندوق_بازنشستگی، شدهاند؛ فارغ از اینکه این انتصاباتهای مسالهدار در کنارِ ناکارآمدیِ بی سابقه در شرکتهای صندوق بازنشستگی کشوری، قطعاً نوید آینده مناسبی را برای این صندوق و خانواده بزرگ بازنشستگان به عنوان مالکان اصلیِ آن، نخواهد داشت اما جا دارد جناب پزشکیان که سابقاً فرموده بودند "حاضر هستم از وضعیت زندگی من فیلم بگیرند" (اگر همچون جناب #کی_نژاد، پای شهدا را به میان نمیکشند) لااقل در این مورد شفاف سازی کنند و #پاسخگو باشند!!
#زن_خوب
#ژن_خوب
گویا هواپیمای مسافربری #بوئینگ ۷۳۷ اس متعلق به خطوط هوایی #نروژ که سه هفته پیش به دلیل نقص فنی مجبور به فرود اضطراری در #فرودگاه_شیراز شده بود، به دلیل تحریمهای آمریکا علیه ایران قادر به انجام تعمیرات و بازگشت به نروژ نیست و بنحوی در شیراز زمینگیر شده است؛ شاید اکنون بهترین کار این باشد که مسئولان کشورمان نیز اجازه ندهند خارج از روال تحریمها، برای این هواپیما قطعات ارسال شود تا طرف اروپایی نیز حساب کار دستش بیاید و بفهمد که به قول معروف، شتر سواری "دولا"، "دولا" نمیشود!!
🔻واکنش کیهان به انتخاب خانم ریگی به عنوان سفیر ایران در کشور برونئی
در یادداشت کیهان آمده است :
«این انتصاب در حالی که خانم ریگی فاقد سابقه دیپلماتیک میباشد.
🔸 او پیش از این فرماندار شهر 61 هزار نفری قصر قند در جنوب استان سیستان و بلوچستان بوده و پیش از آن نیز، مشاور بهزیستی استان، دبیر کمیسیون بانوان فرمانداری چابهار و دبیر کمیسیون شورای شهر چابهار بوده است.
🔸سوالی که از وزارت خارجه و آقای جهانگیری باید کرد این است که آیا شرایط لازم برای سفیر بودن، تجربه و مهارت دیپلماتیک است یا مثلا جنسیت، مذهب و قومیت؟! چرا از یک سو شعار تخصص و فنسالاری میدهند و از طرف دیگر خلاف تخصص عمل میکنند؟! با احترام شخص خانم ریگی، باید از دولت و وزارت خارجه پرسید چرا مصرند دو قطبیهای انحرافی و تفرقهانگیز نظیر «سنی- شیعه»، «زن- مرد» و «بلوچ و سیستانی» راه بیندازند و حتی حوزه خطیر سیاست خارجی را از سیاسیکاری خود استثنا نکنند.
🔸انتصابهای غیرکارشناسی از این دست مورد انتقاد است؛ اعم از اینکه فرد منصوب شیعه یا سنی، زن یا مرد و مربوط به این یا آن قومیت باشد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باران به شدت میبارد، #نماز_جمعه بیمیله و بینرده و بیداربست است. کودکان به سراغ #آیت_الله_خامنهای، امامجمعهی وقت تهران میآیند تا عیدیهای خود را برای مصرف جنگزدهها تقدیم کنند...
🔻 این تصاویر برای پدران ما عادی و طبیعی بوده است. چه بر سرمان آمده که امروز برای برداشتن یک ردیف نرده (آن هم نه همه نردهها) در نمازجمعه #تهران، باید جشن بگیریم و آن را گزارش خبری کنیم که گویا معجزه رخ داده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ایران سیزدهمین کشور قدرتمند جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️روایتی کوتاه از چرخشهای تندِ تندروهای به ظاهر انقلابی
شلاق زدن فیلم سازان، تنها نمونه ای از تفکرات تند و به ظاهر اسلامیِ دهه شصتِ و حامیانِ موسوی در سال 88 است...
امیرکبیریها با ساخت دستگاه گداخت هستهای، آینده انرژی را تضمین کردند
🔹نخستین دستگاه محصورسازی پلاسمای گداخت هستهای با فناوری کاملا بومی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته شده است.
🔹این دستگاه کاربردهای صنعتی در صنایع نظیر پیل سوختی و قطعات توربین دارد.
🔹به دو روش میتوان از انرژی هستهای استفاده کرد، یکی گداخت هستهای و دیگر، شکافت هستهای.
🔸به گفته کارشناسان، این طرح قطعا آینده انرژی را به وسیله گداخت هستهای تأمین میکند.
fna.ir/bqszx0
🔴چرا مجلس بودجه شرکتهای دولتی را بررسی نمیکند؟/ بودجه ۴ شرکت دولتی،۵۹ درصد بودجه کل کشور را تشکیل میدهد
♦️از مجموع ۱۷۰۳ هزار میلیارد تومان بودجه کل کشور در لایحه سال ۱۳۹۸، فقط ۲۵ درصد آن در مجلس بررسی میشود و بودجه ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومانی شرکتهای دولتی، موسسات انتفاعی و بانکهای دولتی که نزدیک به ۷۵ درصد از کل بودجه کشور را شامل میشود، عملا در هیچ دوره توسط مجلس بررسی نشده است.
♦️در این زمینه استدلالهای مجلسیها این است که تعداد این شرکتها بسیار زیاد است و مجلس برای بررسی این بودجه با محدودیت زمانی مواجه است. بر این اساس بودجه این شرکتها صرفا در مجامع عمومی شرکتها به همراه وزرای مسئول مورد تصمیمگیری قرار میگیرد و درنهایت جمع جبری رقمهای مورد توافق، توسط دولت بهعنوان بودجه شرکت در لایحه بودجه ارائه و به تصویب مجلس میرسد.
♦️بررسی آماری نشان میدهد استدلال زیاد بودن شرکتهای دولتی گرچه بار مسئولیت را از دوش مجلسیها برداشته، اما نکته قابل تامل این است که فقط چهار شرکت دولتی «شرکت ملی نفت ایران، شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، شرکت پالایش نفت آبادان و شرکت ملی گاز» درمجموع ۸۶ درصد از بودجه شرکتهای دولتی یا به عبارتی دیگر ۵۹ درصد از بودجه کل کشور را به خود اختصاص دادهاند. بر این اساس کافی است مجلس فقط بودجه همین چهار شرکت دولتی را بررسی کند که بیشترین رانتها، حقوق و دستمزدهای دریافتی، هزینههای جاری، زیان و حیاطخلوتها را در داخل خود دارند.